Åkt isbil, skridskor och fikat på sjön i helgen! Fint väder och fint sällskap😘

Likes

Comments

När jag kom hem i fredags åt jag lite mat sen gick jag till pappa och träffade Helga som dom hämtade hem i onsdags, vi har ju haft henne förut men hon har haft valpar nu och uppfödaren tar tillbaka henne då.. men nu är hon tillbaka hos oss!! Somnade sen väldigt skönt efter min jobbiga praktikdag. Lördagen bestod av gym med mamma och sen åt vi en supergod middag, kyckling, klyftpotatis och sallaaaaad. Sen kom W och vi kollade tv litegrann och åt kinamat nu precis innan jag sprang på tåget tillbaka till Karlstad. Och nu är helgen slut. Önskar helgerna vore längre alltså.

Likes

Comments

Sista praktikdagen idag, sen blir det skola i en månad. Och denna dagen har varit lite speciell och väldigt jobbig. Jag har haft huvudvärk i tre dagar nu och i onsdags hade jag feber. Idag iallafall så är det en jättestor grupp som kom till Karlstad som bor på typ alla hotell i hela stan?! Vi hade 120 st av dom och skulle idag få in deras väskor, pricka av dom på en lista, klistra på en lapp på väskan med rumsnummer och namn och sen bära upp alla väskor på alla rum. Även checka in dom och göra nycklar innan dom ens kommit till hotellet. Så jag är trött i huvudet och har ont i nacken/ryggen så nu ska det bli skönt att komma hem! Kommer nog somna skönt ikväll!!
På bilden är det inte ens hälften av alla väskor! Usch jag vill inte göra om detta😂
Sen var även Microsoft hos oss och ställde upp lite saker för gruppen på hotellet, frågor eller nått jag har faktiskt ingen koll. Glad att jag inte är där nu på kvällen med alla som ska komma och allt 😴😴😴

Likes

Comments

Kokosmjölk
Hallon och blåbär
Banan

Kokosmjölk
Mango
Banan

Kokosmjölk
Hallon
Banan

Likes

Comments

Vilken lättande känsla jag fick idag när min lärare sa att jag absolut inte behöver skriva så mycket på gymnasiearbetet som jag trott. En PowerPoint, guidning och en utvärdering sen är det klart! Så skönt ändå. Idag har jag även varit och solat, hur skönt är det inte med lite värme i kylan som är utomhus just nu?? Väldigt skönt må jag säga!
Resten av dagen ska jag kolla serier och börja städa lite i lägenheten, sen fortsätter jag städandet imorgon på morgonen, jag går kväll på hotellet denna vecka så kan sova ut lite, sköönt.

Likes

Comments

Jag har aldrig tyckt om att stå i reception på hotellet jag praktiserar på, men dessa två dagar nu efter lovet har ändå känts ok. Men jag tror faktiskt att det är för att jag inte har varit där på ett tag. Första dagen var väldigt bra faktiskt men idag var det inte lika roligt igen. Haha skumma jag, men det är väl inte min grej helt enkelt!
Men jag får stå ut ett tag till, betyg vill jag ju ha inom området, men studenten närmar sig. Det går fort!

Likes

Comments

Kanske börjar gilla att gå till frisören nu, hittills har det varit så bra bemötande och det är så skönt att frisören är i ens egen ålder. Då kan man liksom prata om alllllt, himla skönt!
Men vi får se hur resultatet blir😬😬😬

Likes

Comments