Header
Presentation picture
mariekarlsson
18 år, Askim
Kontakt: mmarie_k@hotmail.com
Sök

Mitt vardagliga smink

Har ni några frågor angående hur jag sminkar mig med produkterna eller hur vissa av produkter är så kan ni kommentera de frågorna här nedanför så svarar jag på de i ett annat blogginlägg.

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Good mornin'

God morgon! Just nu ligger jag bredvid en sovandes pojkvän och tänkte blogga lite. Vaknade för en stund sedan och kunde verkligen inte somna om, även om jag hade behövt det. Dagens planer är först skola från 13:00-17:00, sedan sola och efter det ska jag och Amanda gå en lång promenad. Nu ska jag försöka väcka William genom att pussa lite på honom, P U S S!

 

Likes

Comments

Black jumpsuit

Jag är helt kär i min nya jumpsuit från Sheinside. Den kommer jag garanterat använda flitigt till sommaren, både till vardag och fest. Ni kan klicka hem en likadan här! Jag fick inga rättvisa bilder så jag fick låna @hannasch bilder, tack snygging! 

 

Likes

Comments

NEW IN: GIVENCHY PARIS

 

Likes

Comments

PÅ KANELEN

Hej på er! Jag har haft en underbar för- och eftermiddag i stan med Kajsa. Vi gick till "På Kanelen" i saluhallen och köpte med oss varsin juice och satte oss vid kanalen i solen. Solen och värmen bidrar till så mycket! Jag blir lyckligt långt in i själen när vinden är varm. Bara för att det var så skönt i solen satt vi där ett bra tag innan vi rörde oss mot ZARA där Kajsa skulle köpa en skinnjacka. Innan det gick vi till ABCD, endast för att spana lite, men självklart kunde jag inte hålla mig ifrån och shoppa. Jag fick med mig ett iPhoneskal från Givenchy!

Nu är jag på väg till solariet, hehe... Vi hörs mer sedan, puss!

 

Likes

Comments

Sneak peak på dagens

 

Likes

Comments

MOFFER.ME

Nu lanseras MOFFER.ME, appen som ger dig bästa shoppingen i stan!

Man kan vara kompisar i appen och har sin egna garderob! Så se till att dina vänner också signar sig så ni kan skicka vänförfrågningar och kolla i varandras garderober!

Just har Moffer me lagt ut superfina saker som kan bli dina! Så skynda att signa dig!

Gå till hemsidan www.moffer.me och följ länken "sign up & log in".
Följ också @mofferme på Instagram, Twitter, Facebook och Pinterest.

 

Likes

Comments

En ny kärlek

Välkomnar en ny kärlek till garderoben! Den är köp på TopShop. Från början kostade den 1499 kronor men jag fyndade den på rean runt femhundralappen! Älskar den.

 

Likes

Comments

Sunny day

Hejsan! Inatt sov jag hos William, så jag vaknade upp på Brännö runt klockan 11 och då började jag fixa iordning mig för att sedan åka till Saltholmen och träffa Kajsa. Vi tog första bästa vagn därifrån in till stan. I stan lunchade vi på Espresso House och kollade runt i några affärer. Jag fick med mig en jättefin blus som jag spanat på ända sedan...december? Jag visar er den sedan i ett annat blogginlägg!

Nu sitter jag på vagnen på väg mot solariet. När jag har solat klart ska jag åka hem, blogga lite och sedan ska jag på en powerwalk med Amanda i det underbara vädret! Blir så lycklig av detta väder. Senare ikväll ska jag och Kajsa förmodligen hem till Melina och dricka vin på hennes terass. Mys! Jag hoppas att ni har haft en bra start på veckan, puss!

 

Likes

Comments

Instagram: sirmarre


Better Blogging Nouw