God mat, trevligt sällskap och en glad student. Så stolt över honom, fick stipendium för sitt engagemang m.m finaste killen! Nu har jag bara mitt kvar sen är vi båda två "fria". Planer för både det ena och det andra snurrar i huvudet och inte minst så snurrar min flytt igång i veckan. Har börjat lite smått men långt ifrån ens en bråkdel är nedpackat. Stress.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hemma från Magaluf, sjuk, lock i örat fortfarande, stress inför student men det blir ju ändå bättre när finaste killen gör det så fint och gör allt för mig just nu. Bortskämd är jag.
Titta va fint han hade gjort när han hämtade mig när jag hade kommit hem😢❤️

Likes

Comments

Likes

Comments

Varit en fin helg. På onsdag drar jag till Magaluf så lite ledsamt har det varit. Kommer sakna William såå. Kunde ju varit värre faktiskt! Har även firat farmor denna soliga söndag! Är iallafall på väg tillbaka till Karlstad nu med brori. Hem, öva in en redovisning, städa och packa står på agendan sen blir det natten

Likes

Comments

Fick hem lite nytt smink idag. Och även gjort upp ett lager med puder.. MIYOs puder är super billigt och hyfsat bra ändå.

Likes

Comments

Haft praktik, ätit frukt, putsat fönster, haft ansiktsmask, städat, sprungit/gått en runda, suttit i solen och nu. är. jag. trött. Men det känns bra. Har inte direkt varit trött dom senaste dagarna på kvällen så har inte somnat förens runt 00 och det blir hårt när jag går upp runt 5 på morgonen. Så inatt kanske jag får mer sömn👏🏼
Har även bokat tid för att göra naglar till balen och studenten. Trodde jag var sent ute men det visade sig att jag var tidig, skönt!!

Likes

Comments

Varit en toppenhelg med firande av mig varje dag, jätte bra och fina presenter har jag fått, är jätte nöjd över allting. Tack alla!
Var även ledig idag eftersom det är 1:a maj och då passade jag och w på att åka till Motala för att köpa fälgar och sen åkte vi till Mariebergs shoppingcenter en liten stund. Köpte inte mycket men saker som behövdes iallafall. Fick även med en neccesär och en foundation när jag handlade på eleven inne i gallerian👌🏼 Sista veckan på praktiken nu sen blir det skola!! Vilket är bra för min och antagligen hela min klass del eftersom vi knappt varit i skolan alls detta år. Ska bli skönt och jobba lite så man vet att man får betyg😅
Ha en fin vecka.

Likes

Comments

Haft en jätte bra födelsedag idag med min andra halva! Bästa bästa bästa. Firades av pappas sida igår, av Williams föräldrar och sen finnskogtoppen idag och imorgon ska jag bli firad av mammas sida. Sen vet vi inte vad vi ska hitta på imorgon kväll.. vad gör man på Valborg egentligen? Vad ska ni göra?

Likes

Comments