ALT FRA GANNI X SHRIMPS

1//HER 2//HER 3//HER 4//HER

yay andet indlæg i dag!

Ganni har indgået et samarbejde med det britiske brand Shrimps om en F/W 17 capsule Collection bestående af fire par sko. Ganni´s klassiske sko har fået et twist af shrimps designer Hanna Weiland. Jeg må sige, at jeg ikke er så vild med nr. 2 og 3. Jeg elsker nr. 1 med gingham tern, og så er jeg lidt i tvivl omkring nr. 4. Jeg tror måske materialerne er lidt for meget til mig. Men det er jo bare min mening. Kollektionen er en limited edition, så I skal skynde jer at få fingrene i et par!

Knus Marie<3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

1// Carre 2// Gestuz 3//Ganni 4// Lovestories 5// Ganni 6// Zara 7// Stine A 8// Folk and Frame 9// By far shoes

Hey!

Så er jeg igen kommet i gang med skolen, og pyha vi har allerede fået mega mange lektier for. Sidste år havde vi næsten ikke nogen, så derfor er det en kæmpe omvæltning pludselig at skulle lave så mange lektier. Men det skulle jo komme før eller siden, og jeg er sikker på, at jeg nok skal vænne mig til det.

Jeg er i år startet i 8. klasse. Det vil sige: karakterer og terminsprøver! Jeg har lidt blandede følelser omkring karakterer. På en måde er det dejligt, at få af vide hvorhenne man ligger rent fagligt. Men samtidig håber jeg, ikke det kommer til at fylde for meget for mig.

Tilbage til det indlægget egentlig handler om:))

I dag har jeg været ude og finde en masse lækre items der passer vildt godt sammen, og som titlen også siger, kan mixes og matches. Jeg har flere af tingene på min ønskeliste til min fødselsdag. Men det skal I selvfølgelig også høre mere om til den tid.

Et nyt mærke jeg er faldet for er By Far Shoes, som simpelthen laver de flotteste støvler og stiletter. De forskellige styles falder lige i min smag! I skal helt klart tjekke deres ting ud!

Jeg håber, I kunne lide indlægget!

Knus Marie<3

Likes

Comments

Jacket - Envii//Tee - Zara//Pants - Levi's//Shoes - Mary B//Bag - Z&V//Scarf - Marc Jacobs//Glasses - Topshop

Jeg var så heldig at kunne deltage i dette års cphfw, da jeg vandt to billetter til Zalando studios, som flere bloggere også har talt om. Det var super spændende! Der blev talt om trends og tendenser og om lækker scandinavisk mode! Så var der også en række modeshows fra Corali Jewelry, Heliot Emil og Mai Svanvit, der var på dette års talentscene. Udover det var der lækre goodiebags fra Jane kønig, Elle og Posy.

Jeg fik også taget nogle fine billeder af mit Outfit som bestod at et par jeans, en statement tee, en lækker blazer og en masse accessories.

Jeg håber, I kunne lide indlægget!

Knus Marie<3

#nouwoutfit

Likes

Comments

Contains affiliate links

DOBBELTKLIK PÅ TINGENE FOR DIREKTE LINK<3

Jeg elsker Envii´s tøj, og jeg ejer selv en del. Det er af god kvalitet, og så er det også til rimelige priser. De laver de fedeste statement tees og fede jeans. Jeg har fundet mine yndlingsitems fra Envii´s hjemmeside. Jeg er specielt vild med nr. 11!

Knus Marie<3

Likes

Comments

Contains affiliate links

DOBBELTKLIK PÅ REGNJAKKERNE FOR DIREKTE LINK.

Vi kan vidst godt blive enige om, at vejret denne sommer ikke har været det bedste. Det har blæst og regnet konstant. Derfor har jeg fundet 10 flotte regnjakker, der gør det dårlige vejr lidt bedre. Jeg ejer selv den lyseblå fra Stutterheim, og jeg er simpelthen så glad for den!

Jeg håber, kunne lide indlægget!

Knus Marie<3

Likes

Comments

1/ Zara 2/ Mango 3/ Topshop 4/ Mango 5/ Zara 6/ Topshop 7/ Mulberry 8/ Zara 9/ H&M 10/ H&M 11/ Mulberry 12/ Mango

Heeeeyyy!

I dag skal vi snakke om efterårets trends. Det kommer altså til at handle om: Tern, lange støvler, statement skjorter, blazers og højtaljede bukser. Alle tingene har jeg samlet ovenfor samt nogle lækre billeder fra catwalken. Trenden er en slags workwear der er maskulint og feminint. Jeg er helt vild med workwear trenden.. Det ser bare så sejt ud!

Knus Marie<3

Likes

Comments

#nouwoutfit

Glasses: H&M//Jacket: Genbrug//Tee: Asos//Bag: Genbrug

Jeg var i går ude at gå en tur, da jeg faldt over muren i baggrunden. Jeg måtte selvfølgelig bare have nogle billeder. Jeg er her for nylig begyndt at blive rigtig glad for blazere, da man kan style dem på mange måder, der giver forskellige udtryk. Og så er "workwear" efterårets trend. I know det er ikke efterår endnu meeeen jeg synes lige jeg ville nævne det alligevel. Jeg er mega vild med trenden. Jeg håber, I kunne lide indlægget!

Knus Mariee<3

Likes

Comments

1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER 5/ HER 6/ HER

Heyy!

Efterårskollektionerne er kommet ud, og i dag skal vi se på Lala Berlin's. I kollektionen finder du farverige striktrøjer i orange toner samt leopardprint og en masse lækre frakker. Jeg har sammensat tre lækre outfits i forksellige stilarter. Fra venstre: Ét der er meget feminimt, ét der er casual og ét der er street. Min personlige favorit er nok nr. 1 (det feminime).

Jeg er helt vild med hvordan den lange kjole og blazeren passer så fint sammen. Outfittet er et miks mellem workwear og en meget feminim maxi-kjole.

Jeg håber, I kunne lide indlægget!

Knus Marie<3

Likes

Comments

Hey!

I dag får I et indblik i min stil, og hvad jeg gerne vil gå med. Nogle af tingene har jeg snakket om før, blandt andet den smukke buksedragt fra Ganni. Jeg synes bare den er flot, og jeg elsker flæse-detaljerne. Hvis jeg havde muligheden, ville jeg nok style dem med de meeega lækre slingbacks fra Gestuz. De er da bare mega flotte! Jeg er blevet meget stor fan af orange og orange toner. Og det bærer indlægget også helt klart præg af.

Hope U liked!

Knus!<3

Likes

Comments