travel & fashion

Pakkasin reppuni syyskuussa 2017 ja lähdin matkaan. Olen asunut hostellissa, Arbnb asunnoissa, autossa ja ihanien sukulaisten luona. Nyt vihdoin olen kuitenkin laskenut reppuni Brisbanen kämppäni lattialle. Reppu on ollut visusti kaapissa ja toivon etten joudu sitä vielä vähään aikaan sieltä hakemaan.

Matkalla nykyiseen kotiini ehdin nähdä ja kokea niin paljon että on ollut aivan ihana asettua ja saada arki rullaamaan. Sain työpaikan ja vieläpä Zarasta jossa työskenteleminen on ollut jo pidemmän aikaa haaveena. Nyt se vihdoin toteutui ja vielä Brisbanen pääkadulla.

Olen löytänyt aivan ihania uusia ystäviä ja tuttavia. Lemppari ruokakaupan, kahvilan ja kampaajan. Kämpän, työpaikan ja kuntosalin.

On ihana ajatella että olen isossa kaupungissa jossa mahdollisuuksien määrä on rajaton.

Ihanaa keskiviikkoa kaikille xx


Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Musiikki raikasi kaduilla, ihmiset taputtivat ja tanssivat sen tahdissa. Auringon laskiessa tanssin minäkin. Tein pyörähdyksen jos toisenkin. Merelle katsoessa näin vielä viimeisiä surffareita, iloisia katseita ja kauniin punertavan merimaiseman. Illan hämärtyessä ilma viilenee ja taivas pimenee. Joillekin se tarkoittaa illan alkamista kun toisille taas sen päättymistä. Minä olin se toinen.

Aurinko paistoi päälleni kaikkina niinä neljänä päivänä jotka Byron Bayssa vietin. Ehkä siis sanomattakin selvää että viihdyin rantsuilla aika hyvin. Rannalla uppouduin kirjaan jonka olin ottanut suomesta mukaani. Aurinko poltti selkääni ja melkein olin jo vaipunut uneen. Minut sai havahtumaan outo tömäys selässäni. Selkääni oli tippunut tennispallo. Käännyin katsomaan ja edessäni oli ehkä maailman suloisin koira joka selvästi kaipasi leikki kaveria. Jäin heittelemään koiran kanssa ja luulen että tein hänet onneliseksi, tai ainakin se teki minut.

Byron Bay. Mikä ihana syy alkaa kirjoittamaan blogia.

Likes

Comments