Er min piercing groet ud? 

Jeg fik for snart et halvt år siden, lavet min yndlings piercing, af alle dem jeg har, og godt kunne tænke mig. Det var nemlig Daith piercingen. Daith Piercingen sidder i øret, som du kan se på billedet under. Jeg lider af meget slem migræne, og det er virkelig til at tude over. (det er virkelig, rent ud sagt lort, at have). Jeg fik den laver i den lokale piercinge forretning, hvor jeg også har fået min navlepiercing lavet. Jeg var ret skeptisk omkring den her piercing, jeg havde hørt at den skulle hjælpe mod migræne, men kunne det virkelig være rigtigt? 

Min mor sagde til mig, at hun synes at jeg skulle prøve at få den lavet, og hun ville gerne betale for at få den lavet. Jeg fik piercingen lavet, uden smerter eller lign. Jeg havde ikke migræne et sekund imens jeg havde denne piercing. Men efter det her halve år, så begyndte den at virke ret irriteret, men jeg har så mange piercinger, og øreringe, at jeg ikke tænkte videre over det. Jeg kan ikke rigtig se den her piercing, da den sidder inde i øret. Men jeg fik en aften mærket på den, og synes at jeg kunne mærke stangen fra øreringen, sådan igennem huden, der hvor den IKKE skulle kunne mærkes. Den sad ret løst, og jeg begyndte at researche lidt på nettet, om en piercing kunne gro ud. Jeg læste mig frem til at det kunne den åbenbart godt, jeg havde aldrig hørt om det før, og besluttede mig for at tage op til min piercer, for at høre hvad hun havde at sige omkring det. 

Jeg var i skole, og kunne nu mærke at øreringen var på vej ud af mit øre, jeg turde næsten ikke bevæge mig, fordi så føltes det som om den faldt ud. Jeg kunne ikke selv få øreringen ud, da den var strammet ret meget. Jeg havde heldigvis tidligt fri fra skole, og tog direkte op til pierceren, her får jeg at vide at hvis ikke, jeg tager den ud, så ville den falde ud om 2 minutter, og der var desværre ikke andet at gøre end at tage den ud. Det var jeg vildt ked af, da den virkelig har hjulpet mig meget. Pierceren spurgte om hun skulle hjælpe mig med at tage den ud, så hun tog en tang og hev den faktisk bare ud af mit øre, det blødte lidt, men det gjorde ikke ondt, da den kun sad i et lille stykke hud. 

Efter den er blevet fjernet, har jeg et mærkelig hak inde i mit øre, som jeg venter på vokser normalt, eller det håber jeg da det gør haha. Jeg har haft migræne 2 gange, og kan virkelig mærke, at jeg har fået det dårligt igen, jeg savner min piercing, men pierceren sagde at det ville være dumt, at pierce den igen, da det samme sikkert ville ske igen. Jeg overvejer dog alligevel, at få den tilbage, når mit øre er ok igen, jeg tror ikke, at jeg kan holde ud med det her migræne, så meget længere. - Migrænen vendte allerede tilbage dagen efter, at jeg havde fået piercingen fjernet. 

Så ja, en piercing kan altså godt gro ud af øret, navlen eller hvor du end har den. 


Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej pigerne.

Nu hvor I ikke kender mig særlig godt endnu, så forstår I nok ikke helt overskriften, helt ind til benene. Jeg elsker at farve mit hår, jeg har bogstavligtalt haft alle hårfarver. Jeg har været helt kort håret, ekstremt lang håret, mellem langt, og nu ret kort igen.

For ikke særlig lang tid siden, blev jeg klippet. Jeg fik klippet 3/4 af mit hår af. Jeg har altid elsket langt hår, men nogengange skal man altså prøve noget nyt, og mit hår var også blevet EKSTREMT ødelagt, af alle de farvninger, det havde været igennem.

!!JEG FORTÆLLER UD FRA MINE VÆRESTE HÅRFARVNINGSOPLEVELSER!!

Jeg er naturlig brunette, men en dag besluttede jeg mig for at mit hår skulle være lilla. Det gik ikke helt som forventet, og det blev ikke den farve jeg ønskede. (Det blev altså farvet hos en frisør, og ikke hjemme.) Jeg har været hårmodel, hvor de også farvede mit hår en violet farve. Denne gang, blev det dog meget pænere.

Jeg sad derhjemme i en efterårsferie i 2015, jeg kedede mig utrolig meget. Og jeg fik pludselig lyst til at farve mit hår blond. Jeg skrev til min veninde Sandra Holmgaard, om hun ikke havde lyst til at hjælpe med at farve mit hår lyst. Det ville hun gerne, så vi gik ellers i krig, med at få håret afbleget. Det resulterede i pisgult hår, og helt vildt ødelagt hår.

Jeg løb to dage efter op i kvickly fordi jeg skulle godt nok ikke have gult hår mere. Jeg købte en sort hårfarve, som jeg proppede i håret. Det var bedre, men stadig ikke helt godt. Der gik et stykke tid, og mit hår begyndte at blive rødt. Så jeg gik til frisøren. Det var nok den bedste beslutning nogensinde, hun farvede mit hår en pæn brun farve. (heldigvis)


Det var nogle få oplevelser af de mange hårfarvningsoplevelser, jeg har haft igennem tiderne. 


Adios Amigos


INSTAGRAM: marie_abrahamsen

Likes

Comments

Hej skønne mennesker. Jeg startede med at blogge lidt på Bloggerdelight. Jeg har dog nu besluttet mig for at blogge på NOUW i stedet. Jeg har hørt mange gode ting om det, og faktisk synes jeg også det her er lidt bedre.

Jeg hedder Marie Louise Abrahamsen. Jeg er et meget aktivt menneske, og jeg elsker det. Jeg går på Nykøbing Katedralskole, hvor jeg er igang med mit første år. Jeg går meget op i min sport, dressur (ridning). Jeg har mine tre heste, som skal rides og passes hver eneste dag.

Det jeg primært gerne vil blogge om er hvad der sker i min hverdag, mht. skole, hestene, makeup, fashion og alverdens ting, jeg lige finder ud af eller ting som jeg gerne vil ud med.

Jeg håber at se mere til jer, og håber at I vil følge med i mit liv.

Adios Amigos

Hvis I gerne vil se mere til mig, så tjek min instagram ud: marie_abrahamsen

Likes

Comments