Header

Hejsan! Nu är jag tillbaka efter flera veckors paus och det har hänt mycket saker i dom senaste veckorna, jag har lagt ganska mycket tid på musik och just nu har jag fullspäckat schema. Jag känner mig lite stressad inför 2 konserter som vi ska ha framöver och det är mycket som jag ska få med allt i mitt huvud och jag har ingen energi längre, men jag kämpar så gott jag kan!

Här är det några bilder som jag har fotat med kameran och mobilen.

För några veckor sedan åkte jag och mina två kompisar till Getberget och tittade utsikten.
Veckan efter följde jag med pappa på älgjakt och vi fick tyvärr ingen älg.
Igår myste jag för mig själv i mitt rum med levande doftljus och lyssnade på lugn musik.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag känner att jag vill ta en paus med bloggen, det händer mycket saker och jag hinner liksom inte att blogga. Jag vill lägga fokusen på skolan och mitt liv. Men nån vacker dag kommer jag väl tillbaka.

Bild från fredagspasset i skolan.

Likes

Comments

Lördag den 26 augusti gifte min bror och Anna. Bröllopet var underbar och magisk, jag fick äran att sjunga i kyrkan och själv tycker jag att det gick inte så bra. Men senare på kvällen fick jag sjunga en annan låt som gick mycket bättre!

Likes

Comments

I tisdags flyttade jag till Fränsta i Ålsta folkhögskola och jag fick lägenhetsnyckeln till ett rum i en stuga som heter "Vita Stugan" och jag blev kär när jag kom in till mitt rum.

Rummet är bra stort, 3 fönster och är ganska ljust runt omkring och jag trivdes jätte bra! Vita stugan får mig tänka Gotland, just för att stugan ser lite somrigt och fint ut. Det är inte bara jag som bor i stugan, utan det är några tjejer som också bor i stugan och första kvällen innan skolan började så satt vi i ett vardagsrum med tända ljus och drack te på kvällen och hade jätte mysigt. I 3 nätter var mitt rum jätte kall för elementet har ingen värme och ska fixas så småningom, men jag kunde ändå sova bra.

I några dagar har vi i skolan gjort roliga aktiviteter, plus att jag har träffat nya vänner, spelat massa instrument och nu går jag i musiklinjen. Klockan är ganska sent och jag måste sova nu, i morgon börjar allvaret.

Vita stugan.

Mina 3 fönster.

Så här såg det ut efter när jag ställde i ordning rummet när jag flyttade in, det kanske inte ser så fint ut. Men jag håller på att göra om rummet lite.

Likes

Comments

Det är alltså 3 dagar kvar tills jag ska flytta och jag har knappt skrivit packlista. Jag kommer inte ta med allt hemifrån, jag kommer att bo internat på folkhögskolan, så jag lär väl ta med lite grejer. För mig känns det lite nervös att flytta och jag är rädd att jag ska få mycket hemlängtan, fast samtidigt tycker jag att det kommer kännas skönt att flytta eftersom jag har bott hemma i 20 år. Men det är inte så långt härifrån, det tar ungefär 1 timme och 40 minuter att åka dit.

Likes

Comments

Jag passade på att testa sminka mig inför bröllopet om en vecka och jag köpte 3 smink igår, Master fix setting powder maybelline new york, Forever dior foundation och Anastasia tinted brow gel. Nöjd chey!

Likes

Comments

Förut fick jag en idé om att fotografera The Great Norrland kaffemuggen som jag köpte för nån vecka sen, den gav mig inspiration just för att Norrland är mitt hem. I fredags var jag i skogen och hade med kamerautrustning, kaffemuggen och renhornet. Vädret var kanon och jag fick syn på att solen sken på en stubbe, då tyckte jag att det var ett perfekt ställe att fotografera. Efter en stund kände jag mig nöjd och promenerade hemmåt. Senare på dagen satt jag och photoshoppade lite rök, fåglar och skog. Själv tycker jag att bilden blev väldigt fin!

Likes

Comments

God förmiddag. Äntligen har jag semester och det känns underbart! Jag har än så länge inte planerat på vad jag ska göra innan jag flyttar, men däremot måste jag först vila för jag är förkyld och har hostat i 3 veckor.. Jag har knappt sovit i 2 nätter och det är ganska jobbigt. I morse vaknade jag kl 7 och var helt pigg, jag har blivit van att kliva upp tidigt efter att jag har jobbat mycket. Så jag hoppas att jag mår bättre framöver.

Likes

Comments