Min fina lilla väska - från Indiska

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Super tipsar om denna goda nocco smaken, bra pepp till innan träningen!

Idag startade dagen med sovmorgon (ovanligt haha). Fick även iväg skickat anmälan om provdagarna nästa vecka, lite sent men ringde till dem på skolan och det var helt okej som tur var! Träffade sedan Felicia i stan och fixade lite ärenden. Köpte noccos och saker från älskade barebells. Blev även en tur på systemet och lånade bok inför monologen. Bra kombo haha!!!

Stack sedan hem och fick skynda mig inför body attack passet med alle och hennes kompis. Slängde i mig chili con Carne och drack en nocco, det kom dessvärre nästan upp igen under passet haha!! Men fyfan vad härligt pass, kändes gött efteråt.. Är hemma nu och håller nästan på att somna. Mår i alla fall lite bättre just nu, hoppas alla ni andra som läser detta har det bra i alla fall <3

Likes

Comments

Hej ! Tbx här igen med lite bättre syn på livet, är inte helt borta med depressionen! Men är en bit på vägen tror jag..

Idag har jag träffat finaste Matilda på en holy greens träff, så saknad hon var! Blev även att jag köpte wax strips, första gången jag gör detta faktiskt haha.. I alla fall så har jag kollat på ståuppkomiker Fluffy, druckit energidryck och bara chillat. Ska strax iväg på hinderbana med Alle och Henrik! Är lite smått nervös eftersom det var ett tag sedan jag sprang och min styrka är inte så bra haha. Men ska göra mitt bästa!

Denna veckan blir lite smått seg, måste försöka komma igång mycket mer. Har ju haft en dålig period, men jag gör mitt bästa. Ingen vill ju vara deppig! Hoppas allt är bra med er iaf och ha en fin vecka. <3

Likes

Comments

Jag är INTE mina diagnoser utan dem är en del av mig. Däremot så kan dem ta över mig ibland, vilket fallet är just nu!

Dag fyra utan att ha träffat någon.. Instängd här på mitt rum med endast mörker.

Otroligt deprimerande. Sorgligt. Ensamt. Tröttsamt.


Jag vill bara sluta existera. Livslusten har försvunnit och det enda jag gör är att kämpa för mitt liv. Det finns inget som får mig att må bättre, tyvärr.

Tiden får rinna och jag får stå ut. Detta mörkret tar slut igen, och det kommer igen.


Allt kommer och allting går...

Likes

Comments

Orka orka orka
Kämpa kämpa kämpa

Mina ben viker sig nästan av smärta, samtidigt som jag känner mig totalt förlamad.
Min själ skriker inte längre. Den har tröttnat. Tomheten tar över mig, det ekar i min stackars själ. Ge mig något att grubbla över, ge mig förbannad sorg istället för denna äckliga tomheten. Tänker på er andra som har samma sorts tomhetskänsla 24/7. Det är det värsta man kan känna, total tomhet. Värdelös känsla, varför existerar ens tomheten.

Kan jag få leva på riktigt. Kommer jag alltid att ha ett helvete här på jorden. Vill kasta smuts på mina diagnoser samtidigt som jag vill hylla dem. Men för tillfället hatar jag dem. Dem gör mig svag just nu. Orkeslös. Förvirrad. Suicidal. Svag. Tom. Deppig.
Vart finns min styrka? Världen känns elak och grym.
Musten har tagits ifrån mig. Jag har inget att göra längre. Vad finns det kvar här för mig?

Likes

Comments

Det har gått fort, som i vanlig ordning!
Har haft en vecka som har varit väldigt mycket upp och ner (normalt för min del iofs). Däremot har jag varit väldigt deppig överlag, det är jag ju ganska van vid nu. Försöker härda ut tills jag känner mer livsglädje.. Det är omöjligt för mig att glida på en räkmacka genom livet, min kurator nämnde det och jag vet om det innerst inne. Livet kommer vara en berg och dalbana hur mycket jag än försöker motstå det. Det är fakta mina vänner. Jag vet aldrig om jag kommer vilja dö imorgon eller om ett år. När kommer mörkret och när kommer ljuset? Två tunga diagnoser. MEN dem är inte hela mig, det ska man aldrig glömma! Jag är Marielle och jag har en viss personlighet. Ingen kan ta det inifrån mig. Bipolära sjukdomen tar däremot stor plats i mitt liv samt min adhd. Jag ska däremot inte låta dem vinna över mig med smärta. Samtidigt ska jag inte låta impulser, hypomanier och den bristande koncentrationen dra ner mig heller.

Livet går alltid vidare, vare sig du skär dig eller gör ditt första självmordsförsök. Det blir alltid bra igen. Det tar bara en jäkla tid. Håll ut! Bara det så är en sekund så finns det ljusglimtar i livet. Men svårt är det att hålla kvar när endast mörkret är på besök.

Jag fortsätter kämpa varje dag och jag önskar att du gör likadant. Tro mig, det är svårt. Men tillsammans så klarar vi detta <3

Likes

Comments

Som titeln lyder så behöver jag mer balans i livet.

Mitt liv består av mycket mörker numera och har faktiskt gjort det ett ganska bra tag. Hela tiden försöker jag lossas som att allt är bra, men på insidan vill jag bara dö. Ända sedan psykosen så har jag självmordstankar nästan varje dag och ibland extremt mycket på bara en dag. Konstant! För jag känner mig tom. Vem är jag? Vad gör jag här? Är livet verkligen lönt? Jag kommer aldrig klara av livet ändå. Ingenting är roligt. Jag kommer aldrig klara av någonting.


Jag hatar mest av allt min sociala fobi som stoppar mig från att kunna leva ett normalt liv. Just nu gnäller jag kanske lite, däremot vet jag om att det är så stora hinder att klara av. Så i min hjärna tänker jag ifall självmord skulle vara ett bra alternativ. Det låter kanske helt sjukt, men för mig så är det en lätt utväg eftersom att jag inte vill plågas av livet själv. Man är här för att njuta och när man näääästan aldrig kan göra det så tycker man inte livet är något att hurra över. Ibland tänker jag bara att jag vill får det överstökat.

Jag pallar faktiskt inte just nu, ge mig antidepressiva så jag kan bli hypoman<3333

Likes

Comments

Bild från när jag och Michelle hade fondue.. Super smarrigt!

I
dag (söndag) sov jag sjukt länge, har varit så några dagar nu. Har känt mig orkeslös och deppig. Efter ett tag mådde jag lite bättre i alla fall. Blev en löparrunda på 8,5 km och det kändes så skönt efteråt. Det blev en roadtrip till Kullaberg med en speciell person, väl behövligt. Träffade sen Matilda och käkade på mezo, det blev en god sallad med kyckling, mozzarella och couscous!
Så idag har jag inte haft någon söndagsångest.
Imorgon blir det vilodag och att försöka skicka in anmälan till Sundsgården. Sjukpenningen kommer även imorgon så ska skriva budget och fixa mina räkningar..

Likes

Comments

Startade min fina lördag såhär!!! Kan inget annat än att älska vädret, får mig på mycket bättre humör.
Har ändå dippar fortfarande, oftast på morgonen faktiskt. Men jag drar mig själv upp från sängen och jag försöker fånga dagen så gott jag kan.

Idag blev det ändå löpning med intervaller i skogen, blev cirka 5,5 kilometer! Alltid lika skönt att dra ut på en löparrunda :) Kropp & knopp mår såååå mycket bättre!

Har faktiskt övervunnit lite rädsla med olika saker och det känns faktiskt ganska härligt. Tar däremot längre tid att få bort fobier, men alltid skönt att börja med att reda ut vissa saker! Allting har sin tid och det gäller att ha tålamod (vilket jag inte alls har mycket av haha). Försöker mitt bästa. Det är ju faktiskt det som räknas.

Skulle egentligen dra ut idag, men blev inget då vi inte var så taggade plus att min lön kommer inte förrän på måndag. Festligheterna blir av nästa helg istället, Woop Woop! Längtar redan haha..
Ha en fortsatt underbar helg, njuuut!

Likes

Comments