View tracker

Er jeg den eneste der render rundt og synger julesange, hører julesange, har købt juletøj, julekalender og hvad der ellers hører julen til?

Hvad sker der dog for at jeg allerede er i julestemning.. Vi er i november, og jeg er allerede klar til juletræ, sne, gaver, mad, familie, og ikke mindst ferien. Jeg har allerede pyntet stalden op med julelys. Det er super hyggeligt, dog synes min mor at jeg er lidt for tidligt ude. Øv...

Jeg glæder mig helt vildt til at gå oppe i gågaden, med alle juleboderne, og julelysende som skinner ned på en, mens man går rundt mellem en masse glade mennesker, som oveni købet er ved at købe julegaver. Findes der næsten noget bedre end det?

Jeg elsker at købe julegaver. Jeg køber tit for mange flere penge end forventet. Jeg elsker at give speciale og personlige gaver.(Jeg gav engang min mor en høne, ved at det lyder mærkeligt. Men kan forklare det anden dag, haha) .Jeg elsker når folk bliver glade, når de åbner deres julegaver fra mig. Det er den bedste følelse, jeg kender. Jeg skal dog lige lære at styre min økonomi i julen. Jeg køber ikke kun en masse julegaver, men også en masse slik, og alle mulige fuldstændig ligegyldige ting, som kan ligge rundt omkring i huset, fordi jeg synes lige at vi skulle have en nisse eller to, på vores lille hvide komode over i venstre højre.

Jeg krydser fingre for at jeg har lært at begrænse mig denne jul, men det tror jeg næppe. Håber I har haft en ligeså dejlig dag, som jeg har haft.

Adios Amigos.

Instagram: marie_abrahamsen

Håber at se mere til jer.

Likes

Comments

Hej skønne mennesker. Jeg startede med at blogge lidt på Bloggerdelight. Jeg har dog nu besluttet mig for at blogge på NOUW i stedet. Jeg har hørt mange gode ting om det, og faktisk synes jeg også det her er lidt bedre.

Jeg hedder Marie Louise Abrahamsen. Jeg er et meget aktivt menneske, og jeg elsker det. Jeg går på Nykøbing Katedralskole, hvor jeg er igang med mit første år. Jeg går meget op i min sport, dressur (ridning). Jeg har mine tre heste, som skal rides og passes hver eneste dag.

Det jeg primært gerne vil blogge om er hvad der sker i min hverdag, mht. skole, hestene, makeup, fashion og alverdens ting, jeg lige finder ud af eller ting som jeg gerne vil ud med.

Jeg håber at se mere til jer, og håber at I vil følge med i mit liv.

Adios Amigos

Hvis I gerne vil se mere til mig, så tjek min instagram ud: marie_abrahamsen

Likes

Comments