Hej igen!

Nu er jeg endelig kommet til min værtsfamilie, og de er SÅ søde! Jeg er startet på High School som senior, og det hele går virkelig godt. Jeg har haft supertravlt hver dag med at opleve, så derfor er det først nu, jeg har tid til at skrive lidt. Jeg er super glad og alle, jeg har mødt, har været så utrolig søde, lige fra rektoren på skolen, amerikanere, som jeg mødte på rejsen hertil, lærerne (en kalder mig Miss Denmark) og ikke mindst min værtsfamilie, som er helt utroligt søde.
Men jeg vil nu fortælle lidt om de helt fantastiske 5 dage i NYC.

Onsdag d. 23. august

Dag 1: Efter en lang rejse fra København ankom vi endelig til vores hotel i New Jersey, lidt uden for New York. Jeg fik en super sød roomie fra Norge, som jeg hyggede mig meget med. Mange af os brugte eftermiddagen ved poolen, og vejret var så lækkert varmt.

Torsdag d. 24 august

Dag 2: Vi startede dagen ud med et møde: ”Adapting to America”, der, som navnet antyder, skulle lære os lidt om den amerikanske kultur. Vi lavede også en Kahoot, som handlede om USA. Senere kørte vi til Manhattan, New York, hvor vi spiste frokost på Grand Central Terminal. Vores guide, Mike, viste os Upper Manhattan. Det var meget spændende, og vi så bl.a. lejligheden fra serien Friends, Central Park, Times Square og meget mere. Kl. 17 havde vi fritid. Jeg tog sammen med nogle andre udvekslingsstudenter fra andre lande til ”THE TOP OF THE ROCK”: en skyskraber med en fantastisk udsigt over hele New York. Det var super flot. Vi så også Times Square igen; denne gang endnu flottere, fordi der var mørkt. Resten af aftenen hyggede vi os, og det var skønt.

Fredag d. 25. august

Dag 3: Igen havde vi et møde, og denne gang skulle vi lave nogle små skuespil om forskellige situationer, som vi kunne komme i herovre. Senere tog vi bussen til Lower Manhattan. Her så vi bl.a. World Trade Center Memorial, Soho, Chinatown, Statue of Liberty og Brooklyn. Om aftenen havde vi igen fritid. Min gruppe gik hen i Washington Square Park, hvor vi snakkede med nogle forskellige lokale - det var vildt hyggeligt. Sammen med de lokale spillede vi et spil kaldet ”Airodart”. De var vildt hyggelige og så dejlig ligetil at tale med. Vi spiste aftensmad på en hyggelig restaurant. Skøn dag.

Lørdag d. 26. august

Dag 4: Sidste hele dag i New York startede med et kort møde om flyrejsen videre til værtsfamilien. Jeg skulle allerede køre ud til lufthavnen kl. 6:45 næste morgen. Vi kørte til “Whole Foods" (et supermarked), hvor vi købte frokost. Derefter gik vi over i Central Park, hvor vi spiste, hyggede og spillede nogle forskellige boldspil, og vejret var super dejligt. Efter et par timer i Central Park gik turen videre til Jersey Garden Mall (et outlet), hvor vi brugte ca. 4 timer. Da vi kom tilbage til hotellet, gik vi op og pakkede, og resten af aftenen hyggede og snakkede vi.
Det var fantastisk, og hele opholdet i NY har været SÅ sjovt. Jeg har i den grad nydt New York og ikke mindst de mennesker, jeg har mødt. Folk er så søde og imødekommende. Jeg ville ikke have undværet Soft Landing Campen her, for jeg synes, det gav en blød overgang, jeg blev godt ”klædt på”, og det var fedt at møde andre i ”samme båd".

Søndag d. 27. august

Dag 5: Jeg stod tidligt op og tog sammen med 4 andre til lufthavnen Newark. Hele rejsedagen gik supergodt og jeg skulle skifte fly/være i transit i Detroit. Jeg var MEGASPÆNDT på at møde min værtsfamilie, som jeg jo skal bo hos og dele min hverdag med det næste år. Så det var dejligt endelig at ankomme til lufthavnen, hvor min søde familie tog imod mig. De gav mig en fantastisk velkomst.
Det var også en super dejlig dag! Jeg føler mig meget heldig, at alt er gået så godt. Jeg oplever og nyder på fuld tryk.
Nu må jeg heller slutte; jeg skal i zoologisk have med min søde familie. (De unger kan man kun blive glad for. De er så cute!!)
I morgen skal vi i kirke, og på mandag skal jeg med mine nye veninder ud og købe homecoming-kjole, inden skoledagene starter igen. Mere om det senere.

Jeg håber, I alle har det godt! Jeg har det i hvert fald rigtig godt!

Knus Marie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej og velkommen til min blog!

Jeg har lavet denne blog, for at I, der har lyst, kan følge med i mit år i USA, og så jeg selv kan kigge tilbage på mine oplevelser, tanker og minder, når jeg kommer tilbage til Danmark i juni måned 2018. 

Jeg rejser til New York på onsdag d. 23. august, hvor jeg sammen med andre udvekslingsstudenter fra Skandinavien skal tilbringe 5 dage i New York. Dette kaldes ”Soft Landing Camp”. Søndag d. 27. august rejser jeg videre til Hudsonville, Michigan, hvor jeg endelig skal møde min søde værtsfamilie!

Min værtsfamilie består af:
Alisha og Mike
Caden (11)
Brody (8)
Emmerson (4)
Calvin (2)
Elliot (næsten 1)

Derudover har familien to katte - Nala og Miss Fuzzybutt - og to hunde - Oscar og Bella. Jeg glæder mig meget til at opleve og blive en del af en amerikansk families hverdagsliv.

Jeg skal gå på Hudsonville High School - en skole med cirka 1.850 elever. Jeg glæder mig meget til at opleve det amerikanske High School-liv.

I Michigan bor der omkring 10 millioner mennesker, og staten er dermed den 10. største i USA. Hudsonville, som jeg skal bo i, ligger 20 min fra stranden ved Lake Michigan.

Kram
Marie

Likes

Comments