Kommer inte säga att jag är tillbaka för damn people jag är lat..

Det är ett nytt år och oboy vad 2017 var interessant. Jag bodde i Australien, Nya Zeeland och spenderade endast tre månader i Sverige. Det är inte de mest ultimata men jag skulle ljuga om jag sa att jag verkligen ville hem till Sverige igen. Jag skulle vilja ha mina vänner och min familj med mig men jag trivs på vandrande fot.

Jag bor i Sydney nu, sen 4 månader bor jag ihop med min pojkvän som är från England och mitt visum går ut i juni. Kommer lägga ut lite bilder och info om framtida resor och saker jag redan gjort och sett. Har inte bestämt mig för om jag ska skriva på svenska eller engelska än, återstår att se. Vi börjar med svenska.

See ya

(Only picture I’ve got from new years eve. Me n’ my two Austrian girlsss)

Likes

Comments

Nya Zeeland, så vackert. Breathtaking ja, absolut men lätt har det inte varit. Resan började fantastiskt egentligen, förutom att vi hade en ganska tråkig buss vi åkte med ner till Wellington, jag bestämde mig efter ett litet tag att jag skulle stanna kvar i Wellington och söka jobb. Pengarna är snart slut, men det första jag gör är att ta en taxi till akuten för extrem smärta i ryggen, njurbäckeninflammation i tidigt stadie, slutade med en vecka med antibiotika, morfin och paracetamol och en räkning på ca 11 tusen spänn.
Jobb, de är svårt att hitta i huvudstaden, jag skulle kunna gå runt hela staden på en timme säkert, det är runt 400 tusen invånare vilket gör jobbsökandet väldigt svårt såhär under sommaren. Har varit en vecka med en känsla av att detta är hopplöst men skam den som ger sig.

Likes

Comments