Igår hade jag och en kille till sitsträning för Erik Johansson. Så himla nyttigt! Vi ska försöka köra en gång per vecka =) hoppas verkligen att det håller i sig! Tycker man gör sådana här grejer alldeles för lite. Det är så mycket fokus på massa annat hela tiden... Utan en bra sits kommer man ingenstans =) Mer sitsträning åt folket!! 


HIPPSON artikel om sitsträning
Likes

Comments

Åååååå... Så oinspirerad ridning! Fast ändå inte... =) Ibland är et skönt när det känns bra direkt, men man vill ju även rida lite längre ridpass emellanåt. Jag saknar att rida ut!

I måndags red jag Nasse med olika inspänningar för att känna av honom lite. Han kändes otroligt fin. Söker sig automatiskt nedåt och tuggar bettet. Sedan har hästarna stått tills igår. Joggade igenom Nasse lite kravlöst, men han vill ju bara jobba jobba jobba! Gullehästen <3 hade="" även="" en="" veterinär="" att="" titta="" på="" skadan="" i=""  munnen="" eftersom="" det="" är="" som="" en="" "kula"="" inne="" i="" ärret.="" hon="" skulle="" forska="" lite="" bland="" sina="" kolleger="" vad="" man="" kunde="" göra,="" om="" man="" kan="" göra="">

Cannelle är pigg som en unghäst, och eftersom det stod massa sockerbitshinder framme passade jag på att hoppa en lite. Detta resulterade i ännu piggare häst!! Måste stå fel ålder på henne i passet alltså... Öronen spikrakt framåt, frustar och nästan glädjetjuter, blir mycket lättare i ridningen överhuvudtaget och verkar verkligen tycka att det är superkul! Skulle vara bra att vara med på någon hoppning innan nästa lördag eftersom My skall rida henne på CL då. Anmäld på 60 och 80.

Nu blir det en veckas vila för hästarna då det bär av till Stockholm och SHIS, och sedan till ULLARED

FÖRBERED ER PÅ BILDBOMBNING!
=)

Likes

Comments

WhoopWhoop!

Idag bär det av till storstaden =)känner mig lite bonnig faktiskt, Stockholm känns inte så hemma längre, till och med lite nervös inför att köra bil!! Hahaha =)

Ikväll blir det middag hos Thomas och Camilla, imorgon är det dop för min gudson Robert, och söndag är det Globen Horseshow

<3 LOVELY <3

Likes

Comments