Header

​En hel del av mina pengar lägger jag på smink och skönhetsprodukter. Det är en väldigt dyr hobby men det är absolut värt det då jag sminkar mig i princip varje dag och lägger ner väldigt mycket tid på det. Nu efter studenten har jag planer på att ta en sminkkurs och lära mig ännu mer om "skönhetsvärlden", vi får se hur det blir med det...!

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Good morning sunshines! Idag är det torsdag och det vill säga att imorgon är det FREDAG! Hur skönt som helst! Imorgon ska jag äntligen få träffa min bästavän och hennes hundvalp Doris. Är så hype, hihi! Jag älskar hundar, eller ja alla djur överlag egentligen.

Idag är det som sagt torsdag och mina planer för idag är lite oklara. Wille sover fortfarande och det kommer han nog göra ett tag till så jag funderar på att göra pannkaksfrulle till oss. Jag vill nämligen testa på One Pancake som jag fick i mitt Fitnessguru paket igår. Jag har hört från min kompis Elin att de pannkakorna ska vara jättegoda så vi får hoppas på det! Vi hörs mer sedan!

Likes

Comments

Tack Fitnessguru för ett paket fullt med fantastiska produkter från ert sortiment. Paketet som jag fick innehöll:

One Whey Protein Shake med smak av hallon. Denna proteinshake är en nyhet i deras sortiment och passar perfekt att dricka som mellanmål, efter träning eller som måltidsdryck. Den innehåller endast 80 kalorier!

One Pancake är en färdigblandad pannkaksmix med hög proteinhalt som du endast blandar med 1 dl mjölk eller 1 dl vatten. Komplettera dina pannkakor med nötter, bär eller honung till exempel.

One Whey Proteinbar är proteinbars i olika smaker. Jag fick hem i smakerna, chocolate crips, coconut, mint chocolate, apple pie och chocolate orange. Dessa proteinbars är det bästa mellanmålet för alla som tränar och som vill öka sin återhämtning, muskeluppbyggnad och energi.

One Heat Pack är en typ av fettförbränningstabletter. Jag fick hem både One Heat Day & Night och de ska man kombinera för fettförbränning under dygnets alla timmar. Jag har inte läst på speciellt mycket angående denna produkten men de ska minska hungern och sötsuget, vilket passar perfekt för mig. Jag rekommenderar er att gå in och läsa på om denna produkten själva!

Jag återkommer med recensioner om produkterna under denna eller nästa vecka!

Likes

Comments

Igår kom min kärlek hem från London med en liten present till mig, ett jättefint armband från Tory Burch! Jag visar er bilder med det på i ett kommande inlägg, tack världens bästa!

Likes

Comments

Idag firade vi min födelsedag lite i efterskott eftersom jag var utomlands på min dag. Vi har ätit gino och sedan fick jag bland annat detta superfina armband i present. Det kommer jag använda flitigt runt min handled!

Likes

Comments

​D&G 3 l'imperatrice köpte jag även i Stockholm. Detta är okrydd den godaste parfymen jag doftat på! Vill nästan äta upp mig själv, hehe...

Likes

Comments

Instagram @sirmarre


Better Blogging Nouw