En tripp till Stockholm Tors-sön, trevligt sällskap, god mat, nöjd med köpen. Sitter nu i bilen på väg hemåt igen. Skönt det

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har äntligen börjat fixa vår gamla lekstuga. Den har varit helt sne och färgen har ramlat av en del. Så pappa har rätat upp den och nu har vi skrapat bort färg på den. Så snart kan vi måla och sätta dit nya räcken.

Likes

Comments

Började jobba igår som vanligt.. började lite senare för att jag jobbade kväll dagen innan så var på jobbet vid 10. Men jag hann inte vara där länge.. jag höll på att duka upp bord inför lunchen och skulle hämta lite mer glas. Men skar upp mig på ena knogen på en metall sak på glasskåpet. Det började blöda lite men jah tänkte inte på det och gick bara ocj satte på plåster. Jag tycker att det är obehagligt med blod och så men inte på det här sättet. Jag kände att adrenalinet började men jag visste att det stod en gäst vid baren som skulle betala så jag ville skynda mig ut igen. Som jag kanske inte skulle ha gjort. Gästen började betala men under tiden som den slog in sin kod så kände jag att "jävlar va yr jag är" sätter då ner armbågen i bardisken sen minns jag inte mer. Vaknar sen upp av att det tjuter och folk runt omkring ropar mitt namn. Det kändes som en dröm. Sen inser jag att jag jobbar ju och att alla kollegor är runt mig. Och att det var en konstig dröm om alla dom skulle vara med. Sen inser jag att jag ligger på golvet. Väldigt ont i bakhuvudet och inser snabbt att jag svimmat och slagit bakhuvudet i stenväggen bakom mig. Jobbet ringde sjukhuset och dom skickade en ambulans. Dom kom och frågade massa saker sen fick jag åka ambulans till akuten. Ingenting var skadat eller så men har otroligt ont efter smällen. Och nu i efterhand har jag fått ont på ena sidan av tungan så bet Mig antagligen i den. Och tänk er gästen som bara ser nån ramla ihop. Usch så hemskt. Enda kopplingen jag får är att det här hände för att jag skar upp knogen. Men så här allvarligt trodde jag aldrig det skulle bli så att jag svimmar. Har blivit lite yr och så annars bara. Det var verkligen läskigt. Så inatt har jag fått behöva vakna ca:varannan timme.. allt känns bra idag är väldigt trött och det trycker i huvudet. Ser fram emot imorgon då ska jag och William på spa. Det ska bli skönt. Koppla av lite. Jag tycker fortfarande att det känns lite obehagligt att jag svimmade. Har aldrig gjort det förut. Men men det händer väl alla någon gång glad över att det inte blev allvarligare.
Flera har frågat vad som hänt och har inte direkt skrivit detaljerat så skriver här till alla nyfikna😄

Likes

Comments

Ledig idag och William fyller 19. Är ledig även imorgon och då är det våran 2 års dag. Men jag ska till Karlstad med mamma. Vi får ses på kvällen.
Sen blir det jobb i två dagar sen är jag ledig lite igen🙏🏼

Likes

Comments

God mat, trevligt sällskap och en glad student. Så stolt över honom, fick stipendium för sitt engagemang m.m finaste killen! Nu har jag bara mitt kvar sen är vi båda två "fria". Planer för både det ena och det andra snurrar i huvudet och inte minst så snurrar min flytt igång i veckan. Har börjat lite smått men långt ifrån ens en bråkdel är nedpackat. Stress.

Likes

Comments

Hemma från Magaluf, sjuk, lock i örat fortfarande, stress inför student men det blir ju ändå bättre när finaste killen gör det så fint och gör allt för mig just nu. Bortskämd är jag.
Titta va fint han hade gjort när han hämtade mig när jag hade kommit hem😢❤️

Likes

Comments