Hey!

I går var det d. 17. Oktober - altså min 14-års fødselsdag. Vejret var mega godt her i Berlin! Faktisk så godt at jeg kunne have min nye vintage nederdel på, som jeg købte dagen inden. Vi startede dagen ud med morgenmad, og så var det ellers videre til blandt andet det jødiske monument og Brandenburger Tor. Så gik vi ellers bare lidt rundt og kiggede lidt i butikker, inditl vi om aftenen havde vi bestilt bord hos en restaurant vi havde fået anbefalet, der hedder YumCha Heroes. Her fik vi de lækretse dumplings! Kan helt klart anbefales.
Alt i alt var det en super god dag!
Her er lidt flere snaoshots:)

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

1// Topshop 2// Ganni 3// Stine Goya 4// The vampire's wife 5// The vampire's wife

Jeg er her for nylig blevet meget glad for fede kjoler med sejt print eller sjove detaljer. Derfor har jeg i dag fundet mine fem yndlingskjoler her for tiden (det skal dog lige siges, at jeg ikke ejer nogen af dem ... desværre!). Der er altbå bare noget fint og elegant over kjoler, og man kan style dem på så mange måder. F.eks. med et par fede sneaks og en dynejakke eller med et par hæle og et lille silketørklæde. Kjolerne er meget forskellige, da de kan bruges til forskellige lejligheder. Nr. 4 og 5 er lidt finere, mens nr. 1 er meget mere afslappet. Men Min favorit ovenfor er og bliver den gule/sorte kjole fra Ganni. Den er bare mega fin og ser mega rar ud! Jeg har lavet et indlæg med maxi kjoler for niget tid siden! Find det her !

Jeg håber, I kunne lide indlægget og måske finde inspiration til jeres næste kjole!

Likes

Comments

Jeg har været i London flere gange, og jeg elsker bare byen! Derfor har jeg tænkt mig at vise jer nogle forskellige shoppesteder, I skal besøge, hvis I kommer til London evt. I efterårsferien! Shopaholic er min lille shoppeguide til forskellige byer!

Det er allerede i morgen, at jeg tager toget til Berlin! Jeg glæder mig mega meget til at opleve byen og selvfølgelig til at shoppe, hehe:)

Regent- og Oxford street

Hvis du er til store shoppegader så tag et smut forbi Regent street og Oxford street. Der er proppet med butikker. Alt fra highstreet mærker som Zara til highend mærker som Burberry. Der er noget for alle!

Adresser:

Regent st. & Oxford st.

Liberty London

Liberty London er virkelig et must for mig! Der er fyldt op til randen med lækre brands og i det hele taget luksusvarer. Der er flot indeni og udenpå, og man bliver behandlet virkelig godt. Det var virkelig en fed oplevelse at være derinde! Så hvis du skal til London, anbefaler jeg stærkt at tage forbi Liberty London!

Adresse: Regent Street, London W1B 5AH. Hovedindgangen ligger på Great Marlborough st.

Foyles

Hvis du ligesom mig elsker bøger, skal du besøge Foyles på Charing Cross road. Her er flere etager fyldt med alt fra modebøger til børnebøger! Jeg har selv købt en masse lækre modebøger til gode priser. Virkelig lækker boghandel der ligger meget centralt!

Adresse: 107 Charing Cross Road, London, WC2H 0DT

More Places!

Jeg har lige nogle flere steder som er værd at besøge:

Selfridges: Det super lækre shopping center med masser af lækre ting! Svarer nok til Illum i København.

Adresse:

Selfridges & Co
400 Oxford Street
London
W1A 1AB

Beyond Retro: Genbrugsbutik med vildt mange fede retro items og accessories! Jeg havde rimelig travlt, da jeg var inde i butikken og nåede derfor ikke at nærstudere alle tingene men, efter hvad jeg kunne se var der virkelig mange nice ting! De har flere butikker både i England men også i Sverige! Du kan finde deres hjemmeside her for flere adresser!

Adresse:

58-59 Great Marlborough St
London
W1F 7JY,

Jeg håber, I kunne lide indlægget, og at hvis I skal til London vil besøge nogle af stederne!

Knus Marie


Likes

Comments

Velkommen tilbage til endnu et afsnit af serien "Fashion news". Jeg elsker at skrive denne slags indlæg og kan også selv godt lide at læse og følge med i det nyeste inden for mode. Så læs endelig videre! Der er masser af nyheder!

Saks Potts or Mango?

Jeg var for nylig inde se på vinterfrakker fra Mango, da jeg faldt over denne. Jeg synes den er mega flot, og jeg kunne helt klart godt finde på at gå med den. Hvis du ligesom mig også er vild med frakken der ligner fra Saks Potts, er denne et virkelig godt alternativ. Jakken fra Saks Potts koster 9495, hvilket jeg slet ikke har råd til! Jakkerne er selvfølgelig en smule forskellige, men jeg kan faktisk bedst lide den fra Mango. Hvilken en kan du bedst lide?

Erdem x H&M

Billeder fra costume.dk

Lad os liige tale lidt om Erdem x H&M's kollektion - for hvor er den fed! Jeg er helt vild med alle de store kjoler, de fine silketørklæder og smukke "gammeldags" tasker. I det hele taget er alle tingene gammeldags på en super fin og moderigtig måde. Jeg er især vild med det fine silketørklæde i blå og den lækre lyserøde/røde sweater! Jeg kendte faktisk ikke til Erdem, før jeg hørte om kollektionen. Men jeg skal da helt klart ind og tage et kig! Find hele kollektionen her!

Jeg håber, I kunne lide denne uges Fashion News!

Psst... glæd jer til spændende indlæg fra Berlin!

Likes

Comments

1// Holly Golightly 2// Weekday 3// Ganni 4// Topshop 5// By far shoes 6// Ganni 7// Monki 8// Monki 9// Monki 10// Monki 11// Mads Nørgaard 12// Monki 13// Ganni 14// Mango 15// Zara

Finally Friday!

Det betyder en masse lækker mode! I dette indlæg har jeg fundet de fedeste ting, der kan mixes og matches på kryds og tværs! Jeg er vild med den lilla langærmede fra Mads Nørgaard! Den ville være så fin indenunder en T-shirt eller en lækker buksedragt F.eks. Fra Holly Golightly?

En anden lækker ting den mega nice kjole fra Monki! Den er overdrevet fed, og er helt klart på min ønskeliste!

Jeg håber, I kunne finde lidt inspo fra dette indlæg! God fredag!

Knus Marie<3

Likes

Comments

Crushin' on crocs!

I Balenciaga's ss 18 womens show launchede de "Foam" skoene, som er dem på billedet ovenfor. Det er en 10 cm høj platform version af de populære sko fra Crocs. Jeg synes, det er et super fedt koncept og jeg synes faktisk, at skoene er super specielle på den fede måde. Jeg ville nok ikke selv gå med dem, men efter min mening er de ret seje. Og så er jeg helt vild med farverne på skoene. Men jeg må sige, jeg er lidt vildere med den gule. Hvad synes du om skoene?

Chanel Spring/Summer 2018 Ready-To-Wear Collection

Billeder vogue.co.uk

Jeg var inde og se på Chanel´s ss 18 ready-to-Wear kollektion fra Paris fashion week, og jeg kan virkelig godt lide den. Jeg er specielt vild med de gennemsigtige støvler! De er mega seje! Og så ville jeg virkelig gerne eje bukserne fra look nr. 60! De er lige min stil! Der er over 80 looks, så tag et kig her for at se dem alle! Mit yndlingslook må nok være nr. 19. Hvilket et kan du bedst lide?

Jeg håber, I kunne lide denne uges fashion news!

Knus Marie<3

Likes

Comments

1// Vogue covers 2// Dress Scandinavian 3// Smart 4// Costume 5// It 6// Teen vogue handbook

Jeg kan godt lide at læse, og specielt når det handler om noget jeg elsker, nemlig mode! Hvis du ligesom mig elsker modebøger og/eller leder efter inspiration til den næste, så læs med, fordi i dag har jeg fundet 6 fede modebøger som jeg selv ejer, eller som jeg ønsker mig!

1. Vogue Covers

Okay, jeg har snakket om denne her bog før, meeen det er altså virkelig en fed en af slagsen! Selvom der ikke er så meget tekst, det vil sige næsten intet, er der i denne bog alle covers fra British Vogue helt fra 1916 til 2006! Jeg er meget fascineret af de gamle covers og elsker at finde inspiration derfra. Derudover pynter bogen rigtig fint på mit natbord, hvor den giver et pænt look til mit værelse:))

2. Dress Scandinavian

Jeg er rimelig sikker på, at de fleste der interesserer sig bare en smule for måde kender denne bog og måske også kender Pernille Teisbæk. Hvis du gør det, og ikke har anskaffet dig denne bog, skal du uden tvivl gøre det! Pernille giver de bedste råd omkring mode og tøjsammensætninger og fortæller om den skandinaviske mode. Og så er bogen også bare fyldt op med de sejeste billeder!

3. Smart

Dette er faktisk den eneste bog jeg ikke ejer (endnu) :)) Jeg følger Sidsel Alling, der er den ene af forfatterne til bogen, på instagram, og er vild med hendes stil. Jeg må bare have anskaffet mig den!

4. Costume magazine

Det er ingen hemlighed at jeg er KÆMPE stor fan af bladet costume. Jeg ved godt at det jo ikke er en bog, men derfor skulle bladet altså med i dette indlæg! Jeg finder altid inspiration og ejer omkring 24 blade nu. Der er de smukkeste collager, fede interviews og ikke mindst bare en masse lækker mode! Hvis du er mere til interiør har de også et blad kaldet Costume living, som også er super godt!

5. Alexa Chung - it

I denne bog fortæller stilikonet Alexa Chung om sit liv og hvad der har inspireret hende igennem tiden. Det er super hyggeligt at læse med når hun F.eks. Skriver om alt fra Spice Girls til bedsteveninder og heste.

6. Teen Vogue handbook

I bogen møder du en masse mennesker der arbejder med mode. De giver de bedste råd til en modekarriere og så fortæller de om deres arbejde. Det kan både være som model, designer, fotograf og meget mere!

Jeg håber, I kunne bruge denne her slags guide og at I vil tjekke bøgerne ud!

Knus Marie

Likes

Comments

#nouwoutfit

Shirt: HM // Tee: Ganni // Jeans: Levi's // Shoes: Mango

Jeg var en tur på Vera's market sidste weekend og fandt en masse gode sager! Blandt andet var jeg så heldig at få fingrene i denne lækre tee fra Ganni og den MEGA fede glimmertrøje fra hm! Jeg er SÅ vild med den! Derudover havde jeg et par jeans fra Levi's på som jeg er rigtig glad for. Jeg håber, I kunne lide mit Outfit!

Knus Marie

Likes

Comments

Alt fra HollyGolightly.dk

1// HER 2// HER 3// HER 4// HER 5// HER 6// HER 7// HER 8// HER 9// HER 10// HER 11// HER

Hey!

Jeg har længe fulgt med på Holly Golightly's insta og kan bare ikke komme uden om, at de har nogle MEGA nice ting! Derfor har jeg fundet mine yndlings items frem (fra deres webshop) og jeg er specielt vild med jakken fra Saks Potts og den røde vintage nederdel! Jeg har endnu ikke været inde i butikken men glæder mig til at prøve det. Indtil da følger jeg med og får inspiration fra deres lækre insta. Hvis I ikke følger dem endnu skal I helt klart tage og gøre det! Instagram: @hollygolightlydk

Knus Marie

Likes

Comments

ALT FRA MOSCHINO SS18 CAPSULE COLLECTION!

1//HER 2//HER 3//HER 4//HER 5//HER 6//HER 7//HER 8//HER 9//HER 10//HER 11//HER 12//HER 13//HER 14//HER 15//HER 16//HER 17//HER 18//HER

Velkommen til det ultimative my Little pony univers! Et væld af pastelfarver og lækkert print og tryk finder du i Moschino's ss18 capsule Collection! Jeg er så vild med alle tingene! Det er bare et mega nice koncept, og jeg elsker den måde Moschino virkelig har formået at lave en kollektion, der bare skriger my Little pony. Specielt kan jeg godt lide i phone coveret og clutch nr. 3! Hele kollektionen er bare så fin og farverig, og nøjagtig hvad jeg havde forventet af Moschino!

Knus Marie<3

Likes

Comments