Header

Vi lever men fortfarande utan dator!
Min dator har ännu inte visat tecken på liv så intresset för att blogga på mobilen är inte stort! Men vi lever och livet rullar på, vi tar oss igenom dagarna, vissa är jobbigare en andra att ta sig i genom men sånt är livet!

Likes

Comments

Postad i: Hästar

Saknar att kunde slå upp datorn och skriva av mig och dela med mig till er! Datorn är fortfarande hemma hos min mamma och mamma och pappa ska kolla på den, kan inte dom lösa det så lämnar jag den till min och min sambons gemensamma vän så får han fixa det, han som är utbildad till det.

Vi hörs, det är så jobbigt att skriva från mobilen! Men kan i alla fall dela med mig av att Bubblan var fantastisk på dagens ridtur och var pigg och glad, fick galoppera av sig och han tycks aldrig tröttna på det! Idag släppte också höger sidan som den skulle, eller ja det måste varit något i väster sidan som gjorde att han inte ville ställa höger. Till slut kunde jag också ställa och böja honom hela kroppen, krävde bara några steg åt båda hållen. Nu åker Sofia till London på torsdag och kommer hem söndag så jag tar hand om hästarna tillsammans med Sofias mamma även kallas moderkakan😊🐴

Likes

Comments

Postad i: Hästar

Sovmorgon vad är det? Även fast jag egentligen ville ha en sovmorgon idag så var suget efter stallet och hästarna större så jag valde att ta ut hästarna imorse kring sju tiden. Det var tungt att gå upp, men jag laddad med Ipren och halstabletter så åkte jag till stallet.

Var så skönt att kunna gå runt i stallet i sin egna fart, göra precis så som man vill, släppa ut hästarna och sedan mocka, fixa kraftfoder, vatten, höpåsar och alltför till, orken fälg ur mig men samtidigt fylldes jag med ny energi! Dagarna som börjar i stallet är dom allra bästa!

Imorgon tar vi oss en härlig tur på hästarna, vi får se vad turen bjuder på och vad vi ska göra. Lovar att uppdatera er om vad vi gör med både bilder och text, jobbigt att skriva på mobilen men hallå, det funkar!

Likes

Comments