Hey så er jeg endelig tilbage efter en lille pause. Det er noget tid siden sidste post og det skyldes at jeg i nogle dage har været syg. Men nu er jeg heldigvis rask igen og det betyder selvfølgelig også et nyt post på bloggen. Dagens post bliver en lille update. Jeg vil lige skrive lidt om nytår, nytårsfortsæt og konfirmationen (der jo snart nærmer sig!!). Oven i købet synes jeg, det var en oplagt mulighed for at bringe en "gammel" serie tilbage: Daily dosis of Tumblr. I dag har jeg fundet en masse fine farverige billeder. Der er masser af inspo at hente!

Nytår + nytårsfortsæt

Jeg havde først og fremmest en rigtig god nytårsaften, som jeg tilbragte sammen med en masse venner blandt andet en masse søde piger fra mit kor. Jeg synes, året er gået ekstremt hurtigt! Jeg ved ikke, om det bare er mig men tiden flyver bare afsted. Jeg begyndte jo at blogge i februar (jeg har altså snart ét års jubilæum!) og jeg kan ikke forstå at der næsten er gået et år. Men mere om jubilæummet til den tid.

Jeg har som sådan ikke rigtig nytårsfortsæt. Jeg er af den erfaring, at jeg aldrig får dem opfyldt og med tiden glemmer jeg dem. Jeg har dog haft nytårsfortsæt før. For eksempel sådan noget med at dyrke meget mere motion og ikke at spise så meget usundt. Men lad os være helt ærlige. Det kommer jo ikke til at ske. I hvert fald ikke for mig.

Konfirmation!

Såååå er det altså snart! D. 27. april (store bededag) skal jeg nemlig konfirmeres. Min familie og jeg er allerede i fuld gang med at forberede fest og vi har lige lavet invitationerne færdige. Jeg har ikke fundet mit tøj endnu. Men der er trods alt lidt tid endnu. I skal selvfølgelig nok blive updatet! Derudover laver jeg også kommende konfi-posts med mine ønsker, inspiration til tøj for både gæst og konfirmand og hvad man kan give i gave. Glæd jer!

Det var alt for dagens update. Jeg håber, I kunne lide at læse med!

Knus Marie💌Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hola💜

Jeg har været på udsalg i ferien og har fået købt mig en masse fine ting. Blandt andet den super fede grønne top fra Zara til 100 kr. Og den ternede nederdel fra Monki til kun 50 kr! Jeg er så glad for begge ting. Der er ikke noget bedre end at gøre sig et rigtigt scoop. Derudover havde jeg min nye røde taske på også fra Monki. Den er dog ikke købt på udsalg. Men det gør den altså ikke mindre cool! Jeg er så glad for den! Den eneste ulempe er, at der næsten ikke er noget plads i. Ikke engang min telefon kan være der. Men der er ligemeget. Den er stadig sød.

Jeg håber, I kunne lide dagens post!

Knus Marie🌼

Pssst tjek også lige denne mega fede clutch fra H&M ud! Den kostede kun 20 kr!

Likes

Comments

1/ Monki 2/ Valentino 3/ Clarie's 4/ HM 5/ Ganni (sold out) 6/ Monki

Halløjsaa🎀

Jeg var solgt, da denne pink skønhed fra Valentino dukkede op på Mytheresa.com. Den er så smuk, unik og lidt retro-agtig i dens look. Og jeg elsker det! Jeg har fundet nogle fine items, der kan inkorporeres i et outfit med kjolen. Eller uden kjolen. Den koster jo trods alt 1490€. Det får jeg aldrig råd til:( Mon ikke der findes et billigere alternativ et andet sted?

Jeg håber, I kunne lide dagens post!

Knus Marie✨

Likes

Comments

1/ Wood Wood 2/ Monki 3/ Saks Potts 4/ Costume 5/ Monki 6/ Marimekko 7/ Saxo 8/ Saxo

Hola✨

Jeg håber, I alle har haft en super god jul! Jeg har i hvert fald haft en super god juleaften sammen med min familie. Jeg fik nogle super gode gaver, som jeg tænkte, jeg lige ville vise jer!

Jeg har for 4. år i træk været så heldig at få abonnement hos Costume. Det er noget jeg er virkelig glad for og det er virkelig dejligt, at der hver måned ligger det nye Costume blad i postkassen. Det kan anbefales!

Udover abonnementet fik jeg bl.a. Den mega lækre hoodie fra Wood Wood!! Jeg glæder mig så meget til at bruge den!

Jeg var så glad, da jeg fik tasken fra Marimekko, fordi jeg har ønsket mig i virkelig lang tid. Den er lige min stil og er både praktisk og cool.

Jeg håber, I kunne lide dagens post og at I nyder juleferien!

Knus Marie💋

Likes

Comments

DECEMBER DREAMS DAY 24!!

Så blev det endelig dagen, vi alle har ventet på! I dag skal jeg synge koncert med mit kor. Og så skal jeg bagefter hjem og fejre jul med min familie. Det bliver så hyggeligt!🎄

Jeg håber, I har nydt at følge med i "december dreams". Jeg har i hvert fald nydt at lave posts til jer!

I dagens indlæg skal vi snakke lidt om nogle forskellige highlights fra bloggen fra i år. Det er blandt andet mine yndlingsitems fra julekalenderen (december dreams), yndlingsoutfits fra i år mm.

Dette års sidste julesang er: "White christmas" - Bing Crosby. Man har vel lov at drømme om en hvid jul i år? :) Selvom der jo ikke er særlig stor sandsynlighed for, at det sker.

Top 5 items fra "December Dreams"

1/ Project Unknown 2/ Balenciaga 3/ Givenchy 4/ Miu Miu 5/ Mason Margiela

Det var virkelig svært at skære mine yndlingsting ned til kun 5 items. Shopper-tasken fra Balenciaga havde jeg dedikeret et helt post til og med god grund. Jeg er så vild med den!😻De andre ting har jeg bare også haft i kikkerten i såå lang tid! De er lige min stil!

Yndlings outfits fra i år

Dette er så mine absolut yndlings outfits. Billedet til venstre tog jeg, da jeg tidligere på året var i Tivoli. Der havde jeg en af mine favorit t-shirts på fra Gina Tricot. Jeg er vild med både outfittet og billederne! Det er festligt og farverigt - lige som jeg kan lide det.

Det andet outfit er ét af de nyere. Billederne tog jeg, da jeg lige havde fået den fine stribede trøje fra Monki. Jeg er så glad for den!

Årets absolutte drømmekøb!

Så er vi nået til sidste del af indlægget, som handler om mit absolutte drømmekøb, ud af alle de ting, jeg har haft med på bloggen indtil videre. Der er jo selvfølgelig rigtig meget at vælge imellem. Men er her det altså:

Ezra Jacket from Shrimps💛

LINK: HER

Jeps. Jeg ved godt, at jeg mange gange har nævnt denne ekstremt flotte jakke fra Shrimps. Men jeg ved med sikkerhed, at jakken her er mit absolutte drømmekøb. Jeg får desværre aldrig råd til den, så jeg må hellere lede efter et billigere alternativ. Men for nu drømmer jeg stadig videre om denne gule skønhed...

Det var alt for dette års julekalender. Jeg håber, I kunne lide at følge med! Og så håber jeg selvfølgelig, at I får en god jul!

Knus Marie<3

Likes

Comments

DECEMBER DREAMS DAY 23

Weee så er det lille-juleaften! Og næst sidste afsnit af "December dreams". I dag får I et afsnit af en serie, der ikke har været så meget til på det sidste. Det er nemlig "Fashion news". Jeg elsker selv at lave disse posts! Jeg håber også, I kan lide dem!

Dagens julesang er: “Drømte mig en lille drøm” - Dicte. Det her er titelsangen til en af mine yndlings julekalendre - nemlig Absalons hemmelighed. Det bare en virkelig sød og god sang!

MIU MIU OR MONKI?

MONKI: HER // MIU MIU: HER

Jeg fandt i går denne overdrevet smukke striktrøje hos Mytheresa. Den mindede mig om en anden jeg vidste Monki havde. De ligner rigtig meget hinanden. Når det er sagt, bliver jeg nødt til at sige, at man godt kan se hvilken én, der er highend og hvilken der er budget. Det er jo de færreste, der har råd til at købe en sweater til over 3000 kr. Jeg har selvfølgelig heller ikke selv råd. Derfor synes jeg, sweateren fra Monki er et rigtig fint bud på en budgetvenlig variant på den lækre sweater.

GIGI SPOTTED IN SAKS POTTS

SAKS POTTS COAT: HER

Overalt på instagram og på nettet har dette billede (venstre) floreret rundt. Det er nemlig den kendte model Gigi Hadid, der bærer den smukke Saks Potts jakke. Hun er den senetse it-girl, der har noget på fra Saks Potts. Jeg synes, hun ser SÅ sej ud! Jeg er i det hele taget vild med mærket og har selvfølgelig også været inde og tjekke deres nye kollektion (collection 8) ud. Der er så mange fine, farverige pelse! Btw så er deres populære "SP plastic bag" tilbage på lager!

Jeg håber, I kunne lide dagens post!

Knus Marie<3


Likes

Comments

DECEMBER DREAMS DAY 22

1/ Isabel Marant 2/ Rochas 3/ Gucci 4/ Monki 5/ HM 6/ Versace 7/ Gucci 8/ Jimmy Choo 9/ YSL 10/ Missoni Mare

Jeg har før lavet posts med julefarver som rød og grøn. Men en anden julefarve for mig er og bliver guld. Det er flot skinnende og lyser alt op. Jeg har fundet de fineste guld-metallic items. Jeg synes specielt, hælene med sløjferne er super fede!

Dagens julesang er: "I'll be home" - Meghan Trainor. På en måde er sangen lidt sørgelig men den er alligevel virkelig god. Giv den et lyt!

Jeg håber, I kunne lide dagens post!

Knus Marie<3

Likes

Comments

DECEMBER DREAMS DAY 21

Alt fra Mytheresa

1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER 5/ HER 6/ HER

I dag får jeg juleferiieeee!! Yayy! Jeg har glædet mig i sååå lang tid! Jeg har lagt mærke til, at Mytheresa har udsalg lige nu. De har nogle super fine (og dyre) ting. Derfor kan det virkelig være en fordel, når der er udsalg. Selvom det stadig ikke er billigt. Jeg har fundet lidt forskellige udsalgsgodter. Jeg elsker kjolen fra Alexa Chung. Den er virkelig flot! Og så er de lilla stiletter også vildt fede!

Dagens julesang er: "Thank God it's christmas - Queen. For mig er den ikke til at komme udenom, når vi snakker julesange. Den er altid på min jule-playliste!

Jeg håber, I kunne lide dagens post!

Knus Marie<3


Likes

Comments

DECEMBER DREAMS DAY 20

Alt fra Urban Outfitters💛

1/ HER 2/ HER 3/ HER 4/ HER 5/ HER 6/ HER

I går købte jeg de fineste julekugler hos Flying Tiger (billede nedenfor). De er anderledes og fede og så kostede de kun 10 kroner per styk! Jeg er så glad for dem. De passer perfekt til mit værelse. Ovenfor har jeg fundet nogle flere bud på fede juledekorationer. De er alle fra Urban Outfitters - dyrere end dem fra Tiger. Jeg er vild med den orange rumraket! Den er så sød!

Dagens julesang er: "Finally it's christmas again" - You know who & Christina. Hyggelig og god julesang! Giv den et lyt hvis du ikke allerede har gjort det!

Jeg håber, I kunne lide dagens post!

Knus Marie<3

Juledekorationer fra Flying Tiger

Likes

Comments

DECEMBER DREAMS DAY 19

Jeg havde slet ikke planlagt at lave dette post på bloggen. Men jeg blev bare nødt til det! Jeg har nemlig været så heldig at vinde et Glossier "phase 1" sæt! Sættet vandt jeg fordi, blogger @SARAHHYE havde lavet en giveaway med det.

Jeg glæder mig super meget til at modtage det en gang efter jul! I bliver selvfølgelig også opdateret her på bloggen!

Dagens julesang er: "Santa Baby" - Kylie Minogue. Kylie har en virkelig fed stemme og det er egentlig bare en rigtig god julesang!

Jeg håber, I kunne lide dagens post!

Knus Marie<3Likes

Comments