View tracker

Efter att jag bott i lägenheten i ett år och tjatat om att dom ska måla om så har det nu äntligen hänt, de va på tiden de. Jag har inte varit där och ställt iordning allt än, dom blev färdiga i fredags och då åkte jag hem till Torsby och här blir jag nog nu i 4 veckor, men ska sno med min nån av mina päron så dom får hjälpa mig med bord och hyllor. Blir nog bra detta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er. Har väl inte så många att säga hej till men. Hur mår ni? Jag mår sisådär.. jag tror att det här året inte alls är tänkt att vara "mitt" år. Typ allt som kan hända har hänt och året är inte slut än.. jag försöker ändå se positivt på allt och blickar framåt mot bättre tider, att allt fixar sig och att allt blir bra, någon gång iallafall.
Senaste är iallafall att min fina mormor gått bort, men jag har nog inte riktigt fattat det än.. är ledsen och oroad över hur allt kommer bli. Jag menar en jul utan mormor? Födelsedagar utan mormor? Min student nästa år och mormor kommer inte att vara där. Usch. Det blir nog bra men inte på länge. Kom hem igen..

Likes

Comments

View tracker

Det var länge sen. Livet är upp och ner som vanligt, jobbig tid just nu och det gör det inte bättre att jag bor i Karlstad. Får ångest av att nu sitta på tåget dit, får ångest av att ens tänka på att jag ska vara ensam nu. Just nu vill jag inte vara ensam, borde inte vara ensam. Men det är inte länge kvar nu. Inte länge kvar tills familjen packar ihop mina saker och åker 10 mil uppåt igen, som jag längtar, jag vill inte bo här längre, vill bara hem hem hem till Torsby, det är väl där jag hör hemma. I favoritpojkens armar... Han är ju det trots allt.❤️

Likes

Comments

Sommaren lider mot sitt slut och imorgom börjar jag skolan igen, äntligen säger jag! Rutiner, vänner och att få tänka på lite annat. Denna sommar har varit både bra och dålig, jag har gjort några roliga saker som T.ex höljes, pusta, midsommar och the Island festival. Har även jobbat litegrann. Men i allt det roliga så kom även den brantaste nedförsbacken för mig.. Och i lördags tog alla känslor slut, helt tom i hela kroppen. Jag vet inte vad som är rätt eller fel längre när jag är mitt i det och jag har ingen aning om vad man ska göra. Jag ser bara fram emot att allt löser sig och ser fram emot sista året på gymnasiet, det ska bli det bästa, och inget ska få förstöra för mig mer.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej på er, idag har jag jobbat som jag skrev igår, jag började 9 och slutade 14 korta pass men det är så på hotell. Imorgon börjar jag 8.30 sen får vi se när jag slutar. Direkt jag kom hem bytte jag bara skor och sen gick jag upp till Rebecka som bor några våningar ovanför mig i samma lägenhetshus. Vi satt på hennes balkong och pratade en stund, så himla härligt!! Men sen gick jag ner för att äta och nu ligger jag i soffan mätt och pratar med W. Sen ska jag gå ut och gå/springa en stund tänkte jag. Och imorgon upp igen på jobb👍🏽

Xoxo💋

Likes

Comments