Här är några utav mina favoriter från Bik boks sortiment.. Nude, svart, grå sammet, faux fur, spets, satin är det som är väldigt trendigt och inne för tillfället. Däremot gillar jag att bryta av med lite tuffare stil..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Don't stand in my way with your ugly personality 

Idag är det fredag som är en myse och gose dag!

Jag jobbade hela dagen igår och skulle på min utredning som precis har startat. När jag väl var hos min psykolog som ska hålla i hela utredningen så berättade hon att den har blivit framflyttad och det kommer vara cirka någon gång i mitten av november (jippi haha!).. Tydligen har överläkaren tyckt att jag inte var tillräckligt stabil och jag måste därför höja dosen (vilken jag har gjort nu) och kanske byta medicin ifall denna inte fungerar! Sååå vi är typ ett steg tillbaka igen.. Men jag blir glad bara allt blir rätt och att jag slutligen får alla dem medicinerna mitt sinne behöver för att må så bra som möjligt :)

Mer då? Jo jag är fett uttråkad med livet och ja denna helgen som kommer. Nya och fler vän kontakter står på mitt schema HAHA. Jag har börjat bli extreeeemt uttråkad nu när jag mår bättre och jag vill då vara mer social såklart! Samtidigt så vill jag ju ha roliga, omtänksamma och goda vänner. Gud nu låter jag som en sådan dejtingsida som söker ny partner förutom att detta handlar om vänner? haha.. Men seriöst såhär känner säkert många, att man liksom vill få uppleva nya kontakter och liksom ha kul! Vill lära mig att göra annat än att fika konstant haha. Däremot har jag ju faktiskt som mål att fortfarande leva enligt en hälsosam livsstil, ny gym kompis behöver jag. Jaja, det är i alla fall mina tankar som jag ville dela med mig av, väldigt intressant va? 

Nu ska jag i alla fall iväg och handla glass och samtidigt gå en pw, då får man liksom bort lite av det dåliga samvetet ;) Hoppas ni har en go vecka och att helgen blir toppen!!

Likes

Comments

​Är kär i ringar i öronen, detta är faktiskt en ny trend som har blivit super het! Däremot hade jag ringar för ett tag sedan och dem gick dessvärre sönder hehe.. Så nu har jag dessa i flera olika sizes, just nu har jag på mig dem största som är super snygga tillsammans med min piercing! Dessa köpte jag inne på Ginatricot.

Likes

Comments

​Jag har änltigen fått min iphone 7 som fungerar riktigt bra! Känns skönt att äntligen ha en ny mobil efter att ha haft min söndriga iphone 5s! För er som har iphone 6 så är detta igen stor skillnad, endast kameran och några små ändrigar är gjorda. Men är iaf super nöjd och ville bara visa er hur den såg ut, vill däremot ha ett snyggare skal haha!

Likes

Comments

Vaknade så sent som klockan 12 idag, sliten och trött..

Men blev piggare med tiden och bestämde mig för att fixa skydd/skal till min nya mobil.

Jag bestämde träff med fina Felicia som är en gammal barndomsvän som jag har fått kontakt med igen! Det var super skoj och vi klickade så bra. Vi pratade liksom om allt, båda två är typ likadana haha.. "Planerade" framtida resor eller trips, båda vill liksom äventyra osv! 

I alla fall så är det dags för utredningen imorgon, den börjar klockan 9:15 och varar i två timmar och efter det blir det jobb från 12-22! Taggad och otaggad haha.. Wish me luck!

Likes

Comments

Personligt

Igår fick jag en rejäl panikattack...
Det gjorde så jävla ont asså! Det var ett tag sedan jag fick det och ångesten har trappats ner pågrund av min medicin. Men igår föll allt, det kändes som att min värld gick i bitar och jag hade så mycket känslor! Det handlade endast om att jag färgade mitt hår fel och det blev lite "förstört". Sedan var det lite andra privata problem och jag kände att jag bara var så otroligt värdelös? Jag är inne i en depressiv fas med mycket känslor då Lamotrigin (bipolär medicin) gör så att du blir mer avstängd.. Jag tror däremot att jag har en till diagnos eller en överkänslighet. Och då kommer den såklart fram mer nu när jag inte är "lika bipolär" ! Jag har alltid haft en överkänslighet för omvärlden och känt allt extremt mycket, vilket har varit så tufft. Men jag börjar lära känna mig själv, och det är super skönt!

På torsdag och fredag ska jag äntligen på lin utredning, den varar i hela två timmar och i tre dagar nu första gångerna.. Ska bli intressant och jobbigt att rota i allt. Hoppas nu på det bästa! Jag vet många som mår dåligt och inte vet riktigt varför, därför vill jag be er söka någon form av hjälp. Detta har som sagt räddat livet på mig!!
Men nu ska jag iväg och jobba en heldag, ha det bra fina människor <3

Likes

Comments

Känslighet för omvärlden och sig själv.

Jag har precis börjat läsa denna fantastiska boken som handlar om en kille med aspergers syndrom, han blir inlagd på psykmottagningen och där gör han anteckningar som hann inte kommer ihåg. Därefter slår han samman allting i denna boken och gör en sammanfattning om hur det är att vara i ett stort svart hål med otrolig sorg för allt. Jag förstår han otroligt mycket, då han är en känslomänniska. Min mammas kollega gav mig boken då det är hennes son som har skrivit boken. Andreas Lundberg heter han. En sak som jag speciellt förstod var hur han kunde påverkades ifall någon log mot honom när han tänkte ta självmord som han kunde tänka på kontinuerligt. Där är jag exakt likadan, människor omkring mig påverkar mig och jag känner med andra! Men att hamna i depression går inte att undvika ibland, det är liksom vissa människor som har lättare att hamna i depressioner. Läs denna boken ifall du vill ha kunskap hur man tar hand om sin depression/depressiva period. Han förklarar hur han lärde sig leva. 

Likes

Comments

Jag mår inte LIKA dåligt som innan. Inte lika mycket av det depressiva och även mer jämn emellanåt. Skönt. Däremot har jag blivit mycket mer aggressiv, jag har typ blivit helt väckt ifrån det döda..

Men jag säger ifrån direkt när jag inte gillar något hos dem som har funnits för mig innan när jag föll ner i mina långa depressiva perioder. Jag tåler inte ursäkterna längre eller att folk behandlar mig som skit. Efter alla människor som inte har haft eller har den där känsliga förståelsen för människor väljer jag faktiskt bort idag, för jag orkar inte. Inga fler lossas vänner som, jag gillar inte när folk inte bryr sig genuint om mig eller andra individer. Glöm och dröm att jag ska stå ut med dig som inte har funnits eller finns vid min sida när jag nästan har ihjäl mig själv? Nej nej nej. Och sen när jag kommer tillbaka så tror folk att dem kan trampa på mig.. Jag har byggt mig starkare än någonsin. Kanske kommer det inte hålla hela tiden, men jag kommer bygga upp mig igen. Att vara bipolär innebär en sådan otrolig styrka, det är ett helvete många gånger. Och tänk sedan ifall jag nu uppfyller alla kriterier på adhd också. Jag har varit en kämpe och är det ännu idag. Det kommer vara tuffa hinder, men jag vet att jag kommer att klara dem. Innan ville jag ta livet av mig en månad för att sedan åka upp i ett lyckorus i några dagar för att sedan slitas ner på botten i viljan om att vilja ta dö på mig själv. Från att bli galen, ha ångest hela jävla tiden, vilja sticka kniven i mig. Sen helt plötsligt så älskar jag mig själv, "fyfan vad du är underbar"- och då tror man att man är frisk. Sååå skönt att ha mina tabletter, det gör mig mer lycklig eftersom att jag vet att det inte kommer bli lika mycket av ett helvete! <3 


Tack till er som förstår och läser denna texten med empati, sympati, en bryr sig känsla och utan att döma. Men jag har fått nog av att vara någon annan, och att lossas som att det är okej att folk behandlar mig som piss. Nu vill jag försöka leva, för det gick inte innan. Jag är jag och jag är faktiskt bra som jag är. Det tycker jag idag, och det kommer fortfarande att gå upp och ner... Däremot har jag mina tabletter, min familj, najaden och det kommer komma nya vänner som vet hur det är att ha varit på botten! Äventyret finns där ute, och jag vill hitta det..

Likes

Comments

Grymt roligt, tack för att ni har kikat in här och så jäkla bra att ni har kontaktat mig och sagt fina ord. Det värmer <3 

Men ja nu händer det igen. Fan ocksåååå

Allt har gått så bra och jag har mått bästa ever. Och till alla ni som har kontaktat mig och även stött på mig som har kollat bloggen som trott att allt blev bra nu. Även jag trodde ju det, för det visade sig att jag var i en hypomani. Jag mådde för bra för att vara sant :/ Det var så att jag tänkte att inget kunde krossa mig och att jag faktiskt var "frisk". Men jag ska nog få litium istället, för dessa tabletterna verkar inte fungera som dem ska. Dem får undersöka detta på nästa samtal. Lösningar finns det och det kommer bli bra. Blev bara så besviken när jag insåg vad som har hänt, jag blir lika chockad varje gång. Återigen tack fina människor som läser, ser, förstår och som även jag hjälper genom livet. Låt inte era tankar förstöra er. Ta hand om era sinnen <3

Likes

Comments