Header

I helgen satt jag och funderade på vad jag ska fotografera, jag kollade lite bilder på Pinterest för att få inspiration och jag såg fina bilder på renhorn med blommor och fick en idé att fotografera. Förut idag var jag på blomsteraffär och köpte blommor. Efter en stund gick jag försiktigt till ladugård och det var snor halt, till slut hittade jag en renhorn och den är enorm och vacker.

Likes

Comments

-12 grader kallt, klarblå himmel och solen sken idag. Jag tog och började packade ner kamerautrustning, en termos med varm choklad och en objektivmugg i min ryggsäck. Efteråt gick jag ut och promenerade till skogen och medans jag var i skogen var jag beredd på att det ska komma rådjur förbi. För sist när jag var ute och fotograferade så såg jag ett rådjur som smög mellan träden långt borta, jag försökte fota men rådjuret gick längre in i skogen. Det kommer flera dagar.

Inte så dumt att ha varm choklad i en objektivmugg.

Likes

Comments

Igår blev min brorsdotter Ella 3 år, tiden går fort!

Likes

Comments

Stilleben

Dom här bilderna fotograferade jag igår och jag blir så glad över bilden, för den ger mycket färg. Jag är beroende av stilleben, det är så roligt att skapa och fotografera grejer, det är också en fördel genom att utveckla hobby som jag tycker om. Jag brukar kolla bilder på Instagram och få lite inspiration.

Om du är intresserad av fotografering, då tycker jag att du ska testa fota stilleben.

Likes

Comments

Det tog lång tid för mig att hitta grejerna till fotograferingen, till slut så hittade jag en sax, min gammelmormors fina virkning, en gammal klocka, ljusstake, små glasögon och en gammal psalmbok. 

Min mamma växte upp här i en liten by som heter Åkersjön och det finns intressanta saker i ladugård och i stugan från hennes släkt, som har bott här tidigare ungefär 1900 talet.

Text ur en gammal psalmbok

Likes

Comments

Goodmorgon! Min kompis Gabriella och jag startade morgonen med god frukost hemma hos henne och alldeles strax ska vi åka buss till stan. Sen när jag har kommit hem så ska jag packa tills i helgen, för då ska jag åka till fjällen tillsammans med min kille och min familj i kväll. Det blir trevligt. Hoppas att ni får ha en jätte bra helg!

Likes

Comments

Träning och hälsa

Efter dagens träningspass i gymmet kände att jag har tränat stenhårt än vad jag gjorde i förra veckan. Det känns otroligt bra och skönt efter man har tränat, förutom nu när jag har träningsvärk i kroppen. Men när jag kom hem satt jag igång massagestolen och fick en härlig massage. Nu känner jag mig jätte trött och vill gå lägga mig och sova, men först måste jag plugga klart matte.

Likes

Comments

Denna fotografering är lite nytt för mig. Det började med att jag har köpt trägolv på Byggmax som är jätte fin och jag satte ihop golvet och ställde fram grejerna, egentligen skulle jag ha haft en till fotostudio lampa, så att det står två lampor en på varje sida. Fotograferingen gick bra och jag är nöjd, det ska bli roligt att fortsätta hålla på med stilleben som det heter.


Likes

Comments

Bilder från idag när jag var uppe på Önruns fjälltopp.

Fina Ansättfjällen.

Likes

Comments

Träning och hälsa

Jag startade morgonen med grön juice som var väldigt god och bra för kroppen. Receptet hittade jag i en tidning som heter "Paulúns 55 bästa recept" som finns i butiker.

Så här gör du juice.

4 portioner

1/2 ananas

4 apelsiner

100g spenat eller grönkål

1 bit selleri eller gurka.

​Skala ananasen och apelsinerna, skär frukten i bitar. Skär spenaten eller kålen och sellerin eller gurkan i mindre bitar. Kör frukten och spenaten eller grönkålen i en juicecentrifug. 

Likes

Comments

Kram Marie