Daily life

God morgen!

Denne helgen har vi passet på familiehunden Milli. Så helgen har vært rolig og avslappende med turgåing og kos. Helgen har også gått til shopping og gaveinnkjøp da min kjære Håkon har bursdag om bare ett par dager. Og jeg er som vanlig sent ute med ting jeg skulle ordnet og kjøpt.

Det var veldig deilig å gå tur i går rundt Drammenselva. Vi kjøpte oss is og satte oss på benken og kikket på folk. Haha, gammelt ektepar. Men det som var fascinerende var alle folkene som gikk forbi. Jeg la merke til ting jeg trodde ikke fantes i like stor grad lengre: fjortissene som hang utenfor McDonalds eller inne på Starbucks, de kule gutta som snakket litt ekstra høyt om hva de har gjort som ikke er helt innafor og som knuffer hverandre mens de går bredt på fortauet og rånere med høy musikk som kjører fort igjennom sentrum. Dette er jo ikke noe spesielt eller unormalt, men det var litt gøy å sitte å observere disse menneskene og man kunne kjenne seg igjen fra man var yngre - da spesielt jentene som hang på Starbucks. Det var vel og merke ikke dette i Drammen da jeg var fjortiss, men det å henge med venninner og skravle og fnise.

Tok med kamera da været var så fint! Legger ved noen av bildene som ble tatt.

Ha en fin søndag!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Da var oktober offisielt her og mørketiden er i full anmarsj. Jeg har begynt i ny jobb, så mine siste tre uker har gått til jobb, mat og soving.. Spennende liv. Så været for min del har ikke påvirket meg like mye som det pleier på denne årstiden.

Denne søndagen har det regnet i ett sett, som betyr innedag! Love it. Krype opp i sofaen med en serie, te og noe godt å spise på. I skrivende stund har kjæresten okkupert TV med fotballkamp, så da tente jeg lys og tok på headsettet mens jeg skroller igjennom Weheartit . Jeg får så inspirasjon av den nettsiden. Så jeg tenkte å sette opp en liste over ting man kan gjøre denne høsten.

Jeg elsker å kjøpe inn masse lys og plassere de på alle rom. Det gir så god hjemmekoselig stemning. Man finner også mange lys som lukter himmelsk og man kommer veldig i høststemning bare ved å tenne duftlys.

Min favoritt! Jeg elsker lukten av bakst som står i ovnen, men enda bedre å spise det. På høsten syntes jeg vafler og eplekake er best. Men er også veldig glad i smuldrekake (som jeg kaller det) med is, nam. Å lage seg en god kopp med kakao med marshmallows er også veldig godt, eller en stor kopp te med honning og sitron.

... Eller vanlig spa. Men på høstkvelder er det deilig å ta litt ekstra godt vare på seg selv. Skrubber for både ansikt og kropp, barbere, musikk, hårkur, spise noe godt, en varm dusj eller bad, badekuler, duftlys, cleansers, face masks, magasiner, body lotions. Man føler seg så mye bedre og kroppen har godt av det.

Noe jeg skulle ønske jeg var flinkere til. På sommeren er jeg utrolig flink til å lese bøker mens jeg ligger langs bassengkanten eller stranden. Men utover det er jeg ikke så flink. Det er veldig synd fordi jeg liker det egentlig veldig godt, men hjemme finner jeg alltid noe annet å gjøre, flere som kjenner seg igjen?

Men høsten er en fin tid å kunne begynne å roe ned med en god bok, skal i alle fall prøve på dette denne høsten.

Ut med tynne sommerkjoler, skjørt og bluser. Inn med strikketgensere, skjerf og kåper. Tiden for å gjøre en makeover i klesskapet er kommet. Her vil man også få en gyllen mulighet til å se hva man trenger og ikke trenger. Det man ikke trenger kan man eventuelt selge eller gi til Fretex - eller gi bort til noen man kjenner. Jeg er litt for opptatt av organisering og rydding så for meg er dette et must! Og det er veldig deilig når det er gjort.

Alle bilder i dette innlegget er hentet fra Weheartit .

Q: Noen som har andre ting de liker å gjøre på høsten?

Likes

Comments

På søndag gikk turen til Saltnes hvor det var dåp til søteste Adelina Othilie. Hun er datter av ei av mine bestevenninner, så det var utrolig stas når jeg ble spurt om å være fadder. Noe jeg selvfølgelig ønsket! Det var en utrolig fin dåp med godt selskap og god servering - elsker selskapsmat! Denne dagen kommer jeg til å huske lenge! Her kommer litt bildedryss fra dåpsfeiringen.

Likes

Comments

Nå som høsten er kommet og kaldere dager sniker seg på er på tide å endre både klesskapet og interiøret hjemme. På tide å pakke vekk sommerklærne, ta frem strikkegensere, lag en varm kopp kakao og kryp opp i sofaen med et ullpledd tullet rundt deg.

Personlig elsker jeg sommeren, men høsten er utrolig fin med sine høstfarger på trærne og hjemmekoselige kvelder. Noe av det jeg syntes er essensielt å ha i hjemmet på høsten og vinteren er stearinlys. Alt blir fort så hjemmekoselig når man tenner lys.

Jeg har funnet duftlys på Lagerhaus som jeg bare elsker! De har så mange forskjellige type lukter, slik at man ikke går lei av èn.

Grape - her : Kokos - her

Kokos lime - her

Rituals lys - Her : Duftpinner bomull/lin - Her

I tillegg syntes jeg det gjør seg veldig med grønne planter. Det skal ikke så mye mer til før man føler det som et litt mer nytt hjem. Se på denne fine pidestallen fra Kremmerhuset, love it!

Embla pidestall - her (utsolgt i sort)

Noen som har spesielle ting de syntes er et must å anskaffe seg til høsten?

Likes

Comments

Travel

God morgen!

Dagene her nede er så deilige. Stedet er helt ubeskrivelig fint og varmen ligger på 30 grader, altså det nytes på høyt nivå.

Jeg bare må vise utsikten vi har hver morgen ved frokostbordet. Toppterasse med en utrolig flott utsikt over det greske hav.

For å ikke snakke om maten. Man blir ønsket god morgen ved ankomst inn på terrassen og eskortert bort til bordet. Så får man velge om man ønsker at kokkene skal lage noe spesielt som ikke er i bufèen. Her har jeg falt for deres french toast eller arme riddere som det heter på norsk. Kaffen blir servert også er det bare å velge å vrake i matvalget deres. Kunne fint blitt vant til en sånn tilværelse, hehe.

Ha en fin fredag!

Likes

Comments

Outfit, Travel

God kveld fra Hellas!

Nå skal jeg og min bedre halvdel spise middag etter en lang dag i solen. Tenkte å vise en søt kjole jeg fant på Bik Bok - på salg. Jeg er veldig glad i klær med litt farge så denne passet midt i blinken for meg.

Nå må jeg løpe! Ha en fin kveld videre :)

Likes

Comments

Travel

Heihei :)

Da var vi vel fremme på hotellet i Hellas. Og det er så utrolig fint! Vi var allerede forsinket fra Gardemoen og Rhodos flyplass hadde ikke akkurat noe superspeed på bagasjeleveringen, så alt i alt var vi vel omtrent to timer forsinket. MEN det var glemt da vi ankom hotellet. Vi ble tatt i mot med god service av alle ansatte. Bagasjen ble tatt hånd om, resepsjonen tilbød oss drinker ved registrering og alt i alt gikk det raskt. Det eneste som var litt kjedelig var at vi hadde bestilt oss rom med havutsikt og når sjefen tok oss til side for å informere at det var skjedd en dobbeltbooking ble jeg helt ærlig litt stresset og skuffet. Til gjengjeld for feilen fra hotellets side ble vi tilbudt VIP på hotellet. Hvor vi får egen resepsjon på egen etg. Takterasse til frokost og middag, gratis drikke, gratis inngang til spa og 20 min gratis massasje til oss begge. Det var ikke et spm. For meg engang, da rommet vi i utgangspunktet hadde booket var opptatt bare i to netter – det overlever vi når vi får alle disse ekstra tjenestene gratis under hele oppholdet.

Første dag har gått til bading, soling, mat og drikke. Nå skal vi ordne oss for å spise en bedre middag.

Håper alle har hatt en fin søndag!

Likes

Comments

Home and decor

Hello:)

Som nevnt tidligere har vi holdt på med oppussing i leiligheten. Så tenkte jeg skulle lage et innlegg om hvordan det var og hvordan det har blitt. Føler meg vel egentlig ikke helt ferdig, men sånn er det vel alltid (?)


Dette bildet er henter fra prospektet. Er ikke så tydelig, men her ser man hvordan det var før vi begynte med oppussingen.

Er veldig fornøyd med resultatet! Har fått mye tilbakemeldinger på hvor fin blåfargen er og for de som lurer heter den St. Pauls blue.

Ønsker å sette opp noe mer på veggene, men har ikke kommet så langt.

Noen som har forslag til annet vi kan gjøre ?

Likes

Comments

I kveld har jeg hatt sååå lyst på godteri, herregud. Så for å prøve å mette dette sukkersuget slang jeg sammen en blanding av noe som er godt og litt sunnere enn melkesjokolade fra Freia.

Til dette trenger du:

1 beger vaniljekesam

Bringebær

Blåbær

Noen få biter av mørk sjokolade cacao 86 %

(eller noe annet du syntes er godt av bær eller frukt)


Sleng gjerne med noen oppskrifter på gode måltider som passer når søtsuget sniker seg innpå.

Ha en god kveld!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har lenge lett etter en fin og litt annerledes kaffeholder. Fant en på KitchenTime som jeg bare måtte klikke meg hjem.

I denne boksen får jeg fylt opp en hel evergood pose med filtermalt kaffe.

Vårt lille kaffehjørnet. Veggen ser litt rar ut tenker dere kanskje - I know!

Vi er ikke helt ferdig med oppussingen i leiligheten så på kjøkkenet gjenstår det flislegging på veggen. Så det blir litt annerledes her når det er på plass.

Likes

Comments

Hellu.

For meg, som kanskje mange andre er trening noe som kan være vanskelig å begynne med. Jeg har som yngre alltid vært aktiv og drevet med forskjellige type sport. Jeg startet vel på barneskolen på turn, noe jeg trivdes svært godt med og holdt på i endel år, seks år om jeg ikke tar feil... Men så begynte jeg på ungdomsskolen og ble for gammel for gruppen av de yngre hvor jeg følte meg veldig flink. Deretter måtte jeg over til den eldre gruppen med mennesker som var mildt sagt drevne i sporten og satset på et mye høyere nivå enn hva jeg gjorde. Det ble derfor svært flaut og som en usikker 13 åring ble det for mye, så jeg sluttet.

Etter det startet jeg med friidrett da jeg elsket sprint. Jeg gledet meg hvert eneste år til Tinestafetten fordi dette var virkelig noe jeg var god i. (Ble til og med Liermester, hehe liker å skryte av denne tingen) – nettopp fordi det var den sporten jeg fikk til. De fleste andre jenter drev med fotball eller håndball, men jeg trivdes med friidrett. Dessverre holdt jeg ikke ut lenge med denne sporten da venner og annet tok opp min tid på ungdomsskolen, så jeg sluttet der også.

Jeg aldri likt treningssentre, det gir meg ingenting. Når sant skal sies, har jeg vel aldri hundre prosent gitt det noe  sjans mer enn èn uke før jeg gikk lei og sluttet – og ble som man sier et støttemedlem, hver gang.

Har derfor aldri gitt trening noe sjanse fordi jeg alltid har vært heldig med forbrenningen og ikke sett behov for det. Men nå, herregud, etter jeg fylte 23 år er det akkurat som at alt jeg propper i meg bare samler seg på kroppen – hvorfor!? Er vel kanskje ikke så uvanlig, men uvant for meg kan man si når man kan proppe i seg nærmest alt uten å tenke seg om to ganger.

Når trening har kommet opp som et tema i samtaler trekker jeg meg automatisk litt unna eller går rett i forsvarsposisjon om hvorfor jeg ikke trener og ikke trenger det. Har alltid fått høre den samme reglen om ”det er bra for kroppen”, ”du får mer overskudd” osv. Jeg lar det 9/10 ganger gå ut det ene øret og ut det andre.

Grunnen til at jeg ikke liker å snakke om trening er fordi jeg ikke kan noe om trening – som da gjør meg usikker. Jeg har forsøkt PT timer, men føler meg så utrolig teit som sprader rundt der og jeg føler på hele kroppen, alle nerver at folk tenker ”hun der kan ingenting”. Sikker utrolig teit, men om man ikke kan noe og er i et rom fullt av folk som kan – eller i alle fall later som at de kan det blir man ubekvem. Så derfor syntes jeg det er et ubehagelig tema.

Men nå, når denne finurlige kroppen har bestemt seg for annet har ørene blitt lytte for alle tidligere råd. Samboeren min er vel den eneste som faktisk har klart å dra meg over dørstokken mer enn èn gang og fått meg ut på løpeturer, sykkelturer og blitt min motivasjon. Skal ikke skryte på meg noen ting fordi jeg har ikke holdt på med dette lenge og ikke meldt meg inn på noe treningssenter, men kanskje min motivasjon øker såpass at en dag – kanskje en dag jeg gjør det.

Men jeg starter smått og det er jeg i alle fall fornøyd med. Joggeturer og gåturer ute er mer komfortabelt enn et rom fullt av folk. Håper dette fortsetter i riktig retning - skal i alle fall prøve med innspurt for Rhodos #forsinketsk2017

Gjorde derfor et innkjøp på nytt treningstøy, alt for en unnskyldning til shopping.

Treningsklærne er kjøpt på Anton sport - superfornøyd med servicen og klærne. Tightsen er fra den nye kolleksjonen til Nike.

Likes

Comments

God kveld!

Sitter å scroller på Weheartit og da spesielt på sommerbilder fordi nå begynner reisefeberen å stige. Vi skal nemlig til Rhodos i september, noe jeg gleder meg utrolig mye til! Har dessverre ikke hatt mye ferie i år og sommeren har gått til oppussing av leiligheten, så en uke i Hellas blir himmelsk.

Vi reiser med Ving og skal bo på Elysium Resort og Spa. Det tok endel tid for å finne det perfekte hotellet, men falt pladask for dette hotellet da det hadde mye av det vi ønsket - dere kan lese mer om hotellet her!

Bildene er hentet fra Ving.no

Pakkelisten kommer etthvert da jeg er en typisk listeperson og må skrive ned alt før avreise. 

Følg gjerne min profil på Wehartit her

Ha en fin kveld videre.

Likes

Comments

Hei! Vet faktisk ikke helt hva jeg skal starte dette innlegget med. Jeg har vel alltid hatt en genuin interesse for fotografi og sosiale medier, så har fått endel kommentarer på at jeg burde begynne å blogge. Men jeg har aldri sett på meg selv som er typisk blogger - men hva er vel det?

På denne bloggen har jeg foreløpig bare planer om å dele øyeblikk jeg fotograferer og kanskje slenger på tekst om det passer. For de som kommer over denne bloggen og har enten gode eller konstruktive tilbakemeldinger - legg gjerne igjen en kommentar. Har som sagt aldri blogget, så beveger meg ut i farvann.

Håper det faller i smak!


- bildet er tatt i Stavanger da jeg var på jobbtur juli i år.

Likes

Comments