Häst

Avnjöt dagen i Norrköping igår ❤ fick se mycket bra hoppning och även en rejäl solbränna. Med betoning på bränna. Fast bara på höger sida typ 😂😂 får väl sitta ute med vänstersidan till imorgon...

Blev god mat både i Norrköping och Västervik innan jag klappade ihop för dagen 😥

Var det några av er som var på Åby?

Likes

Comments

Träning och Hälsa

Här ska ni få ta del av ett av mina allra bästa tips!

Funkar kanon om man har lite ömma muskler, någon låsning eller bara känner sig lite stel. Använder mig jättemycket av detta själv, och är kalas när man inte har någon massör till hands.

Back On Track - mina är hästarnas men vad gör det? Luktar ju gott! 😉 Finns ju att köpa till människor med, men jag tar det jag har. Funkar skitbra till ömma eller stela muskler.

LINNEX - Alltså det här är magiskt! Det bästa linimentet jag någonsin provat, finns inget som ens är i närheten av det här. Man får dock passa sig så man inte drar på för mycket - det bränner satan! Använder det flitigt och det hjälper verkligen till att få fart på blodcirkulationen. Perfekt om man har någon mindre låsning eller träningsvärk.

Tennisboll - haha, ja. Det här är så jäkla bra att använda när man inte har någon som kan massera. Antingen kan man rulla den över nacken eller vart man nu har behov eller så ligger man på den. Typ om man har lite problem mellan skuldrorna, det är jätteskönt och hjälper på riktigt! Man reglerar ju trycket själv också och hittar man en knuta eller öm punktså är det bara att pressa på!

Jag kör antingen var grej för sig men även alltihop i kombo! Någon som testat eller har fler förslag?

Likes

Comments