Har sånt socker abstinens så jag gråter. Tänk om det vore lättare att bli av med sockerberoendet!!!

:'( :'(

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Förra helgen var jag på live and jive i Katrineholm :) Jag hade en sån otroligt rolig helg. Men fina vänner som man inte träffar så ofta.

Tack till alla som förgyllde min helg. <3 <3 😘
Likes

Comments

Jag skrev tidigare i ett inlägg att jag inte skulle köra varken vikt väktarna eller lchf. Men nu har jag ändrat mig.

Jag har ett sånt otroligt sötsug som jag vill bli av mig, och när jag äter bröd och pasta osv så triggar det igång sötsuget. Det är så sjukt jobbigt, det har blivit som en drog för mig. Därför tog jag beslutet att köra Lchf. Jag har nu kört i 4 dagar och det funkar ganska bra. Det känns konstigt men samtidigt bra då jag inte äter en massa mackor längre.
Vissa dagar har jag vart jätte arg och förtvivlad för att jag inte får mitt socker. Men jag vet att det är abstinensen som tar ut sin rätt.

Tack till alla som stöttar mig och som finns där. och tack för alla tips och råd. Det är guld värt :)

Puss & Kram

Likes

Comments

Ibland kommer man in i en funderar period i livet.

Det jag funderar mest över nu är hur folk tänker när de är elaka. En del verkar må bra av det och det gör mig ledsen!!!! :'(

Likes

Comments

Precis, jag är jag. Och jag är så jäkla bra på att vara just jag. Jag är lika vacker som alla andra och värd precis lika mycket som ni är!!


Likes

Comments

Ååå vad jag ser fram emot Live and jive. Få träffa många fina människor som man träffar allt för sällan. Snart snart snart är det dax :)


Likes

Comments

Som ni märker så skriver jag inte varje dag. Och så kommer det vara. Jag skriver när jag känner för det :)

Jag har ju i alla år försökt gått ner i vikt. Jag är fin som jag är och duger precis som jag är. Men, det finns alltid ett men.
Jag vill må bättre i kroppen, vill kunna göra vissa saker utan att känna mig sjukt trött.

Så jag har en bild av mig själv i huvudet hur jag vill se ut när jag är klar, om jag når upp dit återstår att se. Mitt största mål är att gå ner 35 kg. Kanske låter mycket för er, men så är det. Sen har jag delat upp i små delmål för att försöka nå dit. De flesta går på dieter hit och dieter dit och försöker göra saker för att det ska gå snabbare att gå ner i vikt. Men vet ni vad, oavsett vad man gör ändrar man då sitt tänk gentemot maten? Tar man genvägar för att gå ner kan man då hålla det utan att jobba med tanke mönstret? Finns det ens en genväg till att gå ner i vikt? Ja många frågor har jag i mitt huvud. Självklart ska man göra det som känns bäst för en själv.

Men det jag tro på är:

Du är inte vad du äter, du är vad du tänker. Det finns alltid en tanke/känsla bakom när du stoppar något i munnen.

Så, nu börjar min resa.

Puss & Kram

Likes

Comments

Helgen har varit en fylla på energi helg :)

Lördagen bestod av att jag, Vee och Rasmus följde med Emelie till hennes stall. Det var så otroligt skönt och avkopplande att få pyssla om hennes hästar. Det var flera årsedan jag red, men jag ville göra det igen. Så vi lånade Ylva av Cissi. En otroligt fin häst (En Ardenner). Kunskaperna satt kvar även fast det var så många årsedan jag red.
Sen var det 4 små ponnysar där. Samma storlekar som hundar. De är ju så bedårande vackra och otroligt snälla.
Dagen avslutades med middag hos min bästa vän <3

Har verkligen njutit denna helg. Är så otroligt glad i själen. Händer mycket bra grejer nu. Tjohoooo för det :) Haha.

Puss & Kram
Likes

Comments

Promenaderna har gått bra. Har sedan jag börjat, gått 26 promenader. Det känns så himla skönt. Att börja morgonen med en frisk promenad på ca 35-40 min och sedan avsluta dagen med en 35-40 min promenad hem, är guld värt. Att man får chansen till att tänka och reflektera och få i sig frisk luft betyder så otroligt mycket.

Ibland har man sämre dagar än andra och så är det. Man får lov att acceptera det.
Ibland kan ledsenhet för mig vara lika mycket värt som att vara glad.

Men när ska man lära sig vissa saker som man vet ger en negativ energi? Ibland är det svårt och ibland är det lätt. Men detta gör att jag blir arg på mig själv. Varför ska man alltid öppna sig för personer som egentligen inte bryr sig?

Puss & Kram

Likes

Comments

I lördags var det begravning för en närstående person. Det blev en jättefin dag med många fina och roliga minnen. Som sedan avslutades med middag hemma hos mamma och pappa.

Jag blir aldeles varm i hjärtat när vi alla är samlade. Denna familj har jag växt upp i sen jag var 4 år. De betyder så otroligt mycket för mig. En familj som är så varmhjärtade och med så mycket humor så man inte kan låta bli att le eller skratta när vi umgås. Ni är fantastiska och tack för att jag får vara en del av er <3

Puss & Kram

Likes

Comments