Header

Hej bloggen! Idag ringde väckarklockan tidigare än vanligt, inte för att jag skulle iväg till jobbet utan för att jag skulle till tandläkaren för att spänna åt min tandställning. När jag hade varit där åkte jag till solariet och därefter åkte jag hem med en Naked Jucie smoothie i handen. Idag testade jag Coco Sunrise, den var jättegod MEN inte godare än Mango Mania! Nu sitter jag i sängen och bloggar vilket jag faktiskt har tid med för idag och imorgon ska jag ha stängning på jobbet, dvs att jag jobbar från 15:00-21:00. Innan jobbet ska jag till gymmet en sväng för lite crosstrainer!

Förresten, igår hann jag tyvärr inte blogga för jag jobbade och direkt efter jobbet åkte jag på ett jobbmöte till följd av Laserdom med mina arbetskoleggor. Jag hade aldrig kört Laserdom tidigare men det var askul! Vi hörs mer sedan, puss!

Hallihallå måndag! Idag började jag jobbet tidigare än vanligt och det beror på att jag har bestämt mig för att utbilda mig inom mitt jobb, dvs att jag får bättre lön samt att jag får ta mer ansvar och det tycker jag att jag är grym på! Jag slutade precis dagens jobbpass och snart ska jag pallra mig till solariet för 20 minuter värme innan jag ska träffa Kajsa i stan för en sushi-middag på Taste of Asia. Deras Spicy 'n Tuna rolls är to die for!

Vad är oddsen?! Efter jag hade solat igår hade jag lite tid att fördriva på Frölunda Torg, så jag går in, helt oprovocerat, på H&M och hittar några plagg och accessoarer från H&M's samarbete med Balmain. Jag hittar bland annat denna balla toppen som jag har velat ha men som jag aldrig fick tag på samt ett par skinnbyxor. Kan ni gissa vad? Båda plaggen var i min storlek! I'm sooooo happy!

Instagram @sirmarre


Better Blogging Nouw