Jeg tenkte jeg skulle selge Dr Martens skoene mine, som er i lær og har blomstermønster, og er i str 40. De er så utrolig fine, og jeg syns det er kjedelig å selge dem, men grunnen til at jeg selger dem er rett og slett fordi de er litt store til meg, og derfor får jeg ikke så mye bruk ut av dem. De er derfor lite brukt og i god stand.

DR. MARTENS FLOWER PRINTED SHOES

Jeg ønsker å få 600kr for skoene (ny pris 1300kr), rett og slett fordi de er lite brukt og i god stand. Frakt kommer også i tillegg.

Ønsker dere å se mer av det jeg selger, så kan dere følge meg på Tise, hvor jeg går under navnet Marieben. Det er ikke så mye ute enda, men jeg kommer til å legge ut litt for salg fremover, så bare å følge med!

Likes

Comments

GOOD MORNING LOVES

HAR DERE HATT EN GOD NATT?

God morgen dere! Jeg håper dere har hatt en fin morgen. Jeg lå i sengen til jeg rett og slett ikke kunne drøye å stå opp noe lengre. I dag var jeg så utrolig sliten, så det å sprette opp av sengen gikk ikke, uansett hvor mye jeg ønsket det. Kroppen ville bare ikke være med i dag. Så jeg lå i sengen helt til siste liten, hvor jeg faktisk måtte sprette opp av sengen, få på meg klær og hive i meg frokosten, før jeg måtte tusle av sted til toget. Etter litt frisk luft, så følte jeg meg litt mer oppegående, men kroppen er virkelig ikke i topp form i dag.

I dag har jeg tidligvakt igjen, og jobber bare til tre, noe jeg kjenner er helt greit. Jeg har hatt to lange kvelder med stengevakt, så en kort dag er egentlig helt perfekt. Etter jobb må jeg uansett hjem og pakke, for i morgen går turen til fjellet med et vennepar av Ole Anders og meg. Det skal bli så utrolig koselig, men mer om det senere.

Nå får jeg jobbe litt, så blogges vi senere. Ha en fin dag!

Klem

Likes

Comments

SO COMFORTABLE

Hei søte dere. Forleden dag plukket jeg med meg litt nytt undertøy, noe jeg regner med di aller fleste av oss aldri helt får nokk av? Jeg får i hvert fall ikke det. Jeg var så heldig å finne ett av favorittmerkene mine i undertøy på salg, så da kunne jeg ikke la være å plukke med meg litt. Det er jo så deilig å kunne bruke et helt nytt sett med undertøy.

Ella M at Lindex

Et av mine favoritt merker i undertøy er Ella M som du kan få kjøpt hos Lindex. Di lager så utrolig mye fint og behagelig, så jeg kunne virkelig ikke dy meg. Alt av undertøyet er fra Ella M bortsett fra en bh.

LOVE IT

Jeg syns det alltid er stas med nytt undertøy. Det er virkelig noe jeg aldri får nokk av, og det er så viktig at det er behagelig på. Det er jo også en ekstra bonus at det ser fint ut. Jeg er utrolig fornøyd med det nye undertøyet jeg fikk med meg hjem, og gleder meg til å bruke det!

Klem

Likes

Comments

Hei dere. I dag tenkte jeg å dele hva jeg har i sminkepungen min, og de mest brukte sminkeproduktene mine. Jeg er veldig glad i en naturlig look med litt glød, rett og slett fordi jeg ikke liker å gå med så veldig mye sminke, men fortsatt få litt farge i ansiktet. For meg har det aldri vært nødvendig med så mye sminke fordi jeg har vært utrolig heldig med huden min, og aldri hatt noe problem med mye kviser og urenheter. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er utrolig glad i å teste ut sminke og nye looks, så jeg har alltid hatt mye sminke tilgjengelig, men jeg bruker kun noen av produktene til hverdags, og jeg skal gå igjennom noen av mine favoritter med dere.

Sminkepung Bjørn Borg // Foundation Clinique // Consealer Clinique // Pudder Dior // Bronzer Too faced og mac // Øyenbryn Clinique og Clarins // Maskara Clarins og Makeup mekka // Hilight H&M // Lepper Kicks lip scrub og Korres leppepomade // Øyenskyggeprimer Shiseido // Øyenskygge H&M og Maybelline

Til hverdags bruker jeg litt Foundation og consealer fra Clinique. Disse produktene er lette, men dekker det jeg ønsker og dekkevnen kan bygges opp. Jeg elsker Clinique sin Foundation, den er så utrolig lett å arbeide med, og sluttresultatet blir så utrolig fint.

Jeg bruker gjerne å ta en liten leppeskrubb om morgenen, og da bruker jeg kicks sin egne organiske leppeskrubb. Jeg vil nok ikke si at det er en favoritt, men den gjør absolutt nytta si. Og for å tilføre litt fukt bruker jeg en leppepomade fra Korres.

Jeg bruker litt pudder fra Dior for å sette Foundation og consealer. Det er et lett og fint pudder, og det holder så utrolig lenge. Jeg bruker bronzer fra både too faced og mac. Too faced sin er mer varm, og den bruker jeg til contour, mens mac sin bruker jeg i hele ansiktet for litt mer glød. Så påfører jeg litt krem highlighter fra h&m, som jeg er utrolig fornøyd med. Mange er kanskje skeptiske til å teste ut h&m sitt eget sminkemerke, men jeg har vært kjempe fornøyd med de produktene jeg har testet ut, og kommer til å fortsette å bruke disse til jeg finner noe jeg syns er bedre.

På brynene bruker jeg en brynspenn fra Clinuiqe og setter alt på plass med øyenbryns gele fra Clarins.

For øyeblikket bruker jeg maskara fra Clarins og Makeup mekka. Jeg er utrolig glad i makeup mekka sin fordi den forlenger og fordeler øyevippene så fint. Vil jeg ha litt mer fylde og volum så går jeg over med Clarins sin maskara, som gir en perfekt look hvis du skal pynte deg litt ekstra.

Når det kommer til øyenskygge, så er ikke det noe jeg bruker veldig ofte. Men jeg liker å bruke en litt oransje/rød gylden farge på øyelokkene fordi det fremhever den blå øyenfargen min. Jeg har tre øyenskygger fra h&m som jeg er kjempe fornøyd med. Jeg bruker nesten ingen andre øyenskygger. Men hvis jeg skal pynte meg litt ekstra og lage litt mer dramatiske øyne, så bruker jeg Maybelline sitt pallette The Rock nudes.

Har dere noen favoritt sminkeprodukter?

Klem

Likes

Comments

POLAR A360 // My new favorite

For et par dager siden tittet jeg rundt på nettet etter et aktivitetsarmbånd, og da fant jeg denne skjønnheten, Polar A360. Jeg har hørt mye bra om denne fra før av, og når den i tillegg var på tilbud, så kunne jeg ikke la være. Jeg bestilte hjem to stykker, en til Ole Anders og en til meg. Planen var egentlig å vente til februar med å bruke dem, for Ole Anders skulle få den på bursdagen sin, men siden jeg ikke klarte å vente, så ble det en før bursdagsgave til han. Dermed slapp jeg å finne på en dårlig unnskyldning for at jeg hadde kjøpt meg en ny klokke nå rett etter jul.

klokke // søvn // kaloriforbrenning // daglig aktivitet // puls // varslinger // vanntett // touch diplay

Polar A360 har mange funksjoner som jeg har lett etter i et aktivitets armbånd. Ikke bare er det en klokke, men den gjør så utrolig mye mer, som nevnt over. Jeg gleder meg til å begynne å bruke den ordentlig.

Welcome to the family!


Likes

Comments

HEAVEN ON FIRE

Hello monday, we meet again. Da var det klart for en ny uke. Denne uken skal gå med til jobb og forberedelser til ny diett, noe jeg må si jeg grugleder meg til. Det skal bli spennende å prøve ut noe helt nytt, få ny inspirasjon og en skikkelig kickstart på 2017. Denne uken har jeg planer om å komme godt i gang med trening igjen også. Formen har vært helt ute å kjøre den siste uken, på grunn av en migrene som har hengt i hver dag. Jeg er så stiv i skuldrene for tiden, så det skal bli godt å få leet seg litt på treningssenteret igjen. Mamma og jeg har treningsdate etter jobb, og det blir en rolig start for oss begge. Det viktigste er vel å komme i gang igjen, så får man ta et steg av gangen derfra.

Jeg er i hvert fall klar for en ny uke meg utfordringer. Jeg tenkte jeg skulle bruke denne uken på å bestemme meg for et nettstudiet, slik at jeg har mulighet til å komme meg litt lengre etter hvert, så det skal bli spennende. Men først skal denne arbeidsdagen gjennomføres.

Ha en fin mandag dere!

klem

Likes

Comments

Hei og riktig god søndag dere! Jeg håper dere har hatt en fin helg så langt. Jeg har hatt en etterlengtet frihelg noe jeg kjenner at kroppen hadde godt av.

I dag skal jeg se på håndballkamp, og det er egentlig den eneste planen jeg har. Men først skal jeg nyte den siste koppen med kakao som jeg får på en stund, mens jeg ser på Orphan Black.

THE LAST CUP OF HOT COCOA FOR A WHILE

Jeg skal nemlig utfordre meg selv litt og få en kickstart på den sunnere livsstilen som jeg har store planer å begynne med. Jeg skal nemlig starte på en 28 dagers kickstart diett, noe jeg er utrolig spent på. Dere får si hva dere vil om det, men jeg gleder meg faktisk til å bare teste ut noe helt nytt, uansett om det fungerer eller ikke.

Wish me luck!

Klem

Likes

Comments

Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som er i gang med å sette opp mål for hva jeg vil oppnå i 2017. Dette er noe jeg tror stort sett alle gjør når et nytt år starter, enten om man er klar over det eller ikke. Vanligvis har jeg pleid å sette ganske konkrete mål, men jeg skal tøye strikken litt ekstra denne gangen. Jeg er lei av å sette mål om at i år skal jeg lese 5 bøker, eller i år skal jeg gå ned 10 kilo. Nei. Jeg SKAL ingen ting dette året, men jeg ønsker. Jeg skal derfor sette opp en liten liste om hva jeg ønsker å oppnå i 2017, ikke hva jeg skal oppnå. Så kan vi se på slutten av året om noen av ønskene mine har gått i boks.

~

I 2017 ØNSKER JEG:

Å gjennomføre nettstudiet som kan ta meg ett seg videre i arbeidslivet. for øyeblikket jobber jeg som assisterende butikksjef, men jeg tror jeg ønsker å ta et studie innenfor ledelse, som kan hjelpe meg ett skritt videre når jeg skal søke jobb senere.

Å få tilbake treningsgleden. Jeg er utrolig glad i aktivitet og trening, noe jeg har vært hele livet. Men de siste årene, på grunn av sykdom og lignende, så har treningsgleden forsvunnet litt, og det merkes på både kropp og sinn. Jeg ønsker å jobbe med å få igjen den treningsgleden som gjør at jeg drar meg opp av sengen om morgenen og starter med en god økt. Det er så deilig når det først er gjort! Dette året vil jeg ikke sette meg et mål om et visst antall kilo jeg vil gå ned, for i år ønsker jeg å komme i en slik rutine men både trening å kosthold, at kroppen blir mer oppegående, fokuset kommer tilbake og at jeg helhetlig føler meg bedre med meg selv.

Å holde meg mest mulig til en bedre spisevane. Det skal sies at jeg er utrolig glad i mat. Alt fra salater til biff og en god dessert. Men tingen er det at jeg er egentlig like glad i frukt og grønt som jeg er i snop og andre søtsaker. Så jeg ønsker å spise mer frukt å grønt igjen, og holde meg til en sunnere livsstil. Det er ikke snakk om å bli vegetarianer eller veganer, men det å ha mer grønnsaker som tilbehør til maten, eller spise en frukt på kvelden istedenfor de sjokoladebitene osv.

Å flytte i en større bolig. samboeren min og jeg bor i en ganske så liten leilighet for øyeblikket. Vi ønsker å komme oss i banken for å forhøre oss litt om lån, for kanskje å finne noe større i løpet av året.

Å komme meg ut i skog og mark. Jeg er utrolig glad i å være ute. Gå tur i skog, reise på hyttetur, grille og bare kose seg. Jeg fikk Norrøna bukse av Ole Anders til jul, den perfekte turbuksen, og den ønsker jeg å få mye ut av dette året.

Å få igjen gleden ved å lese en bok. Jeg var en gang en lesehest. Jeg sov gjerne med bøker stablet under puten, slik at jeg lett kunne dra frem en bok å lese i den. Men det forsvant med årene. Når jeg nærmet meg ferdig på videregående, var jeg så lei av å sitte med hodet ned i en bok dag ut og dag inn, så gleden av å sette seg ned med en bok for å kose seg, forsvant. Jeg var så lei av bøker, men nå føler jeg meg både inspirert og motivert til å begynne å lese igjen. Med tanke på at jeg ønsker å ta opp nettstudier også, så kjenner jeg at jeg er motivert for nye utfordringer!

Å forbedre boggen min, slik at den blir mer interessant både for mine faste lesere, og for dere som svinger innom i ny og ned. Jeg ønsker å utvikle meg selv som blogger, slik at jeg får en større glede av å drive den, og gi dere en bedre leseropplevelse!

sist men ikke minst...

Jeg ønsker et godt år med mange nye opplevelser!

Likes

Comments

1. Jeg er takknemlig for at jeg har et hjem, en seng å våkne opp i, et tak over hodet, et sted hvor jeg føler meg trygg og velkommen.

2. Familien min, som alltid er der med åpne armer hvis jeg trenger dem, og som alltid støtter meg og hjelper meg. Det er godt å komme hjem og bare sitte på kjøkkenet og prate med mamma og pappa, noe alle barn kan trenge en gang i blant.

3. Vennene mine, som støtter meg, som jeg kan le sammen med og prate med om alt. Vi har hatt så utrolig mange fine stunder, og jeg håper på mange fler!

4. Jobben min, slik at jeg har mulighet til å tjene penger, utvikle meg i arbeidslivet og forhåpentligvis oppnå større ting senere i livet. Og at jeg kan komme på jobb og være med så herlige mennesker som gjør dagen enda litt bedre.

5. Helsen min, at jeg er oppegående og frisk, og at jeg kommer meg gjennom hverdagen med et hevet hode og et smil om munnen.

6. Alle mulighetene jeg har, som å jobbe, studere, reise og oppleve. Jeg er takknemlig for å ha vokst opp i et land som gir meg så mangemuligheter.

7. Leserne mine på bloggen, som svinger innom i ny og ned og titter på de innleggene jeg har lagt ut, og de som tar seg tid til å både like og kommentere.

8. Alle menneskene som er i livet mitt, som har hjulpet meg på veien til å bli den jeg er i dag.

9. Samboeren og kjæresten min, som elsker meg for akkurat den jeg er, og som gir meg trygghet og kjærlighet, et hjem og en lykkelig hverdag!

10. Et nytt år med nye muligheter!

Likes

Comments

God kveld dere! Da har jeg kommet meg hjem fra arbeid, og sofaen er inntatt. Jeg skal slappe av foran tven en liten stund før jeg finner sengen. Men det er en kommentar jeg har tatt med meg fra jobb, som jeg virkelig ikke kommer over.

Jeg var i en samtale med en kunde som skulle ha et par hansker. Som mange sikkert vet, så kan det være forskjell på størrelser når det gjelder skinnhansker, og denne kunden fant jo da noen hansker som var mindre enn hva størrelsen ville tilsi. Så ble det litt prat om størrelser, før kunden spurte hvor hanskene kom fra. Og så slang kunden ut en kommentar: "Jeg tenkte bare sånn at de ikke er masseprodusert i Bangladesh"... ... ... Sa hun virkelig det?...

Og hva er galt med det?

Det som blir produsert der kan da være minst like bra som alt annet. Tenk på de som jobber og står på hver eneste dag på jobben, for så lite penger, for at vi skal få klær, sko, sminke, vesker og alt annet som blir produsert, også skal man se ned på en vare fordi det kommer fra for eksempel Bangladesh? Noe så frekt. Reis ned og produser noe selv, så skal vi se om du sier så mye når du kommer tilbake!

Den kommentaren der syns jeg var frekk og spydig. Jeg ble helt satt ut av at noen kunne bare slenge ut en slik kommentar. Jeg vet selv at alt ikke er like bra, men det kan da like gjerne være noe som er produsert i Norge som kan bli ødelagt like fort, eller ikke være av den beste kvaliteten. Hvorfor skal man være så dømmende?

Likes

Comments