MAC COSMETICS x3

Självklart kunde jag inte hålla mig borta från att shoppa inne på MAC. Jag fick med mig ett läppstift, ett puder samt ett nagellack. Nagellacket heter Quick Million, läppstiftet heter Honeylove och numret jag har på mitt puder är 35.

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Three from today

Jag har haft en supermysig dag i stan med Hanna och Kajsa. Vi har strosat runt i några affärer, fikat samt hunnit prata om allt mellan himmel och jord. Självklart kom INGEN av oss hem tomhänta, alla köpte minst en produkt från MAC på Åhléns VIP-kväll. Jag skulle egentligen inte köpa något men jag kunde inte motstå men nu ska jag inte köpa mer smink denna månaden, gjorde pinky promise med mig själv haha...! Wish me good luck.

Nu sitter jag på bussen på väg hem. Direkt när jag kommer hem ska jag sätta mig med plugg, jag har ångest redan, usch.

 

Likes

Comments

Torsdag

Hej på er! Idag är det redan torsdag, hur skönt?! Veckorna bara springer iväg! Liksom, om mindre än 100 dagar tag jag studenten, om 91 dagar för att vara exakt, SÅ SJUKT! Solen skiner idag med och den tänker jag utnyttja genom att träffa Kajsa i stan för en fika och lite shopping. Vi ska bland annat till Åhléns VIP-kväll senare. 15% på allt smink, inte bra för min plånbok... Jag har köpt så mycket smink det senaste och det är dessvärre inget billigt smink. MENMEN, smink är så roligt! Senare ikväll står det plugg på schemat, inte lika roligt. Jag får tänka positivt - snart är det slut med det, woho!

 

Likes

Comments

My room

 

Likes

Comments

Ett rikare liv med Charlie Söderberg

Igår var jag och min syster på Charlies Söderbergs föreläsning som inriktade sig på ämnet ekonomi. Det var en otroligt inspirerande, förvirrande och provocerande föreläsning, samtidigt skrattade vi jättemycket så vi fick ont i magen. Helt klart den bästa föreläsningen jag varit på, jag tipsar er verkligen om att gå på den!

 

Likes

Comments

Today's details

Idag har jag på mig mina favoritjeans från Zara, en grå/svart tisha från American Vintage, rutiga slip on från Vans, skönaste och snyggaste skinnjackan från Sheinside, min blåa päls från Kopenhagen by Andersen, min Stella och mitt gröna Balenciaga armband.

 

Likes

Comments

Spring feelings

Godmorgon! Har ni sovit gott? Jag har sovit som en kung! Åkte precis ifrån William så just nu sitter jag på båten från honom på väg till skolan. Jag har endast en lektion idag, hur skönt som helst! Efter skolan ska jag göra några ärenden och sedan ska jag åka hem för att gå på en lång powerwalk med Mändy i det fina vädret. Blir lycklig långt in i själen av vädret, sol och klarblå himmel. Vårfeelings! Jag har liksom på mig min Parajumper samt UGGs, helt klart för varmt.... Jaja! Puzz!

 

Likes

Comments

ATM

 

Likes

Comments

Sunny Day

Good morning sunshines! Imorse vaknade upp till sol och blå himmel vilket resulterade i att jag är på ett himla glatt humör idag. Att vädret kan påverka en människa så mycket! Jag slutade skolan nyss och nu sitter jag på spårvagnen på väg till Saltholmen där jag ska ta båten ut till Brännö. Eftersom jag slutade tidigt idag så tänkte jag passa på att åka till William för att väcka honom. Surprise! Vi ska bara ta det lugnt idag, laga någon god lunch och bada jacuzzi. Jag hoppas att ni alla får en bra tisdag!

 

Likes

Comments

Instagram: sirmarre


Better Blogging Nouw