Glossy and trite, Häst

Sista dagen på jobbet idag! 😃 missförstå mig rätt, jag känner mig dötaggad!! Är sååå redo för nya utmaningar och tycker det ska bli spännande att se vad livet erbjuder härnäst!

Även att jag blir arbetslös är det fullt ös denna vecka... Har kommit igång med ridningen nu men väntarmed min vanliga träning en vecka till. Sen jävlar!!

Detta händer i veckan:

Tisdag har jag en del möten, sen tänkte jag en tripp på stan och så vill jag fika, någon som vill hänga med?? Torsdag är det P&J. Lördag ska jag ha vindejt med Bea och söndag är det sminkparty. Har aldrig varit på det förut så det ska bli spännande!

Hästarna

Måndag - hoppträning MED BÅDA HÄSTARNA!

Tisdag - jogging på lina

Onsdag - dressyrpass för båda

Torsdag - Pay and Jump med Nasse 80 och 90cm

Fredag - evetuellt uteritt annars markarbete

Lördag - bommar för båda

Söndag - hästvila

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Häst

Idag ligger jag i soffan i Gamleby ❤ ska inte göra någonting på hela dagen! Plocka lite äpplen och laga lunch på sin höjd 😏 ikväll ska jag rida Nasse och fixa lite med bloggen.

Försökte filma lite igår när jag red Trassel men det var för mörkt, så filmerna blev skit!
Ett kort som blev någorlunda i alla fall, så det kan jag bjuda på...

Igår var det ju hästloppis och jag gjorde faktiskt några riktigt bra kap! 👌 Har en lista med grejer på vad jag behöver, så kan faktiskt pricka av lite från den. Sen så köpte jag ju naturligtvis några grejer som jag inte behöver också, men det var riktiga fynd så det känns ok. Finns ursäkter till allt 😉 ska visa sen vad jag köpte!

Nu måste jag slappa vidare ❤ ha en skön söndag 😘

Likes

Comments

Häst

Halloj!

Igår var jag och red en häst som jag förhoppningsvis ska börja träna och tävla 😃 kommer presentera henne lite längre fram när jag lärt känna henne och allt är klart! Ska bli mycket spännande!! Hon har ju ett namn som passar mig som handen i handsekn i allafall... TRASSEL! ❤

Poppis som man är fick jag även lite godis av min BF/tränare 😚 vissa har det bättre än andra!

Tyvärr har natten bestått av ett migränanfall så jag har typ inte sovit någonting... Direkt efter jobbet idag ska jag fixa iordning inför hästloppisen, har en del jag ska försöka sälja - och en del jag ska försöka köpa!

Likes

Comments

Glossy and trite

Alltså... Vafan vad trött jag är hela tiden! Orkar ingenting 😣 får lite panik eftersom jag hatar att inte göra saker. Har två Pay and Jumps nästa vecka, så måste komma igång med ridningen den här veckan nu. Har i och för sig longerat men måste rida igenom några pass också... Hade tänkt rida igår, men jag var så in i helvete trött att jag åkte och köpte godis istället 😱 bra drag, gav mig ju bara ännu mer ångren! Menmen, mysigt och gott i allafall. Skulle gått på ett event också men det sket jag med i... Soffa och godispåse is the shit! 😉

By the way, vad tycker ni om min fina bordsdekoration? Det är en gammal marmorgolvplatta som jag hittade ute i skogen 😃 jag tycker det blev bra, är ju så modernt med marmor nu med!

Likes

Comments

Glossy and trite

Grattis till vinnaren i bloggtävlingen där vinsten är ett en goodiebag med bland annat te från Inredning och Sköna Ting AB klicka HÄR för att komma till deras Facebook sida.

Sara vinner med motiveringen att det nog inte kan vara så lätt att vara både förkyld och gravid, jag menar... Jag håller på att kollapsa bara av förkylningen! Krya på dig så du kan njuta av din graviditet 💜

Tävlingsinlägget hittar ni HÄR

​Kontakta mig på marielleblogg@hotmail.com med dina adressuppgifter så skickar jag din vinst med posten! 

Likes

Comments