Bild från när jag och Michelle hade fondue.. Super smarrigt!

I
dag (söndag) sov jag sjukt länge, har varit så några dagar nu. Har känt mig orkeslös och deppig. Efter ett tag mådde jag lite bättre i alla fall. Blev en löparrunda på 8,5 km och det kändes så skönt efteråt. Det blev en roadtrip till Kullaberg med en speciell person, väl behövligt. Träffade sen Matilda och käkade på mezo, det blev en god sallad med kyckling, mozzarella och couscous!
Så idag har jag inte haft någon söndagsångest.
Imorgon blir det vilodag och att försöka skicka in anmälan till Sundsgården. Sjukpenningen kommer även imorgon så ska skriva budget och fixa mina räkningar..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Startade min fina lördag såhär!!! Kan inget annat än att älska vädret, får mig på mycket bättre humör.
Har ändå dippar fortfarande, oftast på morgonen faktiskt. Men jag drar mig själv upp från sängen och jag försöker fånga dagen så gott jag kan.

Idag blev det ändå löpning med intervaller i skogen, blev cirka 5,5 kilometer! Alltid lika skönt att dra ut på en löparrunda :) Kropp & knopp mår såååå mycket bättre!

Har faktiskt övervunnit lite rädsla med olika saker och det känns faktiskt ganska härligt. Tar däremot längre tid att få bort fobier, men alltid skönt att börja med att reda ut vissa saker! Allting har sin tid och det gäller att ha tålamod (vilket jag inte alls har mycket av haha). Försöker mitt bästa. Det är ju faktiskt det som räknas.

Skulle egentligen dra ut idag, men blev inget då vi inte var så taggade plus att min lön kommer inte förrän på måndag. Festligheterna blir av nästa helg istället, Woop Woop! Längtar redan haha..
Ha en fortsatt underbar helg, njuuut!

Likes

Comments

Äääälskade våren är äntligen här godingar!
Bilderna är från i fredags när jag och Matilda käkade gudomligt goda sallader i solen.. Mysigt värre, njöt som aldrig förr!
Fredagen startade med indoor-walking och bodypump och sedan träff med M i stan ju. Efteråt drog jag direkt till fina Felle som ligger inlagd. Var fint att äntligen träffa henne och finnas där <3 Sedan mös jag med nyttigheter framför flera olika filmer! Så en lugn fredag..
Hoppas ni hade en lika bra dag!!!

Likes

Comments

Sämre tider kommer alltid tillbaka igen, vare sig man vill det eller inte.. Sånt är livet bara. Det är inget jag klagar över utan det är fakta. Jag vet om att det finns personer som inte riktigt vill tro på att det går upp och ner kraftigare för vissa. En depression är något som kan hända när som helst! Jag lever i det varje dag och mitt liv är en berg och dalbana. Jag är absolut inte ensam om detta! Numera träffar jag bara vänner som lider av samma sorts problem, vilket gör mig otroligt lättad och mindre ensam. Jag finns där för dem så mycket jag kan och orkar, de gör detsamma för mig.. Evigt tacksam över att ha hittat lite av livsgnista igen. I min bipolära grupp fanns det två till som har bipolär sjukdom samt adhd. Väldigt befriande för mig då jag trodde att jag aldrig skulle möta någon som hade två diagnoser! Det är ju ytterst sällsynt, men det finns ju fler än vad man tror ändå.

I alla fall så har jag hamnat i en liten svacka, känner mig inte så sugen på livet liksom. Men det är ingen depression, utan bara en liten nedförsbacke. Min rädsla kommer alltid vara melankoli (djup depression). Jag har haft några depressioner förr och jag hatar det lika mycket varje gång, inte konstigt ju haha.. Men jag försöker hitta balansen i livet. Det handlar om att veta varningstecken på sjukdomen och lära sig bromsa insjuknandet.

Idag har jag vilat och tagit det lugnt, handlat lite med mamma och nu ska jag sova en liten tupplur. När man är deppig är det lätt att man sover mer och inte finner någon lycka i särskilt mycket. Jag ska försöka träna och hålla igång ändå!

Ta hand om er och ta vara på er tid. Vackra varelser <3

Likes

Comments

Hej!
Har haft full rulle hela tiden..
Samtidigt som jag även har varit väldigt mycket upp och ner, men känner mig lite smått deppig över lag. Det kan handla mycket om all info angående mina diagnoser, tungt att ta emot! Men jag ska låta allt sjunka in och snart börjar min behandling, vilket jag längtar efter.

Idag har jag sprungit 6,5 km och gjort några snabba magövningar! Efteråt blev det Mindfullness träff och sedan lite väntan för att ha möte med bästa Anna. Stack sedan hem en vända, åkte sedan vidare till Väla och mötte upp fina Matte <3 Handlade en väska som jag ska visa er imorgon, super gullig och praktisk!
Hoppas ni alla mår bra och tar hand om er.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har adhd funktionsnedsättning och bipolär sjukdom. Det finns även ostabil personlighet störning som kan "komma" lite smått in i mina diagnoser, däremot har jag inte störningen i sig! Vilket jag tycker är väldigt skönt, eftersom att två diagnoser är redan ett svårt fall.

Jag lider även av daglig ångest och social fobi. Behandling kommer att komma inom snara framtiden, som jag är så glad över! Mitt stora dilemma här i livet är just ångesten som jag ska få bukt på.. Det man först ska behandla är bipolära sjukdomen, för den måste bort till en början! Efter den behandlingen tar man tag i adhd och där kan man till och med kanske utesluta någon medicinering!

Just nu känner jag mig i alla fall glad över att jag vet VARFÖR jag mår dåligt ganska ofta. Vilken jädra lättnad? Går inte riktigt att beskriva.. Samtidigt som att jag fick reda på att jag inte har någon lågbegåvning utan jag hade ett ämne som jag var extra bra på (jippie!).. Slutligen fick jag däremot reda på att jag har svårt för allmänbildning samt det verbala. Därför ska vi kanske även kolla om jag har dyslexi! Men jag är nöjd just nu och känner att allt flyter på. Nu vet jag!

Denna utredningen har gett mig ett ljus i tunneln. Sjukt glad för tillfället ! <3

Likes

Comments

IGÅR
Startade dagen med att köra indoor-walking pass på Filborna arena och skulle därefter köra bodypump, men min mage har någon slags infektion så gjorde svin ont sen!
Ska ringa och få tid på måndag. Efteråt blev det bad och jag fixa till mig snabbt inför mitt diagnos möte (!!!). Var där vid klockan halv två och det var klart kring halv tre, så vi ägnade ungefär en timme till att diskutera mina diagnoser och ångest besvär.

Efteråt fick jag snabba mig för att göra mig i ordning för att ta mig till Rydebäck och träffa fina Felicia. Vi bestämde oss ganska snabbt för att vi skulle dra ut och även Matilda ville hänga på! Det blev käk på Haket och sedan utgång på Harrys. Ingen alkohol för min del, första gången nykter ute (stolt haha!). Var ändå kul, däremot var vi inte ute så himla länge. Somnade gott iaf. Hoppas ni hade en lika mysig fredag!!

Likes

Comments

Köpt på cassels för 299kr då jag hitta denna på rea. Kostar egentligen 749kr. Sååå detta var ett riktigt kap!

Likes

Comments