Header
Presentation picture
mariekarlsson
19 år, Askim
Kontakt: mmarie_k@hotmail.com
Sök

Foodie @ Mhares

Förrätt - spenatraviolli med svampsås

Varmrätt - entrecote med potatis toppad med karamelliserad lök

Efterrätt - chokladmousse med jordgubbar

 

Likes

Comments

Mhares Sea Club

Hej på er! Herregud vad bra jag har det här i Palma med tjejerna. Just nu ligger vi i varsin solstol här på Mhares Sea Club och solar. Vi tänkte åka hit igår för att igår fyllde jag 19 år men det var tyvärr fullbokat då så idag är vi här och firar min dag en dag i efterhand, det är så oroligt fint här, kolla bara på bilderna här ovan! Här har vi tänkt att spendera vår dag och ikväll blir det förmodligen utgång, wiho!

 

Likes

Comments

CAPPUCCINO

Nu är vi äntligen framme i värmen! Jag och Amanda tog en taxi till vår kompis Kajsas lägenhet här i Palma där Kajsa och Melina mötte upp oss. När vi kom fram chillade vi där ett tag innan vi gick till en resturang som hette Cappuccino. Vi alla åt varsin Club sandwich som var jättegod!

Snart ska vi åka till lägenheten i Porto Pi där vi alla 4 tjejer ska bo. Iiih, det ska bli så mysigt! Jag kan visa er bilder från lägenheten sedan om ni vill? Hörs sedan!

 

Likes

Comments

Soon Palma de Mallorca

Hej på er! Just nu sitter jag och Amanda på Joe & the juice på Landvetter. Vi ska snart hoppa på flyget till Palma, yeeeey! Vi hörs mer när jag befinner vi befinner oss varmare breddgrader, puss!

 

Likes

Comments

Tuesday

Hello there! Klockan är ungefär halv 2 och jag ligger fortfarande i sängen, men det är inget som ger mig ångest eftersom ute är det grått och trist. Idag ska jag träffa William för imorgon åker jag iväg till Palma i en vecka. Det ska bli hur skönt som helst! Såhär blek som jag är nu har jag aldrig varit vid denna årstiden, haha...

Ikväll ska jag och William gå på bio och se Ted 2. Jag tycker att 1an är grym så jag har faktiskt höga förväntningar på 2an! Har någon av er sett den? Var den bra/dålig? Nu ska jag ta mig något att äta. Vi hörs mer sedan!

 

Likes

Comments

Givenchy Antigona

Drömväskan är äntligen miiiiiiin!

 

Likes

Comments

Black blazer

Likes

Comments

Instagram @sirmarre


Better Blogging Nouw