Vardagsmorgon där Lillfis leker och jag jobbar mina timmar, planerar bröllop och skriver klart min kandidatur till valet 2018. Han där bakom mig är han som får mitt hjärta att göra ont och han ger mig gråa hårrots allt anledningen till att energin flödar och jag fortsätter sikta mot stjärnorna.

Även om jag fortsätter följa mina drömmar och strävar mot nya moln, så är det vid din sida jag alltid ska stanna. Alltid trygg hos mamma.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter regn kommer sol och kvällen bjöd på värme till en gladare son, böljande vatten och bästa pannkakorna i stan! Så längesen vi åt pannkakor nu. Vi som rutinmässigt ätit pannkakor varje torsdag sedan vi träffades. Älskar pannkakor! Och de bästa? Ja, det är de min Kärlek gör förstås.
Dessförinnan var vi faktiskt iväg och kikade på en större båt. Ja, familjen är stor och grabbarna blir ju knappast mindre..

Katterna trivs bra och de kan gå ut nu för att få ströva omkring lite. De kommer när man ropar, så jag är inte ett dugg orolig. Jag anser att katter ska få vara ute så mycket de vill. Nu när vintern vilar runt hörnet kommer de förmodligen inte vilja gå ut iallafall.

Likes

Comments

En förkyld supergrinig Lillfis har jag varit hemma med idag. Endast en tur till BVC r att diskutera hans eksem. Då var han glad minsann. Kröp omkring och visade att han såväl kan resa sig upp själv som att vinka jag "hejdå" men något allergitest gör de helst inte på barn under ett år, eftersom de inte utvecklat några riktiga allergener än...

Det är med andra ord bara att smörja, smörja, smörja. Funkar inte den ena salvan är det bara att testa en ny och tydligen förbereda mig på att han kommer få det tufft i vinter. Lycka. Not.

Likes

Comments

Intervallerna är igång och likaså träningen på gymmet. Energin flödar återigen i denna kropp vilket samtidigt lyfter humöret och allt blir så mycket lättare och roligare. Träningen är inte stenhård. 30-40min intensiv styrketräning på gymmet eftersom det blir vad Lillfis tillåter. Hemma tar vi en promenad för att sova lite någonting under dagen. Jag tar mig en tur i motionsspåret där de även fixat utegym nu! Varannandag varierar vi dessutom vem som får springa en kvällsrunda efter nattning. Vi ska ju båda komma i form nu inför vårt bröllop och dessutom mår vi båda så mycket bättre av att röra på oss.

Använder mig av startrunning appen och den gör faktiskt löpningen lite roligare. Målet är att springa milen om några veckor och dessutom tycka att det är roligt!

Älskar att sätta mål och ge mig själv utmaningar. Det sätter liksom guldkant på vardagen.

Sätt mål. Det spelar ingen roll hur stora eller små. Drömmer du stort; sätt delmål att nå längst vägen, så du inte tröttnar.

Likes

Comments

Vi har avslutat veckan och påbörjat den nya på bästa sätt. Gårdagen med dop för en av de finaste vännernas son. Ett mysigt lugnt och vackert dop där barnen sedan kunde springa av allt bus i benen.

Nu har vi börjat en ny vecka med att få sova! Somnade vid 20.30 för att endast vakna för välling vid 02.30 i natt. Så skönt! Jag känner mig verkligen utvilad. Kärleken min går tillbaka till jobbet och grabbarna börjar förskoleklass och skola denna vecka. Jag längtar verkligen tillvaka till jobbet. Få aktivera hjärnan lite. Sen vet jag att det förmodligen räcker med en vecka för att sedan vilja vara med på all galenskap den här lilla gangstern tar med mig på.

Nu är det alltså dags att återgå till vardagen efter en underbar sommar. Vardagen betyder förberedelse för att jobba igen, babysim, renovering och bröllopsplanering!

Likes

Comments

Det är otroligt skönt att vara på väg tillbaka igen, till en kondition och styrka som efterliknar den jag tidigare haft. Måste ju orka springa efter min lilla prins. Den här veckan har det åtminstone blivit 3 pass på gymmet, 6 promenader med vagnen a' en timme och igår sprang jag intervaller i nästan 7km. Stolt, energifylld morsa!

För tre år sedan sprang jag milen utan problem men under min fitnessatsning var cardio rätt förbjuden mark för mig. Sen blev jag lat och promenader är helt klart mer värt. Nu när jag slutat amma och börjar få möjligheten igen att gå ut själv. Utan vare sig unge eller hund så har jag faktiskt ingen ursäkt längre att inte springa...

Heja heja! Målet är att springa milen igen om 8 veckor - utan ångest!

Likes

Comments

Jag förundras över denna hets, och ständiga jakt på det perfekta livet genom sociala medier som Instagram, Pinteret och Facebook. Bilder som visar ett fläckfritt, vitt hem utan minsta dammtecken eller leksak för den delen som signalerar att det är en barnfamilj som bor där. Kan inte förstå hur flerbarnsfamiljer lyckas, men titta på Instagram! Där finns de! Eller genom att följa vissa bloggar skapas den där klumpen i magen hos oss. Stress. Ångest.

Allra helst ser man bilderna på det där perfekta hemmet däf föräldern sitter med son kopp kaffe och mitt i det vita, fläckfria hemmet sitter en perfekt liten bebis och leker med en leksak från NK. Jag säger inte att det inte finns de som verkligen har det så och lever det livet med sociala medier gör det möjligt att dölja sanningen bakom bilden. Allt för många lider av denna hets av att alltid ha d ett perfekt och fläckfritt. Jag har varit där. Jag har försökt och gett upp. Min kärlek är en av dem som fortfarande får panik av att det ligger saker framme eller att det är lite smuts på fönsterrutan men vet ni vad?! En barnfamilj får ha saker framme ibland. Jag tycker det finns viktigare saker i livet än att hela tiden plocka, damma, dammsuga... Den stressen kan jag vara utan. Självklart vill jag ha ett rent hem men det är skillnad på skit och skit. Jag har hellre ett hem fyllt av liv än det perfekt hemmet.

Likes

Comments

Morgonmys deluxe med min älskade son leker tiger på golvet med sin mamma. En 8 månaders bebis med 7 huggtänder är inte att rekommendera.... Nu reser han sig och balanserar utan stöd men men inget eget steg än. Med hjälp tar han sig fort fram så det är bara en tidsfråga innan denna tiger lämnar boet..

Idag tar vi en tur till Bullandö där jag och min blivande man hade en av våra första dejter, då under min fitnessatsning 2014. Nu kickstarta vi ett år av bröllopsplanering med en tripp ner längst memory lane.

Likes

Comments

Då har vi kört ett armpass i måndags och idag blev det lite axlar. Vi kör 30 min intensivt då det är det mesta Lillfis klarar av..

Vill verkligen komma igång med träningen igen men på prio-listan är det direkt först.

Vi fortsätter våra promenader runt en timme om dagen. Känner skillnaderna i kroppen redan efter att slutar amma. Förbränningen är långt ifrån detsamma...

Men mitt ideal på mig själv är inte heller detsamma. Den här kroppen producerat ett barn med mina magrutör syns igen och jag kommer i jeansen jag hade innan. Visst har jag några fler frågor tigerränder på låren och formen på mina bröst är knappast detsamma. Men jag är 35år och vacker. Nu vill jag bara bli stark igen!

Likes

Comments

Efter några intensiva dagar med en ny fas i Lillfis liv där han är överallt eftersom han kryper i en väldans fart och reser mig mot såväl möbler som av sig själv. Allt åker in i munnen. Och då menar jag allt. Katten smakar visst riktigt gott...

Visst sover han bättre med bara två uppvak för välling men att vakna till en glad kille som hoppar i sängen är något annat. Längtar till den dagen jag vaknar upp och vill hoppa i sängen. Om bara lite över en månad är jag 100% tillbaka på jobbet och pappan hemma på heltid. Piece of cake säger han. Vi får väl se säger jag.

Likes

Comments