Inspiration

Hvert år holder undertøjsmærket Victoria’s Secret et glamourøst og ekstravagant modeshow, hvor de viser deres nye kollektion frem. Kun de bedste supermodeller og artister bliver udvalgt til at være med i showet. Showet skifter lokalitet hvert år og i år fandt modeshowet sted i Paris. The Weeknd, Lady Gaga og Bruno Mars var udvalgt til at underholde på scenen sammen med modellerne. Jeg har altid været meget fascineret af dette modeshow, da det er så eftertragtet og cool. For at være en del af Victoria’s Secret skal man (udover at være ekstremt smuk og toptrænet) have en personlighed, hvilket jeg synes er temmelig beundringsværdigt.

En brøkdel af de smukke modeller

Jeg har fulgt showet i mange år og set op til seje modeller som Miranda Kerr og Candice Swanepoel. Gigi Hadid gik for andet år for Victoria’s Secret denne gang og hun var i år i selskab med hendes lillesøster, Bella (gode gener!). Det er første gang nogensinde, at et søskendepar begge går for Victoria’s Secret. Jeg er helt vild med begge søstre, de er så forskellige, men fantastiske begge to. De er begge SÅ smukke, og derudover har de også begge en anderledes personlighed, som jeg tror de kommer til at få en lang og succesrig karriere på. Kendall Jenner og vores danske Josephine Skriver var også til at spotte på catwalken i år. Jeg glæder mig drønhamrende meget til at se det fulde show d. 5 december online!

Gigi Hadid og Bella Hadid <3

Jeg ved at der er en heftig debat omkring lige netop dette show - mange synes det er for overfladisk, og debatten omkring om modeller som Kendall Jenner har fortjent en plads i det eftertragtede show er ikke til at undgå. Jeg stoler på, at udvalget til showet kun accepterer de modeller der er egnet til det og dermed har ’’fortjent’’ det. Personligt synes jeg man har fortjent det, hvis man kan holde ud at træne i dén mængde som de gør og er så succesrige, som de er. Jeg synes at alle pigerne er super forskellige, beundringsværdige og inspirerende.

/Billeder - Tumblr

Xx Marie

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Personlig

Dette indlæg kommer muligvis til at virke som et forsøg på et nyt kapitel af Nynnes dagbog eller en spalte af Vi Unges indsendte ’’pinlige historier’’ - da disse hændelser er så flove og ynkelige, men alligevel noget der kan ske for alle! Eller måske ikke.. Måske er det bare kun mig sådanne ting sker for, haha.

Som jeg fortalte i mit sidste indlæg, har jeg i denne uge haft et par katastrofale øjeblikke, hvor jeg blandt andet revnede mine bukser på arbejdet og satte ild i mit hår. Men let's start from the beginning. Jeg havde i onsdags min første arbejdsdag i Føtex bageren og jeg var naturligvis spændt og nervøs, som man nu er på ens første arbejdsdag. Der var utrolig mange informationer - flere end jeg havde forventet, så det var om, at holde tungen lige i munden. I bageren har man arbejdstøj, hvilket er helt fint - men de bukser jeg fik presset min buttede bagdel ned i, var måske lige på den stramme side. Tiden var knap, så jeg havde ikke tid til, at skifte bukser og pludselig stod vi nede i bageren. Der var super travlt, mange kunder og mange gøremål. Jeg gjorde mit bedste for at følge med. Pludselig blev jeg bedt om, at gøre en hylde rent og imens jeg sad på hug under disken, kunne jeg mærke (og høre) at mine bukser revnede fuldstændig! Altså sådan helt og aldeles! Jeg blev siddende i hug, da jeg først lige skulle indse AT MINE BUKSER VAR REVNET PÅ FØRSTE ARBEJDSDAG (!!) og vi endda havde vildt travlt! Jeg måtte i al forlegenhed fortælle min kære oplærer, at mine bukser var revnet og det grinte vi lidt af. Hun sagde, at jeg skulle gå over i kundeservice og låne en trøje, hvor jeg så måtte fortælle hende, at hvis jeg gik så meget som ét skridt ville mine baller falde ud af bukserne… Anyway, jeg fik en trøje og fik skiftet bukser og resten af vagten var jeg yderst påpasselig med at bukke mig ned.

Mine knapt så fine revnede arbejdsbukser

Da jeg så kom hjem tændte jeg nogle fyrfadslys, og da jeg senere skulle puste et af dem ud - faldt en hårtot ned i et af de andre lys! Det tog mig lige et par sekunder, at sande at der var ild i mit hår! Jeg gik fuldstændig i panik, men fik dog klappet ilden ud af håret inden der skete noget - gudskelov! Men jeg har altid fået af vide, at man skal se tingene fra den positive side af - og jeg fik da etager i mit hår uden at ofre en krone på en frisør! Ej, spøg til side, det var en meget dramatisk dag med uheldige hændelser, men i det mindste er det sjove historier på længere sigt.

Jeg har en travl weekend foran mig med arbejde, julehygge og fødselsdagsbrunch. Lad os håbe på, at jeg ikke revner bukserne eller sætter ild til mit hår lige foreløbig.

Xx Marie

Likes

Comments

Personlig

Så blev det (endelig) den første december! Som tidligere nævnt er jeg jo helt julesyg, og alt der associeres med julen gør mig så ufattelig glad - så denne dag har været længe ventet! Nu kan jeg med god samvittighed spille julemusik på fuld drøn og stresse over julegaver, haha.

Tænkte at jeg ville dele et par billeder med jer i anledningen af 1. december!

Min mor har pyntet lidt op herhjemme med lys, vores gamle julesok og fine julevedhæng. Vi har også huset fuld af juledekorationer, så hyggeligt!

Hvis der er noget der for alvor får mig i julehumør er det, at pakke gaver ind!

Jeg har haft en skøn 1. december med en meget mindeværdig tur på café med min veninde, Sofie, hvor vi fik snakket alt igennem og drukket en del kaffe og kakao - så hyggeligt! Jeg har også været igennem et par katastrofer, de sidste par dage, hvor jeg blandt andet er kommet til at sætte ild til mit hår, startet på nyt job og revnet mine bukser (imens jeg var på arbejde!!). Mere om alt dette i næste indlæg!

Jeg håber I kunne lide billederne og, at I også har haft en dejlig start på måneden.

Xx Marie

Likes

Comments

Personlig

Mit fjernsyn har ikke fungeret i over et år og jeg fandt først ud af det for et par ugen siden - det viser et ret godt billede af, hvor lidt jeg egentlig ser fjernsyn. Jeg er opmærksom på, at jeg lyder ufattelig hellig når jeg siger, at jeg ikke ser fjernsyn og det passer heller ikke helt. Jeg ser stort set ikke TV, men jeg ser en del serier og film på online tjenester, som Viaplay og Netflix. Jeg er primært mest til chick flicks, dramaer og komedier. Hvis en serie falder i min smag, ser jeg den gerne gentagende gange og jeg begiver mig sjældent ud i, at se en helt ny serie. Jeg tror at det skyldes, at jeg foretrækker, at kende handlingen fra start til slut.

Jeg har set en del gode serier gennem tiden, men Desperate Housewives og Gossip Girl er mine ultimative favoritter! Jeg har set begge serier utallige gange og jeg er lige imponeret hver evig eneste gang.

Desperate Housewives: Ifølge mig er dette simpelthen en klassiker! Hvis ikke du har set den, så smid alt hvad du har i hænderne og gå i gang! Serien handler om en amerikansk vej, hvor man følger fire forskellige husmødre og deres liv sammen og individuelt - masser af drama og spænding! Serien byder på mange guldkorn, tricks og grunde til at grine! Jeg er vild med alle husmødrene, men hvis jeg skulle ville én - skulle det være Gabrielle Solis og hendes mange sjove kommentarer!

Lige et par sjove øjeblikke fra serien!

Gossip Girl: Sådan en gennemført og fantastisk serie også! Gossip Girl handler om en flok privilegerede overklasses børn fra New York og så et søskende par fra Brooklyn - (der aldrig helt kommer med i gruppen). Der er meget snobberi, drama og diverse intriger med i serien, som gør den så usammenlignelig underholdende hele vejen igennem. Serena OG Blair er begge så fantastiske, men hvis jeg skulle vælge, ville jeg sige, at min ynglingsperson var Blair!

Full House: Full House er en lidt ældre serie, der handler om en enkemand og hans 3 døtre. Da pigernes mor dør, flytter deres onkel og farens bedste ven ind. Serien handler så om, at de 3 mænd sammen opdrager de 3 piger. Virkelig sjov serie som indeholder en masse life lessons, som egentlig kan være meget brugbare og lærerige. Jeg kan simpelthen ikke vælge imellem dét cast - de er også alle skønne!

SKAM: SKAM er min nye obession. Jeg slugte serien i én mundfuld og så alle sæsonerne på blot et par dage! Serien er norsk men man kan sagtens forstå den! Serien handler om norsk ungdom og så følger man en person tæt pr. sæson. Serien tager nogle vigtige emner og tabuer op, som de fleste unge kan relatere til. Jeg kan klart bedst lide Noora og anden sæson er seriøst god! Serien kan ses gratis her.

90210 Beverly Hills: Endnu en klassiker! Serien minder lidt om en blanding af Gossip Girl og SKAM. Man følger nogle forskellige unge og deres liv, både på gymnasiet og derhjemme. Virkelig gennemført serie med sorg, kærlighed, problemer osv. Jeg føler mig altid en smule retro når jeg ser den og bliver inspireret af deres tøj og stil. Serien er så spændende og fyldt med drama.

Et par gode øjeblikke fra serien!

Jeg blev helt nostalgisk af at tage dette billede - jeg tænker, at jeg i december vil se Desperate Housewives forfra igen, igen, igen!

Jeg har brugt hundredvis af timer på, at se disse serier og jeg kan fra hjertet anbefale hver og én!

Xx Marie

Likes

Comments

Moodboards

/Billeder - Tumblr

Jeg bliver meget inspireret af apps som Tumblr, Pinterest og Instagram - og derfor har jeg udarbejdet et lille moodboard, som egentlig bare er en slags inspirationsopslagstavle.

Min collage viser alt fra nude læber til young love med Titanic kombineret med cheesy quotes - og jeg er fan!

I dag byder på lektier og rengøring for mit vedkommende, så det er jo ikke så spændende.

Xx Marie

Likes

Comments

Inspiration

Jeg ved, at december og julen generelt, er noget folk enten elsker eller hader. Personligt så ELSKER jeg december. Det er ifølge mig, klart årets bedste måned - stemningen kan ikke sammenlignes med noget andet. Jeg elsker hyggen i december med, at drikke varm kakao lidt for tit, købe massevis af julegaver og samles ualmindelig meget med min familie til diverse julearrangementer.

Så i anledningen af første advent besluttede jeg mig for, at lave mit første juleindlæg! Jeg håber, at det vil inspirere nogle af jer til selv, at lave nogle hyggelige ting (eller måske jeres egen liste?). Jeg kan næsten garantere, at man kommer i julestemning af nedenstående ting!

 • 1. Tage ud og skøjte! Saml en veninde eller to (eller måske din kæreste), og tag ud på en af Københavns skøjtebaner - det er så hyggeligt - og så man forbrænder man ovenikøbet et par af de påbegyndende juledeller! Skøjteturen kan eventuelt kombineres eller forlænges med juleshopping eller en varm kop kakao på en af Københavns hyggelige caféer.
 • 2. Holde julefilms maraton med film som ‘The Holiday’, ‘Love Actually’, ‘Elf’, ‘Home Alone’ osv. Mulighederne er endeløse, det var blot et par eksempler på nogle klassiske julefilm. Man kunne også/eller i stedet tage i biografen og se en af de nye julefilm som ’Bad Santa’ og ’Office Christmas Party’.
 • 3. Tage i Tivoli og se juleudstillingen med familien; Jeg ved, at der for første gang i Tivoli kommer et honningkageslot - hvor man kan komme ind og dekorere sin egen honningkage! Og ja, i en alder af sytten år, er det stadig sådanne ting der kan gøre mig helt begejstret!
 • 4. Tage på julemarked! Jeg ved, at der er flere julemarkeder rundt omkring i landet og jeg har i år på min ’’to do list’’ at jeg minimum skal deltage i mindst ét. En hyggelig idé er også, at tjekke om der er et julearrangement lokalt i ens egen by. Jeg skal i hvert fald til juletræstænding i den lille by, jeg bor i.
 • 5. Holde en julefrokost! Jeg er hvert år til flere julefrokoster og adskillige julehygge dage - men i år skal jeg holde min egen julefrokost! Jeg glæder mig virkelig meget til, at samle et par stykker fra min gamle klasse og holde min første julefrokost. Obligatorisk for denne julefrokost er selvfølgelig også juleøl, julemusik og jule bag!

Jeg håber I fandt min juleliste inspirerende eller i det mindste sjov, at læse - hvis I selv har nogle gode idéer, må I meget gerne efterlade en kommentar nedenunder!

Jeg har desuden fået nogle forespørgsler på, hvordan man kan følge mig - og ved, at downloade appen ’’blogkeen’’ og oprette sig, kan man følge mig derinde og dermed få en nortifikation hver gang, jeg poster et indlæg.

Nu vil jeg lave en kop kakao og brænde min adventskrans - fortsat god søndag og 1. advent.

Xx Marie

Likes

Comments

Inspiration

Jeg har altid været typen der har haft diverse julenedtællingsapps og skrålet til Wham’s ’’Last Christmas’’ i slutningen af oktober. Så for en julefreak som jeg, glæder det mig, at julen nærmer sig. Og nej, rimet var ikke planlagt…

Trods min evige julebegejstring, har jeg altid besvær med, at finde inspiration til julegaveønsker. Jeg tror, at det skyldes, hvis der er noget, jeg godt kunne tænke mig - køber jeg det selv. Dog har jeg alligevel lagt hovedet på blokken, og kommet frem til nogle fornuftige ønsker.

I år står der alt fra parfumer til miniature vaser på min ønskeseddel - dog har jeg valgt 10 af mine ønsker ud, da jeg faktisk fik nedskrevet en del flere, end jeg havde troet.

 • 1. Kahler miniature vaser i sølv; synes de er SÅ fine og har i forvejen et par af vaserne - også i sølv.
 • 2. Computer marmor sleeve.
 • 3. En hårolie samt hårmaske fra Maria Nila; er bekendt med hårolien og har været så tilfreds, de gange jeg har haft den!
 • 4. En lækker ansigtscreme fra Clinique.
 • 5. Sandra Willer bodystocking; jeg synes simpelthen, at hendes bodystockings er så fine!
 • 6.Grace Kellys selvbiografi.
 • 7. En god ansigtsmaske; jeg er en kæmpe fan af ansigtsmasker og jeg synes, at ansigtsmasker generelt er alt for undervurderet!
 • 8. Nude læbestifter; synes ofte læbestifter er prikket over i’et, men en rød læbestift kan godt være lidt heftig til hverdag, selvom Noora fra serien SKAM klæder den flot altid.
 • 9. Store puder til min seng.
 • 10. Jane Kønig Love tag halskæde i forgyldt sølv; synes det er virkelig fint og klassisk.

Jeg håber, at du fandt ønskerne inspirerende eller i det mindste interessante, at læse!


Jeg var i København igår og så alle de smukke julelys ved strøget

Jeg slendrede også igennem julemarkedet på Amagertorv - jeg købte brændte mandler og nærstuderede alle juledetaljerne.

Jeg er i dén grad i julestemning allerede - men mere om det i næste indlæg!

Xx Marie

Likes

Comments

Personlig

Da jeg vågnede i morges var jeg ualmindelig træt og energidrænet. Jeg blev vækket som altid og op til flere gange af min kære mor. Det er meget almindeligt for mig, at trække tiden til sidste øjeblik om morgenen. Jeg er absolut ikke et morgenmenneske - men jeg står som regel altid op og kommer i skole. Mine forældre er for det meste meget forstående, men de har også altid været meget skole strikse. Min søster og jeg har altid været hjemme, hvis vi var syge - men ellers, har fridage aldrig fundet sted hjemme hos os. I morges forklarede jeg min mor, at jeg virkelig ikke havde lyst til, at tage i skole og, at jeg havde en form for ondt i hovedet og intet overskud. Da min mor spurgte ind til hvorfor, jeg ikke ville i skole - brød jeg fuldstændig sammen. Min mor vurderede hurtigt, at jeg ikke burde tage i skole - men, at jeg skulle tænke over, hvad jeg så ville.

Ind imellem føler jeg, at jeg kun læser på gymnasiet fordi at det er det rigtige. Det er jo det alle mine venner gør og hvad skulle jeg desuden ellers lave? Jeg VED at det ville lukke en masse døre for mig, hvis ikke jeg gik på gymnasiet. Samtidig er jeg også stærkt modstander af de elever, der bruger gymnasiet som en SU-betalt varmestue. Jeg føler efterhånden, at gymnasiet er blevet til et accessorie, man bare skal have - selvom man måske hverken har lyst til det eller har evnerne til det. Og det er jo egentlig, at spilde alles tid og penge. Min motivation for, at færdiggøre skolen var i morges ikke eksisterende. Jeg følte, at jeg havde valgt forkert og, at jeg ikke kunne genkende mig selv i, at være så ulykkelig. Jeg følte, at jeg kun gik på skolen for, at bevise mit værd og mine færdigheder. Men det er vel egentlig også det man gør? I sidste ende handler det vel om vores alles individuelle afgangsgennemsnit?

Mit budskab er, at det ER hårdt, at gå i gymnasiet og især i 2g - som jeg går i. Man kan hurtigt falde ind i hårde rutiner og komme bagud på lektier og afleveringer, hvilket kan være meget frustrerende. Jeg følte mig svag i morges ved, at tage en fridag - jeg havde virkelig dårlig samvittighed og jeg var så stresset over, at bruge unødvendig fravær på at være derhjemme uden at være syg. Jeg er kommet lidt skævt ind på nogle fag og har store udfordringer i matematik, som jeg afslutter på b-niveau til sommer. Men jeg er kommet frem til, at jeg må knokle ekstra hårdt i dét fag og påtage mig noget ekstra læsning, for at blive klar til eksamen her til sommer. Jeg er kommet frem til, at man sagtens kan have ondt af sig selv og have hårde perioder - men i stedet for, at give op - må man arbejde ekstra hårdt for det. Jeg er glad for, at jeg i dag valgte, at blive hjemme med min mors accept og få dagligdagen lidt på afstand. Jeg mener, at skolen er super vigtig men ens psykiske behov burde klart prioriteres højst.

Indlægget her var nok lidt i alle retninger - og min overskrift er nok lidt dramatisk, men er det egentlig ikke sådan det er, at være teenager? Man overdramatiserer, har humørsvingninger og er egentlig i bund og grund lidt usikker på hvem man er og hvad man vil. Det tror jeg i hvert fald, at der er flere end mig, der kan nikke genkendende til. Det var et meget personligt indlæg med et dybt relevant emne, som påvirker langt de fleste.

Xx Marie

Likes

Comments

Inspiration

I disse sene måneder på året byder Danmark sjældent på godt vejr - og af en eller anden årsag, så elsker jeg det! Jeg tror måske det skyldes at jeg associerer efterår og vinter med hygge. Og ’’hygge’’ er jo et vidt begreb - men for mig består det af, at blive indenfor, se film og være omgivet af stearinlys og lyskæder.

Her i november havde jeg tænkt meget på, at lave noget ’’room decor’’ af en art og gerne noget rigtig cute af slagsen. Så efter skole i dag havde jeg en mission om, at jeg skulle købe en limpistol og en lysholder. Jeg er stor fan af lys og har massevis på mit værelse - så selvfølgelig skulle mit kreative projekt være endnu et! Min første tanke var en lysholder a la noget glimmer - men så blev jeg inspireret af vores nuværende træ-fyldte have.

For en uges tid siden fik vi fældet et stort træ i vores have, og lige siden har der ligget tonsvis af pinde og grene derude. Så derfor greb jeg en beskæresaks og gik i gang med at klippe nogle grene af. Jeg må sige, at det var lidt uden for min comfort zone, da jeg som tidligere nævnt mere er til, at gå i vinterhi i kulden og dårligt vejr er vel en legitim undskyldning for, at blive indenfor? … Eller det synes jeg i hvert fald!

Efter min lille pindejagt; ladte jeg min nye limpistol og klippede grenene til pinde. Derefter limede jeg på livet løs pindene fast på lysholderen.

For, at lave denne lysholder selv, skal du bruge:

1. En lysholder/sterarinslysholder

2. Pinde

3. En saks/beskæresaks

4. En limpistol

Jeg synes faktisk, at resultatet blev super fint. Det var simpelt og let at kaste sig ud i. Lysholderen har som vist på billedet, også allerede fået sit bo på mit natbord og jeg synes det passer rigtig godt ind.

Jeg forsøgte, at give lysholderen et yderligere personligt touch med et silkebånd!

Jeg synes silkebåndet fungerede godt og gav lysholderen en anderledes vibe - men det er jo hvad man foretrækker.

Jeg synes det var rigtig sjovt, at udfolde mig kreativt i form af et lille projekt. Da jeg var yngre, var jeg meget kreativ med at tegne, male og lave alle mulige mærkelige diy's - og det vil jeg gerne begynde på igen, da jeg synes det er SÅ hyggeligt!

Jeg håber, at dette vil inspirere nogle af jer til, at lave jeres eget lille kreative (weekends) projekt, og selv hvis ikke - håber jeg, at du nød, at læse med!

God weekend

Xx Marie.

Likes

Comments

Oplevelser

I efterårsferien var jeg i biografen for, at se ’’Bridget Jones’ baby’’ - (som var super god!). Lige forinden filmen startede, så jeg traileren til ’’Kvinden i toget’’ og straks vidste jeg, at det var én af de film, jeg bare måtte se.

Så det gjorde jeg - og i går blev dagen. Jeg samlede to søde piger fra min klasse og sammen drog vi med S-toget ind til Fisketorvet. Vi startede med, at skulle finde et sted og spise. Vi var lidt uenige og jonglerede lidt rundt imellem to steder- men til sidst valgte vi ’’The First Lady’’. Maden var udemærket - jeg spiste en spaghetti carbonara, og selvfølgelig spildte jeg udover BEGGE mine bukseben. Typisk mig.

Efter en masse grin og snak om alt mellem himmel og jord, gik vi ned til biografen for, at se Kvinden i toget. Vi var alle tre en smule skeptiske - da ingen af os er til thriller eller gys på nogen måde! Filmen var virkelig spændende, med mange uventede twists. Jeg må dog indrømme, at en femtedel af filmen nok gik med, at krybe mig op ad Astrid i skræk - men overordnet var den virkelig god og anbefalelsesværdig!


Fisketorvets yderst flotte og overdådige julelys, der var meget fotovenlige!

Xx Marie

Likes

Comments