Varit en fin helg. På onsdag drar jag till Magaluf så lite ledsamt har det varit. Kommer sakna William såå. Kunde ju varit värre faktiskt! Har även firat farmor denna soliga söndag! Är iallafall på väg tillbaka till Karlstad nu med brori. Hem, öva in en redovisning, städa och packa står på agendan sen blir det natten

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Fick hem lite nytt smink idag. Och även gjort upp ett lager med puder.. MIYOs puder är super billigt och hyfsat bra ändå.

Likes

Comments

Haft praktik, ätit frukt, putsat fönster, haft ansiktsmask, städat, sprungit/gått en runda, suttit i solen och nu. är. jag. trött. Men det känns bra. Har inte direkt varit trött dom senaste dagarna på kvällen så har inte somnat förens runt 00 och det blir hårt när jag går upp runt 5 på morgonen. Så inatt kanske jag får mer sömn👏🏼
Har även bokat tid för att göra naglar till balen och studenten. Trodde jag var sent ute men det visade sig att jag var tidig, skönt!!

Likes

Comments

Varit en toppenhelg med firande av mig varje dag, jätte bra och fina presenter har jag fått, är jätte nöjd över allting. Tack alla!
Var även ledig idag eftersom det är 1:a maj och då passade jag och w på att åka till Motala för att köpa fälgar och sen åkte vi till Mariebergs shoppingcenter en liten stund. Köpte inte mycket men saker som behövdes iallafall. Fick även med en neccesär och en foundation när jag handlade på eleven inne i gallerian👌🏼 Sista veckan på praktiken nu sen blir det skola!! Vilket är bra för min och antagligen hela min klass del eftersom vi knappt varit i skolan alls detta år. Ska bli skönt och jobba lite så man vet att man får betyg😅
Ha en fin vecka.

Likes

Comments

Haft en jätte bra födelsedag idag med min andra halva! Bästa bästa bästa. Firades av pappas sida igår, av Williams föräldrar och sen finnskogtoppen idag och imorgon ska jag bli firad av mammas sida. Sen vet vi inte vad vi ska hitta på imorgon kväll.. vad gör man på Valborg egentligen? Vad ska ni göra?

Likes

Comments

Har städat hela Williams rum idag, tvättat sminkborstar och nu avslutar vi dagen med att måla en av hans isbilar. Otroligt vacker blir den👌🏼

Likes

Comments

Likes

Comments

Nästan helt nystädad lägenhet, nytvättade sängkläder, nyduschad och fräsch. Med en kopp te i högsta hugg ska jag avsluta denna dagen med lite youtube.
Gjorde min redovisning på gymnasiearbetet idag och jag är godkänt. Så himla skönt att ha det borta nu så man kan sluta tänka på det. Imorgon blir det lov och hur skönt ska inte det bli? Ska hem till byn såklart, ska jobba lite och bara vara. Otroligt bra!!

Likes

Comments