Då var det fredag och helg väntar!

Är hemma även idag med lilltjejen. Hon är bra nu tack och lov! Så det blir första dagen på fridtis på måndag för henne. Spännande!!

I helgen är deg festival i byn. Även om jag älskar rockmusik så ska jag inte ner.. Mellan dottern ska jobba där, så hon ska se en del band! Nä, jag vill så gärna se min favorit Darin. Svdriges mest begåvade artist enligt mig då;-). Får så snällt vänta till julgalan med att se honom. Men den som väntar på något gott

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har nästan glömt bort att jag har skaffat blogg!! Är lite dålig på att blogga..

Är hemma idag med lilltjejen som inte mår så bra. Det är något som lyser på himlen! Aha just det det är ju solen!!;-). Har nästan glömt hur den ser ut!! Skönt är det iallafall! Man blir ju så mycket piggare och gladare! Händer nog inte så mycket idag, mer än att ta hand om lilltjejen♡. Ska överraska svärsonen idag med blommogram för han blir 25 år.

Ha det gött och hoppas solen skiner på er!

Likes

Comments

Godmorgon! Älskar tidiga morgnar! Att få sitta helt ensam och fundera över en ny dag. Vad händer idag? Tja, jobba.. 4 dagen efter semestern och det känns helt okej! Efter jobbet så kommer min äldsta dotter på besök!! Alltid lika kul att ha hela familjen samlad;-). Längtar till imorgon! Då jag och min äldsta dotter ska se Livs Levande Ledin!!!

Likes

Comments

Varför är det så jobbigt att komma igång att jobba efter semestern?? Veckan innan kommer ångesten krypande, försöker inte att tänka på det utan slår mig ifrån det. Så kommer då dagen då man måste ställa larmet och gå til sängs i vettig tid...

Likes

Comments