God kveld!

Sitter å scroller på Weheartit og da spesielt på sommerbilder fordi nå begynner reisefeberen å stige. Vi skal nemlig til Rhodos i september, noe jeg gleder meg utrolig mye til! Har dessverre ikke hatt mye ferie i år og sommeren har gått til oppussing av leiligheten, så en uke i Hellas blir himmelsk.

Vi reiser med Ving og skal bo på Elysium Resort og Spa. Det tok endel tid for å finne det perfekte hotellet, men falt pladask for dette hotellet da det hadde mye av det vi ønsket - dere kan lese mer om hotellet her!

Bildene er hentet fra Ving.no

Pakkelisten kommer etthvert da jeg er en typisk listeperson og må skrive ned alt før avreise. 

Følg gjerne min profil på Wehartit her

Ha en fin kveld videre.

Likes

Comments

Hei! Vet faktisk ikke helt hva jeg skal starte dette innlegget med. Jeg har vel alltid hatt en genuin interesse for fotografi og sosiale medier, så har fått endel kommentarer på at jeg burde begynne å blogge. Men jeg har aldri sett på meg selv som er typisk blogger - men hva er vel det?

På denne bloggen har jeg foreløpig bare planer om å dele øyeblikk jeg fotograferer og kanskje slenger på tekst om det passer. For de som kommer over denne bloggen og har enten gode eller konstruktive tilbakemeldinger - legg gjerne igjen en kommentar. Har som sagt aldri blogget, så beveger meg ut i farvann.

Håper det faller i smak!


- bildet er tatt i Stavanger da jeg var på jobbtur juli i år.

Likes

Comments