God morgen søndag!
I går var en super koselig dag. Ole Anders og jeg dro avgårde med tå vennepar til Holmenkollen for å se på skiskyting, grille og kose oss. Vi var utrolig heldig med godt vær, og vi storkoste oss. En hel dag med frisk luft er virkelig ikke til å klage på. Vi var hjemme rundt halv seks tiden på kvelden, for så å skifte og slappe av litt, før turen gikk til det ene venneparet som vartet opp med hjemmelaget pizza, vin og snacks. Det var så koselig, og en morsom og latterfull kveld!

I dag går turen igjen inn til Oslo, men i dag er det håndball kamp som står for tur. Gjengen samles i dag og, da alle gutta skal spille kamp og vi jentene skal se på. Det blir bra!

Ha en fin dag dere!

Klem

Likes

Comments

Hei på dere!

Nå begynner jeg endelig å få litt svar ang ryggen min og hvorfor den har vært så vond og stiv de siste årene. For 5 år siden fikk jeg vite at jeg hadde prolaps i ryggen. Dette er noe som vanligvis skal "lege seg selv" i løpet av 12-18 måneder, men ryggen min har aldri blitt helt bra. Etter å ha fått en kiropraktor til å se over MR bildene jeg tok på torsdagen som var, så ser det ut til at jeg har hatt totalt tre prolapser i ryggen i løpet av de fem årene, ut ifra det han klarte å tyde. Så vi er rimelig spente på hva legene har å si ut i fra bildene. To av prolapsene er helt tørket ut, så det virker som at jeg for øyeblikket har én prolaps som jeg vil si er "aktiv". Og jeg som krysset fingrene for at jeg kun hadde en vridning i ryggen.. Well well. Det setter en liten stopper for hva og hvordan jeg kan trene, og jeg som er en stor fan av øvelser som situps, planke, markløft osv, må legge fra meg det en stund, og heller gjøre andre øvelser. Jeg får heller ikke trent ordentlig håndball, etter anbefaling, på opptil 8 måneder. Whaaaat??!!..

Men det viktigste nå er at jeg får svar, og kan begynne å trene riktig og komme meg i god form for både meg selv og ryggen min. Det er en stor oppgave for min del, så nå er det bare å bite tenna sammen og få helsa sånn noenlunde på stell, så får man se om kroppen reagerer positivt på det!

Likes

Comments

Hei på dere. Åh jeg har sangen til Julie Bergan, Arigato, på hjernen for tiden. Den er så fengende. Gårsdagens jentetreff var utrolig koselig. Det er lenge siden vi har kunne sitte ned og prate som vi gjorde i går, og oppdatere oss på hverandres liv, rett og slett. Etter maten dro vi hvert til vårt, og jeg tilbrakte kvelden i sengen med noen episoder skam, mens Ole Anders satt på stuen og så på det han ville. Man kjenner virkelig på det at man bor så tett oppå hverandre. Selvfølgelig, det er veldig koselig, men når man har bodd sammen i tre år, så kjenner man på det at man skulle hatt et større sted med noen flere rom, slik at vi ikke trenger å sitte oppå hverandre hele tiden.

I dag stod jeg opp halv ti, og har brukt tiden frem til nå på å se på noen youtube filmer, og begynt med litt skoleoppgaver. Jeg ser for meg at dette blir en søndag hvor jeg skal prøve å få gjort ferdig noen oppgaver. På grunn av ryggen og mye tid hos kiropraktor og jobb, så har jeg ikke orket å gjøre skole. Men nå er det på tide å få levert noen oppgaver, og jo før jeg blir ferdig, jo beder. Så da er det bare å lese ivei.

I kveld tar jeg turen til håndballhallen for å se på Ole Anders spille håndball, så det blir en nok så rolig dag egentlig. Hva skal dere i dag?

Klem

Arigato later dude!

Klem

Likes

Comments

God lørdag dere. I dag var en fin morgen, til tross for at jeg har jobb lørdag. Det å stå opp, virke opplagt, solen skinner og at jeg hadde utrolig god tid, det var den perfekte starten på dagen for meg. Jeg fikk god tid til å ordne meg, sitte ned og spise en god frokost, og jeg rakk til og med å se en episode av Skam. Jeg vet at jeg kanskje er litt sent ute med denne serien, for jeg begynte faktisk å se på den for første gang her om dagen, men jeg skal ærlig innrømme at jeg ble positivt overrasket over den. Og nå må jeg bare se den ferdig. Avhengighetsskapende altså.

Yoghurt, bær, frukt og friske blomster <3

The smell of fresh flowers in the morning

I dag blir det et par timer jobb, før jeg skal møte Bettina og Marthe for en middag og litt girl talk. Det er ikke ofte vi får samlet den lille jentegjengen vår fordi Bettina bor i Trondheim og Marthe i Oslo, så da er det litt ekstra koselig å møtes, siden det ikke blir så ofte.

For tiden så prøver jeg en maskarafri look. Jeg bruker et serum på vippene mine slik at de skal ble lengre å sterkere igjen, og da har jeg valgt å legge bort maskaraen. Selv om jeg de aller fleste dagene velger å gå uten sminke, så syns jeg faktisk at det er litt fint når man har en naturlig sminket look, og denne gangen uten maskaraen også. I like it!

Hva syns dere om en maskarafri look?

Klem

Likes

Comments

Hei på dere! I dag har jeg ikke vært på jobb. Jeg er sykmeldt og i dag måtte jeg både til kiropraktor og ta MR av ryggen. Det er virkelig noe herk å ha vond rygg altså. Man føler seg så hjelpesløs, og alt gjør liksom vondt. Men jeg føler meg mye bedre enn for to dager siden, så da ser det ut til å gå riktig vei ihvertfall! Men når man må til kiropraktor og så videre til MR så går dagen. Det er ikke tid til mye annet, så dagen min var så og si fullstappet, men kun med disse to tingene å gjøre. Det er litt kjedelig når hele dagen forsvinner til det, men det var nå slik det gikk da.

Jeg digger de nye solbrillene mine fra Dixie forresten. Jeg syns de er så fine og stilige. Disse blir nok en favoritt fremover!

I kveld tenkte jeg å lage litt gelé. Jeg fikk så utrolig lyst på det her om dagen, så da får jeg vel prøve meg på det!

Ha en fin torsdag videre dere!

Klem

Likes

Comments

3 ÅR MED DEG

Herre min som tiden flyr. Men den pleier vel å gjøre det i godt selskap?! Det er i dag hele 3 år siden vi ble kjærester. Det var i hvert fall da det ble offisielt, så da er det vel da det regnes fra. Jeg har ofte hørt at man ikke er kjærester før det er offisielt på facebook (noe som selvfølgelig er tull), men det var da vi gjorde det offisielt, så da ble det den datoen vår. 8 mars er datoen hvor vi kan krysse av enda et år med kjærlighet til hverandre. Disse tre årene har bydd på oppturer og nedturer, men vi har alltid hvert der for hverandre. Det er så godt å vite at slev om ikke alt går på skinner, så har man en partner man føler seg trygg på, hele veien. Det føles ikke ut som at vi har vært sammen i bare tre år, nei det føles ut som vi har vært ved hverandres side hele livet. Og det for meg er egentlig en ganske god følelse!

Slenger med et gammelt bilde av oss <3

Jeg gleder meg til mange flere år sammen med deg med opplevelser, oppturer og nedturer. Jeg gleder meg til å få dele mere av livet mitt med deg, og alt vi skal få til sammen.

Love you <3

Likes

Comments

God morgen dere. Har dere hatt en fin start på uka? Min har vært ganske stiv, hehe. Neida, men joda. Ryggen er stiv og vond, og etter kiropraktor og en lang dag utgår, så er jeg delvis sengeliggende i dag. Jeg hater å ha problemer med ryggen altså. Senere i dag skal jeg til kiropraktor igjen, og prøve å komme meg gjennom kveldsvakta på jobb. Jeg har fått time til MR på torsdag, og jeg er utrolig spent på om det er en ny prolaps eller om det bare er en strekt rygg. Men heldigvis får vi snart svar på det.

Jeg håper dere får en fin tirsdag, så blogges vi senere!

Klem

Likes

Comments

Body fra H&M

Hei på dere. Det ble en liten stopper i bloggskrivningen min, rett og slett fordi dagene mine var lange, og jeg var ganske så sliten, så motivasjonen for å sette meg ned å skrive et innlegg var ikke til stede. Men sånn kan det være noen ganger.

I går var jeg og pappa på elixia for å trene. Jeg slag meg på økta til noen bekjente som vi møtte der, og jeg må si det ble en mye tøffere økt en hva jeg hadde sett for meg. Vi kjørte en crossfit sirkeltrening som bestod av:

  • 7 markløft
  • 7 burpees
  • 7 kettlebell swings
  • 7 roll outs
  • 7 boxjumps
  • 7 hjul velt
  • 7 ball slam

Dette gjorde vi sammenhengende. Når vi var ferdig med alle 7 øvelsene, så tok vi en liten pause, så var det på'n igjen. Dette gjorde vi sju runder, så jeg skal sies at jeg var passe død etterpå, men deilig var det. Jeg var så sliten når jeg skulle gå hjem at det føltes ut som at resten av kroppen bare hang og slang. Det fikk jeg merke når jeg skeli på snøen for så å finne ballans3en igjen. Da fikk jeg en vridning i ryggen, og fy den sitter. Jeg er ikke sikker på om jeg har fått en kraftig strekk eller om det er prolapsen som verker, så det finner jeg ut når jeg skal til kiropraktor senere i dag. Det er så vondt akkurat nå, at uansett hva jeg gjør, så verker det. Men jeg krysser fingrene for at det går fort over!

Wish me Luck and have a nice day!

Klem

Likes

Comments

God kveld dere. Det ble en litt senere oppdatering enn jeg hadde planlagt, men når pcen begynner å oppdatere seg, og bestemmer seg for å bruke flere timer på det, så blir det sånn. Det var deilig når jobbdagen endelig var over og jeg kunne ta helg. Kvelden tilbrakte i sofakroken med indisk middag, rødvin og film. En skikkelig kosekveld syns nå jeg.

Jeg elsker indisk mat!

Nå er dyna dratt godt over oss, og vi er klare for en god natts søvn!

Nattaklem

Likes

Comments

It feels like spring is coming..

Det er så utrolig fint vær om dagen, og det gir meg så mye glede. At sola skinner er så utrolig fint, og jeg får skikkelig vår stemning. Jeg liker det! Muligheten til å slenge på seg en tykk kjole, legge fra seg jakken og finne frem solbrillene er bare helt fantastisk.


You are never

fully dressed

without a smile...

Those little details..

Kjole Vic / Sko H&M / Skjerf Dixie / Veske Adax

Jeg håper dere får en riktig fin fredag, nyter vært og ferien (til dere som har det). Jeg skal som nevnt i tidligere innlegg, jobbe hele fredagskvelden, så jeg prøver å samle energi til å holde ut, hehe..

Klem

Likes

Comments