• Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Idag är det internationella barncancerdagen.

Vi måste aldrig glömma att finns saker som man kan göra mot cancer:

1) Ja till forskningen mot cancer (Ingen röst för politiska partier som skär i hälsa).

2) Ja till tidigt upptäckt.

3) Ja till bli benmärgsdonatorer.

4) Ja till att donera hår för att göra peruker.

5) Ja till att donera leksaker.

6) Ja till att donera leenden för barn.

7) Ja till att stödja sjuka barn och till alla personal som tar hand om dom.

Det fungerar inte om man säger bara "det är sorgligt, vad synd".
Lånar en axel att sörja och göra din röst hörd.

8) Inte att ge upp. Ja till att le.

Tillsammans kan vi göra en miljövänligare värld. Barnen börde inte dö. Och de börde inte dö av cancer heller.

Delar en video som mitt land har gjort. Jag kan inte titta den utan att gråta, ni kanske förstår inte vad säger låten, ​men det handlar om att inte ge upp! Aldrig! Kämpa, kämpa på! 

Likes

Comments

Det verkar jag rökte en spliff eller sju samtidigt idag. Mina ögon är röda men jag röker inte men har haft för mycket stress.

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. De är de gånger jag har haft att räkna idag för att inte skicka allt till helvetet. Jag tror att aldrig i livet har jag varit så och tycker att jag är en person som har mycket tålamod, MYCKET. Idag har jag varit på gränsen. Människor som SUGER energi är det värsta man kan ha. De gör mig att vara otrevlig och tycker inte alls att jag är en otrevlig människa. Jag är en god människa men bättre att ni inte träffa mig när jag är otrevlig för jag vet att jag kan vara det värsta som finns.

Skönt att jag är ledig nu så ingen kommer att äta mig det jävla huvudet. Japp, en jätte otrevligt inlägg, jag vet, men det är vad det är idag. 

Likes

Comments

Godmorgon! Ja! Haha. Jag är med mina nätter och har sovit mellan 8 till 17 typ. Haha. För första gång vaknade jag inte upp pga av hunger. 😀😀. Jag har bara en natt till och sen klart!! Jag kunde sova tills imorgon om jag ville haha.

Igår verkade jag dum när jag gick pga mina fantastiska träningsvärk. Jag har ont i låren så kan inte träna idag faktiskt eftersom kan inte ens röra mig. Murphys lag är verkligen sant. När jag kan inte ens gå nästan mina kära grannar lämnade dörren öppet i hissen så jag var tvungen att gå ner trapporna (jag bor på 4 våning) eftersom hoppa av balkongen var inte ett alternativ. Haha.

Om två eller tre veckor kommer jag att flytta. Tänker fortfarande hur jag kommer att hantera att bo själv och framförallt på nätterna då jag vill inte sova ensam men ska bli jobbigt tills jag vänja att bo på en ny lgh. Det ordnar sig, hoppas jag.🙏

Hoppas att ni har haft en bra dag. Jag verkligen behöver kaffe intravenös 😂.

Mycket kärlek! 💗

Likes

Comments

Hej! Ville skriva igår men somnade haha. Som vanligt. Sängen absorberar mig men jag var faktiskt jättetrött igår! Jag fikade med en kompis från jobbet (Isabella, hon ska bli den bästa läkare som finns! Haha) på fågelsången och sen gick jag till solarium (jag inte varit där sen förra veckan) och sen köpte jag mat, för mycket kanske, eftersom kunde inte med alla påsar haha.

Efter den, vilade lite i soffan och gick ner till gymmet och tränade hårt så idag mina ben svarar inte. Haha.

Tycker att det är skönt att göra saker och glömma vad som är fel och  är orättvist i världen.

Idag köpte jag biljetter för att se Lady Gaga i konsert i September i Barcelona! Jag ska gå med min sister! Biljetterna är nästan slut och de har lagt ut till försäljning idag. Hello?? Haha. Ivrig! Jag vet inte om jag ska vara här i Sverige i September men iaf jag ska gå! Haha.

Många kramar till alla och massor av kärlek!

Likes

Comments

Jag tänkte inte skriva idag men tycker det gör mig bra att kunna utrycka hur jag känner mig idag. Det var länge sen när jag grät men idag var det dags. Riktig jobbig dag faktiskt och riktigt jobbigt att inte kunna berätta varför men som ni vet livet är så jävla orättvist för många som inte förtjänar det. Dagarna som kommer ska inte vara enkla och framförallt när jag känner mig känslomässigt svag just nu.

Man vet faktiskt inte vad ska hända imorgon men vad jag vet är att idag andas vi. Vi måste tacka att vi lever en dag till och vi börde inte att oroa oss för saker som inte är viktiga.

Att trots ibland verkar världen slutas och att är jättesvårt att hantera situationer man måste vara stark hela tiden, stark eftersom medan finns liv, finns hopp.

Njuta av de små ögonblicken som livet ger oss eftersom de är stora när vi saknar. 💗.


Likes

Comments

Hallå hallå haaaaallå! Fan vad jobbigt har varit idaaag! Som ni vet jag ORKAR INTE att jobba en fucking kväll/dag. Tänkte att gå ner och träna men det går inte när kroppen är så trött. Ni kanske undrar varför skriver jag så sent och sover inte. Jag tittar på Big Brother i Spanien med min vän men ska sova snaart haha.

Jag har slutat första säsong av Skam. Förstår inte riktigt hur kan det vara äldre människor som gillar serien. Haha. Det är bara om tonårings liv och ibland ganska många duma saker (eller jag förstår inte pga att jag är spansk) men skrattar med serien framförallt med Sana och Chris haha fast tycker absolut att min favorit är Noora 💗 men samtidigt finns många som jag hatar, till exempel alla pojkarna. Jag vet inte varför måste alltid finnas en stereotyp av tjejer söker bara pojkar och inte tvärtom. Serien faktiskt berättar sanningen av samhället, av tonårings samhället framförallt. Hur de vill bara populära och att alla älskade dom. Man måste vara som man är och söker inget acceptans av någon men förstår att när man är tonåring den acceptansen av samhället och framförallt vänner / skolan är jätteviktigt och kan bestämma på nåt sätt vägen som man ska ta i framtiden. Men iaf det är bara en serie haha.

Idag fick jag en av bästa nyhet som man kan få! Mina vänner kommer hit!! Jag är så glaaad! Verkligen glad! Om de kommer om två veckor! En av kompis som kommer kom förra året men den andra har inte sett henne sen vi slutade universitetet i 2013! Fyra år! Pga att hon bor på en annan stad i Spanien och dessutom hon är från Paraguay kunde faktiskt ses. Så glad! De får hjälpa mig med inflyttningen hahahaha. 😂😂😂👌.

Nu använder jag så jättemycket instastory haha, tycker att det är jättekul! Mer än bloggen 😅😅 mina dagliga galenskaper återspeglas bara 24 timmar 👌👌👌👌

Det var allt tror jag för idag! Har ingen dag bild men ska lägga till nåt som jag älskar. En gris. Hahaha.


Likes

Comments

Hur skulle jag vilja tillbaka i mitt liv... Tillbaka till le för allt eller inget. Ränna ner på gatan inbillar att jag har superkrafter eller att jag är en prinsessa, tillbringa en eftermiddag leker med min docka, tänka att det finns inte ondskan, märka inte dig när nån ljuger dig, att man ska vara allt som man vill vara när växer upp... Japp. Växa suger och är en riktigt skit. Hur mycket mer du växer denna magiska som du är född försvinner,som endast barn har. Jag tar hela mitt liv eftersom jag insåg att jag var tvungen att växa försöker att inte förlora allt... Men det är mycket svårt att försöka hålla barnet i dig när folket vill kväsa dig som en allmän regel.

Det är sant att vi måste mogna, men tror mig att jag inte ser så många förnuftiga människor än de flesta barn många gånger. Varför är det fel att skrika eller att springa ner och le på gatan och inte gå med en face bitter och allvarlig? Eller att gråta när nåt eller nån skada dig? Varför lär vi oss att dölja vad vi känner?

Att gå runt om i världen som om vi vore robotar... att försöka låtsas att de inte känner något, jag är trött på att se människor med matta ögon, utan illusion för ingenting. Att vara vuxen verkar att man lever inte, att man bara andas.
Jag saknar såå mycket när jag var liten!
Jag saknar till alla min familj som är borta nu, hur vi firade födelsedag och allt tillsammans. Alla runt på bordet, pratar, skrattar, njuter livet... När jag var liten var rik och jag insåg inte.

I vattnet, what else? 
Här är säkert att tänkte varför min blöja vägde så mycket hahaha

Likes

Comments

Hej haha. Japp, jag har nåt att säga. Pga att finns människor som vill att jag fortsätta med bloggen ska jag göra det. Det tycker inte alls att bloggen är jobbigt för mig, helt tvärtom. Tycker att det är kul med nåt ytlig som jag sade. Några kollegor från jobbet sa att varför ska jag sluta med bloggen att de vill att jag fortsätter. Min älskade Maja, min super stöd för mig här, jag vet att du läser bloggen, så en anledning är för dig, eftersom du bad mig haha. Du vet hur mycket jag älskar dig och hur glada vi är när vi är tillsammans!så tänker att göra det för dig! Haha 💗💗💗💗.

Det verkar att nån dag ska jag sluta med bloggen, det är bara sanningen eftersom försökte redan några gånger haha. Men nu ska jag behålla bloggen lite till, bara för att människor vill (jag vill en lite också).

Såå igår gick jag till Fyrishov med min kompis. Vi har inte varit där sen mamma kom i Juli. Jag verkligen behövde avkoppling. Vi var bara på jacuzzi och olika bastu och fanns inte så mycket folk så det var bra!En anekdot var att min kompis har sina badskor till poolen i Spanien eftersom hon har börjat att plocka upp alla grejer så hon sade att hade några badskor till för att gå till poolen eller bastu. Jag litade på henne men när vi var på omklädningsrummet jag såg att hon tog med sig tofflor, tofflor okej? Hahahahaha hus tofflor med hår. Jag kunde inte skratta mer hahahaha men jag sa till henne att jag skulle inte gå med henne till poolen med sina tofflor och om nån frågade mig jag skulle säga att aldrig såg henne och att vi känner inte ens! Hahahaha. Men hon gick med sina tofflor till jacuzzi, stolt över sig själv. Hon undrar ibland varför vi verkar spanjorer. Hahaha.

Jag ska börja att titta på en serie som nästan hela Sverige tittar på. Skam. Jag vet inte varför alla pratar om det men nu är bara nyfikenhet hahaha så ska börja att se den snart.

För att berätta nåt idag ska berätta en lite historia som hände mig idag efter jobbet. Jag tog bussen (jag måste ta två bussar för att åka hem) så jag tog andra buss på Centralstationen. Jag pratade med mamma som vanligt efter jobbet på telefonen med min super andaluz dialekt hahaha så busschauffören tittade på mig och sa nåt som jag kunde inte höra pga att jag hade hörlurar. Jag tänkte, okej, vad har jag gjort nu...hahaha. Han sa: andaluza? (andaluza betyder samma som spansk fast när man kommer från Andalusien). Och jag var, mmm ja! Haha så jag gick till busschauffören och pratade med honom! Han kommer från Mallorca haha. Vad roligt! Han sade att skrattade sig själv pga hur pratade jag med mamma, att det låter såå andaluz hahaha. Han bor här för sex år sen och är gift med en svensk tjej och har ett barn. Jag frågade hur kunde han byta Mallorca för Uppsala haha. Han visste inte ens svaret😂😂. Det verkar att kärleken övervinner allt! 😅

Likes

Comments

Hej! Tyvärr idag har jag inte så bra nyheter för er. Allt har ett slut i livet och efter att tänka på det några veckor har jag bestämt att ta bort min blogg. Varför?
Jag har provat med bloggen några månader (sen November tror jag) och tycker att det är kul faktiskt, avreagera sig är ibland bra medan man skriver men tycker också att det ytlig. Anledningen för min blogg var bara att berätta vad har jag gjort under dagen och lite mer. Det är sant att jag lärde mig många nya ord men tycker att vi har förlorat vanorna att träffa människor och berätta i personlig hur gick din dagen fast här i Sverige har jag inte så många människor som jag kan kalla "vänner".

Jag vet att det finns människor som läser min blogg eftersom jag kan se hur många läsare finns i varje inlägg men har bara en lite idé vem är dom. (bara tre eller fyra personer sade till mig att de läser min blogg så resten har ingen aning vem är dom haha).

Jag vet inte faktiskt om ni tycker om mina inlägg är roliga eller intressanta eller om ni innan sova på natten gör en rutin och läser min blogg. Tackar alla som läser min blogg varje dag, på riktigt. Men jag skriver och skriver för att? Haha. Jag är en person att när jag känner inga motivation eller att när jag känner att en sak som inte inger mig eller ge mig ingenting brukar jag skära roten av problemet. Och samma sak händer mig med människor. Om jag få inte tillbaka samma sak som jag ger dig eller visa dig slutar jag med dig fort. Det är en exempel för att ni vet varför kommer jag att ta bort min blogg. Det handlar om ömsesidighet. Jag gillar saker och människor som är ömsesidiga och men bloggen känner jag inga ömsesidighet men är inte er fel. Nej! Det är eftersom det är jättesvårt att få nåt genom en blogg. Bara den. Jag föredrar att fortsätta mitt liv och berätta lite grann genom andra sociala medier.

Jag ska lämna bloggen öppet några dagar till tills ni hinner att läsa sista inlägg och förstå. Det kommer att vara en synd att förlora alla mina inlägg eftersom ibland brukar jag läsa dom för att påminna vad skrev jag och skratta lite faktiskt haha.

Jag tror att sen November när jag skapade bloggen ni har kunnat känna mig mer eller mycket eftersom tycker att många som läser viste inte hur var jag som person och hoppas att ni gillar hur är jag men det är sant att jag har ingen aning hur är ni som personer. Även om jag kommer från andra land har ni sett att jag är en normal person som du, kanske med en annan typ av temperament pga mina rätter och seder men iaf en vanlig människa.

Tusen tack igen för att ni läste min blogg! Tack tack tack! Jag försvinner inte! Ni kan ha kontakt med mig med många andra olika sätter! En miljon kramar och pussar för alla! 💗💗

Sista bilden kan inte vara ledsen! Helt tvärtom! Med energi och med ork för att fortsätta min äventyr här i Sverige!

Likes

Comments

Hej, jag vet faktiskt inte om jag måste be om ursäkt för att inte skriva för länge sedan haha. Anledningen eftersom jag har inte skrivit är enkelt. Jag glömde det men ville verkligen skriva nåt men jag var inte inspirerad heller. När jag försökte att skriva nåt (framförallt under natten när jag kan tänka bättre och lungt på sängen) somnade jag. Och jag var också lite stressad men språket och kunde inte tänka bra. Så faktiskt det finns några anledningar. Bättre sent än aldrig eller hur? 😉.

Vad har jag gjort i veckan? Jag jobbade (såklart) men nu har jag igen en långledigt (tills tisdag). Skönt  eftersom ibland absorberar jobbet hela min psyco energi.

Jag har tränat också på gymmet för att ha en bättre fysisk kondition och för att inte bli trött när jag springer men framförallt för att frigöra endorfiner och känner mig glad och positiv.

Jag har börjat också med solterapi. Jag behöver verkligen ha D-vitamin i min kropp eftersom börjar att känna ont i benen och kommer att känna mig bättre, med hudfärg också haha. Kanske är svårt att ni förstår mig men sen jag kom hit har inte haft mycket sol, bara när jag åker till Spanien och här tog bort plötsligt solen från min kropp och det går inte. Det funkar inte med min kropp eftersom har haft sol 27 år. Kroppen lider när man byter sina vanor. Dessutom rekommenderas solterapi om man bor på en land som är inte sol och ljus.

Å andra sidan min mor har fått influensan. 😢. Hon är fortfarande sjuk för en vecka sen och jag kan inte åka dit och ta hand om henne. Helt frustrerande men pappa och syskon kommer att ta hand om henne mycket bra.

Idag har varit på stan och köpte några grejer som jag behöver ha för min ny lägenhet. Ville inte gå ut eftersom idag är så jävla kallt men bestämde att göra bara för att gå ut en stund. Jag alltid ville ha en lava lamp haha så idag var det dags för att köpa den. Sååå fint! Jag känner mig liksom hypnotiserad när jag tittar på lampan och känner mig också mer avslappnad. Det tog bara en halv timme ungefär att köpa grejer men när jag gick ut från affären stoppade mig två människor, en kille och en tjej. Jag vet inte varför har jag så mycket otur eftersom alla stoppar mig. Det måste vara att min ansikte verkar snäll eller nåt eftersom jag kan inte fatta det haha.

I början fattade inte vad tjejen sa till mig men hade lite idé. Sen fattade jag men iaf sa jag att jag förstod inte riktigt vad de ville av mig (för att kunna gå hem). Men sen killen pratade och sa, pratar du spanska?. Omg. Vilken ännu otur hahaha. Jag sa ja, såklart så han började att prata en bra spansk (fast han var svensk). Jag var, oh nej, nu kan jag inte gå hem. De erbjöd mig för att gå till kyrkan imorgon och kunna hitta vägen till Gud. Jag tackade nej men jag ville inte hitta nåt vägen eftersom jag är ateist. I början sa jag att jag var kristen men praktiserar inte den eftersom det är sanningen men det är eftersom när jag var lite kunde inte resonera. Men sen jag växte upp och kunde resonera och har mina egna tankar att jag är ateist.

Killen ville på nåt sätt att jag ändrade min åsikt om Gud, att han skapade jorden och människor och att det finns en himmel och om jag vill vara där när jag dör måste jag lyssna på Gud. Alla som känner mig kan tänka vilken var mitt ansikte när han sa det. Han sa också ungefär fyra gånger att Christ kom tillbaka till livet. Jag sa att han vet att ingen kan tillbaka till livet eftersom ingen har superkrafter att jag vet, att jorden skapade för många miljoner år sen pga nåt som ingen vet ännu och att Christ var en människa som du och jag och allt som berättar bibeln är lögner förvrängda med tiden. Jag sa också att när man jobbar med sjuka barn som har cancer och ser hur de dör pga att finns ingen som kan bota dom och finns människor fortfarande som tycker att Gud ska hjälpa dem och inte alla personal som jobbar bara för dom, förlåt mig om jag tycker att finns ingen allsmäktig och nådig Gud! Och förlåt mig också om jag inte tror att en kvinna var gravid pga en duva. Haha. Och de vill att jag tror att vara gravid pga en duva är helt normalt. Japp! 👍👍
Jag var med dom typ 20 minuter och sa att med 29 år du och ingen kan ändra vad jag tycker eller vad jag tror. Men ha fortsatt att aldrig är sent för att ändra tankar. Men fy fan. Jag sa till honom att jag respekterar alla religioner som finns men han måste också respekterar att jag är ateist och att jag tror inte på Gud och på kyrkan. Jag sa också att i Spanien nästan alla präster är pedofiler och istället för att ge så mycket pengar till kyrkan bör spendera pengar på mer stöd till forskning mot cancer. Jag såg hans ansikte när jag gav till honom mina argument. Iaf konversationen var hela tiden med respekt av båda parter och de var faktiskt jättesnälla men snälla försök inte att ändra min övertygelse.

Religion för mig har ingen betydelse och framförallt när nuförtiden världen lider ett religioskrig. Det kan finnas alla religioner som helst i världen men problemet börjar när de vill att du tänker och tror som de gör. Här börjar problemet.

Sedan gick jag hem helt frusen haha. ❄❄❄.

Valde rödfärg, en lugnande färg. 
Leker med kamera och ljusen. 😆😆😆 

Likes

Comments