Det är alltså 3 dagar kvar tills jag ska flytta och jag har knappt skrivit packlista. Jag kommer inte ta med allt hemifrån, jag kommer att bo internat på folkhögskolan, så jag lär väl ta med lite grejer. För mig känns det lite nervös att flytta och jag är rädd att jag ska få mycket hemlängtan, fast samtidigt tycker jag att det kommer kännas skönt att flytta eftersom jag har bott hemma i 20 år. Men det är inte så långt härifrån, det tar ungefär 1 timme och 40 minuter att åka dit.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag passade på att testa sminka mig inför bröllopet om en vecka och jag köpte 3 smink igår, Master fix setting powder maybelline new york, Forever dior foundation och Anastasia tinted brow gel. Nöjd chey!

Likes

Comments

Förut fick jag en idé om att fotografera The Great Norrland kaffemuggen som jag köpte för nån vecka sen, den gav mig inspiration just för att Norrland är mitt hem. I fredags var jag i skogen och hade med kamerautrustning, kaffemuggen och renhornet. Vädret var kanon och jag fick syn på att solen sken på en stubbe, då tyckte jag att det var ett perfekt ställe att fotografera. Efter en stund kände jag mig nöjd och promenerade hemmåt. Senare på dagen satt jag och photoshoppade lite rök, fåglar och skog. Själv tycker jag att bilden blev väldigt fin!

Likes

Comments

God förmiddag. Äntligen har jag semester och det känns underbart! Jag har än så länge inte planerat på vad jag ska göra innan jag flyttar, men däremot måste jag först vila för jag är förkyld och har hostat i 3 veckor.. Jag har knappt sovit i 2 nätter och det är ganska jobbigt. I morse vaknade jag kl 7 och var helt pigg, jag har blivit van att kliva upp tidigt efter att jag har jobbat mycket. Så jag hoppas att jag mår bättre framöver.

Likes

Comments

Heej! Nu är jag tillbaka efter ett långt uppehåll, det har berott på att jag har jobbat, umgåtts med vänner och gjort andra saker. Jag ska försöka komma igång med bloggen lite hehe. Hursomhelst är allting bra med mig, förutom att jag är förkyld och hostar. Men livet rullar på och jag jobbar för sista gången i den här veckan. Helt sjukt att veckorna rusar förbi fort och det är inte så länge kvar tills jag börjar folkhögskolan och jag känner mig inte redo att flytta än! Dessutom så har jag inte bestämt mig när jag ska flytta.. Men det får vi se vilken dag det blir! 

Likes

Comments

Efter en hårt dag på jobbet tog jag ett bad och kollade på Netflix och åt lite hallon och vindruvor.

Onsdagskvällen var jag ute i fina vädret och cyklade runt och fotade.

I lördags tillbringade jag dagen med vänner, den dagen var det jätte varmt och soligt. Jag hade redan bränt mig på ryggen efter solen när jag jobbade.

Likes

Comments

I måndags började jag jobba och jag jobbar sista dagen i morgon innan midsommar! Sen i helgen ska jag äta god mat och umgås med vänner.

Likes

Comments

Söndag idag, tråkigaste dagen. Jag börjar jobba i morgon och jag har väntat länge på att få jobba, för jag har inte gjort så mycket på sistone i veckan. Men nu i sommar blir det mycket cash.

Bild från i tisdags.

Likes

Comments