Header
View tracker

I 2 timmar har jag suttit vid datorn och pluggat och lyssnat på julmusik. Jag tänker ta en paus och värma mig lite glögg. Det är 2 advent idag och jag tycker att veckorna går så himla fort, jag måste hinna köpa julklappar men jag har mycket annat saker att göra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

När jag och mamma var framme på gårn utanför stugan gick jag till garaget och körde ut min skoter och tog en skotertur till skogen. Efter en stund var jag på plats i skogen och jag stannade och stängde av skoter, jag tittade på solen som började gå ner och allting var så tyst och lugnt, en sån härlig känsla. Detta är mitt andra hem.

Likes

Comments

View tracker

Min vän Gabriella och jag var på julmarknad i Jamtli museum och vi gick runt och kollade vad som finns. Dom hade jätte fina saker och jag köpte inget, men det var roligt och mysigt att titta runt omkring.

Likes

Comments

1 December, en månad med många förväntningar - lucia, min födelsedag, jul och nyårsafton. Jag kan knappt vänta tills när jag fyller 20 år, tiden rusar förbi fort. I morgon är det en ny dag och min vän Gabriella och jag ska gå på julmarknad och ha det skoj.

Likes

Comments

Idag har jag julstädat lite, lyssnat på julmusik och jag avslutade dagen med adventsfika som jag har längtat! Nu tänker jag lägga mig i sängen och läsa en bok och lyssna på musik innan jag somnar. 

Likes

Comments

1 Advent är här och nu finns en video på Youtube som jag har spelat in en låt. Det tog lite tid att filma och redigera, men resultatet blev bra och jag är nöjd. 

Likes

Comments

Hej på er, hoppas att ni mår bra. Nu är jag tillbaka igen och jag hade inte kunnat bloggat på sistone, eftersom jag gjorde andra saker. Det jag kan berätta vad som hände roligt i förra helgen är att min kompis Josefin och jag var med på finalen i Spotlight och tävlade, lite mer som talangtävling. Vi kom inte på första plats men vi fick ett häftigt pris som betyder att vi ska åka till Stjørdal i Nord-Trøndelag på fylkesfestivalen och uppträda med vårat Spotlightbidrag i en utav föreställningarna under våren 2017! Det kommer bli så himla roligt! En annan sak som jag gör just nu är att jag redigerar en musikvideo som ska laddas upp på Youtube i helgen. Jag har spelat in en låt, och det är första gången jag laddar upp en inspelnings video. Får hoppas att videon blir bra. 


Likes

Comments

Tooorsdag, jag är ledig från arbetet och jag har varit i stan och köpte lite grejer och present till pappa för det är farsdag i helgen. Sen gick jag hem i kylan och nu ligger jag och myser i sängen och ska kolla på en film. Puss och kram.

Likes

Comments

Jag fotograferade tre bilder idag och jag kände att jag ville byta header, så det blev en animerad header som byter bild i varje sekund. Lovet börjar närma sig till slut och jag ser väldigt fram emot tills jullovet.

En ren som kom och tittade förbi utanför stugan.

Likes

Comments

Här trivs jag bäst i skogen, snön har lagt sig och det är minusgrader ute. Jag packade ner kamerautrustning och min termosmugg med varm choklad i ryggsäcken och promenerade till ett ställe. Först funderade jag vart kameran ska stå och vart jag ska stå, till slut ställde jag stativet med kameran på en sten och jag gjorde inställningar i kameran för ljus, slutartid och fjärrkontroll. Jag fotograferade i lång slutartid för att vattenfallet ska se ut som att den har frusit till is och jag blev nöjd över bilderna.


Likes

Comments

Kram Marie