Header

Postad i: Hästar, Vardag

Och oj så sugen jag är på att blogga, skriva av mig och dela med mig. Hör och häpna så blev jag så skrivsugen nu så jag lånar jobbdatorn på jobbet, hoppas ingen på jobbet läser 😉 Raderar sökhistoriken senare, ja man får göra så, jag gör i alla fall så. Men nu var det länge sedan, i början försökte jag i alla fall lägga in lite bilder från mobilen bara för att det skulle bli någon slags uppdatering här på bloggen, så där halv hjärtat om ni frågar mig. Men det var alltid något och bloggen fylldes med någon en gång varannan vecka, typ så. Inte okej, jag vill tillbaka till det här spendera timmar framför bloggen, komma på inlägg, dela med mig, uppdatera er och även följa er läsare. Men det finns alltid ett stort MEN här, datorn har fortfarande pajat och går inte att få liv i, min far ska ev försöka rädda bilder, filmer osv från hårddisken till en annan hårddisk så jag någon gång kan föra över till nya datorn, men, åter igen ett stort MEN, ingen ny dator är inköpt och kommer tyvärr inte att bli det heller, på ett bra tag. Ni förstår datorer kostar pengar att köpa, pengar som jag tyvärr inte har för jag äger hus, hund och har andra saker att betala varje månad, det är verkligen tråkigt, men det gäller att prioritera här i livet och jag väljer att prioritera maten på bordet hemma istället för en dator, livet går liksom vidare även fast jag inte bloggar.

Jag vill blogga, mer en någonsin och det har hänt så mycket som jag vill dela med mig av, bland annat att jag har tävlat, resultatet blev två andra placeringar och en kanon bra känsla i båda mönstrena jag red och Bubblan skötte sig kanon bra, Bam har åkt iväg för att träffa damer och nu tränas båda hästarna som vanligt, det har hänt mycket på hästfronten och det rullar på åt rätt håll, peppar peppar ta i trä! Men ja det var väll ungefär det jag ville säga och berätta, just nu i alla fall. Finns mycket, mycket mer att berätta men tiden finns inte just nu och jag ska sluta låna jobbdatorn på jobbet nu och avsluta med lilla rast och återgå till arbete!

Vi hörs när vi hörs, och glöm inte att min vardag går att se på Snapshat - maaaarica eller på instagram MariicaLiindberg.

Marica Lindbergs foto.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi lever men fortfarande utan dator!
Min dator har ännu inte visat tecken på liv så intresset för att blogga på mobilen är inte stort! Men vi lever och livet rullar på, vi tar oss igenom dagarna, vissa är jobbigare en andra att ta sig i genom men sånt är livet!

Likes

Comments

Postad i: Hästar

Saknar att kunde slå upp datorn och skriva av mig och dela med mig till er! Datorn är fortfarande hemma hos min mamma och mamma och pappa ska kolla på den, kan inte dom lösa det så lämnar jag den till min och min sambons gemensamma vän så får han fixa det, han som är utbildad till det.

Vi hörs, det är så jobbigt att skriva från mobilen! Men kan i alla fall dela med mig av att Bubblan var fantastisk på dagens ridtur och var pigg och glad, fick galoppera av sig och han tycks aldrig tröttna på det! Idag släppte också höger sidan som den skulle, eller ja det måste varit något i väster sidan som gjorde att han inte ville ställa höger. Till slut kunde jag också ställa och böja honom hela kroppen, krävde bara några steg åt båda hållen. Nu åker Sofia till London på torsdag och kommer hem söndag så jag tar hand om hästarna tillsammans med Sofias mamma även kallas moderkakan😊🐴

Likes

Comments