Ännu en vecka gryr och det blir kallare för var dag som går. Morgonen började som vanligt lite för tidigt med en pigg och pratglad kille. Vi diskuterade allt mellan. Himmel och jord medan vi åt vår frukost.

Borde kanske ha tagit cykeln imorse men sitter istället på bussen. Dagen är sprängfylld av möten med oviss utgång så jag tar stund som kommer. Längtar efter att få sätta kroppen i arbete på gymmet och stä ga av huvudet för en stund.

Hade jag vetat att alla dessa beslut låg på mina axlar när jag blev vuxen hade jag stannat hemma som 17åring för alltid..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Eftersom vi unnade oss köpmat igår så fixade vi hemmamat idag. Men åt med pinnar! I vår ICA-butik runt hörnet var det slut på viltskav men det fanns älg så wokade ihop det med grönsaker och Teriyaki sås. Lite sesamfrön och ingefära också. Mums!

Likes

Comments

Ensam med grabbarna idag igen och vi har städat huset tillsammans, rockat loss på vardagsrumsgolvet till Idol och bakat kakor. Jag har nog dessutom ätit upp 2/3 av alla kakor.

Tog en tripp till Eko då storebror varit så duktig och hjälp mig med sin lillebror så leksak eller halloween outfit var vårt mission.

Vi fastnade på lego avdelningen. De är sin far upp i dagen och inte kom vi hem med Halloween dräkt direkt.

Likes

Comments

Dagen har fyllts av fantastiska, engagerade människor. En början på huvudbiblioteket i stan där riktiga eldsjälar jobbar. De ser till att, trots en gammal och svårtillgänglig byggnad, ser dessa till att göra böcker tillgängligt för alla. Det finns jättemånga talböcker. Och böcker med större text. Det finns dagstidningar på talbok. Men personalen är mest fantastiska biblioteket har. De åker ut med böcker till dem som inte kan ta sig dit själva, läser in ljudböcker, fixar maskiner, översätter text, guidar, lär och underlättar. Det finns datorer och ipads för utlåning. Biblioteket är tyvärr en bortglömd skatt. Jag kommer se till att utnyttja detta mer!

Innan lunch blev det möte där en kollega verkligen brinner för det hon gör. Facility Management. Så imponerad och jag hoppas hon lyckas hela vägen.

Efter ett pass bootcamp spenderades timmarna efter lunch på möte med parasportförbundet. Västmanland har otroligt duktiga idrottarr och de borde uppmärksammas mer. Vi måste satsa mer på att göra våra anläggningar tillgängliga fullt ut. För alla.

Nu är kropp och knopp helt slut med hjärtat är varmt. Underbart hur många fantastiska, engagerade människor det finns.

Likes

Comments

Dimman ligger tät över stan och frosten bet mig i näsan på väg till bussen. Nu vilar vintern runt hörnet. Framför mig väntar en lång dag av tillgänglighet, facility management och möte med parasport förbundet. Trots en lång dag är det ändå äntligen fredag och helgen spenderas med min älskade lilla son och är fylld till bredden av barnkalas.

Likes

Comments

Jag har fortfarande en trötthet över hela min kropp just nu. Mjölksyra i benen för ingenting och skulle kunna somna, när som helst. Var som helst.

Men träningen är min räddning. Bar jag trotsar tröttheten och tar mig dit. Idag blev det 30 min styrka på gymmet för att sen köra 30min Grit Plyo. Ett tuffare konditionspass där den enda begränsningen är du. Mycket hopp. Burpees. Armhävningar.
Jag svettades så grymt mycket. Så skönt! Helt galet underbart.

Sen cyklade jag hem. 40min i höstsolen. Jag svettades lite till.

Likes

Comments

Min älskade lilla prins Har en knöl på huvudet som ingen kunnat svara på vad den beror på. Idag hade vi tid på röntgen och den här lilla charmören var verkligen superduktig. Inte lätt att få en kille på snart 11månader att ligga still...
..blev även ultraljud på knölen så nu får vi vänta på svar.

Tror faktiskt det var mest jobbigt för mammahjärtat.

Likes

Comments

Den där när natten varit riktigt bra, frukost får ätas i lugnan ro för att sedan, när det är dags att gå till bussen få en nerbajsad unge i famnen av sambon...

Lyckades klä av, spola av och få en låsning i ryggen innan jag sprang men hann med bussen. Så nu sitter jag här. Förhoppningsvis utan bajs på mig men med satans ont i hela ryggen...

Likes

Comments

Sitter på bussen på väg ner till jobbet. Det är så smidigt med buss när kroppen är trött, och mer miljövänligt än att jag tar bilen. Det är det där lilla som räknas... Cykeln får ta mig dit och hem imorgon.

Helgen bjöd på överraskningar och återigen får jag tänka om på mina framtidsplaner. Det blir inte alltid som man tänkt sig. Ibland blir det dubbelt så bra! Fortfarande med inställning att jag är en superkvinna.

Likes

Comments

Idag har det rensats och flyttats grejer men ändå är Den lilla Gangsterns rum långt ifrån färdigt. Min klädkammare är nu mer i bastun och pannrummet, som innan var min Wall in closet ska nu bli kontor. Jag pausade en stund efter all kvalsterinvasion för en långpromenad i höstsolen. Helt magiskt! Jag älskar skogen. Lugnet. Den friska luften.

Att sen ta backintervaller med barnvagnenr mest ett stort plus i kanten.

Likes

Comments