Stort tack till Bill Forss som tagit och delat med sig av bilder från Clear Round-hoppningen! 
Varsågoda! 

Fler bilder finns i albumet inom kort...

Fokus!

Hihi, vilka plutthinder!!

=)

Tror både jag och Cannelle låtsas att vi hoppar minst 1,20

Vi kommer ju över i allafall =)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fullt ös, men ännu ej medvetslös!! Har haft finbesök i form av föräldrar och LillaLillebror hela helgen. Har varit superkul, men tiden går ju så fort då, så jag funderar på om vi skall försöka ha tråkigt nästa gång..? =) No Way! Har lärt mig min telefon nu, så jag är skapligt-väldigt-rätt-så-upptagen... Spelar Wordfued och sånt... Very busy! Dessutom har jag ridit både igår och idag. Igår med Cannelle på en underbar galopprunda i jätteskönt väder, sol och varmt. Hade dessutom min fleecetröja på mig för det är den enda som har passande fickor för min telefon, och nej, jag spelade inte Wordfued. Jag spelade in Mitt Spår =) en app som verkligen är skitbra! Mäter sträckan, farten och massa annat, samt ritar ut vägen på en karta. Som max var vi uppe i 20 km/h undrar vad det blir för hastighet om jag släpper på henne ordentligt?? Eller, vad det blir för fart på Nasse??! Haha, det måste testas! Apråpå =) Nasse så red jag honom idag ochdet gick alla tiders bra! Förresten så red jag ju honom i lördags också, medans LillaLillebror tultade fram på Kamelen, eller Kanyl som han och pappa tyckte var väldigt roligt att kalla henne... Lägger upp lite bilder!

1röv 2röv 3röv

...blev 4röv!!

Likes

Comments

Åååååhhh, blir tokig!! Har ju införskaffat en ny telefon, men grejen är att jag förstår mig inte riktigt på den... Kul att jag skaffade den till mig själv i födelsedagspresent och den får mig att känna mig gammal!! Den är inte avancerad i sig men det är ju så jääävla mycket grjer man kan göra med den! Tar ju typ en vecka att installera och utforska allt, måste ha semester igen.

Har fått lite bilder av Annelie från när hon var här som jag skall lägga upp i albumen så fort jag har tid.

Mer ved har kommit hem, men just nu piss-regnar det så jag hoppar över den sysslan idag... Tror jag hoppar över samtliga sysslor, och sysslar mig åt att skriva en lista över vad jag skall sysselsätta mig med... Måste akut-städa megamassor för snart kommer det riktigt finbesök <3

Var på middag i Åtvidaberg i fredags och fick med mig halva deras trädgård hem, så helgen har spenderats med att gräva nya rabbatter, samt att plantera, dessutom har jag fiskat kräftor. Helt slut efter första dagen på jobbet =) plus att jag fastnar med telefonen så fort jag ser den. Det, plus att helgen gick åt till annat än det jag tänkt gör mig stressad, och då blir det minsann INGENTING gjort!

Så vad gör man..? Sätter sig framför datorn =)

Likes

Comments