Better Blogging Nouw

Eyelash Extensions

Jag funderar på att börja med ögonfransförlängning igen, att liksom vakna upp på morgonen och inte behöva sminka sig är så skönt. Sedan är det otroligt snyggt! Det har såklart både sina för- och nackdelar, hmmm, jag ska suga på den karamellen...

 

Designa din blogg - välj mellan massor av färdiga mallar på Nouw eller gör en egen; "peka o klicka" - klicka här!

Pancakes

Igårkväll kom William hem till mig för att ta hand om mig. Han är absolut världens bästa pojkvän! Min förkylning är inte helt borta ännu men jag är i alla fall på bättringsvägen som tur är. Imorse när vi vaknade var vi väldigt sugna på pannkakor så då fick det bli det till frulle. Pannkakor med grädde och lite sirap är typ det bästa som finns!?! Nu är vi mätta och har lagt oss i sängen igen, vi två i ett nötskal.

 

TRIANGL

POPPY - MELON ROSE - just ordered!

 

Sleep tight peeps

Jag släcker lampan redan nu i hopp om att bli frisk snabbare. Good night!

 

Förvara ditt smink

Jag vill tipsa er om Muji's akryllådor som är perfekt för att försvara sitt smink i. Ni finner dem bland annat på Åhléns, och priserna ligger ungefär mellan 100-300 kronor.

 

Mixed pictures

 

Sick

Godmorgon! Igår brast min förkylning verkligen ut, nu ligger jag hemma med feber, halsont och hosta. Ingen hit enligt mig! Därför stannar jag hemma från skolan idag och säkert den resterande veckan då jag vill bli frisk till helgen. Jag ska vila och dricka te med ingefära i på heltid, även fast jag ogillar te. Hmm ja, dagen kommer inte bli så händelserik men jag ska försöka slänga upp några blogginlägg ändå. Puss!

 

From Zara

En halsduk från ZARA's rea, 99 kronor.

 

Tuesday

Godmorgon! Först och främst vill jag be om ursäkt för att jag inte bloggade alls igår, hade ingen ork eller någon som helst aning om vad jag skulle blogga om så jag la bloggen lite vid sidan. William kom till mig igår kväll och sov här så jag fick även idag vakna upp bredvid honom, vilket är det absolut bästa som finns! Idag går jag i skolan från 12 till 5, tisdagar är dem längsta och segaste skoldagarna för mig och idag är jag verkligen inte tagg på skolan alls... Efter skolan ska jag hem och bara ta det lugnt, kommer säkert däcka direkt, haha! Jag hoppas att ni alla får en bra tisdag.

 

Instagram: sirmarre