• Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Hej. Jag lever. Orsaken för att jag inte har skrivit kan inte berätta här men jag får säga att mitt liv har ändrat kanske en 90% procent för saker som händer i livet som man har inte planerat. Jag har haft många tuffa dagar på jobbet också och har inte mått bra heller. Jag har varit i Spanien också en vecka och kan inte säga att har varit den bästa veckan i mitt liv. Nu är jag i Sverige och jag behöver bara tänka och vara ensam. Som tur har jag vänner här som hjälper mig varje dag. Och vill tacka alla för att ni finns här för mig.

På onsdag ska jag gå på bio med min andra halv, Maja, och vi ska se Skönheten och Odjuret, äntligen!! Hoppas att ni mår bra och har en bra vecka! 💗💗💗.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag är det internationella barncancerdagen.

Vi måste aldrig glömma att finns saker som man kan göra mot cancer:

1) Ja till forskningen mot cancer (Ingen röst för politiska partier som skär i hälsa).

2) Ja till tidigt upptäckt.

3) Ja till bli benmärgsdonatorer.

4) Ja till att donera hår för att göra peruker.

5) Ja till att donera leksaker.

6) Ja till att donera leenden för barn.

7) Ja till att stödja sjuka barn och till alla personal som tar hand om dom.

Det fungerar inte om man säger bara "det är sorgligt, vad synd".
Lånar en axel att sörja och göra din röst hörd.

8) Inte att ge upp. Ja till att le.

Tillsammans kan vi göra en miljövänligare värld. Barnen börde inte dö. Och de börde inte dö av cancer heller.

Delar en video som mitt land har gjort. Jag kan inte titta den utan att gråta, ni kanske förstår inte vad säger låten, ​men det handlar om att inte ge upp! Aldrig! Kämpa, kämpa på! 

Likes

Comments

Det verkar jag rökte en spliff eller sju samtidigt idag. Mina ögon är röda men jag röker inte men har haft för mycket stress.

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. De är de gånger jag har haft att räkna idag för att inte skicka allt till helvetet. Jag tror att aldrig i livet har jag varit så och tycker att jag är en person som har mycket tålamod, MYCKET. Idag har jag varit på gränsen. Människor som SUGER energi är det värsta man kan ha. De gör mig att vara otrevlig och tycker inte alls att jag är en otrevlig människa. Jag är en god människa men bättre att ni inte träffa mig när jag är otrevlig för jag vet att jag kan vara det värsta som finns.

Skönt att jag är ledig nu så ingen kommer att äta mig det jävla huvudet. Japp, en jätte otrevligt inlägg, jag vet, men det är vad det är idag. 

Likes

Comments

Godmorgon! Ja! Haha. Jag är med mina nätter och har sovit mellan 8 till 17 typ. Haha. För första gång vaknade jag inte upp pga av hunger. 😀😀. Jag har bara en natt till och sen klart!! Jag kunde sova tills imorgon om jag ville haha.

Igår verkade jag dum när jag gick pga mina fantastiska träningsvärk. Jag har ont i låren så kan inte träna idag faktiskt eftersom kan inte ens röra mig. Murphys lag är verkligen sant. När jag kan inte ens gå nästan mina kära grannar lämnade dörren öppet i hissen så jag var tvungen att gå ner trapporna (jag bor på 4 våning) eftersom hoppa av balkongen var inte ett alternativ. Haha.

Om två eller tre veckor kommer jag att flytta. Tänker fortfarande hur jag kommer att hantera att bo själv och framförallt på nätterna då jag vill inte sova ensam men ska bli jobbigt tills jag vänja att bo på en ny lgh. Det ordnar sig, hoppas jag.🙏

Hoppas att ni har haft en bra dag. Jag verkligen behöver kaffe intravenös 😂.

Mycket kärlek! 💗

Likes

Comments

Hej! Ville skriva igår men somnade haha. Som vanligt. Sängen absorberar mig men jag var faktiskt jättetrött igår! Jag fikade med en kompis från jobbet (Isabella, hon ska bli den bästa läkare som finns! Haha) på fågelsången och sen gick jag till solarium (jag inte varit där sen förra veckan) och sen köpte jag mat, för mycket kanske, eftersom kunde inte med alla påsar haha.

Efter den, vilade lite i soffan och gick ner till gymmet och tränade hårt så idag mina ben svarar inte. Haha.

Tycker att det är skönt att göra saker och glömma vad som är fel och  är orättvist i världen.

Idag köpte jag biljetter för att se Lady Gaga i konsert i September i Barcelona! Jag ska gå med min sister! Biljetterna är nästan slut och de har lagt ut till försäljning idag. Hello?? Haha. Ivrig! Jag vet inte om jag ska vara här i Sverige i September men iaf jag ska gå! Haha.

Många kramar till alla och massor av kärlek!

Likes

Comments

Jag tänkte inte skriva idag men tycker det gör mig bra att kunna utrycka hur jag känner mig idag. Det var länge sen när jag grät men idag var det dags. Riktig jobbig dag faktiskt och riktigt jobbigt att inte kunna berätta varför men som ni vet livet är så jävla orättvist för många som inte förtjänar det. Dagarna som kommer ska inte vara enkla och framförallt när jag känner mig känslomässigt svag just nu.

Man vet faktiskt inte vad ska hända imorgon men vad jag vet är att idag andas vi. Vi måste tacka att vi lever en dag till och vi börde inte att oroa oss för saker som inte är viktiga.

Att trots ibland verkar världen slutas och att är jättesvårt att hantera situationer man måste vara stark hela tiden, stark eftersom medan finns liv, finns hopp.

Njuta av de små ögonblicken som livet ger oss eftersom de är stora när vi saknar. 💗.


Likes

Comments

Hallå hallå haaaaallå! Fan vad jobbigt har varit idaaag! Som ni vet jag ORKAR INTE att jobba en fucking kväll/dag. Tänkte att gå ner och träna men det går inte när kroppen är så trött. Ni kanske undrar varför skriver jag så sent och sover inte. Jag tittar på Big Brother i Spanien med min vän men ska sova snaart haha.

Jag har slutat första säsong av Skam. Förstår inte riktigt hur kan det vara äldre människor som gillar serien. Haha. Det är bara om tonårings liv och ibland ganska många duma saker (eller jag förstår inte pga att jag är spansk) men skrattar med serien framförallt med Sana och Chris haha fast tycker absolut att min favorit är Noora 💗 men samtidigt finns många som jag hatar, till exempel alla pojkarna. Jag vet inte varför måste alltid finnas en stereotyp av tjejer söker bara pojkar och inte tvärtom. Serien faktiskt berättar sanningen av samhället, av tonårings samhället framförallt. Hur de vill bara populära och att alla älskade dom. Man måste vara som man är och söker inget acceptans av någon men förstår att när man är tonåring den acceptansen av samhället och framförallt vänner / skolan är jätteviktigt och kan bestämma på nåt sätt vägen som man ska ta i framtiden. Men iaf det är bara en serie haha.

Idag fick jag en av bästa nyhet som man kan få! Mina vänner kommer hit!! Jag är så glaaad! Verkligen glad! Om de kommer om två veckor! En av kompis som kommer kom förra året men den andra har inte sett henne sen vi slutade universitetet i 2013! Fyra år! Pga att hon bor på en annan stad i Spanien och dessutom hon är från Paraguay kunde faktiskt ses. Så glad! De får hjälpa mig med inflyttningen hahahaha. 😂😂😂👌.

Nu använder jag så jättemycket instastory haha, tycker att det är jättekul! Mer än bloggen 😅😅 mina dagliga galenskaper återspeglas bara 24 timmar 👌👌👌👌

Det var allt tror jag för idag! Har ingen dag bild men ska lägga till nåt som jag älskar. En gris. Hahaha.


Likes

Comments

Hur skulle jag vilja tillbaka i mitt liv... Tillbaka till le för allt eller inget. Ränna ner på gatan inbillar att jag har superkrafter eller att jag är en prinsessa, tillbringa en eftermiddag leker med min docka, tänka att det finns inte ondskan, märka inte dig när nån ljuger dig, att man ska vara allt som man vill vara när växer upp... Japp. Växa suger och är en riktigt skit. Hur mycket mer du växer denna magiska som du är född försvinner,som endast barn har. Jag tar hela mitt liv eftersom jag insåg att jag var tvungen att växa försöker att inte förlora allt... Men det är mycket svårt att försöka hålla barnet i dig när folket vill kväsa dig som en allmän regel.

Det är sant att vi måste mogna, men tror mig att jag inte ser så många förnuftiga människor än de flesta barn många gånger. Varför är det fel att skrika eller att springa ner och le på gatan och inte gå med en face bitter och allvarlig? Eller att gråta när nåt eller nån skada dig? Varför lär vi oss att dölja vad vi känner?

Att gå runt om i världen som om vi vore robotar... att försöka låtsas att de inte känner något, jag är trött på att se människor med matta ögon, utan illusion för ingenting. Att vara vuxen verkar att man lever inte, att man bara andas.
Jag saknar såå mycket när jag var liten!
Jag saknar till alla min familj som är borta nu, hur vi firade födelsedag och allt tillsammans. Alla runt på bordet, pratar, skrattar, njuter livet... När jag var liten var rik och jag insåg inte.

I vattnet, what else? 
Här är säkert att tänkte varför min blöja vägde så mycket hahaha

Likes

Comments

Hej haha. Japp, jag har nåt att säga. Pga att finns människor som vill att jag fortsätta med bloggen ska jag göra det. Det tycker inte alls att bloggen är jobbigt för mig, helt tvärtom. Tycker att det är kul med nåt ytlig som jag sade. Några kollegor från jobbet sa att varför ska jag sluta med bloggen att de vill att jag fortsätter. Min älskade Maja, min super stöd för mig här, jag vet att du läser bloggen, så en anledning är för dig, eftersom du bad mig haha. Du vet hur mycket jag älskar dig och hur glada vi är när vi är tillsammans!så tänker att göra det för dig! Haha 💗💗💗💗.

Det verkar att nån dag ska jag sluta med bloggen, det är bara sanningen eftersom försökte redan några gånger haha. Men nu ska jag behålla bloggen lite till, bara för att människor vill (jag vill en lite också).

Såå igår gick jag till Fyrishov med min kompis. Vi har inte varit där sen mamma kom i Juli. Jag verkligen behövde avkoppling. Vi var bara på jacuzzi och olika bastu och fanns inte så mycket folk så det var bra!En anekdot var att min kompis har sina badskor till poolen i Spanien eftersom hon har börjat att plocka upp alla grejer så hon sade att hade några badskor till för att gå till poolen eller bastu. Jag litade på henne men när vi var på omklädningsrummet jag såg att hon tog med sig tofflor, tofflor okej? Hahahahaha hus tofflor med hår. Jag kunde inte skratta mer hahahaha men jag sa till henne att jag skulle inte gå med henne till poolen med sina tofflor och om nån frågade mig jag skulle säga att aldrig såg henne och att vi känner inte ens! Hahahaha. Men hon gick med sina tofflor till jacuzzi, stolt över sig själv. Hon undrar ibland varför vi verkar spanjorer. Hahaha.

Jag ska börja att titta på en serie som nästan hela Sverige tittar på. Skam. Jag vet inte varför alla pratar om det men nu är bara nyfikenhet hahaha så ska börja att se den snart.

För att berätta nåt idag ska berätta en lite historia som hände mig idag efter jobbet. Jag tog bussen (jag måste ta två bussar för att åka hem) så jag tog andra buss på Centralstationen. Jag pratade med mamma som vanligt efter jobbet på telefonen med min super andaluz dialekt hahaha så busschauffören tittade på mig och sa nåt som jag kunde inte höra pga att jag hade hörlurar. Jag tänkte, okej, vad har jag gjort nu...hahaha. Han sa: andaluza? (andaluza betyder samma som spansk fast när man kommer från Andalusien). Och jag var, mmm ja! Haha så jag gick till busschauffören och pratade med honom! Han kommer från Mallorca haha. Vad roligt! Han sade att skrattade sig själv pga hur pratade jag med mamma, att det låter såå andaluz hahaha. Han bor här för sex år sen och är gift med en svensk tjej och har ett barn. Jag frågade hur kunde han byta Mallorca för Uppsala haha. Han visste inte ens svaret😂😂. Det verkar att kärleken övervinner allt! 😅

Likes

Comments

Hej! Tyvärr idag har jag inte så bra nyheter för er. Allt har ett slut i livet och efter att tänka på det några veckor har jag bestämt att ta bort min blogg. Varför?
Jag har provat med bloggen några månader (sen November tror jag) och tycker att det är kul faktiskt, avreagera sig är ibland bra medan man skriver men tycker också att det ytlig. Anledningen för min blogg var bara att berätta vad har jag gjort under dagen och lite mer. Det är sant att jag lärde mig många nya ord men tycker att vi har förlorat vanorna att träffa människor och berätta i personlig hur gick din dagen fast här i Sverige har jag inte så många människor som jag kan kalla "vänner".

Jag vet att det finns människor som läser min blogg eftersom jag kan se hur många läsare finns i varje inlägg men har bara en lite idé vem är dom. (bara tre eller fyra personer sade till mig att de läser min blogg så resten har ingen aning vem är dom haha).

Jag vet inte faktiskt om ni tycker om mina inlägg är roliga eller intressanta eller om ni innan sova på natten gör en rutin och läser min blogg. Tackar alla som läser min blogg varje dag, på riktigt. Men jag skriver och skriver för att? Haha. Jag är en person att när jag känner inga motivation eller att när jag känner att en sak som inte inger mig eller ge mig ingenting brukar jag skära roten av problemet. Och samma sak händer mig med människor. Om jag få inte tillbaka samma sak som jag ger dig eller visa dig slutar jag med dig fort. Det är en exempel för att ni vet varför kommer jag att ta bort min blogg. Det handlar om ömsesidighet. Jag gillar saker och människor som är ömsesidiga och men bloggen känner jag inga ömsesidighet men är inte er fel. Nej! Det är eftersom det är jättesvårt att få nåt genom en blogg. Bara den. Jag föredrar att fortsätta mitt liv och berätta lite grann genom andra sociala medier.

Jag ska lämna bloggen öppet några dagar till tills ni hinner att läsa sista inlägg och förstå. Det kommer att vara en synd att förlora alla mina inlägg eftersom ibland brukar jag läsa dom för att påminna vad skrev jag och skratta lite faktiskt haha.

Jag tror att sen November när jag skapade bloggen ni har kunnat känna mig mer eller mycket eftersom tycker att många som läser viste inte hur var jag som person och hoppas att ni gillar hur är jag men det är sant att jag har ingen aning hur är ni som personer. Även om jag kommer från andra land har ni sett att jag är en normal person som du, kanske med en annan typ av temperament pga mina rätter och seder men iaf en vanlig människa.

Tusen tack igen för att ni läste min blogg! Tack tack tack! Jag försvinner inte! Ni kan ha kontakt med mig med många andra olika sätter! En miljon kramar och pussar för alla! 💗💗

Sista bilden kan inte vara ledsen! Helt tvärtom! Med energi och med ork för att fortsätta min äventyr här i Sverige!

Likes

Comments