Home and decor, Tips

Posters - her / Notatbok - her

Papirkort - her

Sort tavle med klype - her

. . . .

Det er ikke noe hemmelighet at jeg er en skikkelig listeperson, så notatbøker og lister er noe jeg aldri kan få nok av! Personlig elsker jeg Lagerhaus. Der kan jeg tusle rundt alene, roe meg helt ned og bare nyte alt i butikken.. Jeg kommer aldri tomhendt ut av den butikken for å si det sånn, hehe.

Men i dag kom jeg over en butikk som tydeligvis har vært der helt siden mai 2017 (!) uten at jeg har fått det med meg. Butikken heter Upstairs og ligger på Arkaden shopping i Oslo. Man kan trygt si at jeg falt pladask for den med en gang! Jeg glemte helt tiden mens jeg var der.

Det var så mange fine kort der! Og er det noe jeg syntes er koselig å gi i anledninger er det kort. Det krever så lite men kan bety så mye. Noen av kortene syntes jeg man nesten kunne rammet inn (eller ikke) og hengt opp fordi de var så fine! Det var 10 stk for 60,- og 20 stk for 90,- altså jeg måtte begrense meg.... Kjøpte i tillegg den søteste lille notatboken. Den sorte tavlen er jo supersmart! Der kan man feste f.eks. noen av kortene, bilder, handlelister osv.

Denne butikken skal jeg definitivt innom igjen.

. . . .

Q: Noen som har tips til tilsvarende butikker?

Med ønske om en god kveld.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Daily life

I går var Håkon og jeg ute for å feire 1 års dagen! Jeg føler vi har vært sammen så mye lengre, men det kommer kanskje av at vi har jobbet sammen en stund før vi ble sammen. Syntes det er vanskelig å definere en dato, men vi fant ut at 14.01 ble datoen. Vi var på Anchas Bodega - obviously! Anbefaler alle som er i Drammen om å dra dit for å spise.

Formen er ikke helt på topp så nå skal jeg dulle meg inn under teppe og se på KUWTK.

Q: Hvordan var helgen deres?


Likes

Comments

Daily life, Travel

I juli dro Håkon og jeg til Stavanger i forbindelse med jobb. Det var gøy å se litt mer av Stavanger da jeg kun har vært der på Landstreffet i russetiden. Og da fikk jeg ikke sett så mye av selve byen. Lillesøster ble også 20 år denne måneden. Så det ble stelt i stand selskap hjemme i Lier. Ellers var det mange sosiale sammenkomster, oppussing og sene sommerkvelder i ny bolig.

August var en rolig måned. Leiligheten begynte å bli ferdigstilt og det var tid for interiørshopping.

Vi dro til Hellas! Det var så utrolig deilig med en sydentur. Jeg har skrevet noen innlegg om turen som dere kan lese mer om her:

Paradis

A day at the beach

Gult er kult

Breakfast with a view

Swinsuit

Det var også dåp til Adelina Othilie. Utrolig fin dåp i Saltnes. Jeg er veldig stolt av å kunne være fadder til Adelina!

I tillegg fikk jeg meg ny jobb denne måneden, så det var en annerledes måned.

En rolig måned hvor det var mye fokus på ny jobb. Håkon hadde også bursdag så vi stelte i stand en innflytningsfest/bursdag denne måneden da leiligheten var mer eller mindre ferdigstilt. Det var utrolig hyggelig og satte stor pris på alle som kom!

Vi var på halloweenfest utkledd som mean minnie and mickey. Har aldri sminket meg på denne måten, med latex osv. Men det gikk overraskende bra! Jeg syntes det er så gøy med utkledninger så jeg storkoste meg. I tillegg fikk jeg ny iPhone X! HAPPY. Jobben hadde også arrangert julebord i Oslo denne måneden, så det var gøy å bli bedre kjent med menneskene jeg jobber med. På slutten av måneden dro Håkon og jeg opp på hytta til svigers, Så fin hytte på Nesbyen. Været var også helt topp så det ble turgåing, kakao, grillpølser og litt vin hehe. Vi spiste også Alias og jeg tror det er lenge siden jeg har ledd så mye! Herregud å gøy det var. Veldig fin tur.

Siste måned i 2017 gikk til mye forskjellige ting. Juleverksted med Maria (tradisjon hvert år). Julebord. Sosiale sammenkomster både med familie, venner og jobb. Håkon og jeg dro også på musikal, noe vi ikke pleier å gjøre så ofte akkurat så det var stas. Julaften stod for tur og vi feiret sammen da vi begge hadde lyst til dette. Jeg for min del syntes det er hyggelig å være sammen på en dag som dette og i 2017 var vi hos min familie som betyr at vi skal være med Håkons i 2018. I romjulen ble jeg jo selvfølgelig syk... er det mulig! Så det ble mye filmtitting i senga med bøtta ved min side. Nyttårsaften var i i Spikkestad hos et vennepar av Håkon. Vi var vel rundt 10 stk, en rolig og koselig nyttårsaften.


TAKK FOR EN FINT ÅR! SER FREM TIL 2018!

Likes

Comments

Daily life, Travel

Tenkte å legge ut en liten oppsummering på året som har gått. Jeg bladde igjennom macen og fant en haug av bilder som har blitt tatt ila det siste året, men jeg kan jo ikke legge ut alle. Slik at jeg har tatt ut noen høydepunkter.

Enjoy!

Året startet med en romantisk tur til Roma med Håkon. Det var en veldig fin tur med mye forskjellig. Vi koste oss med god mat og drikke, sightseeing og shopping. Vi bommet litt på temperaturen så vi var nok ikke helt kledd for været hehe.

Februar måned bestod av hyggelige sosiale sammenkomster, både med familie, venner og jobb. I tillegg var det vinterferie. Hvor vi dro på hytta! Hadde superfint vær og fine skiturer.

En måned fylt med diverse ting. Bursdag til min venninne Merete som feiret 25 år sammen med fire andre venninner - så det ble et 100 års selskap i Kongsberg. Jeg besøkte også min aller beste venn Maria i Gjøvik der hun studerer. Avsluttet måneden med spaweekend på Holmsbu spa - DEILIG!

Min favorittmåned! For da er nemlig min bursdag 😊 Vi dro til London på min bursdag. Det var så gøy! Vi gjorde så utrolig mye. Alt fra shopping, sightseeing til musikal. Vi så The Lion King og det var så utrolig bra - har ikke ord. Det kommer jeg til å huske så lenge jeg lever. Anbefaler virkelig alle som ikke har sett den om å se den. Håkon gjorde virkelig fjorårets bursdag til en spesiell dag - beste kjæresten altså.

Denne måneden startet med jobbtur til Madrid for å se fotballkamp: Atletico Madrid - Real Madrid. Der hadde vi rad nr 3 så vi hadde god utsikt. Dette var funfact min første live fotballkamp! hehe var endel på snapchat som var en smule sjalu da. Bare for å ha gjort det klart så heiet vi altså på Atletico Madrid under denne kampen - men det var veldig gøy å se Christian Ronaldo bare noen få meter unna meg, til tross for feil lag.

17. mai var jo selvfølgelig en fin dag. Jeg var først på champagnefrokost med venninner i Lier og deretter dro jeg til Lektern i Oslo for å møte Håkon og hans venner som hadde tatt frokosten i Oslo. Veldig koselig dag!

Vi kjøpte oss også leilighet denne måned 🏡✔️

Mine besteforeldre hadde 60 års bryllupsdag i mai. Tenk 60 år sammen - det er helt utrolig! Vi feiret også 60 årsdagen til tanten min samtidig. Så de slo dette sammen og stelte i stand selskap på Golsfjellet med hele familien. Veldig hyggelig!

Enda en jobbtur. Denne gangen til Strømstad spa og resort. Her hadde vi mange morsomme aktiviteter som jeg aldri hadde trodd jeg kom til å like. Haha pingla! Vi ble delt i to forskjellige lag og skulle utkonkurrere det motsatte laget med bruk av forskjellige teknikker - utrolig gøy. Vi hadde også kåringer og kjæresten min ble årets selger! Ett stykk stolt kjæreste da ja.

Vi var også i bryllup til min kusine denne måneden. På Sole Hotell. Det var et skikkelig fint bryllup og været var utrolig bra.

Vi pusset opp endel i leiligheten også, men tenkte å legge ut bilder av dette senere for å vise et "før-etter" bilde av det.

Ei av mine bestevenninner Bettina fikk ei nydelig datter i juni (selv om det står 07. i meldingen, men det er feil). Og jeg fikk være fadder! SÅ glad og stolt. ♥️

Likes

Comments

Daily life

Hvor klisje? Jepp! But here we go!

Besøke besteforeldrene mine oftere.

Jeg er en av de få i min vennekrets og de jeg kjenner som har alle besteforeldre fremdeles i live *bank i bordet*. Jeg la merke til i jule at dette var noe av det jeg var mest takknemlig for. Dessverre går det altfor lenge mellom hver gang jeg besøker mine besteforeldre. Det ønsker jeg å bli flinkere på i 2018!

Flinkere til å slappe av.

Jeg har en tendens til å stresse og noen ganger går den stressballen litt raskere enn jeg klarer å følge med på. Dette kan til tider gå utover familie, venner og ikke minst min kjære samboer. Så jeg må lære meg og puste litt mer og slappe mer av.

Bli flinkere til å lage mat fra bunn

Dette året har det gått mye i junkfood/fastfood på grunn av flytting, oppussing og latskap. Jeg har aldri vært noe flink til å tenke på kostholdet, men i år har kjærestekiloene bare lasset seg på.. Jeg ønsker å bli mer bevisst på kosthold og lære meg å lage mat fra bunnen.

Sette meg delmål

Jeg har troen på at for å oppnå noe man ønsker er å sette seg delmål og ikke gape opp for mye. Jeg er en listeperson så for meg er det alfa omega å skrive ting jeg ønsker å gjøre ned. Men jeg ønsker å bli mer bevisst på hva jeg ønsker å få til.

Si tre ting man er takknemlig for hver kveld.

Denne ideen er det min samboer som har kommet med. Det var en kveld vi gikk å la oss hvor han sa at han ønsket at vi skulle begynne med å si tre ting vi er takknemlig for hver kveld. Vi var flinke på dette i ca 2 uker før en viss person *kremt* sovnet med en gang hun så senga. Så dette ønsker jeg å ta opp igjen og opprettholde.

Bli flinkere til å vise menneskene jeg bryr meg om at jeg setter pris på de.

Jeg har så mange flotte mennesker rundt meg som bidrar til at min hverdag blir bra. Disse fortjener å få høre dette oftere!

Bli mer miljøbevisst

…. Det gjelder både mat, klær, sminke og generelt forbruk. Kort fortalt ønsker jeg virkelig å bli mer bevisst på hvor jeg handler, mengde og hvor det kommer fra. Jeg prøver å være bevisst på at jeg ikke skal handle klær med ekte pels. Det er fordi jeg ikke ønsker å støtte pelsindustrien da jeg ikke har tillit til denne industrien mtp. Måten dette blir gjort på. Men jeg burde bli like bevisst på dette når det kommer til industrien hvor mennesker ikke får det de fortjener. Samtidig som jeg prøver å tenke på hvor mye kjøtt jeg spiser da jeg ikke tror vi mennesker trenger å spise kjøtt til både frokost, lunsj, middag og kvelds. Man kan variere og kutte ned. Dessverre går etterspørselen etter kjøtt opp og det går utover dyreforholdene – det gjelder dessverre Norge også. Jeg prøver å handle mesteparten av sminken på The Body Shop da de ikke tester på dyr. TOMMEL OPP.

Q: Noen andre som har nyttårsforsetter?

Likes

Comments

Beauty and fashion

I dag har jeg vært hos flinkeste Stian på Brow Rehab. Takk Gud for at det finnes mennesker der ute på denne jorda som klarer å fikse øyenbryne mine. Jeg har jo veldig mørke hår så man ser jo veldig fort når jeg ikke steller disse. Og min hårvekst er unormalt rask.... så det blir ett par besøk til kjære Stian som gjør om mine bryn fra regnskog til brows on fleek aka Instagram brows.

Før og etter

I tillegg har jeg tatt vippeløft. Har gjort denne en stund og er superfornøyd! 1000 ganger bedre enn vippeextensions. I alle fall for meg som er så urolig om nettene og mistet vippene. Nå slipper jeg å bruke maskara og føler meg fremdeles fresh!

Varighet: 6-8 uker.

Nå er det endelig fredag og bare 2 dager til julaften ❤️🎄✨ Jeg gleder meg så mye til å være med familien, spise god mat og kose oss. Ha en fin kveld!

Likes

Comments

Julebord hos min kjære kusine🍸

Formiddagen gikk til julegavehandel. Mens ettermiddagen og kvelden gikk til musikal på Det norske teater med samboeren. Vi så forestillingen The book of mormon. Etter forestillingen var vi ute på middag på Mr.India.

Julebesøk til min kjære venninne Bettina, hennes samboer Kim og verdens nydeligste Adelina Othilie. Blir så sjeldent mellom hver gang vi sees så det var veldig stas! Adelina hadde vokst så utrolig mye siden sist!

​Tenk at det er kun èn uke igjen til julaften! Tiden går så fort. Skal bli deilig med noen fridager nå, til tross for at jeg ikke har noe juleferie år. Håper alle har hatt en fin helg. 

Likes

Comments

Tips


★ ★★ ★


En liten anbefaling er denne fruktteen fra Solberg&Hansen. Ikke bare lukter den himmelsk, men den er fantastisk god! Jeg er en skikkelig te-elsker og har smakt mange forskjellige varianter, men denne er en av de tetypene som man ikke trenger sukker/honning/sukketter i.


★ ★ ★ ★


Likes

Comments

Hei!

Denne helgen har bestått av middag med jobben på fredag på Aker Brygge. Ble tidlig kvelden på meg da jeg skulle få besøk av bestis på lørdagen✨ Vi skulle nemlig ha juleverksted. Dette er en årlig tradisjon! Så utrolig koselig. En slager som vi pleier å lage er brente mandler - nam. Vi gikk samtidig for marsipan med smeltet sjokolade med pynt.

I en travel hverdag er det hyggelig med slike tradisjoner. Det blir alltid en vellykket dag - år etter år. Kveldene blir ofte sene når man sitter med et vinglass i hånden og skravler til sent på natten. Håkon skulle på julebord så vi hadde en skikkelig jentekveld!

Jeg syntes det er veldig hyggelig å gi bort noe hjemmelaget til familie og venner. Det er koselig å vite at man gir bort noe som man har brukt litt ekstra tid på.

★ ★

❤️❤️❤️

Ha en riktig fin kveld videre ✨

Likes

Comments

JUL

❤️ ❤️ ❤️

Julen er en høytid som er utrolig koselig! Det er en tid man koser seg med de man er glad i, spiser god mat, pynter ekstra hjemme og later seg rundt med god samvittighet. Det er også en perfekt tid til å slenge seg på sofaen eller sengen og kose seg foran tv´en med en god julefilm!

Her er noen av julefilmene jeg liker aller best og som jeg ser år etter år uten å gå lei. En blanding av gamle klassiker og nye filmer. Alle har hver sin sjarm med hver sine minner. Jeg er nok mest glad i de eldre filmene da de bringer frem mange gode barneminner!

1 & 2

Andre julefilmer jeg også liker

Reisen til julestjernen, The christmas of Solan & Ludvig, Love actually, Mikkes magiske jul, The holiday og Christmas Vacation

I morgen skal jeg og min bestevenn Maria ha juleverksted på dagen og rigge opp til filmkveld i sofaen med en rekke julefilmer. Her har vi alltid to filmer vi se, Alene hjemme 1 og A christmas carol. Dette er èn av høydepunktene denne måneden ♥

Q: Hva ser dere på for å komme i julestemning? Hvilken er deres favoritt julefilm?

Likes

Comments

Hei!

Akkurat nå ligger jeg rett ut på sofaen som et slakt, helt sant. Jeg ligger her med macen foran meg og et vinglass stående på bordet ved siden av meg - akkurat så nærme meg at slipper å bevege meg for å nå det. Jeg er virkelig ikke noe superkvinne som har alt på stell og overskudd langt opp til himmelen. Skal helt ærlig si at noen ganger etterstreber jeg mer etter å være en superkvinne. Men hva er egentlig en superkvinne da? Det første jeg tenker på er vel:

- A-menneske/Morgenfugl. Som spretter opp om morgenen.

- Supersunn frokost og gjerne trener før jobb eller skolen.

- Leverer gode resultater (enten på jobb eller skole).

- Har stålkontroll på ærender som må gjøres, under arbeid og fullførte.

- Har et nettverk som tilfredsstiller alle sosiale behov.

- For å ikke snakke om utseende; her er det gjerne en IT girl, flott hår, sminken er alltid perfekt og aldri en bad hair day.

- I hjemmet er alt på stell og interiøret er on-fleak (sier man det lengre forresten?)

*Ta dette med en klype salt.

Jeg misunner virkelig dere som kan krysse av mer enn halvparten her - dere er flinke! I alle fall i mine øyne. Fler timer i døgnet er virkelig noe jeg skulle ønske jeg kunne legge til og at dagene var litt lysere. Jeg går i dvale jeg på vinteren og har bare kommet frem til at jeg er et sommermenneske. Fler som kjenner seg igjen i det er mørkt når jeg går hjemmefra om morgenen og det er mørkt når jeg går hjem for dagen ? Jeg skulle ønske jeg hadde tid til å blogge mer, fordi jeg liker det veldig godt. Men jeg rekker jo aldri å ta fine bilder når det alltid er mørkt ute når jeg er ute... Så dessverre blir det ikke så mye outfitbilder fra meg.

På en annen side er det veldig mye sosialt og hyggelige events som kommer fremover i desember 🎄Jeg gleder meg masse, det blir juleverksted, middager med venner jeg sjeldnere får sett ellers i hverdagen, julebord, julekonsert og mye mer gøy.

Vet helt ærlig ikke helt hva poenget med dette innlegget var, men jeg skal i alle fall prøve å sette av mer tid til bloggen og håper det er fler enn meg som ligger som et slakt på sofaen og syntes det er greit!

Legger ved et bilde jeg liker veldig godt av meg og Håkon - ikke noe fasadebilde. 

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

God søndag.

Tenk at det allerede er tredje desember. Det er så utrolig koselig med desember og i dag er det første søndag i advent.

På fredag hadde jeg hjemmekontor og det var så utrolig deilig. Det har vært buss for tog mellom Drammen-Asker, som betyr at jeg har brukt betydelig mer tid på transport til og fra jobb. Denne helgen har vi hatt en skikkelig julehelg! Årets juletre er satt opp i stua, julepynten er dekorert rundt om i boligen og julemusikken jomer fremdeles i ørene. I år gikk vi for et falskt juletre. Vi var litt skeptiske, da vi begge er vokst opp med ekte juletre og ikke minst pynting 23.desember. Det var mange valgmuligheter å velge mellom, men vi kom frem til at treet fra Clas Ohlson passet til vårt behov. Anbefaler å se på Hageland for de som skal legge inn litt ekstra.

★ ★

I dag har jeg og Håkon vært på Vinterland i Oslo. Det bidrar alltid veldig på julestemningen. Tenk at det er første søndag i advent allerede.. Hvor ble tiden av? 12/12 måneder. Det er snart på tide og fomle med 2017- nei 2018! hehe.

Nå skal vi tenne ett av fire lys for denne dagen og en ny uke står for tur med mange hyggelige sosiale sammenkomster.

Ha en fin søndag til dere alle!

Likes

Comments

Hei!

Det er ingen hemmelighet at jeg er helt frelst av julen og alt det innebærer. Hvert år begynner jeg å tenke ut hva slags interiør jeg skal innrede hjemmet med. Jeg har alltid elsket julen og jeg er den personen som starter å høre på julemusikk og ser julefilmer fra oktober melder sin ankomst. Jeg er vokst opp med et skikkelig julehus. Mamma har alltid dantert med masser av julepynt. Venninnene mine har fortalt meg at det var først etter de var hos meg de fikk ordentlig julestemning.

I dag har jeg søkt litt rundt på Pinterest og Weheartit etter inspirasjon til gaveinnpakning. Herregud, folk er så utrolig kreative! Se på alle disse fine gaveinnpakningene nedenfor. Jeg fikk utrolig lyst til å lage noe slikt i år. Tenk så hyggelig å få en så kreativ og personlig gave.

Ønsker dere å se mer inspirasjon kan dere følge min Weheartit profil her.

Q: Noen som har kreative ideer de vil dele med meg?

Likes

Comments

God søndag!

Det merkes at desember begynner å nærme seg. Både psykisk og fysisk i form av julepynt i butikker, reklamer og ikke minst sosiale happenings. På fredag var jeg på julebord med jobben. Det var hyggelig da dette var mitt første julebord med ny jobb. Gøy å bli kjent med andre mennesker på tvers av avdelingene i firmaet. Julebordet var på Oslo kongressenter samfunnssalen og underholdning var utrolig bra. Vår konferansier var Nicolai Ramm og humorkoret Punchline. I tillegg ble vi underholdt av en rekke andre innslag, men jeg husker ikke alle.

Slik så jeg ut på julebordet.

Lørdagen gikk egentlig mest til vasking av leiligheten og avslapping på sofaen.

I dag har Håkon og jeg gått tur rundt Drammenselven. I hverdagen rekker jeg såvidt å se sola når jeg står opp, og det er allerede mørkt når arbeidsdagen er over. Så å være ute når sola skinner er veldig deilig i helgene. Tok noen bilder med den nye iPhonen og de blir veldig fine. Forsøkte portrett-funksjonen og den er faktisk utrolig bra!

Stoppet innom Pigen restaurant for å kjøpe oss kakao med krem, NAM!

Likes

Comments

Altså, jeg er så happy nå! Endelig fikk jeg beskjeden jeg hadde ventet på. IPHONE X ER ANKOMMET.

Hehe jeg forstår at dette høres hinsides teit ut å være så overbegeistret over en telefon, men jeg har virkelig hatt behov for ny telefon da min gamle var begynt å ta kvelden støtt og stadig. Jeg har alltid syntes det har vært veldig stas med ny telefon. Noe av det jeg elsker mest med en ny telefon er å utforske den, starte på "blanke ark", legge til nye apps og bare leke meg med en ny "dings" - gjøre den så personlig som mulig.

Har ikke hatt iPhonen i mange timer, men er allerede superfornøyd!

​Q: Noen som har noen gode tips og funksjoner til iPhone X? 

Likes

Comments

Hei!

I går var jeg hos flinkeste Martine Sjøhaug for å legge negler. Jeg ble så fornøyd! Anbefaler alle som ønsker å legge negler om å bestille en time hos Martine. Hun holder til i Drammen, men veldig sentralt for de som ankommer med tog. Jeg er egentlig veldig kjedelig på valg av farger og pleier som regel å gå for pastellfarger, men i går ønsket jeg å gå for noe litt annerledes. Se på den fine lillafargen da!

Sjekk ut instagramprofilen hennes @nailsbym1

Ha en god kveld!

Likes

Comments

Hei!

Jeg tenkte jeg skulle komme med et gavetips til kjæresten. Det kan selvfølgelig gis til venner eller familie også, men jeg laget dette til kjæresten i bursdagsgave.

Jeg lagde konvolutter med "åpnes når" tekst og i hvilken anledning disse skal åpnes.
Nedenfor har jeg listet opp hva jeg skrev på de forskjellige konvoluttene. Jeg har også lagt inn lapper i hver konvolutt med en liten beskjed og noe som passer til anledningen. Dessverre kan jeg ikke gå i detalj da Håkon ikke har åpnet alle enda og jeg vil ikke avsløre noe før han har åpnet alle. Men det er egentlig bare å bruke fantasien og finne noe som passer til den personen du ønsker å gi det til. I tillegg har jeg printet ut kuponger med ting Håkon kan løse inn når han vil. Et eksempel på dette er "20 min massasje" eller "valg av film på neste filmkveld". Jeg fant masse inspirasjon til disse kupongene på Pinterest.

Åpne når:

1. Du er opprørt / sint (men ikke på meg.)

2.Du trenger en latter

3.Du har en dårlig dag

4. Du trenger min kjærlighet

5. Du er trist

6. Du trenger en selvtillitboost

7. Du savner meg

8. Du er stresset

9.Du ikke får sove

10.Du trenger motivasjon

11. Du ikke føler deg kjekk

12. Du trenger å vite hvor mye jeg elsker deg

13. Vi krangler

14. Jeg er Grumpy

15. Jeg er sint på deg

16. Du er sint på meg

17. Du er syk

Dette falt veldig i smak (fikk jeg i alle fall tilbakemelding på..) hehe. Men dette er en fin ting å gi til noen som har alt.

Håper tipset falt i smak.

Likes

Comments

På lørdag var det arrangert halloweenfest, noe jeg ikke har vært på siden ungdomsskolen. Det var utrolig gøy og det var så mange gode utkledninger. Lokalet var dekorert fra topp til tå og det var et veldig gjennomført arrangement! Fikk ikke tatt noe særlig bilder under festen da det var mye "tåke", men jeg vet det kommer bilder som ble tatt på arrangementet av arrangørene etterhvert, så da kan jeg legge de til senere.

Kostymet vi gikk for var mikke- og minnimus, devilversion. Ble overrasket over hvordan resultatet ble da det er første gang jeg har brukt slik sminke. Kjøpte produktene fra Ben nye etter anbefaling fra en venn av meg som også er brynsstylist på Browrehab oslo og makeupartist.


Q: Noen andre som var på halloweenfest i år?

Ha en fin kveld videre!

Likes

Comments

God morgen!

Denne helgen har vi passet på familiehunden Milli. Så helgen har vært rolig og avslappende med turgåing og kos. Helgen har også gått til shopping og gaveinnkjøp da min kjære Håkon har bursdag om bare ett par dager. Og jeg er som vanlig sent ute med ting jeg skulle ordnet og kjøpt.

Det var veldig deilig å gå tur i går rundt Drammenselva. Vi kjøpte oss is og satte oss på benken og kikket på folk. Haha, gammelt ektepar. Men det som var fascinerende var alle folkene som gikk forbi. Jeg la merke til ting jeg trodde ikke fantes i like stor grad lengre: fjortissene som hang utenfor McDonalds eller inne på Starbucks, de kule gutta som snakket litt ekstra høyt om hva de har gjort som ikke er helt innafor og som knuffer hverandre mens de går bredt på fortauet og rånere med høy musikk som kjører fort igjennom sentrum. Dette er jo ikke noe spesielt eller unormalt, men det var litt gøy å sitte å observere disse menneskene og man kunne kjenne seg igjen fra man var yngre - da spesielt jentene som hang på Starbucks. Det var vel og merke ikke dette i Drammen da jeg var fjortiss, men det å henge med venninner og skravle og fnise.

Tok med kamera da været var så fint! Legger ved noen av bildene som ble tatt.

Ha en fin søndag!

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Da var oktober offisielt her og mørketiden er i full anmarsj. Jeg har begynt i ny jobb, så mine siste tre uker har gått til jobb, mat og soving.. Spennende liv. Så været for min del har ikke påvirket meg like mye som det pleier på denne årstiden.

Denne søndagen har det regnet i ett sett, som betyr innedag! Love it. Krype opp i sofaen med en serie, te og noe godt å spise på. I skrivende stund har kjæresten okkupert TV med fotballkamp, så da tente jeg lys og tok på headsettet mens jeg skroller igjennom Weheartit . Jeg får så inspirasjon av den nettsiden. Så jeg tenkte å sette opp en liste over ting man kan gjøre denne høsten.

Jeg elsker å kjøpe inn masse lys og plassere de på alle rom. Det gir så god hjemmekoselig stemning. Man finner også mange lys som lukter himmelsk og man kommer veldig i høststemning bare ved å tenne duftlys.

Min favoritt! Jeg elsker lukten av bakst som står i ovnen, men enda bedre å spise det. På høsten syntes jeg vafler og eplekake er best. Men er også veldig glad i smuldrekake (som jeg kaller det) med is, nam. Å lage seg en god kopp med kakao med marshmallows er også veldig godt, eller en stor kopp te med honning og sitron.

... Eller vanlig spa. Men på høstkvelder er det deilig å ta litt ekstra godt vare på seg selv. Skrubber for både ansikt og kropp, barbere, musikk, hårkur, spise noe godt, en varm dusj eller bad, badekuler, duftlys, cleansers, face masks, magasiner, body lotions. Man føler seg så mye bedre og kroppen har godt av det.

Noe jeg skulle ønske jeg var flinkere til. På sommeren er jeg utrolig flink til å lese bøker mens jeg ligger langs bassengkanten eller stranden. Men utover det er jeg ikke så flink. Det er veldig synd fordi jeg liker det egentlig veldig godt, men hjemme finner jeg alltid noe annet å gjøre, flere som kjenner seg igjen?

Men høsten er en fin tid å kunne begynne å roe ned med en god bok, skal i alle fall prøve på dette denne høsten.

Ut med tynne sommerkjoler, skjørt og bluser. Inn med strikketgensere, skjerf og kåper. Tiden for å gjøre en makeover i klesskapet er kommet. Her vil man også få en gyllen mulighet til å se hva man trenger og ikke trenger. Det man ikke trenger kan man eventuelt selge eller gi til Fretex - eller gi bort til noen man kjenner. Jeg er litt for opptatt av organisering og rydding så for meg er dette et must! Og det er veldig deilig når det er gjort.

Alle bilder i dette innlegget er hentet fra Weheartit .

Q: Noen som har andre ting de liker å gjøre på høsten?

Likes

Comments

På søndag gikk turen til Saltnes hvor det var dåp til søteste Adelina Othilie. Hun er datter av ei av mine bestevenninner, så det var utrolig stas når jeg ble spurt om å være fadder. Noe jeg selvfølgelig ønsket! Det var en utrolig fin dåp med godt selskap og god servering - elsker selskapsmat! Denne dagen kommer jeg til å huske lenge! Her kommer litt bildedryss fra dåpsfeiringen.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Nå som høsten er kommet og kaldere dager sniker seg på er på tide å endre både klesskapet og interiøret hjemme. På tide å pakke vekk sommerklærne, ta frem strikkegensere, lag en varm kopp kakao og kryp opp i sofaen med et ullpledd tullet rundt deg.

Personlig elsker jeg sommeren, men høsten er utrolig fin med sine høstfarger på trærne og hjemmekoselige kvelder. Noe av det jeg syntes er essensielt å ha i hjemmet på høsten og vinteren er stearinlys. Alt blir fort så hjemmekoselig når man tenner lys.

Jeg har funnet duftlys på Lagerhaus som jeg bare elsker! De har så mange forskjellige type lukter, slik at man ikke går lei av èn.

Grape - her : Kokos - her

Kokos lime - her

Rituals lys - Her : Duftpinner bomull/lin - Her

I tillegg syntes jeg det gjør seg veldig med grønne planter. Det skal ikke så mye mer til før man føler det som et litt mer nytt hjem. Se på denne fine pidestallen fra Kremmerhuset, love it!

Embla pidestall - her (utsolgt i sort)

Noen som har spesielle ting de syntes er et must å anskaffe seg til høsten?

Likes

Comments

God morgen!

Dagene her nede er så deilige. Stedet er helt ubeskrivelig fint og varmen ligger på 30 grader, altså det nytes på høyt nivå.

Jeg bare må vise utsikten vi har hver morgen ved frokostbordet. Toppterasse med en utrolig flott utsikt over det greske hav.

For å ikke snakke om maten. Man blir ønsket god morgen ved ankomst inn på terrassen og eskortert bort til bordet. Så får man velge om man ønsker at kokkene skal lage noe spesielt som ikke er i bufèen. Her har jeg falt for deres french toast eller arme riddere som det heter på norsk. Kaffen blir servert også er det bare å velge å vrake i matvalget deres. Kunne fint blitt vant til en sånn tilværelse, hehe.

Ha en fin fredag!

Likes

Comments

God kveld fra Hellas!

Nå skal jeg og min bedre halvdel spise middag etter en lang dag i solen. Tenkte å vise en søt kjole jeg fant på Bik Bok - på salg. Jeg er veldig glad i klær med litt farge så denne passet midt i blinken for meg.

Nå må jeg løpe! Ha en fin kveld videre :)

Likes

Comments

Heihei :)

Da var vi vel fremme på hotellet i Hellas. Og det er så utrolig fint! Vi var allerede forsinket fra Gardemoen og Rhodos flyplass hadde ikke akkurat noe superspeed på bagasjeleveringen, så alt i alt var vi vel omtrent to timer forsinket. MEN det var glemt da vi ankom hotellet. Vi ble tatt i mot med god service av alle ansatte. Bagasjen ble tatt hånd om, resepsjonen tilbød oss drinker ved registrering og alt i alt gikk det raskt. Det eneste som var litt kjedelig var at vi hadde bestilt oss rom med havutsikt og når sjefen tok oss til side for å informere at det var skjedd en dobbeltbooking ble jeg helt ærlig litt stresset og skuffet. Til gjengjeld for feilen fra hotellets side ble vi tilbudt VIP på hotellet. Hvor vi får egen resepsjon på egen etg. Takterasse til frokost og middag, gratis drikke, gratis inngang til spa og 20 min gratis massasje til oss begge. Det var ikke et spm. For meg engang, da rommet vi i utgangspunktet hadde booket var opptatt bare i to netter – det overlever vi når vi får alle disse ekstra tjenestene gratis under hele oppholdet.

Første dag har gått til bading, soling, mat og drikke. Nå skal vi ordne oss for å spise en bedre middag.

Håper alle har hatt en fin søndag!

Likes

Comments

Hello:)

Som nevnt tidligere har vi holdt på med oppussing i leiligheten. Så tenkte jeg skulle lage et innlegg om hvordan det var og hvordan det har blitt. Føler meg vel egentlig ikke helt ferdig, men sånn er det vel alltid (?)


Dette bildet er henter fra prospektet. Er ikke så tydelig, men her ser man hvordan det var før vi begynte med oppussingen.

Er veldig fornøyd med resultatet! Har fått mye tilbakemeldinger på hvor fin blåfargen er og for de som lurer heter den St. Pauls blue.

Ønsker å sette opp noe mer på veggene, men har ikke kommet så langt.

Noen som har forslag til annet vi kan gjøre ?

Likes

Comments

I kveld har jeg hatt sååå lyst på godteri, herregud. Så for å prøve å mette dette sukkersuget slang jeg sammen en blanding av noe som er godt og litt sunnere enn melkesjokolade fra Freia.

Til dette trenger du:

1 beger vaniljekesam

Bringebær

Blåbær

Noen få biter av mørk sjokolade cacao 86 %

(eller noe annet du syntes er godt av bær eller frukt)


Sleng gjerne med noen oppskrifter på gode måltider som passer når søtsuget sniker seg innpå.

Ha en god kveld!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har lenge lett etter en fin og litt annerledes kaffeholder. Fant en på KitchenTime som jeg bare måtte klikke meg hjem.

I denne boksen får jeg fylt opp en hel evergood pose med filtermalt kaffe.

Vårt lille kaffehjørnet. Veggen ser litt rar ut tenker dere kanskje - I know!

Vi er ikke helt ferdig med oppussingen i leiligheten så på kjøkkenet gjenstår det flislegging på veggen. Så det blir litt annerledes her når det er på plass.

Likes

Comments

Hellu.

For meg, som kanskje mange andre er trening noe som kan være vanskelig å begynne med. Jeg har som yngre alltid vært aktiv og drevet med forskjellige type sport. Jeg startet vel på barneskolen på turn, noe jeg trivdes svært godt med og holdt på i endel år, seks år om jeg ikke tar feil... Men så begynte jeg på ungdomsskolen og ble for gammel for gruppen av de yngre hvor jeg følte meg veldig flink. Deretter måtte jeg over til den eldre gruppen med mennesker som var mildt sagt drevne i sporten og satset på et mye høyere nivå enn hva jeg gjorde. Det ble derfor svært flaut og som en usikker 13 åring ble det for mye, så jeg sluttet.

Etter det startet jeg med friidrett da jeg elsket sprint. Jeg gledet meg hvert eneste år til Tinestafetten fordi dette var virkelig noe jeg var god i. (Ble til og med Liermester, hehe liker å skryte av denne tingen) – nettopp fordi det var den sporten jeg fikk til. De fleste andre jenter drev med fotball eller håndball, men jeg trivdes med friidrett. Dessverre holdt jeg ikke ut lenge med denne sporten da venner og annet tok opp min tid på ungdomsskolen, så jeg sluttet der også.

Jeg aldri likt treningssentre, det gir meg ingenting. Når sant skal sies, har jeg vel aldri hundre prosent gitt det noe  sjans mer enn èn uke før jeg gikk lei og sluttet – og ble som man sier et støttemedlem, hver gang.

Har derfor aldri gitt trening noe sjanse fordi jeg alltid har vært heldig med forbrenningen og ikke sett behov for det. Men nå, herregud, etter jeg fylte 23 år er det akkurat som at alt jeg propper i meg bare samler seg på kroppen – hvorfor!? Er vel kanskje ikke så uvanlig, men uvant for meg kan man si når man kan proppe i seg nærmest alt uten å tenke seg om to ganger.

Når trening har kommet opp som et tema i samtaler trekker jeg meg automatisk litt unna eller går rett i forsvarsposisjon om hvorfor jeg ikke trener og ikke trenger det. Har alltid fått høre den samme reglen om ”det er bra for kroppen”, ”du får mer overskudd” osv. Jeg lar det 9/10 ganger gå ut det ene øret og ut det andre.

Grunnen til at jeg ikke liker å snakke om trening er fordi jeg ikke kan noe om trening – som da gjør meg usikker. Jeg har forsøkt PT timer, men føler meg så utrolig teit som sprader rundt der og jeg føler på hele kroppen, alle nerver at folk tenker ”hun der kan ingenting”. Sikker utrolig teit, men om man ikke kan noe og er i et rom fullt av folk som kan – eller i alle fall later som at de kan det blir man ubekvem. Så derfor syntes jeg det er et ubehagelig tema.

Men nå, når denne finurlige kroppen har bestemt seg for annet har ørene blitt lytte for alle tidligere råd. Samboeren min er vel den eneste som faktisk har klart å dra meg over dørstokken mer enn èn gang og fått meg ut på løpeturer, sykkelturer og blitt min motivasjon. Skal ikke skryte på meg noen ting fordi jeg har ikke holdt på med dette lenge og ikke meldt meg inn på noe treningssenter, men kanskje min motivasjon øker såpass at en dag – kanskje en dag jeg gjør det.

Men jeg starter smått og det er jeg i alle fall fornøyd med. Joggeturer og gåturer ute er mer komfortabelt enn et rom fullt av folk. Håper dette fortsetter i riktig retning - skal i alle fall prøve med innspurt for Rhodos #forsinketsk2017

Gjorde derfor et innkjøp på nytt treningstøy, alt for en unnskyldning til shopping.

Treningsklærne er kjøpt på Anton sport - superfornøyd med servicen og klærne. Tightsen er fra den nye kolleksjonen til Nike.