Ja, vem är då jag? Marica, 27år, chef och 3barns mamma.
kort och koncist. Jag har alltid hållt på med sport av olika slag men främst med innebandy som målvakt. Sen när jag började jobba skift så funkade inte de längre utan började hänga på gymmet. Detta va då 2010.
Ramlade in på Body fitness och kroppsbyggning då men blev då gravid med första. Jag va då 20år och 21år när Freya föddes -11. Kunde träna hela vägen nästan och bestämde mig för att tävla. Planen va att tävla 2012 men hade mycket med jobb och flytt så funkade inte riktigt, så drygt 2år efter hon föddes blev de debut. Mitt mål var att inte komma sist och klarade mig till en plats, näst sist. Sen kort där efter blev Vidar till som föddes -14.
Drygt 1år senare, -15, så ställde jag upp igen och då lyckades jag ta mig till final på lucia och knep en 6eplats.
i
I mars i år(- 17) föddes Viking och nu ställde jag upp igen på Lucia och tog då en sista plats av 8st grymma atleter. Jag va tyvärr för liten, vilket jag förstod. Men jag vann min tävling. Jag är nöjd.

Har under den här sista resan filat på vad jag vill göra här näst. Efter alla tävlingar så har jag nästan bara tappat motivationen som man kan göra när man är klar med ett mål och inte vetat vad jag ska göra här näst. Så nu har jag kokat ihop ett mål och de är att konvertera till Crossfit. Tillbaka till att prestera mer än bara utseendet. Har aldrig direkt tränat för att bli starkare. Har tränat för ett starkt inre och bli större men aldrig jagat vikter egentligen. Så nu tänkte jag bli bra allround. Jag och Emelie ha ju tänkt göra en klassiker här fram över och då kan de ju även vara bra med lite kondition. Dom som känner mig vet att jag tar bilen till gymmet och cardio sker endast under diet. Nu är de skärpning!

Så vad är tanken då?

Vi kommer flytta utanför stan så kommer tyvärr inte kunna hänga på boxen jämt så kommer utföra de mesta på gymmet, själv.

Min tanke är att uppdatera här och Instagram för att kunna själv följa upp hur kropp och knopp förändras, men även mobiliteten och resultat. Så vill ni följa med? Typ mamma som den enda som kommer orka läsa.

Kommer fota, filma och skriva.

Tänkte mig att göra tester både kondition, ROM och Styrke och även fota som start.

Häng på!

Likes

Comments