Header

Hej finaste du, hur mår du idag?

Idag har vi äntligen jullov, dagen började med att vi började 08.30 och hade "lekar" i klassrummet, Sedan åt vi fika och tillslut fick vi våra betyg. Vi slutade runt 11, och sedan cyklade jag hem.

Vi åt lunch på Ikea☺️


Jag kanske ska börja med Youtube, kommer nog filma lite om vardagen, skola, hobby, challenge, tag osv. ska jag börja med det? Kommentera, och skriv gärna tips🎀


God Jul🎅🏼🎄🎉

//Queen M


(Varför kan ja inte ladda upp bilder? Någon som vet? )

Likes

Comments

Hej!
Jag har inte uppdaterat på ett tag nu eftersom jag inte har haft tid för bloggen.
Det har hänt en del saker som jag måste ta upp med er!

Vi har haft många prov & inlämningar på sistone, vilket tar en stor del tid av mitt liv.

& det har hänt lite saker som egentligen inte borde hända, men som har hänt.

Ett av de är att min kompis har blivit mobbad på skolan, och fått hat. Det är INTE okej att någon behandlas på detta viset!

Jag tar upp detta ämnet eftersom att folk fortfarande inte har fattat att de ska acceptera varandra för att vi alla är olika. Alla är på sitt sätt och ser ut som de gör och det är precis så det ska vara. Men sen finns det folk där ute som mobbar och trycker ner folk på grund av vikt, glasögon eller inte, hudfärg, hur folk är & gör eller vad fan det nu är. Jag säger bara LÄGG NER!

Det är inte okej att NÅGON bara trycker ner andra på detta sättet, att säga taskiga saker till en är absolut INTE okej!

Kärlek till den som blivit mobbad❤️❤️


Förut har vi haft 3 veckors jullov, men detta året blir det bara 2 veckor, vilket suger men detta är skolan..

//M

Likes

Comments

Hej finaste du! Hur mår du?

Idag var det bara en vanlig tisdag så det är inget speciellt att uppdatera om😒

Dock så simmade vi idag och det är näst sista gången🎉 Och idag simmade vi på en trampolin bassäng! 5 meter djupt vatten (förut simmade vi i en annan bassäng, typ 1,5m djupt).

Jag har matteprov del 1 på algebra imorgon, så jag ska senare ikväll plugga till det & vi hade matte idag, och vår lärare var sjuk så man kunde liksom inte fråga om man inte kunde någonting, så det var dåligt + vår mattelärare hade lagt upp 110 olika uppgifter vi skulle göra??? Hur mycket?!

Taggish matteprov imorgon💪❤️

//Queen M

Likes

Comments

​Hej! 

Idag har jag varit på stan med mamma & köpt julpynt, typ stjärnor o kransar osv. Och det var roligt!

På ett museum där jag bor firade de "första advent" typ, men jag va utanför men gick aldrig in. HAHA

Kollar på Tova på Yt och sen ska jag julpynta :) 

Imorgon är det första advent🎉

//Queen M

Likes

Comments

​HejHej! Egentligen ska jag typ sova nu men kom på att jag inte hade skrivit ett inlägg idag så haha. 

Idag är det black friday :) Och jag har inte köpt nåt speciellt, för jag hinner inte idag. Vi slutade 15.25 och cyklade hem. Klockan var typ 15.40 när jag kom hem. Sen så åkte vi till ett shoppingcenter och köpte vi saker på Apple store. 

Sen hade jag Piano. 

Fick precis en bedömning på SO provet och ögonvittnesskildringen vi skrev, och det gick as bra🎉💪

Godnatt

Likes

Comments

Hej fina du!

Är det bara jag som har väldigt mycket tidig julkänsla? Jag älskar jul<33 det är mysigt att sitta inne med en kopp varm choklad och vara med vänner & familjen<333

Om du vill ge bort julklappar till någon kompis, någon i familjen eller någon du känner men inte vet vad du ska ge bort? Här finns tips för dig som vill ge bort något men inte vet vad.

BTW: Om du inte vill slösa pengar eller inte har så mycket pengar kan du alltid ta och göra julklappar! Du kan göra Julgodis, Julkort, Julsaker osv. Länkar där du kan hitta tips: 

Ica.se

https://www.pinterest.se/pin/404268504035656959/


Likes

Comments

Hejj fina du!

Jag cyklade precis hem från badet, för vi simmade med klassen innan.

Idag är det torsdag och det har varit en helt vanlig dag i skolan. Det var inte så god skolmat idag, så jag åt på hemkunskapen som var efter lunchen. Vi bakade kakor och gjorde chokladbollar👅 Så det var min lunch idag :)

Klockan 14.05 fick vi sluta tidigare från hemkunskapen och jag cyklade till badet, med mina bästavänner❤️❤️

Vi simmade där i typ en timme och sen var vi klara, så vi gick och duscha och bastade🎀

Runt 15.45 gick vi ut ur badhuset och cyklade hem. Vi stannade på vägen hem och hade Photoshoot, jag och Ebba😂📸, vid en parkour park typ HAHAHHA.

Det var finaste solnedgången idag så ja, vi tog massa bilder💪

//Puss & kram<33, Queen M

Likes

Comments

Hejj igen!

Nu sitter jag i min soffa och gör Kemi läxan och blev precis klar med Matteläxan!

Efter jag har skrivit klart inlägget ska jag gå och duscha :) 

Hoppas att jag hinner skriva ett till inlägg imorgon! (Vi ska simma imorgon IGEN).

Godnatt på er! <33

Btw: Följ gärna mina kompisar:

http://nouw.com/matrouse

http://nouw.com/ebbae02

//Queen M<333

Likes

Comments

HejHej folket!

Har ni märkt att jag börjar lägga ner mer tid på bloggen??🎉🎉

Idag har det bara varit en helt vanlig onsdag och jag var i skolan hela dagen. Vi började 08.20 med Svenska och där läste vi böcker, men dock så glömde jag min hemma och en i min klass gick en sekund före mig till läraren och hon lånade min lärares bok, så jag kunde då inte läsa. Så istället satt jag där och pluggade till SO provet. Efter Svenskan hade vi Kemi, därefter hade vi Engelska, och Franska. Och vi hade lunch jättesent och vi fick "krämig" fiskgratäng, vilket inte stämmer så bra med namnet eftersom den inte var så krämig utan blaskig😣 Och vi hade bara 30 minuter på oss att äta + rast.

Vi hade Matte efter lunch och det var roligt! Sista lektionen var SO och vi hade ett prov, med kryssfrågor osv. Det var riktigt enkelt & enklare än vad jag trodde ((: Och jag tror att det gick bra🎉🎉 Efter provet som bara tog typ 15 minuter gick vi igenom geografi o vattenområdet! Det verkar spännande iaf :)

Vi slutade runt 15.00 och det var en bra dag!

Imorgon:

vi kommer ha simning IGEN (Sista lektionen)

Och vi kommer ha Kemi förhör (vilket vi vanligtvis inte har)

Hoppas att ni gillar inlägget! (Är det bara jag som älskar ananas? & vill ha det nu? 😂🍍

//Queen M

Likes

Comments

Hejj finaste du!

Idag som sagt har vi simmat :) Och det gick bättre än vad jag trodde😏🎊

På morgonen tog vi klassfoton IGEN för de förra raderades. Alla visste inte att vi började 15 minuter tidigare för att vi skulle ta om klassfotot, så sju personer kom försent. Men som tur va kom två av de sju tillslut och de kom med på fotot, men dock inte de andra fem, så de missade det tyvärr :// Men våra lärare borde meddela det på fler ställen...

Det förra fotot var bara tre personer som missade eftersom idrottsläraren i elevensval släppte de försent så de missade det, R.I.P

Vanligtvis brukar skolan bjuda in fotografer till skolan, men dock inte detta året. Skolans egna IT personer tog bilder. En bra sak med det är att vi får typ välja var vi vill stå, så jag stod i mittenraden med mina bästavänner👯 (förut bestämde de som fotade oss)

Tillbaka till simningen. Efter det så cyklade jag och Karin till stan & köpte sallad buffé & ingen av oss ångrade oss för vi inte gick in till donken💕 (alla gick till donken utom oss). Vi satte oss utanför Coop o åt vår goda sallad :)

När vi kom tillbaka till skolan skulle vi ha matte, vi gjorde diagnos i matteboken. Sedan hade vi tyska & Karin redovisade sin vecka :) (+ de som inte hade gjort). Jag gjorde det förra veckan, så jag gjorde ingenting utan att lyssna och anteckna stödord.

Efter skolan hade jag hemspråk, och det var en timme efter så bästa Ebba väntade med mig<3333 Vi tog massa bilder på snapchat & hade det bra helt enkelt!😘😘

Kärlek till Ebba som väntade på mig före mitt hemspråk❤️❤️❤️

Jag slutade runt halv sex och skulle cykla hem, Det var kolmörkt utomhus :(

När jag kom hem drack jag varm choklad☕️ & hade det mysigt<333

Detta var min dag! Hoppas att ni gillar inlägget! 💕

//M🎀

Likes

Comments