Til tross for at tirsdager ikke er mine favoritt dager, og at jeg syns både tirsdag og onsdag er lange dager fordi jeg jobber sent, så er det noe med å bli ferdig med den sene onsdagsvakta. Når den vakta er over, så føles det plutselig ut som at hele uka er på vei til å suse forbi. Da er det liksom bare torsdag og fredag igjen, så er det helg. Uansett hvor sakte en uke har gått, når torsdagen kommer, så har den plutselig ikke gått så sakte a like vel. Rart, eller hva?

Vi nærmer oss allerede slutten av måneden. Det er jo tross alt bare 28 dager denne måneden, så er vi plutselig i mars. Det er en del ting jeg ville få unnagjort i februar, og jeg er ikke helt i rute med det jeg ønsker å gjennomføre. But it's never to late to start, am I right? Først og fremst skal hovedprioriteringen være å fullføre første innlevering på nettstudiet. Jeg har lyst til å bli ferdig med alle oppgavene jeg skal levere, i god tid før halvtårs studiet mitt er over, rett og slett fordi hvis jeg ikke får godkjent en oppgave, så må jeg rekke å skrive den på nytt før studiet avsluttes. Så nå er det bare å komme i gang, så jeg kan komme meg et steg videre her i livet. Jeg håper det skal åpne seg noen dører når i jobb verden når jeg er ferdig med studiet, og jeg kan nesten ikke vente med å komme meg ut på nye eventyr!

Sometimes everything is just prettier in black and white...

Men nå tilbake til den egentlige hverdagen, som jeg føler går i det samme hver eneste dag nå. Er det ikke jobb å trening, så er det jobb å skole. Jeg føler at det er det jeg må gjøre, det som er prioriteringene nå. Så får jeg heller unne meg noen dager senere, hvor jeg kan finne på noe litt mer gøy igjen. Som å reise, ta en tur på kino, komme meg ut og møte mennesker. Jeg har følt meg veldig isolert i det siste. Kanskje jeg egentlig bare trenger litt ferie snart. Heldig vis er det ikke lenge til påske, så jeg får holde ut til da. Da skal vi på fjellet, stå på ski, møte mange hyggelige mennesker og kose oss. Jeg skal slå meg ned i solsteika med en flaske øl, nyte fjellet og slappe helt av. Jeg har til og med planer om å prøve meg på snowboard denne påsken. Sikkert 10 år siden sist jeg stod på det, men det kan jo være gøy å prøve.

Men nok om det. Nå får jeg finne frem skolesakene, lese litt og gjøre ferdig det som trengs her på jobben.

Klem

Likes

Comments

Hei på dere. Da var det duket for ett nytt treningsprogram for uken. Hver uke er alltid litt forskjellig for meg, så når jeg får trent, kommer helt an på hvordan uken blir. Denne uken blir egentlig ganske lik den forrige, men jeg gjør om litt på treningsplanen.

Mandag

Hele kroppen

10 min jogge (oppvarming)

10x3 knebøy med vekter

10x3 pushups

10x3 hipthrust

10x3 situps

10x2x2 utfall med vekter

10x2 Russian twist

10x3 Rygghev

10 min roing

Onsdag

Bein

Gå 10 min, jogge 10 min, intervaller 10 min

10x3 knebøy med vekter

10x3 Sumo knebøy med vekter

10x2x3 Gående utfall med vekter

10x3 boxjumps

10x3 markløft

10x3 hipthrust

10x3 donkey kicks

10x3 benpress i maskin

10x3 legcurls i maskin

10x3 leg-extension i maskin

Fredag

Armer og mage

Jogge 10 min, intervaller 10min

10x3 skulderpress

10x3 biceps curls

10x3 face pulls med kabel

10x3 triceps pull med kabel

10x2x3 en arms drag i kabel

10x3 nedtrekk

10x3 roing med vekter

10x3 russian twist

10x3 situps

10x3 beidropp

10x2x3 sidedropp planke
Tirsdag fri

Torsdag håndball

Søndag fri (Trene slynge hvis jeg orker)

Lørdag

Cardio

Gå 10 min

Jogge 10 min

Intervaller 10x30 sec (10 sec pause)

Jogge 10 min

Intervaller 10x10 sec (10 sec pause)

Gå 10 min

Tøye 10 min

Jeg håper dere får en riktig fin uke!

Klem

Likes

Comments

Hei tirsdag. Det er noe med tirsdagene som gjør at disse dagene ikke er blant mine favoritter. Jeg føler meg som oftest ganske sliten, slapp, lat, ja alt negativt kommer på tirsdagene. Slik har det alltid vært. Siden jeg jobber sent på tirsdager, liker jeg å benytte morgenen til å få sovet ut litt. Men hver eneste gang jeg har planer om dette, bråvåkner jeg når klokken nærmer seg ni, fordi hele kroppen spenner seg, og jeg tror jeg har sovet mye lengre enn hva jeg først hadde planer om. Men neida. Å sove så lenge som jeg ønsker, det skjer kanskje en gang i halvåret, på den dagen jeg egentlig vil komme meg opp litt tidlig, som for eksempel en fridag, hvor jeg har muligheten til å finne på masse gøy.

Det er vel kanskje ikke bare jeg som føler det slik på en tirsdag?

Anyways, nå skal jeg jobbe kveldsvakt, og jeg har litt jeg skal få gjort, før jeg skal lese et par sider til studiet jeg driver med. Så kvelden kommer forhåpentlig vis til å gå i et greit tempo. Krysser fingrene for det!

Klem

Likes

Comments

Hello monday!

En ny uke er i gang, og det er viktig å opprettholde motivasjonen. Jeg kom godt i gang med trening forrige uke, og er motivert til å fortsette denne uken. Jeg har ofte opplevd det at motivasjonen dabber av. I en periode så er man kjempe gira, har lyst til å gi alt og gjøre en ordentlig god jobb. Dette kan gjelde alt fra trening, skole, jobb og alt annet i hverdagslivet. Plutselig så er motivasjonen borte, og man klarer så vidt å fullføre det man ønsker, eller man legger det til sides en periode. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som føler det slik. Nå er jeg inne i en god treningsrutine. Jeg er motivert, og jeg føler meg helt super etter hver eneste treningsøkt, selv om det er hardt og slitsomt. Men så er spørsmålet, hvor lenge orker jeg å holde på slik, og hvor lenge kommer jeg til å være motivert? Det hadde jo vært helt supert om det varte resten av livet, men det må jeg nok bare drømme om, for motivasjon er alltid noe som dabber av, i hvert fall for meg. Men når jeg kjenner at den dabber av, da må jeg gjøre noe for å opprettholde den litt lengre.

New workout clothes

Ofte for meg, når det kommer til trening, så er det ikke så mye til for at jeg skal få litt mer motivasjon igjen. Jeg kan se en film om dans og trening, eller et bilde på instagram. Det er noe rundt som kan påvirke deg hele veien, og som kan hjelpe på motivasjonen. Jeg jobber jo på et senter, så det å gå forbi en butikk som har utstilt treningstøy, kan få meg motivert. Og som oftest, så hjelper det veldig for min del. Nytt treningstøy. En splitter ny tights eller en fresh topp. Da blir jeg motivert. Og som dere ser, så er det akkurat det jeg har kjøpt meg, og jeg er så utrolig motivert for en ny uke med trening. Jeg vet ikke hva det er med meg og treningstøy, men jeg elsker det. Jeg er sikker på at 2/3 av klesskapet mitt er treningstøy, og enda så får jeg ikke nokk. Det er ikke alt som blir like mye brukt, men den følelsen jeg får av å ta på treningstøy, spesielt nytt, gir meg en så god følelse at jeg bare har lyst til å gjøre det. Lyst til å trene, komme meg ut, bevege meg. Tightsen og trenings bodyen er fra HM, og jeg syns de ser så frese og kule ut. Gleder meg til å begynne å trene i dem!

Noen flere som føler det slik?

Klem

Likes

Comments

Hei og god søndag. I går kveld hadde jeg leiligheten for meg selv. Det betyr at jeg kan gjøre, se og spise akkurat slik jeg vil. Ikke det at jeg ikke gjør det ellers uansett, hehe. Jeg tok meg en liten tur bort til mamma og pappa etter jobb, så tilbrakte jeg resten av kvelden i sofaen med en film jeg aldri hadde sett før, nemlig "The impossible". Gud for en film, og for en tårevåt kveld. Jeg levde meg skikkelig inn i denne filmen, og jeg fikk vondt langt inn i hjerterota. Jeg vet ikke helt om jeg vil anbefale denne filmen eller ei. Ja, det var en fantastisk bra film, men det var så vondt og trist å se, at jeg ikke ønsker å se den igjen heller.

"The impossible" handler om en familie som reiser på juleferie til Thailand, og blir rammet av en tsunami. De må kjempe for å overleve og ikke minst finne hverandre.

Filmen er basert på en sann historie, noe som gjør den enda mer rørende. Jeg tror at en av grunnene til at jeg tar filmen så innpå meg er fordi jeg vet om en familie som var i Thailand når tsunamien inntraff. I tillegg er jeg jo en såpass følsom person, så når noen har det vondt, da kan man si at jeg praktisk talt er knust. Jeg hater å se at mennesker har det vondt eller er lei seg. Hvis en person gråter, så kan jeg begynne å gråte, bare fordi jeg syns synd på den personen. Rart, ja, og litt upraktisk. Men slik er jeg nå vare. Det fine med filmen er at man får sett fra de rammebeslutning perspektiv hvordan de opplevde tsunamien. Du får ett innblikk i liv, følelser og kjærlighet. Hvis du vil se en ordentlig sterk film, så burde du absolutt se denne.

Noen andre som har sett "The Impossible"?

Klem

Likes

Comments

Frokosten er som mange sier, det viktigste måltidet. Jeg spiser så og si alltid frokost, det er for meg et av høydepunktene med dagen. Spiser jeg en sunn og god frokost, så spiser jeg som regel også sundt og godt resten av dagen, og dagen og kroppen føles mye bedre. En stor frokost favoritt for meg i det siste hav vært yoghurt med banan og granateple. NAM! Så utrolig godt og smakfullt, og jeg blir også passe mett av det. En perfekt start på dagen!

So good

Jeg elsker granateple, og ikke minst banan. Så hvorfor ikke bare blande begge? Virkelig en favoritt, og jeg kommer til å spise masse av dette, i hvert fall når sommeren nærmer seg!

Har dere en frokost favoritt?

Klem

Likes

Comments

Hei og riktig god fredag dere. I dag blir det er innlegg fra gårsdagen, med "time for time" hvordan dagen min var i går. Jeg syns disse spaltene er utrolig morsomme, så hvorfor ikke prøve på den selv. Dagen min var kanskje ikke den mest interessante, men jeg får gjøre det beste ut av det.

07:30 - Vekkerklokken ringer, men jeg skrur den av igjen og slumrer.

08:30 - Jeg må stå opp å gjøre meg klar for jobb

09:00 - Jeg pakker håndball baggen, kler på meg og løper ut døra for å rekke toget

09:32 - Jeg står og venter på toget, delvis andpusten og kald

09:45 - Jeg spiser et tørt rundstykke som lå igjen fra gårsdagens vakt

09:55 - Jeg åpner butikken og gjør klart til senteret åpner

14:50 - Vi er to på jobb, så jeg kan gå å kjøpe lunsj

15:00 - Jeg er tilbake på jobb og har slått meg ned i en stol på bakrommet mens jeg dytter i meg lunsjen (Ble bråmett og oppblåst, og angret på at jeg spiste så fort)

18:00 Jeg er ferdig på jobb

18:30 Jeg har ankommet håndball hallen hvor jeg først skal se på håndballkamp, men måtte brått snu og reise hjem for å hente astma medisinen som Ole Anders hadde lagt igjen hjemme.

19:05 - Tilbake i hallen etter å ha stresset hjem, slengt på meg håndballtøy og hentet astma medisin

19:30 - Fant skuffet ut at håndballtreningen hadde blitt avlyst

21:15 - Endelig hjemme etter en lang dag, sofaen er inntatt og Manchester United spiller fotball på tven.

23:00 - GOD NATT

Slik gikk nå min dag i går. Ikke så mye som skjer på en vanlig arbeidsdag, men dagen var a like vel ganske så fullpakket. Håper dere likte innlegget!

Klem

Likes

Comments

Innlegget inneholder lenke

A new lipstick is always a good idea

Hei dere. I går når jeg kom hjem fra jobb, fikk jeg denne vakre leppestiften fra min kjære. Han hadde nemlig vært på butikkrunde med jobben, og stakk en tur over til Sverige samtidig, og tok med seg denne leppestiften fra et av mine favorittmerker YSL. Han kjøpte med farge nr. 16 - Orange impertinent (som du finner her), og det er en utrolig fin farge som jeg faktisk syns kan passe like bra til vinteren som til sommeren. Den gir litt farge, men det blir samtidig ikke så veldig mye heller. Perfekt for meg! I love it! Nå har jeg hele 6 YSL leppestifter i samlingen min, og det gjør meg så glad! Takk kjæresten min <3

Klem

Likes

Comments

Hei på dere. Så utrolig deilig det var å komme seg på treningsstudio og kjøre igjennom en skikkelig beinøkt. Den beste følelsen er jo når man vet at man har gjort en ordentlig jobb, og at man virkelig kjenner at kroppen har føtt kjørt seg. (Hvis du lurer på hvilke øvelser jeg har gjort, så finner du de her) Det er faktisk utrolig deilig å komme igjennom treningsprogrammet om morgenen, for da har man hele dagen til gode, bortsett fra hvis man skal på jobb slik jeg er nå. Men da slipper man uansett å trene etter jobb, så det er jo like greit det også!

Jeg måtte jo selvfølgelig bruke de nye skoene mine i dag. Viktig å gå dem til litt!

Jeg satte meg på jordbærpikene før turen gikk videre på jobb. Viktig med litt mat i magen etter en hard treningsøkt, og jeg hadde god tid før jeg skulle jobbe, så hvorfor ikke kose seg litt ekstra. I dag ble lunsjen en kylling og mozarella bruschetta, med litt søtpotet fries vedsiden av. MMMMmmmm, så utrolig digg!

I dag har jeg kveldsvakt, så det blir et par timer til med jobbing på meg. Jeg klarer forhåpentlig vis å få inn litt skolearbeid før kvelden er ferdig. HA en fin osdag dere!

Klem

Likes

Comments

MY NEW LOVES

Joggesko er noe man aldri får nok av, i hvert fall ikke jeg. Jeg bruker det når jeg trener, er på jobb, skal på butikken er tur, ja stort sett hele tiden. Og det er jo så viktig med gode sko når man bruker mesteparten av dagen på beina. Disse skoene har jeg holdt av en stund, men har ikke fått kjøpt dem før nå. Jeg fikk litt hjelp av mammaen min (tusen takk for skoene mamma<3), for nye joggesko med god kvalitet er ikke billig. I tillegg trenger jeg såler fordi jeg har så utrolig mange problemer med bena, og det er ikke billig det heller. Men nå har jeg endelig fått meg nye joggesko og såler som jeg gleder jeg til å bruke fremover. Jeg har noen Adidas sko som jeg bruker nå, som jeg er utrolig fornøyd med, men det er ikke stort med demping i dem, så det er greit å ha noe å bytte på med.

Jeg har jo også prolaps i ryggen, noe jeg har kjent mer til i det siste, så jeg krysser fingrene for at det skal bli litt bedre med nye sko. Gleder meg til å teste dem ut!

Hva syns dere?

Klem

Likes

Comments