Header

Igår fyllde min brorsdotter 1 år och det firade vi med cupcakes, kakor och bullar. Tänk att 1 år har gått och det är så sjukt att tiden går så himla snabbt! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min mamma hittade två stycken fascinerande gamla kameror från 1900 talet som min gammelmormor använde på den tiden. Otrolig kul och se hur dom såg ut för nästan 100 år sen, jag undrar hur dom funkar. 

Likes

Comments

I morse vaknade jag ganska tidigt och packade ner smörgåsar, varm termos med te och kamera utrustning i min väska och åkte med pappa till skogen och jaga älg. Fast vi har inte fått syn på någon älg, vilket det var lite trist. Men man ska inte klaga, för mig tycker jag att det är en jätte härlig känsla att vara ute i naturen och göra vad som helst.

Likes

Comments

Fredag fredag fredag tjohoo!
Det hände inte så mycket idag, jag var på skolan och hade en lektion och sen åkte jag hem och städade lite och just nu ligger jag i sängen och mumsar med lite snacks och kollar på Vampire diaries. I morgon ska jag på älgjakt med min pappa och jag har inte ens tagit fram kläder och grejer, jag är så himla lat.

Likes

Comments

Canon EF-S10-18mm f/4.5-5.6 IS STM

Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS STM

Min pojkvän och jag åkte bil till Frösöberget och fotograferade utsikten över lilla staden Östersund. Väldigt fin utsikt, plus att det är ju första gången för mig att fotografera över staden och jag hade kameran på stativet och fokuserade med kameran på staden och tryckte på knappen "kommer inte ihåg vad det heter men struntsamma" och då låter jag kameran stå och fota i mellan 5-10 sekunder. Istället för att jag ska stå och knäppa kort när jag var skakis på händerna för det var så kallt ute. Den sista bilden fotade jag i lång slutartid, så ljuset efter bilarna blir som ett streck. Ganska roligt att testa något nytt. 

Likes

Comments

Så här ser resultatet på mitt hår, jag var hos en annan frisör idag och färgade halva håret. Färgen blev jätte fint tycker jag. Fast nu ser det ut som att jag har färgat på hårbotten men det är från lamporna på taket. 

Likes

Comments

Till middag blev det spaghetti carbonara som jag har tillagat själv, superduper gott! Sen på kvällen var jag och hälsade på Filmrullen och fick lära mig lite mer om filmredigering/inspelning och fotografering. Det var verkligen intressant och roligt, egentligen mådde jag inte så bra idag och jag hade inte lust att gå till Filmrullen. Men jag gick ändå dit och det var värt! Nu har jag precis ätit jordgubbar och små bitar äpplen med smält choklad och kollat på Youtube. I morgon ska jag färga mitt hår och det kommer bli fett najs.

Förresten, varje dag håller jag på att fota och ladda upp bilder som utmaning i den här månad och tema var ju höst, så jag vet inte om jag ska fortsätta med utmaningen. Faktiskt så tycker jag att jag har inte laddat upp bra bilder på bloggen, dessutom så hittar jag ingen inspiration alls på vad jag ska fota. Jag ska ta och fundera lite.

Likes

Comments

Instagram - marieaarvidsson

​Idag har jag pluggat, städat och spelat lite instrument. Jag har pluggat ganska mycket i helgen och det är  ändå värt att lägga mycket tid att plugga, för då är  man ju klar och börja på nytt.

Likes

Comments

Denna gitarren hade jag pysslat själv och jag tycker att det ser ganska fint ut.

Härlig och mysig lördags kväll för mig själv med musik i mina öron, tändande doftljus och äter lite smått och gott. 🌟 Jag hade inte gjort så mycket idag, bara legat i sängen och pluggat. Sen så var jag i stan med pappa och handlat och åt middag i en restaurang. Jag börjar känna mig trött, men jag tänker inte gå och lägga mig nu. Undra om jag ska kolla på en film men jag vet inte vilken.

Likes

Comments

Kram Marie