Header

Sambolivet

Godkväll ❤️
Vad gör ni ikväll?

Vi har ätit en jättegod middag och måste säga det, min sambo är bäst ❤️ Trots jag ska försöka gå ner ett par kg till våran resa i oktober så fixar han en galet god middag och de bästa han stöttar & pushar mig i detta. Jag är så glad att jag har just honom även om vi inte tänker lika alltid så är han min soulmate ❤️

Nu ska vi dricka ett glas vin och mysa innan vi går och lägger oss. Ha en fortsatt mysig lördag så hörs vi mer imorgon. Sov så gott ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Träning/ Powerwalks

Jag kom precis hem från ett grymt träningspass på gymmet! 💪🏻Jag tänkte om och att man går inte ner i vikt om man ligger kvar i soffan så jag tog mig till gymmet!

Det blev ett sjukt bra pass med bröst & triceps och mina armar och hela min kropp med för den delen är helt död! 😂 Det ska kännas att man lever och jag kommer garanterat ha mer ont imorgon är jag rädd 🙈Men jag är stolt att jag faktiskt tagit tag i min träning trots att jag inte kan gå all in än pga knät så är jag en bit på vägen 💪🏻

Nu ska jag dricka min proteinshake och sen invänta att maten ska bli klar. Vi hörs senare ❤️

Likes

Comments

Frågestund

Jag tänkte ha en Q and A /Frågestund så bomba mig med frågor. Jag kommer spela in en vlogg och svara på era frågor, ni blir även länkade i inlägget.

Let's go! 💗
Du kan ställa frågor fram till Fredag 25/8.

Likes

Comments

Tankar, Känslor och funderingar

Något jag har tänkt på att vi människor är bra på att döma varann innan vi ens känner varann och jag tycker det är så fel fruktansvärt fel! Alla är vi människor med känslor och att döma någon du inte ens känner är bara ett omoget beteende. Jag undrar varför du dömer någon du inte känner? Vad får du ut av det? Jag förstår verkligen inte människor som dömer andra efter utseende eller för de är på ett annat sätt som du själv. De finns oftast en anledning varför man beter sig lite annorlunda och det har du ingen aning om varför. Varför dömer du då? Varför dömer du en människa som du inte ens känner? Alla människor är inte likadana och beter sig inte likadant i olika situationer.

Du dömer inte en bok efter omslaget så då behöver vi inte döma andra människor vi inte känner för de inte är som JUST du! Alla människor är lika mycket värda och alla ska bli behandlade med respekt!

Sluta döm människor - Sprid mer kärlek 💗

Likes

Comments

Min värld

Godmorgon ❤️
Har ni sovit gott?

Jag somnade fort igår och det var så skönt att lägga sig tidigt 😊 Jag vaknade tidigare idag och har hunnit gå en långpromenad med Alice och nu är det dags för kaffe & frukost.

Har inte så mycket planerat idag mer än ta dagen som den kommer och ska försöka hinna med ett träningspass. Bara vara liksom och vädret är inte så bra heller så då vill man inte hitta på så mycket.
Vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Min värld

Godkväll 💗
Jag tar faktiskt kväll redan nu för jag är så sjukt trött och seg så jag ser ingen mening med att vara uppe mer trots de är fredag, det är nog rekord att lägga sig innan 22 en fredag. Ikväll har vi beställt hem mat för ingen orkade laga något och sen har vi kollat på Annika Bengtsson på netflix. Tycker om dessa filmer så sjukt mycket.
Har ni sett dom?

Nu ska jag lägga mig bredvid min prinsessa och sova. Vi hörs mer imorgon och sov gott 💗

Likes

Comments

Lär känna mig

🌷Min familj - Jag blir alltid glad av min familj, att prata med dom, skatta och bara umgås det får mig att må bra och det blir jag glad av.

🌷Träning - När jag tränar, det spelar ingen roll om jag styrketränar, är ute och springer eller går på något pass det är alltid lika kul och något jag mår bra av. Jag blir en helt annan människa när jag tränar, både gladare och positivare och framför allt mår bättre.

🌷Min hund - Att få se min hund och hur hon utvecklas det får mig glad. Hon får mig alltid att må bra och hon gör tokiga saker varje dag så man får skratta. Hon förgyller mitt liv på ett underbart sätt och jag är glad att jag valde ta hand om denna underbara prinsessa.

Likes

Comments

Min värld

Hej alla sötisar!
Blivit dålig uppdatering här idag men sov länge för de blev lite sent igår men vi hade en jättemysig kväll och det är huvudsaken.

Idag gör vi inte så mycket utan tar de bara lugnt och jag och Alice myser i soffan en stund för vädret inte är så roligt. Men mysa i soffan är skönt också ibland.
Vad gör ni idag? ❤️

Likes

Comments

Tankar, Känslor och funderingar

När man får sådana här bilder skickade till en av familjemedlemmar då måste jag erkänna att jag saknar min hemstad.

Mitt älskade Varberg - Där inga filter behövs 😍👌

Visst är de vackert?

Likes

Comments

Sambolivet

Ikväll myser vi på Möllan och firar vår semester i oktober, något att se fram emot efter vi har gått om varann hela sommaren, äntligen 😍✈️

Ha en mysig kväll , vi hörs mer imorgon 💕

Likes

Comments

Instagram@marielinneaas