Måndag och skola idag. Gjorde INGENTING ska jag säga er. Efter skolan åkte jag till Alice som ligger på sjukan. Gav henne lite nationella prov material, för det vill hon nog verkligen ha😁 Blev sedan med Rebecka för att hämta paket och jag handlade lite. Har nu kommit hem och ätit mat. Ska faktiskt hoppa i duschen snart och fixa för imorgon, för då är det praktik igen...
Men hur glad blir man inte av solen då? Så himla skönt!! Hoppas det håller i sig nu bara!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Inviger bomberjackan för iår. Hur gött är det inte med sol?

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag ser precis likadan ut som igår. Lite träning, frukost och sen fix inför att börja praktiken vid 14.30. Inte så mycket mer än så.

Likes

Comments

Sitter på bussen på väg hem från praktiken nu.. att få sluta lite tidigare är ju guld. Pratar med min W och ska bara hem och äta nått litet och samtidigt kolla på ph sen ska jag sova.. och försöka sova ganska länge imorgon hoppas jag på! Varit en ganska bra dag idag iallafall, ganska lugnt och trevliga gäster, det gillas!!

Likes

Comments

Går kväll denna vecka på praktiken, vilket är skönt när man gillar att sova men negativt att man kommer hem vid halv 12 på fredag.. har vaknat flera gånger inatt men har som tur är kunnat somna om fort. Gick upp halv 9 och har kollat youtube samtidigt som jag tränat lite hemma. Jag skulle vilja gymma men jag gillar inte att träna bland folk och att folk ska titta på mig. Så jag gör så mycket träning som jag kan hemma istället. Det funkar för mig! Men jag funderar på att börja gå till gym mer när jag flyttar i sommar, det tror jag blir bra. Ska äta lite frukost nu och sen ska jag duscha och fixa iordning mig. Börjar inte förens 14.30 så jag har tid på mig👍🏼

Likes

Comments

God middag igår och god frukost imorse med mitt ❤️

Likes

Comments

Har ni märkt att jag gillar mat? Jag tror faktiskt det. Jag har insett att jag lägger ut mer bilder på ätbara saker än vad jag lägger ut på annat den senaste tiden. Vad tycker ni är det bra eller dåligt? Jag har en väldigt bra relation till mat, jag äter och jag mår bra. Borde dock hoppa över gluten och laktos men det är ju så gott och man orkar liksom inte vara den som ska krångla till det hela tiden.
Men vad tycker ni? Ska jag fortsätta med bilder på mat? Eller utveckla det? Eller kanske sluta helt eller iallafall dra ned på det?

Bilder lånade från weheartit.

Likes

Comments

Trött, magont och sugen på pizza. Dålig kombo!! Känner mig nästan hungrig hela tiden även om jag ätit. Och den här satans magen som aldrig ska va bra. HATAR. Hoppas ni haft en bra dag iallafall!

Likes

Comments