View tracker

Kokosmjölk
Hallon och blåbär
Banan

Kokosmjölk
Mango
Banan

Kokosmjölk
Hallon
Banan

Likes

Comments

View tracker

Vilken lättande känsla jag fick idag när min lärare sa att jag absolut inte behöver skriva så mycket på gymnasiearbetet som jag trott. En PowerPoint, guidning och en utvärdering sen är det klart! Så skönt ändå. Idag har jag även varit och solat, hur skönt är det inte med lite värme i kylan som är utomhus just nu?? Väldigt skönt må jag säga!
Resten av dagen ska jag kolla serier och börja städa lite i lägenheten, sen fortsätter jag städandet imorgon på morgonen, jag går kväll på hotellet denna vecka så kan sova ut lite, sköönt.

Likes

Comments

View tracker

Jag har aldrig tyckt om att stå i reception på hotellet jag praktiserar på, men dessa två dagar nu efter lovet har ändå känts ok. Men jag tror faktiskt att det är för att jag inte har varit där på ett tag. Första dagen var väldigt bra faktiskt men idag var det inte lika roligt igen. Haha skumma jag, men det är väl inte min grej helt enkelt!
Men jag får stå ut ett tag till, betyg vill jag ju ha inom området, men studenten närmar sig. Det går fort!

Likes

Comments

Kanske börjar gilla att gå till frisören nu, hittills har det varit så bra bemötande och det är så skönt att frisören är i ens egen ålder. Då kan man liksom prata om alllllt, himla skönt!
Men vi får se hur resultatet blir😬😬😬

Likes

Comments

View tracker

Första dagen i skolan började luugnt, fixade iallafall ett nytt diskställ för det gamla jag haft har gått sönder, så tråkig utgift finns väl bättre saker att lägga pengarna på menmen, vill ändå ställa disken någonstans haha. Sen bokade jag en klipptid och fick tid redan imorgon!! Så himla välbehövligt med nytt hår.. hatar dock att gå till frisören men det verkar as mysigt där och härliga människor så det ska nog gå finfint.

Likes

Comments

Åh nu ska jag börja läsa denna fina bok. Tror väldigt många redan plöjt igenom den men jag har inte riktigt orkat ta tag i det. Men nu ska jag läsa några sidor innan jag lägger mig för att sova men jag ska tyvärr somna utan W idag. Har endast sovit utan honom en natt under jullovet så vi får se hur lätt det blir att somna.

Länge sen jag skrev något här också men finns nog ingen att skriva till heller så det spelar väl ingen roll. Menmen om det finns någon stackare som fortfarande kommer in här ibland så är jag fortfarande kvar! Vill ta tag i bloggandet men det är inte direkt lätt när inspirationen suger! 

Likes

Comments

Efter att jag bott i lägenheten i ett år och tjatat om att dom ska måla om så har det nu äntligen hänt, de va på tiden de. Jag har inte varit där och ställt iordning allt än, dom blev färdiga i fredags och då åkte jag hem till Torsby och här blir jag nog nu i 4 veckor, men ska sno med min nån av mina päron så dom får hjälpa mig med bord och hyllor. Blir nog bra detta.

Likes

Comments

Hej på er. Har väl inte så många att säga hej till men. Hur mår ni? Jag mår sisådär.. jag tror att det här året inte alls är tänkt att vara "mitt" år. Typ allt som kan hända har hänt och året är inte slut än.. jag försöker ändå se positivt på allt och blickar framåt mot bättre tider, att allt fixar sig och att allt blir bra, någon gång iallafall.
Senaste är iallafall att min fina mormor gått bort, men jag har nog inte riktigt fattat det än.. är ledsen och oroad över hur allt kommer bli. Jag menar en jul utan mormor? Födelsedagar utan mormor? Min student nästa år och mormor kommer inte att vara där. Usch. Det blir nog bra men inte på länge. Kom hem igen..

Likes

Comments

Det var länge sen. Livet är upp och ner som vanligt, jobbig tid just nu och det gör det inte bättre att jag bor i Karlstad. Får ångest av att nu sitta på tåget dit, får ångest av att ens tänka på att jag ska vara ensam nu. Just nu vill jag inte vara ensam, borde inte vara ensam. Men det är inte länge kvar nu. Inte länge kvar tills familjen packar ihop mina saker och åker 10 mil uppåt igen, som jag längtar, jag vill inte bo här längre, vill bara hem hem hem till Torsby, det är väl där jag hör hemma. I favoritpojkens armar... Han är ju det trots allt.❤️

Likes

Comments