Detta är inte oplanerat eller överraskande. Jag visste att denna dagen skulle komma. Men jag visste inte att det skulle ske så plötsligt eller ha så kort planeringstid.
Här om dagen bokade jag biljett till Göteborg. Buss 9.20 från Helsingborg. Och nu sitter jag på bussen, klockan är 11 och om en timme är jag framme i Göteborg. Där ska jag träffa två tjejer jag pratat med i nio (!) månader över internet. Vi har aldrig träffats förut. Idag blir första gången, men absolut inte sista.
Jag är så otroligt nervös, vet knappt var jag ska ta vägen, men samtidigt är jag spänd och exalterad. Väldigt upprymd, för jag har längtat efter denna dagen så länge.
Efter att ha pratat om att träffas väldigt länge har dagen äntligen kommit då vi alla tre har tid och tagit tummarna ur rövarna och bokat.
En timme kvar..

(Har hittat millennium triologin i en secondhand butik, och ska läsa ut dessa inom en snar framtid. En av favoriterna, och nu äger jag dom själv.)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Danmark;
Nya favoritjeansen med en tröja jag snott av min mamma (och favorit kexsen?);
Yogiboost från väla med massor av goda frukter;


I oktober åker jag med partner och fyra vänner till Tyskland för att gå på oktoberfesten.
Min tyrolerklänning är införskaffad, från Danmark, och idag, fredag, åker jag och andra tjejen som ska med till Tyskland, över till Danmark igen för att hitta klänning till henne.

Kände mig otroligt mysig med mina kläder, och sminket var minimalt men on point.

Likes

Comments

Disney är livet och min skjorta blir automatiskt livet.
Har rockat stjärnor på knäna och fickan, med Musse på tröjan.

Biljett till Göteborg är också bokad och betald. Efter att ha pratat med två tjejer i nio månader ska vi äntligen träffas. Åh så mycket bättre denna veckan blev nu.

Likes

Comments

Jag är en pärla på att antingen gå i klänning eller svarta jeans. Men på senare tid har jag införskaffat mig fler och fler par jeans.
Igår fick dessa en plats i min fulla garderob.
Lite risky från min sida då svart är min kopp av te och allt annat är som varm choklad på icke laktosfri mjölk (jag är laktosintolerant).
Nu ska jag rocka icke svarta jeans.

Likes

Comments

Förändringar

Förändring. 2017 vs 2014.

Under dessa tre år har så otroligt mycket hänt i mitt liv, från att neka till förhållande till att nu vara i ett snart tre år långt.
Jag gick i gymnasiet och var så otroligt trött på skolan att jag knappt gick dit eller gjorde några uppgifter. Nu har jag lämnat gymnasiet och tagit mig vidare till högskolan.
Håret har växt från axlarna till att nästan vara vid naveln (har snart nått det målet).
Jag som person har förändrats. Från att vara osäker på allt och alla är jag nu säker på nästan allt och alla. I alla fall säker på mina känslor kring allt och alla.

Idag har jag 3 år kvar på högskolan innan jag är utbildad förskollärare. Jag längtar till den dagen för att kunna se tillbaka på 2017 och se förändringarna som gjorts under kommande 3 år.

(för att tillägga har jag även bitit sönder min överläpp så många gånger att jag nu har ett permanent väck i mitten av den.. Det har också hänt)


Likes

Comments