Header

Vi lever men fortfarande utan dator!
Min dator har ännu inte visat tecken på liv så intresset för att blogga på mobilen är inte stort! Men vi lever och livet rullar på, vi tar oss igenom dagarna, vissa är jobbigare en andra att ta sig i genom men sånt är livet!

Likes

Comments

Postad i: Hästar

Saknar att kunde slå upp datorn och skriva av mig och dela med mig till er! Datorn är fortfarande hemma hos min mamma och mamma och pappa ska kolla på den, kan inte dom lösa det så lämnar jag den till min och min sambons gemensamma vän så får han fixa det, han som är utbildad till det.

Vi hörs, det är så jobbigt att skriva från mobilen! Men kan i alla fall dela med mig av att Bubblan var fantastisk på dagens ridtur och var pigg och glad, fick galoppera av sig och han tycks aldrig tröttna på det! Idag släppte också höger sidan som den skulle, eller ja det måste varit något i väster sidan som gjorde att han inte ville ställa höger. Till slut kunde jag också ställa och böja honom hela kroppen, krävde bara några steg åt båda hållen. Nu åker Sofia till London på torsdag och kommer hem söndag så jag tar hand om hästarna tillsammans med Sofias mamma även kallas moderkakan😊🐴

Likes

Comments

Postad i: Hästar

Sovmorgon vad är det? Även fast jag egentligen ville ha en sovmorgon idag så var suget efter stallet och hästarna större så jag valde att ta ut hästarna imorse kring sju tiden. Det var tungt att gå upp, men jag laddad med Ipren och halstabletter så åkte jag till stallet.

Var så skönt att kunna gå runt i stallet i sin egna fart, göra precis så som man vill, släppa ut hästarna och sedan mocka, fixa kraftfoder, vatten, höpåsar och alltför till, orken fälg ur mig men samtidigt fylldes jag med ny energi! Dagarna som börjar i stallet är dom allra bästa!

Imorgon tar vi oss en härlig tur på hästarna, vi får se vad turen bjuder på och vad vi ska göra. Lovar att uppdatera er om vad vi gör med både bilder och text, jobbigt att skriva på mobilen men hallå, det funkar!

Likes

Comments

Postad i: Hästar

Igår kväll tog jag mig en välförtjänt tur till stallet.
Inte för att rida eller fixa stallet med att mocka och allt där till, utan för art få andas hästlukt och ta in hästarna från hagen! Så underbart att få komma till stallet efter några hårda dagar på jobbet, orken fanns egentligen inte men jag behövde få samla på mig energi igen och det gör jag allra bäst i stallet med hästarna.

Bubblan kan verkligen det där med att ge en ny energi. Det som krävdes var lite borstning och mys, Linda benen och ännu mer mys. Han vet exakt när han ska vara på sitt allra bästa mys humör, precis vad jag behövde! Världens bästa Bubblan!

Likes

Comments

Postad i: Personligt

Tråkiga nyheter!
Idag när jag startade upp datorn så hängde den sig och jag fick lov att dra ut batteriet för att starta om den, startade om den och jag kom bara till en svart sida där det stod att jag ska tycka in knapparna ctrl + alt + delete knappen för att starta om den, till det tråkiga jag gjorde det flera gånger och ringde sedan mamma och frågade, ringde också pappa som är expert på datorer och båda trodde samma sak att hårddisken har gjort sitt...

Datorn hittar inte hårddisken och vägrar start upp, vilket lär fixas genom en ny hårddisk, eller formatera om den och hålla på. Så tyvärr så har jag ingen dator och jag vet inte heller när jag kommer ha en igen. Går denna dator att rädda igen, den har alltså redan överlevt en hårddisk krasch redan, men överlever den denna gång också så kanske jag har en dator igen om en till två veckor, beroende på hur långtid det tar att fixa. Går den inte att rädda, vilket jag är rätt nervös över att det inte går så vet jag inte när jag kommer ha en dator igen. Bärbara datorer är dyra och jag har inte råd att köa en just nu. Kan ta några månader innan jag sparat ihop till en dator och det kan ta tid med tanke på alla räkningar jag redan har.

Jag ska försöka blogga från mobilen som jag gör nu, men jag gillar det inte alla. Svårt att skriva och ja, inget för mig. Men nu vet ni att jag kan vara frånvarande här på bloggen, ni vet att ni hittar mig alltid på andra sociala medier!

Instagram: Mariicaliindberg
Facebook: Marica Lindberg
Snapchat: maaaarica (fyra stycken a)

Vi höra när vi hörs! Ta hand om er!

Likes

Comments