View tracker
  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Publicado en: Spansk, Uppsala, Stockholm

Hej! Har inte skrivit så mycket denna vecka men jag känner mig olustig! Och orkar inte ens att skriva på bloggen men gör ändå och delar några bilder från Stockholm (har varit idag där). Jävla kallt i Stockholm men åt på en spansk restaurang som vi upptäckte på nätet! Det var jättegott! Skönt att lyssna bara på spanska och äta spansk mat. Man känner sig som hemma. 💗.

Min super nallebjörn 
Älskar superhjältar fast Spiderman är min favorit haha
Efter resan, min panda representerar mig hur jag känner mig 😩

Likes

Comments

Publicado en: Uppsala, Jobb

Hej. Jag skriver från jobbet (sista nattpass). Skriver eftersom det är ganska lugnt och har tid och dessutom ska inte orka ikväll.

Veckan har gått "bra" men inte så bra som jag trodde. Jag vill bara sova och sova eftersom jag är jättetrött och har spenderat mitt liv sover under fyra dagar. Vaknade, åt, sov igen och det bäst är att jag kunde sova under hela dagen om jag ville. Jag vet inte varför den här veckan har varit jättetrött men tror att det är en blandning av förkylning och att jag äter inte bra när jag jobbar nätter. Dessutom under dagen när jag sov har haft mardrömmar och den konstiga drömmar som man kan ha och har vaknat svettas som en gris och med hjärtan på 200 puls. Brukar vara en person som drömmar mycket när jag sover och många konstiga saker eftersom är en person med mycket fantasi och kreativa men det finns på sistone en dröm som upprepas varje dag med samma personen på olika situationer. Det sägs att drömmar har en mening i livet men den här dröm kan inte ha ingen mening haha. Du kanske undrar vem är den personen som jag drömmer med. If I told you, I'd have to kill you haha. 😉😉.  Kanske är tråkigt för er att ni ska inte veta aldrig vem är men vill påminna att i min blogg jag bara berättar vad jag vill att ni ska veta.

På jobbet är jag också ganska trött framför allt när jag har ingenting om jag måste behålla ögonen öppna. Tiden går så jävla långsam! För att inte somna på jobbet har sett två filmer. En film som heter Don't breathe och den andra film vill jag ta bort från mitt huvud så fort som möjligt. Haha. Men första filmen var jättebra! Jag rekommenderar om ni har tid att titta på den.

Två timmar kvar för att gå hem och att ligga i sängen och sova tills domedagen.

Någon som har en finare strumpor än mina? Nej, jag tror inte det haha. 

Likes

Comments

Publicado en: Tatuering

Snabb inlägg inför nattjobb! För alla som vill veta hur ser min tatuering ut. Visade bara en bild men inte stället. Övermorgon slutar jag med creme för tatueringen. Har läckt faktiskt jättebra! Revbenen är en plats där man behöver inte titta på tatuering hela tiden så kommer aldrig vara trött på tatueringen. Alla säger att när man får sin första tatuering kommer inte vara sista heller. Haha. Men är ganska tidigt för att få en ny. Nästa året får vi se!

Jag säger hejdå (tror jag) till fredag! Kram till alla💗💪.

Likes

Comments

Heej! En annan kul dag! Min kompis kom igår från Spanien så idag har vi varit ute nästan hela dag. Vi åt på Tzatziki, en grekisk restaurang som är i Uppsala och det är min favorit också. Jag brukar äta inte så mycket kött eftersom jag gillar inte men åt köttbullar som var faktiskt jättegott. Efter den gick vi till Interpool för att spela biljard och en spel som aldrig spelat, shuffle board. Det var jätteroligt! (bättre en biljard eftersom jag vann inte hahaha). Jag är duktig på nästan alla sport eftersom jag älskar göra sport men biljard jag är faktiskt dålig haha. Det finns lampor ovanför biljardbordet och slå lamporna med pool pinne ungefär tio gånger hahaha. Men jag vann på shuffle bord haha. It's something. Brukade träna i Spanien mycket men här har inte kunnat anpassa mig 😢😢. För att sluta dygnet åt middag på burger king (på spansk tid). 🐖
Nästa helgen tänker vi att åka till Stockholm på lördag och se en hockeymatch på kvinnor.

När vi kom till lgh upptäckte att hissen gick inte ner. Det är eftersom mina kära grannar lämnar dörren öppet så kommer inte ner. Vi bor på sista våning (fjärde våning) så blir lite arg när jag måste gå upp trapporna haha. Det är alltid samma sak så  jag satt en lapp i hissen. 😬😬😬😬.

Imorgon börjar mina nätter 😑😑 tre nätter så tror att ska inte skriva eftersom kommer inte att orka. Delar bilder och två video (jag spelar biljard haha). Kram till alla! 💪 hoppas att ni har en riktig bra vecka! 💗💗

Likes

Comments

Publicado en: Spansk, Söndag , Youtube

Hej! Idag har varit en jättekul dag! Jag gick med Dimitris till Studenternas och åkte skridskor. Fanns faktiskt mycket folk där men man kunde åka skridskor bra ändå. Det var jättekul att se hur Dimitris ramlade hahaha. Det var hans första gång faktiskt och tog tid till han kunde åka lite men var duktig i slut. Han krockade med en flicka haha (hon mådde bra).

Efter den gick vi och åt lunch och sen spelade vi bowling. Tyvärr vann jag inte haha.

Jag brukar dela på Facebook eller Instagram många videos eftersom jag gillar att göra det och är ganska galen haha. Mina kompisar säger att jag ska bli youtuber nån dag men jag gör bara för att ha kul haha. Så ibland är svårt att lägga till videos som idag pga copyright. Så tänkte att lägga till mina videos på Youtuber så jag får också dela här på bloggen. Om ni tänker att jag är galen, ja, ni tänker bra haha men älskar att göra folk att skratta! Tycker att ha en bra humör är viktigt nuförtiden. 😆😆.

När man vaknar och upptäcker äntligen att solen skiner. 
Idag på Studenternas 
Det bästa magiskt trick någonsin.

Likes

Comments

Publicado en: Tankar , Lördag

Hej. Morgonen började med mig på apoteket. Jag är fortfarande förkyld. Jag hostar mindre faktiskt men nu har jag snor/slem. Mamma tvingade mig från Spanien för att köpa mediciner. Hennes superkrafter är häpnadsväckande haha. Hon kan tvinga mig att göra saker från 4000 km.

Mina förkylning brukar ta lång tid att bota det och måste ta alltid olika mediciner för att bli frisk. Min pappa säger att eftersom när jag var en bebis hade jag lunginflammation och är därför att alltid tar lång tid haha men jag tycker att mediciner är faktiskt en skit och dåliga mediciner. Nu ska jag prova med bisolvon. Fanns tre olika former. Oral lösning (nej tack), brustabletter (aldrig i livet om jag vill inte kräka haha) och tabletter (små tabletter) så köpte tabletter såklart.

När man är sjuk saknar man sällskapet av någon så tar hand om dig men jag måste nöja mig med min filt. Jag har aldrig vara ensam när jag var i Spanien och här i Sverige förutom att vara ensam för länge har jag lärt mig att lösa saker själv och be aldrig hjälp. Har lärt att roa mig själv men ibland på detta situationer är så jävla svårt. Det är mycket svårt att torka bort tårarna själv.

När alla frågar mig varför jag inte köper en lägenhet här svarar jag att vill inte bo här hela livet och om jag köper en lägenhet ska vara vid stranden, i Spanien, i Andalusien haha. Saknar att vara på stranden och saknar min vanlig hudfärg haha. Jag hade inte bloggen i somras men ska dela bilder från somras. Mina föräldrar har en lägenhet vid stranden och jag brukade åka dit under sommaren och jag var GLAD.  Nu kan jag inte säga att jag är glad här fast inte ledsen heller. Jag är på standby 😂

Imorgon ska kanske åka skridskor med en kompis från jobbet. Jag tycker att det är kul men jag vill åka snowboard! Har aldrig gjort men ska göra det nån dag! Jag lovar!

Idag är på min stad den största maratonlopp som finns i Spanien. Det finns två olika lopp, för barn och för vuxna. För barn är bara 4 km och för vuxna 10 km. Det är min favorit fest och kan inte vara där. Detta år finns 12000 löpare. Många människor brukar klä upp och många andra sätter på meddelanden på T-shirts. Efter maratonloppet finns brasor på gatan  som är  mötesplats där människor umgås och äter mat! Jätteroligt!

Likes

Comments

Publicado en: Fredag, Tankar

Hej! Idag har inte hänt nåt spännande i mitt liv faktiskt. Jobb som vanligt. Skönt att idag är fredag och jag är ledig fast jag är ensam i Sverige nu eftersom min kompis är i Spanien. Har beställt pizza för ikväll,  hela pizza för mig 🐖🐖.  Eftersom jag har faktiskt ingenting att berätta (synd haha) idag såg en video som nån delade på Facebook. Vill säga att videon är jättemycket stark och om du inte vill gråta får du stänga min blogg nu.


Tic-tac.. Är du fortfarande här? Haha kul. Videon handlar om kor. Ja, kor. Och det är tjej som kan förklara på 5 minuter bara vad händer med mejeriindustrin. De visar vad de gör med stackars kor. Man får tänka att det är nåt nödvändigt för att överleva. Men måste vara på detta sätt? Vi tror att vi bor själva i världen och att vi kan ha kontrollen på alla andra djur som bor med oss. Jag dricker mjölk faktiskt, ekogolisk mjölk och vill tänka att de tar hand om kor på gårdar utomhus.

Vet inte om ni vet att i Spanien finns en hemsk tradition med tjurfäktning. Tjurfäktare dödar tjurar på torget med svärd eller nåt similar. Finns videos som visar hur tjurar gråter innan de dör. Det är hemskt. Om man byter en tjur för en hund och de dödar på samma sätt, med svärd hela Spanien skulle tänka att det är hemskt eller hur? Vad är skillnaden mellan en tjur eller en hund? Jag ser ingen skillnad. Fattar inte hur vår fantastisk regering tillåter det fortfarande. Ska inte berätta hur många andra traditioner och seder har Spanien...

Jag älskar djur men kan förstå människor som gillar inte dom men de måste också respektera dom. Ibland mänskligheten suger. Mycket. Och ibland tänker jag att vi är idioter.

Likes

Comments

Publicado en: Tankar , Uppsala, Torsdag, Vardag

Hej. Idag kommer ett tidigt inlägg eftersom tror att ska somna kl 18:00 och kopplar siestan med natten hahaha. Jag är helt slut! Det verkade lugnt men saker aldrig händer som man tänkte att det skulle hända. Dessutom var nåt fel med ventilation och vi var på 27 grader på läkemedelsrummet och nästan somnade jag där. Välkommen till Spanien sade jag.

Det är bra när jag kan distrahera mig på jobbet eftersom känner inte mig bra alls faktiskt fast det verkar så. Jag känner mig med impotens eftersom härifrån (från Sverige) kan göra ingenting. Jag menar att min tjej mår inte bra just nu pga saker i livet och jag kan göra ingenting, kan inte krama henne. Jag kan bara prata på whatsapp eller skype. Nåt mycket ytlig. För alla som vill veta har jag varit tillsammans med min tjej 13 år. Ja, på riktigt haha. Sen jag var 15 år så hon är faktiskt min bästa vän. Och allt för mig. Så jag blir frustrerad, arg när jag kan göra ingenting. Jag var tvungen att göra nåt fel i andra livet för att förtjäna detta. 😠. Men vi har pratat om att hon vill inte flytta hit och jag vill ha ett jobb så det kommer att bli lite svårt och vet inte hur ska detta sluta. Även om har vi varit tillsammans många år båda två kollar först sin framtid eftersom man vet aldrig vad ska hända med en relation.

Jag tror på ödet och tycker att slutade här för nåt reason. Ödet ville att jag var här även hände många problem innan kom hit. Och när jag tänkte att flytta tillbaka kände inom mig som inte var tiden. Jag har faktiskt en röra av känslor just nu haha. Och de vill gå uuut.

Å andra sidan är det så jävla kallt. Jag hatar kallt jag fattar inte vad gör jag här fortfarande haha. När man kommer från Andalusien som jag, som är nästan alltid varmt, sol och ljus och flyttar till en land som är kallt och snöar man tänker: oh vad fint med snön, jag ska ta en bild av snön (första dagen). Oh vad fint med snön och stormsnö (andra dagen) men tredje dagen tänker man: fy faaaan med den jävla snö hahaha. Jag nästan ramlar idag igen fyra eller fem gånger pga isen haha. Måste ha en skyddsängel eller nåt med mig som hjälper mig för att inte ramla haha. Tack iaf!

Träffade för första gång en granne på hissen (trodde att jag bodde själv där haha) och hon har gjort mig en intervju medan vi var på hissen hahaha. Hon nästan frågar vad har jag för bankkort haha 😂😂. 

Imorgon en ny dag, en dag för att jobba (hatar att vakna tidigt) men sen en lång ledighet (till tisdag natt 😁😁). 💃💃💃.

Likes

Comments

Publicado en: Tankar , Fuckcancer

När man jobbar på onkologi undrar man sig själv många saker.
Sen jag var liten tittade alltid på nyheter eller läste på tidningar och jag alltid trodde vad de sade. Man måste tro alltid på om vad säger tv eller tidningar. Men måste man? Berättar de alltid sanningen eller finns nån som styr till dom? Hur många gånger har de sagt att det finns ett botemedel mot bröstcancer? Vad finns botemedlet?

De har spenderat massor av "miljoner" av dollar, euros, kronor för att kunna hitta ett botemedel mot cancer men de misslyckade. Jag vill inte säga att alla som jobbar på forskningen vill inte hitta nåt botemedel, men bakom dom finns människor som vill inte hitta botemedlet. De sätter gränser men vi märker inte. Och tyvärr är det sant. De är en stor mafia, (pharmaceutical) och många andra som vill bara tjäna pengar och de bryter inte sig om man dör eller inte. Cytostatika kostar jättemycket pengar och alla läkemedel som ingår under behandlingen.

Det är många som bekräftar att HIV var skapade i kriget samtidigt som ántrax eller många andra sjukdomar. Vi har haft ebola, zika, influensa och titta vilken tur har vi haft att de hittade ett vaccin jätte snabb och apoteket har sålt dom. Man får tänka att de skapar sjukdomar för att sälja vacciner sen. För pengar. Allt är bara för pengar.

Men kanske undrar ni varför de säljer inte vacciner mot cancer. De vill inte bara och jag tycker att de har. Men har ni tänkt hur många människor har cancer i världen just nu? JÄTTEMÅNGA. Varför de säljer inte vacciner? pengar som de tjänar med behandlingen är högre än om de skulle sälja vacciner. Dessutom de skapar sjukdomar för att sälja läkemedel och ibland (så vi får tänka att de är jättesnälla och ta hand om oss) vacciner men det är sant också att finns inte plats för alla eller resurser i världen. Världen skulle sluta om några år om ingen dör då kommer några sjukdomar för att få lite plats och lite pengar. Eller hur?

Endast den pengar som tjänar Cristiano Ronaldo till exempel kunde fixa helt fattigdomen i tredje världen. Men är inte lönsam.
Människor måste också dö på nåt sätt medan de hämtar sina resurser.

De (jag säger de eftersom vet inte vem är de men jag är helt säker att finns nån som är inte regeringen som styr världen och allt) föredrar att skicka en robot till planeten mars för att kolla om det finns vatten där. Haha. Jag skrattar eftersom om man tänker med kallt huvudet det är bara bullshit. De skapar robot som kan känna som en människa (finns människor nu som vill gifta sig med robotar), man kan ändra ögonfärg nu, ta bort en tatuering jätte snabb, börjar att transplantera ett huvud till en annan kropp, cryogenate en kropp att återställa livet i framtiden...men kan vi inte bota cancer?? På riktigt??

Det finns också nya cancer. Varför? Har ni tänkt vad äter vi? Eller vad andas vi? Hur mycket mat är genetiskt modifierat? Hur många virus har de skapat som kan modifiera din DNA och mutera till en cancer? Dessutom kan man undvika en cancer om man gör den rätta undersökningar i tid för att få behandlingen i tid också. Men kostar pengar eller? 😠

Vi kan inte göra så mycket om de är inte intresserad att bota cancer. Det sägs att finns ett botemedel för 30 år sen. Det sägs många saker. Men jag är helt säker att finns nåt som kan bota cancer men samtidigt finns många gränser och människor som har varit nära dog på konstiga omständigheter.

Och för att sluta med den här inlägg vill bara bekräfta att jag TYCKER att cancer är en sjukdom som har skapats i ett laboratorium provrör. Punkt. Slut.

Likes

Comments

Publicado en: Resa, Spansk, Sverige, Uppsala, Måndag

Hej! Min dag har varit jätte spännande. Vaknade kl 06:45 (somnade lite) och åkte till flygplatsen i Málaga. Kl 11:00 fick ett sms att flyget skulle komma försenad, och sen andra sms, och andra och andra. Flyget var planerat kl 12:25 men jag åkte 14:30 så har kommit hem kl 20:30. Räcker eller? Haha. Piloten meddelade att flyget skulle komma 40 minuter tidigare. Fråga inte mig hur. Hahaha. Jag föredrar att inte tänka om vi åkte jätte snabbt. Jag spelade flera timmar på Nintendo ds på Mario Kars så tiden gick fort!

Tänkte att det skulle vara kallare här men tror mig när jag säger att på min stad är ännu kallare än Uppsala. Jag lovar!! Och jag kan jämföra vädret. Vi har ett annorlunda kallt, det finns inte så mycket fukt och finns en sträng kyla! ❄❄.

Mamma grät på flygplatsen (igen). Jag kan inte se min mamma gråter eftersom det krossar mitt hjärta 😢😢 och allt blir svårare. Pappa nästan grät också men han förblev stark för min mamma och för mig. Ska inte berätta mina känslor eftersom det är klart att ni vet hur känner mig idag.

Tog en stor väska i slut, och lite väska också och min xbox har kommit i ett styck haha. Kunde inte gå pga snön eftersom hjulen på resväskan rullade inte bra. Jag är inte stark men nu är jag ännu mindre stark haha. Orkade inte ens att tugga maten 😪😪.

Imorgon börjar igen arbeten. Vem uppfann som var tvungen att arbeta?haha Vi kunde leva helt med byteshandel haha. Någon dag när jag blir pensionär vill ha mitt eget hus i La Toscana och gör INGENTING.

Min nya bästa vän 

Likes

Comments