Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har köpt en bil?!? Igår blev jag alltså lite fattigare men ändå lite gladare haha. Har äntligen? en egen bil. Slipper ta mammas hela tiden👍🏼🤷🏼‍♀️

Likes

Comments

En tripp till Charlottenberg efter jobbet fick det bli idag. Köpte byxor och fick en ny jacka av snälla mami♥️♥️

Likes

Comments

Den årliga Marten har gått av stapeln denna helg. Det är ju nästan ett måste att gå några varv bland alla saker och folk, så det har jag gjort. Och på kvällarna går ju typ alla ut och festar. Jag var dock chaufför åt min bror och mor. Snällis.

Likes

Comments

En tripp till Stockholm Tors-sön, trevligt sällskap, god mat, nöjd med köpen. Sitter nu i bilen på väg hemåt igen. Skönt det

Likes

Comments

Har äntligen börjat fixa vår gamla lekstuga. Den har varit helt sne och färgen har ramlat av en del. Så pappa har rätat upp den och nu har vi skrapat bort färg på den. Så snart kan vi måla och sätta dit nya räcken.

Likes

Comments

Började jobba igår som vanligt.. började lite senare för att jag jobbade kväll dagen innan så var på jobbet vid 10. Men jag hann inte vara där länge.. jag höll på att duka upp bord inför lunchen och skulle hämta lite mer glas. Men skar upp mig på ena knogen på en metall sak på glasskåpet. Det började blöda lite men jah tänkte inte på det och gick bara ocj satte på plåster. Jag tycker att det är obehagligt med blod och så men inte på det här sättet. Jag kände att adrenalinet började men jag visste att det stod en gäst vid baren som skulle betala så jag ville skynda mig ut igen. Som jag kanske inte skulle ha gjort. Gästen började betala men under tiden som den slog in sin kod så kände jag att "jävlar va yr jag är" sätter då ner armbågen i bardisken sen minns jag inte mer. Vaknar sen upp av att det tjuter och folk runt omkring ropar mitt namn. Det kändes som en dröm. Sen inser jag att jag jobbar ju och att alla kollegor är runt mig. Och att det var en konstig dröm om alla dom skulle vara med. Sen inser jag att jag ligger på golvet. Väldigt ont i bakhuvudet och inser snabbt att jag svimmat och slagit bakhuvudet i stenväggen bakom mig. Jobbet ringde sjukhuset och dom skickade en ambulans. Dom kom och frågade massa saker sen fick jag åka ambulans till akuten. Ingenting var skadat eller så men har otroligt ont efter smällen. Och nu i efterhand har jag fått ont på ena sidan av tungan så bet Mig antagligen i den. Och tänk er gästen som bara ser nån ramla ihop. Usch så hemskt. Enda kopplingen jag får är att det här hände för att jag skar upp knogen. Men så här allvarligt trodde jag aldrig det skulle bli så att jag svimmar. Har blivit lite yr och så annars bara. Det var verkligen läskigt. Så inatt har jag fått behöva vakna ca:varannan timme.. allt känns bra idag är väldigt trött och det trycker i huvudet. Ser fram emot imorgon då ska jag och William på spa. Det ska bli skönt. Koppla av lite. Jag tycker fortfarande att det känns lite obehagligt att jag svimmade. Har aldrig gjort det förut. Men men det händer väl alla någon gång glad över att det inte blev allvarligare.
Flera har frågat vad som hänt och har inte direkt skrivit detaljerat så skriver här till alla nyfikna😄

Likes

Comments

Ledig idag och William fyller 19. Är ledig även imorgon och då är det våran 2 års dag. Men jag ska till Karlstad med mamma. Vi får ses på kvällen.
Sen blir det jobb i två dagar sen är jag ledig lite igen🙏🏼

Likes

Comments