Min hverdag

HEY VENNER💗

I dag har jeg været i Sandskulptur Park, sammen med min mormor og hendes gymnastikhold. Det var rigtig hyggeligt, og der var en masse fine skulpturer, både med sand, træ, jern og sten. Da vi var færdige skulle vi spise på deres Café, og jeg fik fiskefilet med pommes frites. Det smagte godt, men der var for meget salt på. Bagefter tog vi til Blokhus, kun min mormor og jeg, og der så vi en finhval der var strandet (skelettet). Jeg kan virkelig anbefale begge ting.

Parken ligger i Hune, og hvis I har brug for en adresse skriver I bare.

-KNUS FRA MARIE💗

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Min hverdag

HEY VENNER💗

I dag har jeg været i Ålborg sammen med min mormor, fordi vi skulle til foredrag. Det tog lang tid, og det blev lidt kedeligt til sidst. Det var et foredrag om osteoporose, som er en knoglesygdom, jeg kan snakke lang tid om det, og det gider jeg ikke. Men min mormor skulle fortælle noget om det, fordi hun tidligere har været formand, og ved en masse om det. Da vi kom hjem lavede vi rabarbersaft og lækre Cheasy boller.

Hvis du vil have en opskrift på saft og boller må du meget gerne skrive til mig.

KNUS FRA MARIE
💗

Likes

Comments

Min hverdag

HEY VENNER💗

Idag har jeg været oppe ved min mors moster og onkel, sammen med min mormor. Vi fik frokost og eftermiddagskaffe. Vi tog også en lang tur til Vesterhavet. Det har været rigtig hyggeligt. Jeg har også lavet lækre madpandekager. Vi skulle også have lavet rabarbersaft, men det blev ikke til noget. Lige nu få min mormor og jeg aftenkaffe. 

-KNUS FRA MARIE💗

Likes

Comments

HEY VENNER💗

Jeg har ikke været særlig aktiv inde på bloggen. Det er jeg meget ked af, og jeg har faktisk ikke en undskyldning, men jeg har bare ikke fået blogget. Jeg har valgt ikke at skrive mine indlæg på engelsk, jeg tror nemlig det giver mere motivation, fordi jeg ikke er afhængige af mine forældre.

Hvis I har indvendinger, må I gerne sende dem til min mail, og så skal jeg nok overveje det.

-KNUS FRA MARIE💗

Likes

Comments

Min hverdag

HEY VENNER💗

I går var jeg på en running tapas bar, med min mor og min far. Jeg har aldrig været på en tapas bar, og det var et meget sjovt koncept. Jeg ved siden af båndet. Vi fik forret, hovedret og dessert. Jeg fik rigtig meget stress, fordi båndet bare rullede.

Det var Bar Tapas i Odense.

-KNUS FRA MARIE💗

Likes

Comments

Min hverdag

HEY VENNER💗

Denne her morgen startede godt ud. Vi spiste morgenmad udenfor, i det solrige vejr. Jeg fik rosinboller med smør, æblejuice og noget kaffe. Min mor og jeg, skulle også plante nogle frø, men efter et stykke tid, begyndte det at regne en lille smule, derfor gik vi indenfor.

Lige nu ser jeg youtube og blogger.

-KNUS FRA MARIE💗

Likes

Comments

Madopskrift

HEY VENNER💗

Dagens frokost var en, hvad køleskabet gemte frokost. Denne her frokost bestod af ris, røræg og grillost. Jeg har aldrig prøvet denne opskrift før, og det var min mors ide. Det var meget nemt, og det smagte så godt.

Hvis du vil have en opskrift, vær sød at skrive det, enten i kommentarerne eller på min mail: Marie.Dahl@hotmail.dk

-KNUS FRA MARIE💗

Likes

Comments

Min hverdag

HEY VENNER💗

Det er min første dag, på min nye blog, og det er meget nyt for mig. Jeg er ikke så god til nouw endnu, men det kommer. Jeg laver ikke et hverdagsindlæg i dag, fordi jeg bare vil have en god start, og bare slappe af med min nye blog. 

Jeg vil prøve at lave et indlæg hver dag, men nogle gange har jeg også aftaler og andre ting. Mine madindlæg kommer op, når jeg har en god opskrift jeg gerne vil dele med jer.

-KNUS FRA MARIE💗

Likes

Comments