Hejsaaaa! Så er jeg endelig tilbage! Jeg har endelig tid til at fortælle om min helt fantastiske tur til Washington D.C. i weekenden med Frida og Louise. Det var simpelthen en skøn weekend hvor vi skabte massere af minder! Jeg er så pisse taknemmelig for de to. Vi har vores lille Scandinavia Squad som vi kalder det, for Frida (som I kender) er jo fra Norge, Louise fra Sverige og så mig fra DK. Vi måtte desværre sige farvel til vores fjerde led i slænget, Jennifer fra Sverige der tog hjem i sidste uge. Det gik desværre ikke med familien... men anyway, vi 3 skulle til Washington, og vi glædede os sindssygt meget i dagene op til! Vi havde alle vores månedlige friweekend, så da vi havde fri kl. 17 om eftermiddagen i fredags, skyndte vi os med et tog ind til Grand Central i NYC for at tage en Uber til busstationen. Her ventede vi i lidt tid, og steg endelig på bussen der skulle føre os til D.C. Turen varede i 4,5 time, og vi var fremm kl. 01 om natten, så det var selvfølgelig lidt sent.. men vi hyggede os på turen med American Horror Story, slik og musik, og tiden gik stærkt i deres selskab! Da vi ankom om natten, tog vi en Uber ud til vores lejede Airbnb. Værelset var super hyggeligt, og umiddelbart kunne vi rigtig godt lide området vi boede i. Vi smuttede ret hurtigt i seng for at være friske til dagen efter der blev lang, men god!

Lørdag

Da vi vågnede næste morgen ved 8-9 tiden var vi spændte og gjorde os klar, valgte outfits osv. Da vi så kommer ud ad døren, tager vi lidt billeder, og det første billede nedenfor er taget lige overfor vores airbnb. Det var dog her som vi gik rundt i nabolaget at vi fandt ud af, at det var et ret så shady og sketchy nabolag. Med andre ord, så var det ikke et nabolag jeg ville bo i. Jeg holdte godt fast på min taske, især hver gang jeg gik forbi en gruppe af mystiske mænd eller hjemløse. Vi fik også kommentarer, eller oplevede såkaldt "catcalling" med på vejen, hvilket jeg bare må vende mig til herovre.. for det sker bare desværre tit. Pigerne og jeg snakkede også om det en dag, og vi forstår simpelthen ikke folks (mænds) behov for at sige sådanne ting til kvinder der passerer dem.. Vi fik kommentarer som; "Oh daaaaaamn", "How is your day going baby?", "Uhm I would hit that" og lignende. Jeg synes det er en personlig grænse der bliver overskredet for mig, men jeg himler bare tydeligt med min øjne af dem, for de er bare ynkelige i mine øjne, og skal ikke vide at de påvirker mig. Men nok om det!

Vi tog så en Uber til Union Station i D.C. hvor vi spiste morgenmad på Jamba Juice. Det bestod af en god smoothiebowl, som vi bare elsker, pigerne og jeg. Derefter tog vi endnu en Uber til centrum af D.C. hvor alle monumenterne er. Her startede vi ud ved Capitol Hill (Som jeg til forveksling troede var Det Hvide Hus, upsiiii) haha. På billedet nedenfor poserer jeg desuden helt glad med vores smoothiebowls. Jeg var lykkelig, for vi havde ledt længe efter dem!

Ovenfor ses smukkeste Louise og jeg, og nedenfor er mine to yndlings; nemlig Frida og Louise.

Efter Capitol Hill gik vi videre til The Library of Congress. Jeg forstod aldrig rigtigt helt hvad det var, men Louise snakkede om det, og noget om en National Treasure film haha. Jeg er virkelig ikke ret kulturel overhovedet, jeg tog bare billeder af stedet indeni fordi jeg elskede det hvide marmor og de flotte gulve. Jeg var ret ligeglad med resten haha

Vi fortsatte vores sightseeingtur, og gik nu ned imod Lincoln Memorial. Her så vi på vores vej Washington Memorial i horisonten, og her gik vi så hånd i hånd imod den haha. Vi valgte dog at smutte ind et sted for at få noget at spise, for vi var blevet sultne. Så vi smuttede ind i midtbyen, og her så vi også Det Hvide Hus fra fronten af. Super fint, men mindre end jeg havde forestillet mig, haha.

Efter besøget ved Det Hvide Hus, gik vi og ledte efter en Chich-Fil-A. Det er en fastfood kæde som Frida har hypet super meget, så her skulle forkosten spises. Den nærmeste vi fandt var inde i selveste George Washington Universitetet, så vi endte med at sidde i deres cafeteria sammen med alle de studerende og spise som om vi selv gik der. Det var en cool oplevelse! Frida havde ret i at det var godt, men jeg havde mega høje forventninger, så blev en anelse skuffet, men godt var det stadig!!!

Efter frokost gik vi imod Lincoln Memorial. Her mødtes vi af en stor og virkelig flot bygning! Her havde vi det super sjovt og brugte en del tid, for det var mega smukt! Jeg tror vi i løbet af dagen indtil videre havde spurgt 10-15 forskellige fremmede om at tage billeder af os, men det havde ingen heldigvis noget imod haha.

Her sidder jeg så fint og poserer på trappen, og pludselig kommer Frida stormende imod mig, sætter sig ovenpå mig og krammer mig. Louise tog naturligvis billeder af det hele. Folk gloede helt vildt, men vi var ret ligeglade, for vi havde det mega sjovt, som tydeligt ses på billederne her, haha.

Efter det mindre Photoshoot på trappen, gik vi ned til the Reflecting Pool. Det var super smukt at se bygningerne blive spejlet i vandet, og her skulle et billede naturligvis også tages!

Efter Lincoln Memorial besluttede vi, at det var nok sightseeing for i dag. Derefter gik vi på jagt efter en Irish Coffee, men det er åbentbart ikke en stor ting herovre. Vi gik ind på et hotel der havde en lækker bar, og her fik vi noget der mindede om. Her tog jeg min første slurk og forventede en stærk smag af whiskey, men jeg udbrød med det samme jeg smagte den: "UUUUHMMM DEN ER GOD" som dog midt i sætningen blev afbrudt af mig der hostede vandvittigt fordi whiskeysmagen først kom lidt efter og kradsede i halsen. Pigerne grinede lidt af mig og sagde at jeg skulle mikse den for at fordele al whiskyen haha. Men god var den stadig!

Efter vores lille forfriskning var det tid til at gå på jagt efter noget alkohol! Vi havde nemlig besluttet os for at tage i byen om aftenen, og vi skulle jo have lidt forfriskninger til vores lille forfest i lejligheden. Her fandt vi en kiosk hvor vi købte øl, cidere og vin. Og så tog vi en Uber hjem for at gøre os klar!

Vi havde en hyggelig forfest hvor vi sad i lejligheden på gulvtæppet og drak, spiste chips og havde dybe, sjove og skøre samtaler. Da klokken var omkring 19 tog vi ind mod byen på en restaurant/bar kaldet El Centro hvor vi fik Tacos. Her var vi dog allerede ret fulde, og vi fik en riiiigtig stærk drink. Vi bestilte Magaritas, og jeg har en sjov Snapchat video af Frida der smager den første gang og udbryder: "Damn, that tastes like Spain". Dermed altså rigtig stærk på Tequila haha. Her hyggede vi i en times tid inden vi mødtes med en fyr som Louise kendte. Han tog os til den her klub kaldet "Flash". Her poserede vi lidt berusede på billederne nedenfor. Men det var sjovt! Vi havde simpelthen er alt for sjov aften. Jeg har så mange mærkelige billeder på min telefon efter den aften som jeg ikke lige deler her haha. Vi endte med at tage hjem kl. 05 om morgenen hvor vi forinden fik pizza hvilket var tiltrængt! Der er så mange sjove små historier jeg kunne bruge så lang tid på at fortælle om, men det ville tage for lang tid at skrive om dem alle.

Søndag:

Her stod vi ligeså stille op ved 10.30-tiden og begyndte at gøre os klar. Frida gik i bad, og vi slappede bare lidt af. Lige indtil at Frida kommer i tanke om, at der er udtjekning kl. 11! Her fik vi travlt. Kl. var her allerede 11, så vi skyndte os alt vi kunne, og tjekkede ud kl. 11.40.. men heldigvis var udlejerne søde nok. Vi følte os alle lidt trætte og lidt tømmermændsramte, men vi havde det ok ift. at vi ikke havde fået mange timers søvn. Så tog vi ind til byen for at spise en god brunch, som dog i stedet for æg, bacon og lignende endte med at blive en burger med fritter. Jeg var simpelthen for sulten haha. Det her sted var endda et finere sted. Kan ikke huske nanvnet, men det var noget med "The Old.." et eller andet. Og jeg var bange for priserne, men at "spise fint" kan man åbnetbart for $17, for det var det jeg kom af med i alt! Altså ca 100 kr., så det jo vildt nok haha. Vi havde den sjoveste brunch på stedet. Det var her vi for første gang kiggede telefonerne igennem for billeder der blev taget, og jeg fandt et billede af Frida som jeg viste til pigerne hvorefter vi (bogstaveligt talt) begyndte at græde af grin midt i restauranten. Jeg ved slet ikke hvad pokker vi har haft gang I, men vi havde det for sjovt mens vi snakkede om alle de ting der var sket aftenen før.


Egentlig havde vi ikke de store planer for søndagen udover bare at tage den som den kom. Vi ville dog se Det Hvide Hus fra den anden side, som vi ikke lige magtede dagen før, så det gjorde vi. Da vi kommer til bagenden af huset, ser vi en maaaaasse mennesker, og opdager at ca 95% af dem er kinesere haha. Der var en mand der på et tidspunkt mumlede til os og gav os hans telefon, så vi gik ud fra at han ville have at vi skulle tage et billede af ham. Men nææ nej, han ville have et billede MED os. Vildt underligt, men vi poserede på et billede med ham mens han lavede en stor thumbs up. Jeg fatter stadig ikke helt hvad det gik ud på...

Efter Det Hvide hus gik vi blot lidt rundt for at kigge i gaderne. Vi ville shoppe, men heller ikke bruge for mange penge. Frida endte dog med at købe den flotteste jakke i Massimo Dutti, men hun var lidt øm over at smide $350 for den - men lækker var hun i den! Der var på et tidspunkt vi gik på gaden hvor Louise sagde: "I wanna shop, but I don't feel like I have the money today", og så udbrød en stemme bag os agressivt: "I don't even have money to buy food, and you worry about shopping?!". Vi blev ret chokerede, for det var tydeligvis en kvinde der ikke havde penge, men vi vidste på ingen måde at hun hørte det, idet at vi jo bare gik på gaden og snakkede. Det var lidt en øjenåbner, men egentlig blev jeg bare sur og irriteret... for vi arbejder jo også for det vi har, så hvorfor skulle vi ikke have lov til at bruge penge på fornøjelser?

Ellers tog vi efter shopping hjem til lejligheden for at hente vores kufferter. VI skulle ind til midtbyen igen for at tage med bussen til NYC, og her havde vi den mest sjove Uber chauffør nogensinde. Vi havde en mega grineren samtale. Blot én af de ting vi grinte over var, da en mand i en anden bil ved siden af os var en af de typer der rigtig tror de er noget i deres grimme pimpede bil og har ekstremt høj musik. Her udbrød Louise i vores Uber: "Grow some balls" eller sådan noget, og vi startede alle med at grine fordi han rigtig sad og fyrede den af i hans lille pimpede bil. Man skulle have været der, men vi havde en sjov tur!

Vi gik ind og fik noget hurtigt aftensmad på en lækker mexicansk takeaway og tog det med over til stationen for at vente på bussen. Ellers er der ikke noget specielt at fortælle om fra busturen.. den var lang hjemad. Jeg var smadret, men vi så mere American Horror Story og hørte musik. Da vi så endelig kom til NYC var kl 00.15, og vi skyndte os med det nærmeste tog kl 00.30. Og toget var fyldt med stive piger og fyre. En pige knækkede sig udover det hele, og jeg fik det seriøst dårligt da jeg allerede i forvejen havde småkvalme efter en lang køretur og underskud af søvn. Men hjem kom vi, og jeg sov kl 2. Arbejdsdagen startede kl 7 dagen eftter som den normalt gør mandag morgen, o det var hårdt at komme op, men det var okay. Alt i alt en helt fantastisk tur som er et af mine bedste minder herovre indtil videre. Jeg er glad og taknemmelig for de oplevelser og muligheder jeg har herovre.

Xoxo Maria 

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hej igen! Endnu en uge er ved at være gået. Jeg sidder lige pt. og ser Friends i stuen. Det er lørdag aften kl. 9.52, og jeg har lige sagt godnat til pigerne, så nu har jeg tid til en update. Livet går fortsat godt her i Staterne! Min mandag morgen startede godt. ud. Jeg kunne sove længe fordi Keri og Will var hjemme hele morgenen til at få pigerne klar, så jeg stod op veludhvilet og tog i fitnesscenteret. Jeg havde en aftale med en personlig træner, og det var dælme en hård time! Hun pressede mig til det ypperste, men jeg lærte en masse nye maskiner, øvelser og metoder at kende som jeg allerede har taget i brug, så det er dejligt! Jeg er inde en en rigtig god fitnessrutine med træning ca 4-5 dage om ugen, så det er skønt! Jeg næææægter at blive fed herovre haha. Dog tog jeg mandag aften endnu engang på the Cheesecake Factory for at spise en god omgang cheesecake med 1000 kalorier sammen med Alina. Vi har lavet en lille tradition (som jeg vidst har fortalt om), om at vi hver måned tager på the Cheesecake Factory for at fejre endnu en måned i Staterne! Og det var som sidste gang mega lækkert! Virkelig noget jeg kommer til at mangle hjemme i DK haha. Desuden elsker jeg seriøst området hvor the Cheesecake Factory ligger ved i Stamford by. Det er mega hyggeligt med lys og god stemning. Jeg har prøvet at tage et billede af det nedenfor. Det er ligesom en lille hyggelig promenade haha. Man kan spotte The Cheesecake Factory ved det røde logo i baggrunden.

Ellers tilbragte jeg de andre dage stille og roligt. Onsdag morgen besluttede Frida og jeg os for at gå en lang tur. Vi tog til den anden ende af Darien og gik en smuk tur ved vandet. Husende var vandvittigt flotte, og området var bare så fint! Vejret er desuden perfekt herovre. Når jeg snakker med Jer i DK fortæller i om 8-10 grader, men her er der stadig 25-28 grader, og iiiiiingen bruger jakker endnu haha. Det er stadig helt rart at komme ind i et hus med aircondition fordi der er så varmt udenfor haha. Nedenfor ser I lige Frida lave et lille morgenhop haha.

Jeg tog i onsdags også i centeret med Frida og fandt en jakke i Zara som jeg bare mååååå eje. Jeg har ledt efter en grå uldfrakke længe, og denne er et rigtig godt bud på den perfekte jakke! Men man må prioritere sine penge herovre, og jeg vil spare mange af dem op så vi kan komme ud at rejse!

Om torsdagen mødtes jeg med Frida og Louise over en smoothiebowl i Stamford, for vi har nemlig booket tur til Washingthon D.C. i næste weekend (WUHUUUU!!!). Jeg er SÅ spændt på at opleve byen for en weekend, tage fine billeder og bare skabe gode minder! Derfor mødtes vi torsdag formiddag i vores frie timer et hyggeligt sted i Stamford hvor vi fik et par smoothiebowls. De var sååå gode! Her snakkede vi om bestilling af togbilletter osv. Vi har bestilt en Airbnb, for det er bare billigt og let! Desuden kender Louise en fyr der går på college i Washingthon, så vi skal formentlig til et ægte Amerikansk collegeparty haha. Det bliver awesoooome. 

Torsdag var en almindelig hverdag. Jeg havde dog travlt, for pigerne har så mange aktiviteter. Lucy tog med mig for at aflevere Ryann til fodbold, og her sad vi så i bilen i en time og kiggede på hende, fortalte historier og hørte musik. Hun er min lille guldklump!

Fredag aften arbejdede jeg sent til kl. 22, men efter børnene var gået i seng ved 21-tiden kom Frida forbi til en sleepover. Stakkels Frida havde et uheld tidligere på dagen.. hun skulle skære tynde skiver af kartofler og brugte sådan en maskine der laver skiver, og ved et uheld smuttede hendes hånd og blev nærmest skrællet i maskinen. Da jeg så såret fik jeg et mindre chok, for det så reeet nasty ud! Men hendes hostmom sagde, at det nok ikke var nødvendigt at tage på skadestuen, så de rensede og forbandt det, men jeg synes nu at det så lidt for voldsomt ud... men vi tænkte ikke mere over det den aften. Vi ville ringe til min mor om morgenen for at høre hvad hun synes om det, for mammi er jo selv sygeplejerske haha. Jeg tog et close-up billede af skaden, men det er ret så klamt, så her har I et på afstand. Hun er stadig ret så kæk i forhold til hvor slemt det egentlig er haha. Resten af aftenen gik med at se en ny serie kaldet Riverdale på Netflix, og så smuttede vi i seng ved midnatstid. .

I morges ringede vi til min mammi, og hun kunne med det samme se, at vi altså skulle på skadestuen. Så derfor skyndte vi os at spørge mine hostparents om hvor det nærmeste lå, og så ræsede vi afsted. Da vi endelig kom frem, skulle vi udfylde forskellige skemaer osv., men det gik ret hurtigt, og der var ikke ret lang kø. Vi sad og ventede i rummet på at en sygeplejerske skulle komme, og de sagde også, at det var godt at vi var kommet, og at vi faktisk skulle have været kommet med det samme da det skete. De ville egentlig have syet hende sammen, men fordi der var gået over 12 timer siden skaden var sket, så ville de ikke grundet øget risiko for infektioner. Så de rensede det med noget der på Fridas ansigt så ud til at svie ret så meget, tog vores hjemmelavede bandageting af, og så puttede de strips på for at holde det tæt. Hun fik også en af de der ret så irriterende metaldimser på for at holde hånden stabil. Det tog alligevel 1,5 time fordi vi skulle have styr på al det her bøvl med forsikring osv., men det gik fint! Jeg er virkelig taknemmelig for sundhedssytemet i DK, for herovre er det altså bøvlet ift. papirarbejde og praktiske ting haha. Men vi havde faktisk en virkelig grineren tur på skadetuen, for folkene derinde var så søde og sjove! Specielt ham manden der lappede hende sammen var mega sjov, og sagde at vi var et par tossede normænd (tror ikke han forstod da jeg sagde jeg var fra DK haha). På vej hjem i bilen blev vi enige om, at dette faktisk er et godt minde haha. I kan nedenfor lige se et par billeder fra skadestuen. Frida er igen igen mega cool. Hvis jeg havde en skade som den, ville jeg være en rigtig tøs haha. Hun er desuden ikke ved at dø på billede nr. to, jeg aner ikke lige hvad hun havde gang I hahaha.

Ellers brugte vi resten af dagen på at slappe af, spise god mad og fortsat se serien Riverdale. Det har været en rigtig god dag, og nu sidder jeg bare og venter på, at Keri og Will er hjemme så jeg kan gå i seng. I morgen har jeg fri, og skal ikke noget særligt, så det er rart nok! Jeg tror egentlig det var det for nu.. jeg glæder mig så meget til næste weekend der skal tilbringes i D.C.! Der kommer naturligvis et indlæg derfra også!

Xoxo Maria 

Likes

Comments

Hej! Så er jeg (endelig) tilbage med et nyt indlæg. Jeg har nu færdiggjort mit indlæg om min hverdag herovre, så det kommer her en af dagene, men i dag tænkte jeg, at jeg først ville fortælle lidt om min weekend. Den har været vild, og der er sket mange ting haha. Jeg vil også gerne allerede nu advare om at der er maaaange billeder i dette indlæg, men jeg fik taget nogen gode nogen af slagsen som jeg bare lige må have med, haha.

Egentlig startede min weekend fredag aften kl.19 da jeg havde fri. Pigerne og jeg havde planer om at tage til Norwalk som er en by 10 minutter fra Darien, hvor vi så ville prøve at tage i byen haha. Og uden ID eller noget kom jeg ind! Vi havde inden lagt en større plan om hvad vi skulle sige i døren, hvilken vagt vi skulle gå hen til osv., og da vi så kommer op til dørmændende kigger de kortvarigt på os og åbnede døren for os. Hahaha jeg var nødt til at grine lidt da vi kom ind, for vi havde brugt nok 1 time på at prøve at få fat i et andre veninders ID eller lignende, og så går vi bare lige ind. Men anyway. Det var en god aften, og et okay sted. Ret chill med en fed stemning. Der var en af de der rodeotyre midt på klubben som mange fulde mennesker havde det sjovt på, men jeg skulle ikke nyde noget haha. Vi bestilte et par drinks og faldt i snak med en fyr fra Østrig der var studerende i Norwalk, og han var mega flink. Sammen med ham købte vi lidt andet at drikke, og jeg endte med at bruge for mange penge, til trods for at jeg fik en del gratis, men sådan kan det jo gå haha. Alina og jeg var sammen hele aftenen, mens at de andre piger tog hjem lidt tidligere. Inden vi tog hjem smuttede vi forbi en diner for at få natmad. Og når jeg tænker over det, så var det egentlig ret så klamt det jeg fik. En bakke med slatne pomfritter, klam og fed smeltet ost og noget oksekød. Men jaja, der var jo nok en grund til at det kun kostede $4 haha. Men anyway, det var en god første aften ude her i Staterne!

Om lørdagen fik vi gæster fra Keris side af familien, og her skulle jeg så arbejde. Ikke så meget spændende at sige, men jeg havde fri kl. 20, og så tog jeg over til Frida for at holde en sleepover, for vi skulle alligevel tage toget sammen søndag morgen til New York. Vi brugte aftenen på at sidde på Youtube og finde videoer, da vi jo skulle besøge Brooklyn denne gang, og dermed gerne ville have gode tips til hvad man bare skulle se. Ellers gik vi i seng ved 23-tiden, og så var det endelig søndag morgen!

Søndag morgen tog vi toget kl. 10.16 mod NYC. Da vi endnu engang ankom til Grand Central Station, mødtes vi med nogen andre af vores veninder, Jennifer og Louise som begge er fra Sverige. Alina mødtes også med os derinde, og sammen tog vi subwayen til Brooklyn! Og synet da vi kom ud fra subwayen var fantastisk! Brooklyn Bridge var foran os! Vi gik langt broen og fik skudt EN MASSE billeder haha. Det var desuen nok en af de varmeste dage jeg længe kan huske... omkring 33 grader, hvilket jo er vildt i slutningen af september! Selvom jeg havde en let kjole på, kunne jeg mærke sveden ned ad ryggen og at min pande skinnede mere end selve solen haha. Jeg tog et par smukke billeder på turen over broen som I kan se her nedenfor

Vi grinte også lidt over det her skilt der var på broen der advarede om en bøde hvis man satte en lås på broen. Tydeligvis er der nogen der (undskyld mit sprog), bare har tænkt: "Fuck this shit, I'll put my lock on this bridge".

Her ses Jennifer (til venstre) og Louise (til højre). De er for skønne!

Ellers fik vi taget nogen rigtig fine billeder af os på broen også. Jeg er rigtig glad for at have disse billeder, for vi havde det virkelig sjovt på gåturen påvej over den, og vejret var jo bare perfekt. Alt var perfekt, og selvom det lyder så cheesy, så var der så mange øjeblikke hvor jeg bare tænkte: "Det her er seriøst livet". Det var en perfekt dag, og dette var kun starten.

Verdens bedste Frida og jeg. Vi ligner lidt et ægtepar her, men vi elsker billedet! Haha

Her ses Alina til venstre, mig, Louise og Frida <3

Da vi endelig kom til selve Brooklyn efter vores længere gåtur, var jeg ved første øjekast helt forelsket i denne bydel af New York City! Brooklyn har sin egen charme, og hvis jeg skulle bo i New York City, tror jeg faktisk at jeg indtil videre ville vælge Brooklyn! Vi så ret hurtigt det Flea Market vi havde hørt om, hvor der var en blanding af lækre boder med mad og andre fine ting. Vi så den her bod med donuts som vi ikke kunne stå for, men vi havde ikke samvittighed til at købe en hver, da de var kæmpestore og sikker indeholdte 1000 kalorier haha, så vi delte alle 5 én. Og hoooold nu op den var god! Jeg kunne godt have spist mere end de tre bidder vi hver og især fik haha, men det må blive en anden gang!

Ellers fortsatte vi ned ad gaderne og så den berømte gade hvor man kan få et perfekt billede af broen. Det var så cool at man faktisk nedenunder broen i det lille "hul" i midten af den lige kan ane Empire State Building på nederste del af broen. Det ses desværre ikke på billedet, men det var så cool! Desuden er den røde bygning ved siden af til højre for broen, den bygning der skulle forestille at være Dan Humphreys lejlighed i Gossip Girl - vi var Starstruck. Jeg så desværre ikke Dan i Brooklyn denne gang.. men jeg kommer tilbage for at lede haha. Jeg tog tog forskellige billeder fra samme spot, men med 3 timers mellemrum. Jeg kunne ikke vælge mellem dem, så her har i begge billeder. Jeg synes det ret cool haha.

Ellers gik vi på jagt efter et sted at spise frokost. Jeg elsker virkelig Brooklyns gader, og Frida og jeg gik fra tid til anden hånd i hånd som det gamle ægtepar vi nu er haha.

Vi fandt det her lille spisested hvor jeg fik nok verdens bedste panini! Jeg bliver helt sulten ved tanken haha. Og så kostede den kun $6, og var altså ret stor!

Efter frokost fortsatte vi rundt i Brooklyn, indtil at vi tog en subway tilbage til Manhattan. Her havde vi aftenen før fundet et sted kaldet Wowfulls der laver de beeeedste vafler med is og andet fyld, så det måtte vi prøve. Og vi fortrød ikke! Er du gal hvor var det lækkert! Jeg SKAL derhen igen. Det var en lille hyggelig butik som I kan se nedenfor, og vi besluttede os for at bestille. Jeg delte en vaffel med Frida, for de var ret så store, og så havde vi ikke plads i maven til mere efter en god frokost haha. Men jeg har ikke ord for hvor lækkert det var! Og butikken duftede bare så godt af hjemmelavede vafler. I kan se vores vaffel med is og andet topping nedenfor.

Da vi var færdige ved vaffelstedet var klokken omkring 17 om eftermiddagen, og det var tid til at mødes med en promoter som Alina kendte. Han kunne nemlig få os ind et ekslusivt sted kaldet Phd Rooftop midt på Manhattan. Det er et ret kendt sted hvor mange kendte mennesker også kommer. Vi krydsede bare fingre for at kunne komme ind med ham, for jeg havde hverken et falsk id eller en andet jeg kunne bruge, så jeg tænkte ikke at det ville lykkedes. Men det gjorde det! Vi stod i noget tid forinden ude foran og ventede på at han hentede os, og han var super flink. Han lignede en rigtig Kanye West-type med en Versace lignende t-shirt, guldur og dyre sneakers. Han var ret så cool og hed Barak. Han mødtes med os, og vi kom ind! Han snakkede med dørmanden, og vi gjorde det umulige; nemlig at komme ind haha. For de er vidst ret så strenge ved Phd, så jeg var glad!

Og da vi kom op blev jeg helt overvældet over udsigten! Det var stadig lyst, men folk festede allerede, og selvom jeg ikke havde regnet med det, så fik jeg et par drinks. Det var altså en ret fed oplevelse, for da vi kom stod et bord klar hvor alt var gratis. Som I ALT... vi skulle forresten heller ikke betale entre for at komme ind, hvilket normalt koster 50 dollars. Så ja, selvom det var en høj og hellig søndag aften, så endte jeg alligevel med at blive en smule beruset (for at sige det mildt), men jeg var på et godt stadie hvor jeg havde det sjovt! Vi dansede og hyggede os bare! Selvom jeg slet ikke var forberedt på at vi skulle feste på en søndag var det fedt! Jeg havde dog ikke lige gå-i-byen-tøjet på, men derimod min blå kjole og sandaler. Det gik dog fint an haha. Jeg fik ikke rigtigt nogen gode billeder fra de lyse timer, men tog lige hurtigt i min berusede tilstand et af udsigten fra Rofftop'en. Det her er helt sikkert en aften jeg vil huske. Stemningen og alt ved aftenen. Vi sad ved bordet, og når man drejede hovedet til højre kunne jeg ligesom bare lige se Empire State Building foran mig. Jeg følte mig virkelig heldig over at opleve ting som dette! Jeg er jo ikke vant til at man bare lige fester med en så smuk udsigt som selveste NYC! Og så endda med alt betalt. Barak sagde desuden at jeg bare kunne skrive hvis vi får tid igen, så vi har planlagt en tur her om to uger til New Yorks natteliv igen haha. Det er godt med gode kontakter, haha.

Trods en god aften, så blev kl. 23, og vi skulle hjem. Det var helt mærkeligt at tage så tidligt hjem fra en fest der nærmest lige var startet, og det var jeg slet ikke klar til, men en mandag morgen og dermed hård arbejdsdag var i vente. Så vi sagde tusind tak for nogen fede timer til Barak og på gensyn, og drog imod Grand Central Station. Inden da købte jeg verdens bedste burger på Shake Shack (som jo bare smager bedre når man er lidt beruset), og så tog vi toget hjem. Frida kørte mig fra stationen hvor hendes bil var, og så hjem til mit hus. Hun drak forresten ikke(!!). Men ellers gik jeg i seng og vågnede faktisk OK frisk ok mandag morgen.

Og nu sidder jeg her onsdag aften og skriver indlægget, og ugen er godt i gang. Jeg bliver helt glad af at tænke tilbage på denne weekend. Alt var perfekt. I denne weekend går turen igen imod Westhampton hvor at Keri og Will skal til et bryllup imens jeg passer pigerne, så denne weekend bliver intet særligt, men jeg ser frem til næste! Vi ses snarest muligt i et nyt indlæg. Jeg håber I nød dette!

Xoxo Maria 

Likes

Comments

Endelig tilbage! Jeg har så svært ved at finde tid til at skrive alle disse blogindlæg, for når jeg er færdig om aftenen er jeg tit sammen med venner, eller er for træt til at blogge. Men nu er jeg tilbage! Er lige vågnet efter en god lang lur, da jeg har nogen off-timer her midt på dagen. Jeg vil egentlig bare fortælle om den mest fantastiske weekend indtil videre herovre! Camilla kom nemlig på besøg. Jeg er så glad for at jeg har hende herovre, for det er rart at have en anden dansker, og så har vi det jo bare oveni mega fedt. Jeg er seriøst så glad for at have lært hende at kende, for vi har det mega grineren. Men anyway. Jeg fik fri sent fredag aften, gik direkte i seng, for skulle være frisk til weekenden. (Jeg har haft hele weekenden fri btw). Hun kom lørdag morgen kl. 8.30, og vi skyndte os at gøre os færdige og tage et tog fra stationen i Darien kl. 9.45. Togturen er der jo intet spændende at fortælle om, men 1 time senere stod vi midt inde på den berømt Grand Central Station. Jeg var ret starstruck da jeg så den, for man har jo set den mange steder, og specielt tænkte jeg på første afsnit af Gossip Girl da jeg stod der, haha. Jeg var super excited over at være i NYC igen sammen med Camilla, og så frem til en god dag!

Og da vi så trådte ud af GCS, så vi ligesom skønne New York City once again. Vi gik lidt rundt for at orientere os (stort set umuligt i NYC), men kiggede bare lidt i butikker og nød synet af de flotte bygninger. Der var overalt i New York demonstrationer imod Donald Trump med både parader og alt muligt hurlumhej. Vejende var sågar spærret af politiet pga. dette! Men vi var ret sultne, så vi gik imod Central Park og fandt en hyggelig Italiensk Restaurant som vi spiste frokost på. Nedenunder kan I se vores mad. Og det var ikke min portion spaghetti bolognese der var lille, det var Camillas pizza der var KÆMPE (det ses dog ikke rigtigt på billedet) Har aldrig set noget lignende haha, men hun formåede faktisk at spise op haha.

Ellers gik vi en tur i Central Park som jeg længe gerne har villet besøge. Og den er fantastisk hyggelig! Mennesker der går ture med deres hund, familier der holder picnic og mennesker der spiller musik. Jeg var vild med stemningen. Det er også en sjov kontrast. For man kan ikke rigtigt mærke at man er midt i en storby, men når man så kigger på, så ser man alligevel skyskrabere rundt om en. Se fx. billederne nedenfor. Jeg synes det var mega fedt!

Vi gik hen til en stor plæne i Central Park, og her mødte vi et super smukt syn. Jeg har ikke engang redigeret billedet nedenfor, da jeg synes det var flot i sig selv. Himlen var helt blå, og så var det bare et fantastisk smukt syn med bygningerne i baggrunden. Et øjeblik jeg ikke glemmer, for det var så smukt i virkeligheden

Da vi trådte ud af Central Park fandt vi ret hurtigt ud af, at vi var kommet til Trump Tower. Her var der en kæmpe folkemængde med bannere, skilte og flyers. Det var et af de her øjeblikke jeg kunne mærke at "det her er rigtig Amerikansk", for det var ligesom man ser det på TV. Vi befandt os der dog ikke længe, for vi ville videre på vores tur gennem NYC, men nedenfor er et lille billede fra demonstrationen.

Ellers ramte vi Times Square, og her kiggede vi også i butikker osv. Vi mødte en mand ved et lyskryds der råbte efter os: "Oslo girls? Norwegian? Danish?", hvorefter jeg bare var sådan: "Yes, we're Danish girls". Og så sagde han." Aaaarh I know the football club FCK" Og så sagde han at en af spillerne var hans fætter. Camilla sagde bare "Jaer, som om" Hahaha. Men han var da meget flink, men vi gik videre. Ellers gik eftermiddagen jo bare med at hygge, shoppe og lidt diverse. Vi fandt dog ikke engang særligt meget vi købte, hvilket kom til vores store overraskelse. Men det var ok, for vi brugte jo meget af tiden på også bare gå rundt.

Jeg tog også lige (endnu) et billede af de smukke bygninger. Solen var ved at gå ned, og synet var (igen) mega flot! Jeg er forelsket i New York! På billedet af bygningerne er der heller ingen form for redigering!

Om aftenen spiste vi aftensmad ved en lille plads som lå imellem to store vejbaner. Det var super hyggeligt! Streetfood derhjemme kan godt pakke sammen, for det her var bogstaveligt talt street food haha. Det var blevet mørkt, så det var super hyggeligt med en god stemning!

Ellers shoppede vi igen igen lidt efter aftensmad, og så gik turen hjem. Vi var sent hjemme.. kl. 23 om aftenen eller sådan noget, men dagen skulle udnyttes fuldt ud, og det blev den! Der har været så mange sjove små stunder at fortælle om fra den dag, men indlægget ville blive aaaalt for langt. Vi har i hvert fald skabt nogen gode minder!

Lørdag morgen skulle jeg med min au pair gruppe til au pair møde. Intet særligt, men Camilla tog med, selvom det ikke er hendes område/gruppe, og det var hyggeligt. Bagefter kørte vi til en center en halv times tid væk der hedder Trumbull Center, men jeg er faktisk større fan af centeret i Stamford som jeg hele tiden render rundt i haha. Har ingen billeder fra den dag, men vi havde en nice roadtrip til centeret som to længere tid pga. vejarbejde og diverse udrykninger. Vi jammede til danske hits, og især Gilli er vi store fans af haha. Vi mødtes med Frida og Vivien i centeret og hyggede. Vi spiste kinesisk til aftensmad, og så tog vi hjem, for Camilla havde en lang køretur op til Simsbury foran sig. Hun kørte ved 7-tiden, og alle pigerne kom ud og gav hende en stor krammer og sagde på gensyn. Så stod jeg sammen med alle pigerne og vinkede farvel. Det var ét af de øjeblikke som jeg vil huske. Det var jo i princippet intet særligt, men jeg får nogengange de her små fornemmelser og hint af at være lykkelig. Pigerne var bare mega søde og det havde været en god weekend. De ville alle holdes af mig da vi vinkede, men 4 piger er alligevel lidt meget på en gang i armene haha. Men vi vinkede farvel, og det var en perfekt afslutning på en perfekt weekend.

Jeg tænker at jeg snart skriver et indlæg om min rutine og skema herovre, så I fr en fornemmelse af hvad jeg laver hver dag og hvornår jeg arbejder. Men nu vil jeg smutte nedenunder og "arbejde". Jeg skal hente pigerne vil skolebussen om et par timer. Så indtil næste gang, så må I have det godt, men jeg snakkes jo med jer i min tætte vennekreds og familie inden. Over and out, peace & love og hvad man ellers siger. Ses!

Xoxo Maria 

Likes

Comments

SÅ kom dagen hvor jeg officielt har været i Staterne i en hel måned! Det er både gået hurtigt, og så alligevel ikke. For når jeg tænker på at en måned er gået, så er den gået hurtigt, men når jeg så tænker på at jeg har 11 tilbage, så føles det som lang tid. Og jeg har haft mange op- og nedture. Dog flest opture, heldigvis. Jeg havde dog igår min nok første seriøse nedtur. Jeg havde en træls dag med pigerne. De gad ikke lytte og var helt oppe og køre, og jeg var helt færdig om aftenen. Til trods for at jeg efter arbejde hyggede med Alina (en au pair jeg snakker vildt godt med fra Tyskland), og en pige ved navn Vivien, så blev jeg ked af det da jeg kom hjem - helt uventet. Jeg gjorde det som man nok burde undgå.. at kigge videoer og billeder igennem fra skønne tider derhjemme med venner og familie, og jeg tudede mine øjne ud. Men jeg tænkte samtidig på hvor meget jeg allerede har fået ud af denne måned; jeg har mødt venner fra hele verden, allerede forbedret mit engelsk, fået en fantastisk familie og lært nok jordens skønneste piger at kende. Og selvom jeg har nogen hårde stunder med dem hvor jeg bliver nødt til at hæve stemmen og være "the bad cop", så er det det hele værd når de så siger godnat og giver mig verdens største krammer og siger "I love you Mimi". Mimi er desuden blevet noget jeg efterhånden reagerer på, for det er ikke længere kun lille Avery der siger det, det er også resten af familien. Det er ret hyggeligt, haha! Men jeg har allerede lært så meget i løbet af den her første måned.. jeg tror, at hvis jeg allerede nu kom hjem til mit normale liv i DK, så ville jeg og min familie kunne mærke en forskel på mig, for det kan jeg i hvert fald på mig selv. Jeg føler jeg er bedre til at tænke positivt og selvstændigt i situationer hvor jeg egentlig før var afhængig af at snakke med andre. Selvfølgelig har jeg virkelig nogengange brug for at snakke med venner eller familie hjemmefra, men det er tit at jeg selv løser mine "indre problemer" og humørsvingninger. Jeg var f.eks. i morges også rigtig ked af det da jeg stod op for at lave morgenmad.. da jeg tømte opvaskeren tænkte jeg samtidig på hvor meningsløst dette egentlig var. At mit liv det næste år hver dag består af at stå op kl. 6 for at lave morgenmad til 4 piger, og andre ting som bare køre i en rutine, men der skal jeg huske at det heller ikke bare er det. Jeg har allerede set fede steder i USA (Westhampton, Nantucket, New York), og fået nye bekendtskaber. Dette er en unik oplevelse for at udvikle mig som person, og det skal jeg huske på! For jeg glæder mig til at jeg om 11 måneder kan sige "I fucking did it!". Jeg har desuden snakket med Camilla om, om det er forkert at glæde sig til at komme hjem til DK i lufthavnen og se sin familie stå og vente, nu hvor man lige er kommet, men jeg tænker at det mere er følelsen af at have gennemført noget så stort for mig, at jeg glæder mig til. Hvis det overhovedet giver mening? Anyway, jeg har i hvert fald et godt liv her i USA, selvom der er MANGE ting jeg savner fra DK. Især rugbrød! Jeg har prøvet så meget forskelligt brød, men kan slet ikke finde noget der kommer i nærheden af det haha. Og så savner jeg bare små ting fra DK... og bare det at være på hjemmebane og vide hvordan man ligesom begår sig.

Ellers har jeg fejret 1 måned i Staterne sammen med Alina i dag, som jo også har været her ligeså lang tid som mig, da vi gik i klasse sammen på træningsskolen. Så vi tog i shoppingcenteret, hvor jeg købte lidt nyt, hvilket ikke var så godt, da jeg jo skal til NYC på lørdag! Haha, men det var hyggeligt, og I kan se et par billeder nedenfor! Ellers vil jeg aflsutte her, og snart smutte i seng. Det er fredag i morgen, og dermed sidste arbejdsdag inden min friweekend, så det glæder jeg mig til! NYC HERE I COME AGAIN! (Indlæg kommer selvfølgelig!) Vi snakkes!

Ovenover ses fineste Alina

Xoxo Maria 

Likes

Comments

Hey! Endelig tilbage! Jeg har haft en skøn første uge her i Connecticut. I mandags (d. 28 august) kom jeg ENDELIG til Darien hvor jeg skal bo det næste års tid. D. 28 august fyldte min bor også 17 år, og jeg kunne mærke at det var sådan en første dag hvor jeg synes det var mærkeligt ikke at være hjemme, men sådan er det jo. Anyway... jeg er så taknemmelig for at have set steder som Westhampton og Nantucket, men jeg har også bare glædet mig til at komme hjem, pakke ordentligt ud og settle down. Vi ankom kl. 18 efter omkring 8 timers rejse fra Nantucket.

Da jeg endelig så huset, blev jeg vildt excited og spændt på at komme indenfor for at se hvordan mit nuværende hjem så ud. Jeg er vild med huset. Et typisk gråt Amerikansk hus med hvide vinduer, tilhørende garage og en stor have. Jeg blev vist rundt i huset, og var især spændt på at se mit værelse! Og jeg har faktisk hele 3 sal for mig selv, så det er nærmest min egen lille lejlighed. Jeg har selvfølgelig mit værelse, en gang, et toilet og et ekstra værelse, som jeg dog ikke bruger. Jeg tog lige i dag et par billeder, så I kan få en idé om hvordan min lille "lejlighed" ser ud. Jeg er helt vildt med mit værelse. Selvfølgelig ville jeg nok have indrettet det anderledes hvis jeg selv kunne, men i forhold til hvad jeg har hørt fra hvordan andre au pairs værelser er, så er jeg mere end tilfreds! Det er stort, lyst og jeg har verdens bedste seng! No joke, sover (næsten) bedre i den, end den derhjemme, haha. Har allerede lige tilføjet mit eget præg på værelset ved at købe en fin pude som ses på billedet, og har planer om at købe andre små ting for at gøre det mere personligt. Jeg vil lave en billedvæg med billeder fra oplvelser herovre, minder fra Danmark med mere, men det viser jeg når jeg har fået det lavet. Her er et par billeder!


Jeg tog et billede af min bror og jeg med hjemmefra mit natbord i Danmark, så jeg har et lille stykke med hjemmefra, hvilket nu er meget rart!

Jeg elsker mit skab/garderobe. Ved ikke hvorfor, for det er jo intet særligt.. men det er bare fint synes jeg - og rigtig Amerikansk. Det er måske derfor jeg elsker det så meget? Haha

Ellers kan I her se resten af mit værelse. Er slet ikke fan af møblerne som er i mørkt træ haha. Alle Jer derhjemme ved at mit værelse er stort set kridhvidt, da jeg elsker at alt er lyst haha. Så det her er noget af en forandring, men det kan jeg godt leve med, for det er jo "kun" for et år.

Jeg er SÅ træt af at jeg ikke har et stort spejl hvor jeg kan se hele mit outfit i (haha), men det her er fint for nu. Overvejer dog at købe et billigt et og sætte op, men for nu overlever jeg med dette som også er fint! Har desuden sat nogen fine kort op i spejlet som jeg har fået fra folk hjemmefra. Bliver glad af at læse dem hver gang!

Men når man så træder ud af mit værelse, så har jeg denne her gang hvor der er en dør ud til trappen, en dør ud til mit badeværelse (den dør der er åben med lys), og så den lukkede dør ind til det andet værelse, som jeg dog ikke bruger.

Og nedenunder ser I så mit badeværelse. Intet særligt, men det er fint til mig. Jeg har et badekar, hvilket jeg ikke er vant til derhjemme i DK, så bare dét er et plus for mig haha. Købte også en fin make up organizer i Walmart den anden dag, da jeg var træt af at al min make up flød i min makeup taske.

Ellers vil jeg vise lidt billeder fra huset. Tænker ikke at det er så spændende at se alle rum fra alle vinkler som jeg viste med mit eget værelse, men jeg kan virkelig godt lide det! Det er ikke mørkt og rodet som man ser i mange Amerikanske hjem, men faktisk mega fint! Jeg er jo personligt stadigvæk størst fan af vores minimalistiske og lyse indretning i Danmark og Norden, men det her går helt an! Det er i hvert fald rigtig Amerikansk, haha. Der er forresten rigtig mange spøjse dyr i vores have! Jeg så en mærkelig bæver-lignende og mega nuttet dyr den anden dag, og fik faktisk lidt et chok da den bare chillede ude på terrassen. Derudover har vi mange søde egern, hvilket er mega hyggeligt! Jeg har også set jordegern, og så render naboens kyllinger også rundt. Pigerne er vilde med at røre kyllingerne, men jeg hader fugle, så jeg holder mig væk! Den ene af dem kom ret tæt på den anden dag, og jeg rejste mig med det samme op og flygtede. Det er ikke små og nuttede kyllinger, men kæmpe store kyllinger, så dem skal jeg ikke nærme mig! Haha. Men anyways, her er et par billeder fra huset!

Ellers vil jeg her efter den lille rundtur i stuen, køkkenet og mit værelse fortælle om hvad jeg egentlig har foretaget mig denne første uge. Mandag startede min arbejdsdag efter et skema, hvilket jeg jo ikke har været vant til før nu. Det har denne uge dog stadig været anderledes, idet at pigerne først startede i skole i torsdags, og derfor var alle 4 børn hjemme hele dagen. Jeg skulle mandag morgen møde deres Nanny som også er på fuld tid, og jeg blev overrasket - positivt. Hun er 41 år, hedder Guirlande og er mega sjov! Hun er rigtig sød, men nogengange har jeg svært ved at forstå hendes engelsk, da hun oprindeligt er fra Haiti, og snakker rigtig hurtigt! Føler lidt at jeg fornærmer hende ved at sige. "Pardon?" flere gange haha, men sådan er det. Børnene har virkelig respekt for hende, og hvis der er noget bøvl med dem, så råber hun højt, og så virker det på pigerne haha. Nu lyder det som om hun er mega streng, men vil sige hun er hård og retfærdig, men det bliver man nødt til at være med 4 piger.

I mit skema/schedule har jeg fri midt på dagen fra 10-14.30, så det er lækkert, for så har jeg mulighed for at tage i fitness, shoppe, slappe af eller være sammen med venner. Jeg vil forresten fortælle nærmere om mit daglige skema, men det er stadig sådan lidt rodet fordi det er de første uger, og Lucy ikke starter i skole før fredag.

Men i løbet af ugen har jeg egentlig ikke lavet det vilde. Var i Walmart og Target for første gange, hvilket har været på min bucketlist at skulle i haha. Det er super mærkeligt, i know. Men det var hyggeligt nok! Ellers var jeg i torsdags om aftenen på The Cheesecake Factory for første gang! Jeg tog derhen sammen med Alina (en tysk au pair), og vi hyggede os rigtig meget! Vi mødtes op med en anden gruppe au pairs, og jeg var den eneste dansker i blandt tyske og østrigske au pairs, men det var hyggeligt. Vi blev betjent af en rigtig sød tjener der hed enten Carlos eller Kyle, vi fandt aldrig ud af det, for jeg var sikker på at han sagde han hed Kyle, mens Alina mente det var Carlos haha. Han var sjov, og gjorde vores oplevelse derinde rigtig god! Og Alina og jeg har besluttet os for at vi hver måned på den sidste dag vil tage et smut forbi the Cheesecake Factory for at fejre endnu en måned i staterne. Kyle/Carlos var mega flink at gøre os opmærksom på, at stykkerne altså var ret store, så hvis vi allerede var mætte, så var det bedst at dele. Og han havde ret! Da han kom med kagen var den jo enorm. Det vises ikke rigtigt på billedet, men jeg kunne aldrig selv have indtaget det stykke selv! Heller ikke samvittighedsmæssigt! Der må mindst være 800 kalorier i sådan et stykke haha. Men HOLD NU OP hvor har jeg aldrig smagt en kage så god! Det var en blanding af chokolade- og cheesecake, og jeg MÅ have den igen snart! Wow, den burde alle prøve inden de dør haha. I will be back there, that's for sure!

Nedenfor ser i smukke Alina med vores enorme stykke kage haha

Ellers har jeg i weekenden her været alene hjemme. Lige udover fredag aften hvor jeg passede pigerne, fordi Keri og Will var ude og spise til sent. Vi hyggede bare med film og spiste masser af popcorn haha. Pigerne er så søde, og de ville alle have en såkaldt "snuggle" inden sengetid. En "Snuggle" er at jeg ligger sammen med dem til de næsten sover og nusser deres hår, snakker om dagen osv., hvilket er mega hyggeligt. De er skønne! Her er et lille billede fra vores movienight.

Familien tog til Westhampton igen, og sagde at jeg var mere end velkommen til at tage med, men at jeg gerne måtte blive hjemme. Og det ville jeg gerne, for jeg har brug for bare at falde helt til og lære stedet at kende. Lørdag morgen tog jeg i fitnesscenteret med Frida og hendes veninde Vivien for at deltage i holdtræning. Det er et fitnesscenter der hedder Crunch, og ligger ca 1,5 km. fra mit hus, så det er fedt! Jeg er i vildt dårlig form, så det var en lang 1,5 time, men det var også fedt! Vi lavede en træningssession med sådan nogen "stænger" der ligner trommestikker på en prik, og dem skulle man så ligesom bruge i træningen ved at svinge dem rundt, slå dem i gulvet osv. Lyder vildt mærkeligt, men det var sjovt! Dog er jeg i dag (søndag) MEGA øm. Og jeg bor ligesom på 3. sal, så det er smertefuldt hver gang jeg går op ad trapperne. Jeg overvejer hver gang jeg skal ovenpå om det egentlig er det værd haha. Efter fitness tog vi i centeret som ligger i Stamford, ca 15 min fra Darien. Det er et mega lækkert center, hvor de har fede butikker. Jeg gik amok i Abercrombie da de have 40% på alt i butikken. Så fik købt nye jeans, strik osv. Ellers har jeg også onlineshoppet lidt, da der er gode tilbud i anledning af Labourday som er i morgen (d. 4 sep)

Ellers vil jeg egentlig bare slutte det her indlæg af. Familien er hjemme, og jeg ligger nu i min seng og ser Netflix (og blogger selvfølgelig). Jeg har i morgen været i Staterne i 1 måned, hvilket er så vildt! Det er gået SÅ hurtigt! Men jeg vil snarest muligt lave et indlæg igen! Går en travl uge i møde!

Xoxo Maria 

Likes

Comments

SÅ er jeg tilbage efter en skøn uge på Nantucket! Jeg kan ligeså godt advare om, at der kommer en storm af billeder i dette indlæg, men det gør forhåbentlig ikke noget haha. Jeg sidder faktisk ENDELIG hjemme i mit rigtige hjem i Darien, Connecticut som jeg jo først ser nu her efter hele 3 uger i staterne! Men det laver jeg et indlæg om senere denne uge. Kan allerede sige at jeg elsker huset og mit værelse, men mere om det en anden dag!

Vi ankom mandag d. 20 August, og turen fra Westhampton var lang! Den bestod af en 10-timers tur med masser af kørsel, men hvor vi også skulle med to færger. Ikke så meget at sige fra turen, udover at pigerne, Will og jeg hyggede på vores lille roadtrip, imens at Keri sammen med lille Avery havde taget et fly til Nantucket og mødte os der. Vi hyggede os med malebøger og spil på færgen, og musik og sang i bilen haha.

Egentlig er der ikke sket det vilde i ugen på Nantucket, men det har alligevel været en uge fyldt med spændende ting! Da vi ankom pakkede jeg lidt ud, og gjorde mig tilrette. Vi boede ved Wills forældre som har et mega lækkert og hyggeligt hus på Nantucket. Jeg boede i mit eget lille hus ved siden af det store, og det passede mig helt fint at jeg havde mit eget sted, haha. Jeg havd egen altan med en fantastisk udsigt! Især solop- og nedgang var så smukt fra altanen! Egentlig vil jeg bare poste lidt billeder fra værelset så I har et indtryk af hvordan det så ud. Al deres indretning på Nantucket har en meget beachy-vibe, men det giver meget god mening når man jo tænker på at Nantucket har fantastiske strande og er et populært feriested om sommeren!


Egentlig er dagene bare gået med at slappe af - jeg skulle selvfølgelig stadig passe ungerne, men Keri og Will har jo været der hele ugen også, så jeg har bare været et par ekstra sæt hænder. Vi var om mandagen nede ved en poolclub der hedder Westmoore, som jeg senere fandt ud af var ret ekslusiv. Der badede vi i en 3-timers tid, og især Lucy elskede at hænge fast på min ryg imens vi svømmede.

Efter badningen tog vi så hjem for at gøre klar, for så igen at tage ned til poolclubben til aftensmad. Her var der linet op med mega lækker BBQ, burgere og steaks, og jeg var fan! Vi sad ved vores eget bord, og jeg tror aldrig jeg har set Avery svine sig selv til så meget som hun gjorde denne aften haha. Hendes søde lyserøde kjole var smattet ind i tomatsovs! Der var også sat en hoppeborg op tæt på poolen, og her skulle pigerne selvfølgelig ind! Desuden fortalte Keri mig at skuespilleren Drew Barrymore også var der! Da jeg spurgte hvorhenne, sagde Keri diskret at det var hende med den sorte hat, og da jeg så ser hende, bliver jeg ligesom lidt chokeret, for hende har jeg stået og snakket med ved legepladsen, uden at vide det var hende, haha! Hendes datter var der nemlig også, og legede med pigerne på legepladsen. Ret vildt haha! I kan se et par billeder fra BBQ-aftenen nedenfor

Ellers har jeg bare haft nogen hyggelige morgener med pigerne. Vi har lavet lækker morgenmad, set film og andet tv. Pigerne er helt vilde med at spille Mega Run og Subway Surf på min telefon, så det er tiden også gået med haha. Lucy og jeg var også en morgen ude og gå tur, og Nantucket er virkelig idyllisk og smuk! Et sted jeg helt klart gerne ville hen igen! I kan se lidt tilfældige billeder fra morgenerne nedenfor.

Wills forældre har desuden en mega cute golden retriever der hedder Piper. Jeg kan slet ikke stå for hende, hun er sådan en skøn vuffi!

Her ser vi Avery som vi kender den lille mus bedst. Med hendes "woo-woo" som er hendes tøjhund og med hendes "baba" som er hendes sut, som hun dog lige gemmer her. Hun er så cute!

Avery er desuden helt fascineret af mit kamera hver gang jeg tager det frem, og her er et genialt billede af de mange gange hun prøver at gribe ud efter det. Jeg har lært hende at tage billeder på det, men hun skal have lidt hjælp haha.

Selvom jeg hyggede mig med børnene, så glædede jeg mig til om torsdagen, for der kom Wills bror nemlig med hans familie, og de har også en au pair! Jeg var super spændt på at møde hende. Hun hedder Frida, er 19 år og er fra Norge. Vi klingede med det samme, og hun er super sød! Jeg er så glad for at jeg havde hende at være sammen med de sidste dage, og vi skal også ses når de kommer herhjem til Darien, hvor de også bor. Vi var sammen det meste af hver dag, også når vi tog på stranden med vores familier, hvilket var super hyggeligt! Jeg har fået en lækker farve, men blev forfærdelig solbrændt få steder ved bh-linjen, da jeg havde pletter hvor jeg ikke havde taget nok solcreme på. Og nu er det skaldet af, så jeg har en babylyserød plet ved armhulen og under bh-bøjlen haha! Det ser vildt tosset ud! På stranden lavede vi også de her armbånd som I ser Frida lave. Det er noget hendes hostkids havde, og jeg fik efter nok 25 forsøg (no joke) endelig fundet ud af hvordan man gjorde, haha!


Vi havde begge to fri hele søndag, så der tog vi ind til byen for at shoppe, spise is, og hygge. Det var en perfekt dag i de smukke omgivelser på Nantucket! Nedenunder er lidt billeder fra vores tid sammen, for at give et indtryk af hvad vi lavede inde i byen

Vi var også en tur inde på The Juice Bar for at få en lækker hjemmelavet is! De er SÅ gode, og man kan dufte deres hjemmelavede vafler helt ude fra vejen, så der har vi også lagt et par besøg forbi med børnene et par gange i løbet af ugen haha. Og selvfølgelig skulle vi lige have et billede foran juicebaren med vores is! Vi er begge to totalt kliché, og vil gerne have gode instabilleder haha, så nedenfor ser i mig med min lille fesne kugle med den bedste mangois, og smukke Fridas noget større vaffel

Vi var hele dagen på jagt i de nok 20 forskellige souvenirbutikker der var efter en perfekt Nantucket-tshirt, og vi fandt den! Vi kiggede på så mange forskellige inden vi besluttede os haha! Men fandt endelig en vi synes var flot nok til at tage med hjem. Valget faldt på disse nedenfor. Motivet på trøjerne er et skilt der siger "Nantucket Beach Permit" og er på mange biler på Nantucket, da det giver tilladelse til at køre med ens bil på stranden haha

Den søndag aften var for min families vedkommende den sidste, og derfor ville Frida og jeg ud og gå en lang tur. Vi gik en 8km på lidt over en time, og vi fik snakket om en masse forskelligt. Hun er super sød, har mega god humor og det er som om jeg har kendt hende længere end blot 4 dage. Forresten så kan vi godt forstå hinanden, selvom dansk og norsk jo er forskelligt. Men når der var noget vi ikke ville have familien skulle høre, så snakkede vi bare lidt dansk-norsk haha. Ellers valgte vi at snakke engelsk, da vi synes det ville være uhøfligt at snakke vores eget sprog overfor familierne + at vi jo er i USA blandt andet for at udvikle vores engelske sprog.

På gåturen sagde Frida forresten pludselig: "Oh look, a Danish flag" hvor jeg kigger op, og kan se Dannebrog hænge sammen med en Amerikansk. Fik lige dér en lidt underlig hjemvé-agtig følelse, men også glad, fordi et stykke af DK var helt herovre på Nantucket haha.

Ellers er der ikke så meget mere at fortælle fra Nantucket (Eller jo, men så ville indlægget blive endnu længere end det i forvejen er). Men jeg havde en skøn uge, selvom jeg er glad for endelig at være hjemme i mit rigtige hjem, nemlig Darien! Og jeg vil fortælle mere om min ankomst til mit hjem det næste år i et andet indlæg snart! Men jeg kan sige, at jeg følte mig hjemme i det øjeblik jeg trådte ind ad døren, så det er skønt. Jeg vil skrive et indlæg om min første uge herhjemme i Darien, og opdaterer Jer igen snarest! Ellers opdaterer jeg løbende Instagram hvor I kan følge med også!

Jeg savner alle Jer derhjemme, men har det godt her!

Xoxo Maria 

Likes

Comments

Hey alle!

Lige nu sidder jeg i Nantucket, hvor vi skal være på ferie i hele den kommende uge, og her er så lækkert. Men det vil jeg fortælle om i et andet indlæg, for vil til at starte med lige fortælle om hvad jeg har foretaget mig de sidste dage i det fantastiske i Westhampton!

Mandag havde jeg første officielle arbejdsdag, og det gik fint. Jeg havde dog svært ved at håndtere pigernes konflikter, udbrud og uoverensstemmelser. Men det gik, for hvis pigerne ikke ville lytte, truede jeg med at ringe til mor, og så virkede det (de fleste gange). I løbet af dagene har jeg haft 3 opkald til Keri, fordi at børnene enten ikke ville stoppe med at hoppe i sengene, gå i seng eller rydde op efter jeg sagde det. Alt dette var efter 3 advarsler, og Keri har sagt at jeg hellere end gerne må ringe så hun kan tage en snak med dem. Det er super hårdt, og jeg føler mig lidt uduelig når de ikke gider at tage mig seriøst, men de skal jo teste mig af som Keri siger, og hun siger jeg klarer det super fint!

Vi har også været ved stranden i disse dage, hvilket er så skønt! Nede ved stranden har de sådan en lille slags kahyt som er mega hyggelig. Det er svært at beskrive, men kaldes en cabana, og er møghyggelige!

Keri har desuden lært mig at køre deres bil. Jeg har aldrig kørt automatgear før, så var nervøs, selvom jeg jo vidste at det var 100 gange nemmere end med manuelt gear. De første par gange kom jeg dog til at klodste bremsen, fordi jeg i mit hovede ville have at det skulle være koblingen der skulle trædes ned for at skifte gear, men vi grinte over det, og nu er det jo bare pærelet at køre! Håber ikke jeg glemmer manuelt gear til når jeg kommer hjem til DK haha.

Om fredagen tog jeg ud til et kæmpe outlet sammen med au pairen Unis fra Syd Afrika. Det er et kæmpe outlet der minder meget om Neumünster i Tyskland, bare meget større! (Selvfølgelig, det er USA vi snakker om, haha). Jeg har nemlig pakket for lidt sommertøj osv., så det var godt at få lidt nyt! Købte to lækre par sko i Steve Madden, undertøj i Victorias Secret og lidt andet, så det er dejligt! Jeg fik lov til at låne en af deres biler, og jeg var meget nervøs for at skulle køre derhen, for har jo aldrig sådan rigtigt kørt i USA, udover de små og nemme ture til stranden. Og nu skulle jeg igennem by, på motorvej og alt derimellem, men det gik fint! Synes dog nogen steder at de skilter mærkeligt og markerer mærkeligt af, men det skal jeg måske bare vænne mig til, I guess. Vi havde det i hvert fald hyggeligt, og tog hjem ved en 17-tiden igen, så vi havde været der i ca. 5 timer.

Tænkte forresten at jeg lige ville ise mit fine værelse som jeg boede på i Westhampton! Det var så fint, og sengen var SÅÅÅ dejlig!


Vi har også været ved stranden i disse sidste dage, hvilket er så skønt! Nede ved stranden har de sådan en lille slags kahyt som er mega hyggelig. Det er svært at beskrive, men kaldes en cabana, og er møghyggelige! Ellers har jeg også tilbragt aftener inde i Westhampton sammen med Unis, hende au pairen fra Syd Afrika! Vi har hygget rigtig meget, spist is, shoppet og bare udforsket den hyggelige by lidt. Her er lidt stemningsbilleder fra de aftenener;

Jeg tog dog også nogen dage bare alene ind til byen for at kigge og udforske lidt. Det er en 10-minutters gåtur, så det var dejlig nemt lige at smutte derind hvis jeg havde et par timer tilovers. Byen er bare så mega hyggelig, og kunne ikke lade være med at tage billeder af den hele tiden fra hver vinkel haha. Noget jeg dog har lagt mærke til er, at alle butikkerne er herre dyre! Men det giver jo god mening i forhold til området, for det er et ret eksklusivt område. Fik alligevel købt et par fine ting!

Keri har desuden lært mig at køre deres bil. Jeg har aldrig kørt automatgear før, så var nervøs, selvom jeg jo vidste at det var 100 gange nemmere end med manuelt gear. De første par gange kom jeg dog til at klodste bremsen, fordi jeg i mit hovede ville have at det skulle være koblingen der skulle trædes ned for at skifte gear, men vi grinte over det, og nu er det jo bare pærelet at køre! Håber ikke jeg glemmer manuelt gear til når jeg kommer hjem til DK haha.

Om fredagen tog jeg ud til et kæmpe outlet sammen med au pairen Unis fra Syd Afrika. Det er et kæmpe outlet der minder meget om Neumünster i Tyskland, bare meget større! (Selvfølgelig, det er USA vi snakker om, haha). Jeg har nemlig pakket for lidt sommertøj osv., så det var godt at få lidt nyt! Købte to lækre par sko i Steve Madden, undertøj i Victorias Secret og lidt andet, så det er dejligt! Jeg fik lov til at låne en af deres biler, og jeg var meget nervøs for at skulle køre derhen, for har jo aldrig sådan rigtigt kørt i USA, udover de små og nemme ture til stranden. Og nu skulle jeg igennem by, på motorvej og alt derimellem, men det gik fint! Synes dog nogen steder at de skilter mærkeligt og markerer mærkeligt af, men det skal jeg måske bare vænne mig til, I guess. Vi havde det i hvert fald hyggeligt, og tog hjem ved en 17-tiden igen, så vi havde været der i ca. 5 timer.

Efter shoppingturen skulle vi nemlig nå hjem til et talentshow hvor at Ryann, Quinlan og Lucy skulle optræde! Og det var mega hyggeligt, og et mega flot sted! Det er noget pigerne havde arbejdet på i de 8 uger de har gået i camp ovre i Country Club'en. De var så søde, og tog selvfølgelig også et par billeder af mine skønne tøser! Lille Avery var også med, og hun var så bedårende med den fine sløjfe i håret på billedet nedenfor! Der var dog et uheldigt øjeblik hvor jeg blev ret sur... jeg var på et tidspunkt alene med Avery imens at Keri var på toilettet, og fordi der var så crowded med mange mennesker, så blev Avery ked af det (hun var også rigtig træt). Pludselig kommer en rigtig muggen dame op til mig og siger: "Why the heck would you bring a baby here?" Jeg blev SÅ gal! Jeg gav hende mit største bitchblik og sagde: "Why wouldn't we?" For hallo, det er et talentshow for børn, så selvfølgelig skal der være plads til alle! Da jeg fortalte det til Keri blev hun også mega sur ligesom mig, og jeg gjorde alt for at finde damen, uden held dog haha. Men ellers var det en god aften! Tog dog lidt tidligere hjem for at putte Avery, men det var fint, for jeg var også træt! Her er et par billeder af talentshowet

Ovenfor ses min skønneste lille mus

Her er Lucy igang med at optræde. So cute! Fik ikke taget gode billeder af Ryann og Quinlan, for de dansede så vildt, at kameraet ikke kunne opfange dem uden at det blev slørret, haha!

Dagene går selvfølgelig også med at snakke med dem derhjemme, og især min bror savner jeg! Den lille lort mangler jeg nu i min hverdag, men så kan vi heldigvis catche up over Messenger!

Ellers er dagene bare gået rigtig godt! Jeg er rigtig glad, og er vild med familien! Desuden er lille Avery også begyndt at kalde mig "mimi", hvilket smelter mit hjerte hver gang hun siger det! Hun er så cute! Lucy sagde også i dag: "You're min favourite, we love you". Jeg kan ikke beskrive min kærlighed til de piger efter kun 9-10 dage sammen med dem! De så skønne, selvom der selvom der selvfølgelig er konflikter ind imellem.

Ellers er der vidst ikke så meget mere at sige om Westhamton, udover at det har været en lækker uge! Har flere gange været ude og løbe om morgenen, for området er så smukt! Ellers er der herunder egentlig bare et par sidste billeder af mig i Westhampton bl.a. et i mit sæt tøj jeg købte på træningsskolen, haha. Følte mig nu lidt som en rigtig collegeelev da jeg gik rundt i t-shirten på skolen haha!

Xoxo Maria 

Likes

Comments

Hey!

Tænkte at jeg ville sætte mig ned og skrive et aften-indlæg om tanker jeg har gjort mig igennem de her 10 første dage i USA. Jeg har i dag (Torsdag aften d. 17 August) været i USA i 10 hele dage, og jeg har fået så mange nye indtryk og allerede lært en masse. På træningsskolen har jeg lært at være mere åben overfor folk, og ikke dømme for hurtigt. Camilla og jeg snakkede også om det på træningsskolen. Hende og jeg har sammen mødt mennesker fra hele verden som vi måske normalt ikke ville have snakket med. Der er SÅ mange forskellige mennesker på træningsskolen fra hele verden, og folk som jeg ikke troede var mine "typer" eller nogen jeg kunne have et sjovt med, har vist sig at være nogen af dem der har fået mig til at få en rigtig god start på dette år! Jeg kommer specielt til at tænke på ét eksempel med en pige som Camilla og jeg snakkede ret meget med. Hun var fra Brasilien, og var simpelthen en af de sjoveste mennesker jeg nogensinde har mødt! Hun var pisse ligeglad hvad folk tænkte om hende, og sagde stort set hvad der passede hende (altså uden at støde folk eller være upassende), men shit hvor har Camilla og jeg grint meget over hendes kommentarer og fremlæggelser foran klassen på træningsskolen!

Utroligt nok, så har jeg ikke engang haft så meget hjemve som jeg troede jeg ville have (lige udover første aften på skolen). Dog havde jeg også hjemve for nogen dage siden, da jeg på min første officielle arbejdsdag havde rigtig svært ved at overskue at skulle holde styr på 4 piger, og vidste ikke hvordan jeg skulle håndtere konflikter mellem dem. Jeg har stadig svært ved når de strider imod, og det er noget jeg virkelig skal lære at håndtere. Keri siger dog til mig, at jeg gør det super fint, og at jeg ikke kunne gøre noget anderledes. Men et eksempel på at pigerne strider imod er så sent som i aften, hvor jeg har haft en rigtig dårlig afslutning på en ellers god dag. Jeg skulle få pigerne til at sove, men det var fuldstændig umuligt. Lille Avery var der ingen problemer med, men Quinlan og Lucy lyttede slet ikke til mig eller tog mig seriøst. De tumlede, sparkede, bed hinanden og alt derimellem, og ville ikke i seng. Jeg blev så frustreret på et tidspunkt at jeg simpelthen bare skred fra dem og gik ud på terassen hvor jeg sad og græd. Jeg ringede til Keri, for det har hun sagt at jeg bare skal, og så fik vi en snak. Hun kommer hjem her senere i aften, og siger at hun vil tage en lang snak med dem, og at det vil få konsekvenser. Det er disse situationer der får mig til at tvivle på om jeg er god nok til at være au pair, for selvom det på Snapchat og Instagram ligner at jeg bare lever livet, så er der altså et hårdt arbejde der skal passes. Her skal jeg bare huske, at jeg har Camilla og andre au pairs der er i samme båd, og at jeg altid kan skrive til dem, for de oplever jo også deres egne udfordringer med børnene. Jeg er bare glad for at Keri og Will er så søde. Da Will kom hjem for lidt siden sagde jeg nedtrykt at jeg gjorde mit bedste, og han sagde at jeg håndterede det helt perfekt. Fik dermed en dejlig besked for lidt siden fra dem, som fik mit humær lidt op. De skrev at de var mere end heldige at have fået mig ind i familien, og at de er så glade for mig, så det er dejligt, for jeg har hele tiden været bange for at jeg ikke har levet op til deres forventninger.

For at springe til noget lidt andet, så har jeg også gået og følt at jeg går glip af en masse ting der sker derhjemme, men alle mine venner jeg har snakket med over Messenger siger at der ikke sker en skid, og at hverdagen derhjemme jo ligesom bare er startet og går sin gang. Og jeg burde jo slet ikke klage! Er i et fantastisk lækkert område på Long Island, og oplever en masse nyt hver dag! Og jeg elsker at være her i The Hamptons på Long Island, men alligevel er det også hårdt. Jeg har endnu ingen form for rutine, kan ikke pakke ordentligt ud og slå mig ned, for det er ikke her vi skal bo hele mit au pair år. Vi er på ferie ved forældrene til Keri, og selvom jeg har mit eget mega hyggelige værelse, så har jeg stadig svært ved at finde ro, fordi jeg ikke ved hvad "der venter" derhjemme, og fordi jeg egentlig også bare er mega spændt på at se deres hus osv., Men der går lidt tid endnu. Vi tager på søndag op til Nantucket, hvor vi så skal bo ved Wills forældre i en hel uge mere inden turen går hjem til Darien, Connecticut. Jeg kan ærligt ikke vente med at komme hjem til Connecticut, men er også taknemmelig for at de tager mig med på ferier i så lækre områder med fede omgivelser, og giver mig lov til at udforske på egen hånd også!

Det er også som om jeg lever i min egen lille bobble. Jeg er (stort set) helt afskåret fra alle trygge rammer derhjemme, folk jeg kender osv. Jeg holder naturligvis kontakt med venner, familie og bekendte, men det er stadigvæk som om jeg lever i en helt anden verden... og det gør jeg vel egentlig også, I guess? Jeg glemmer egentlig nogengange helt alt derhjemme, fordi jeg bare koncentrerer mig om at være hvor jeg er nu, men det tænker jeg heller ikke der er noget galt i. Jeg har dog reflekteret rigtig meget over hvad der egentlig betyder noget for mig derhjemme og hvem jeg især skal holde fast på. Jeg har heldigvis fantastiske familiemedlemmer og skønne venner og veninder der støtter mig, og som jeg ved jeg kan regne med.

Et lille sidespring af noget som jeg kommer på i skrivende stund er, at nogen af nyhederne herovre er så platte og irrelevante. Som fx. Imens at jeg skriver det her er der en historie på nationalt nyheds-tv om at en iPhone har overlevet et fald fra en flyver, og at Tom Cruise har forstuvet ankelen under en optagelse. Altså who cares? Det hører da til i Ekstra Bladet, ikke i professionelt tv. Haha, det er simpelthen mærkeligt!

Desuden er deres reklamer også totalt latterlige. Tænker specifikt på én reklame der kører igen og igen for et tæppefirma. Og i reklamen popper der en pige på nok 12 år op og fortæller totalt overgearet og hyper om hvor fedt det var at få nye tæpper på derhjemme, hvorefter hun igen totalt hyper og overgearet råber "Wanna make YOUR everyday life easier? Go get yours for only 699. AND we will even mesaure up for YOU". Dertil tilføjer hun en totalt kikset thumbs up haha. Jeg døde nærmest af grin første gang jeg så den, og tror man skal se den inden man forstår hvor plat den er! Haha

Anyway, tilbage til hvad dette indlæg egentlig handler om. Jeg føler på mange punkter allerede at jeg er forandret og vokset som person... det lyder tosset efter kun 10 dage, men det i sig selv at tage afsted velvidende om at du skal være væk i et helt år, er kæmpestort for mig. Det troede jeg aldrig at jeg kunne gøre, og allerede da jeg steg på flyveren følte jeg mig en tand mere independent. Jeg er desuden allerede kommet dertil, hvor jeg allerede glemmer hvad få ting hedder på dansk, og ligesom skal tænke mig om for at finde frem til ordet. Fx. som da jeg lige brugte "independent" i stedet for selvstændig HAHA. Sker tit når jeg snakker med venner over Messenger! Men det er meget sjovt at opleve. Jeg tænker jo ikke engang over at jeg kun snakker engelsk, og skal ikke sådan påminde mig selv om at jeg jo skal stå op og snakke engelsk. Det kommer bare af sig selv


Til trods for at det hele kan være rigtig hårdt fra tid til anden, så beskriver mit humør på nedestående billeder mig dog heldigvis det meste af tiden! Nemlig glad, positiv og spændt på hvad året stadig vil bringe!

Xoxo Maria 

Likes

Comments

Hey alle! Tilbage med endnu et indlæg! Jeg vil her fortælle lidt om min ankomst, og mine første 3 dage her hos familien!

Ankomsten

Jeg skulle afsted kl. 9 om morgenen fra træningskolen, og Camilla og jeg gik op i cafeteriaet for at få den sidste morgenmad. Derefter skulle vi checke ud, og finde vores busser. Det var lidt vemodigt at sige farvel til hende, selvom vi snart ses igen. Jeg kunne dog ikke finde min bus nr. 8, men fandt ud af, at jeg faktisk blev hentet i en limousine! Ikke sådan en lang én, men i en "kort" version. Den var super lækker, og Camilla og de andre piger kiggede bare forvirret og var bare sådan: "What the hell, bliver hun hentet i sådan én?". Følte mig lidt VIP nu hvor at alle de andre skulle tage busserne haha. Men det var egentlig fordi at der kun var mig og en anden der skulle ud til det område jeg er I nu.

Jeg var så nervøs for at møde familien! I bilen havde jeg helt mavepine, så nervøs var jeg! For hvad nu hvis du ikke kunne lide mig? De skulle hente mig et aftalt sted hvor chaufføren satte os af, og da Keri kom i deres (kæmpe) store bil blev jeg bare så glad. Hun havde lille Avery med på bagsædet, som bare er for cute! Vi fik sat et mobilabbonnement op til mig med det samme, og så kørte vi hjem! Eller hjem og hjem... lige nu er vi på ferie på Long Island i et vildt lækkert og ekslusivt område kaldet The Hamptons, hvor at vi bor i West Hampton, ca. 200 M fra stranden. Keri´s forældre bor her nemlig i et vaskeægte kæmpe Amerikansk hus, og wow hvor er det bare lækkert! Blev helt overvældet da jeg så det! Men jeg skulle sammen med Keri hente resten af pigerne fra camp den dag, og vi hentede dem i en lille lækker lille golfvogn, da campen kun var ca 300 m. væk. Jeg synes egentlig det var mærkeligt at vi tog golfvognen, for der var jo kun 300 m. at gå haha.

Jeg mødte pigerne, og faldt uden problemer i snak med dem! De er alle så søde! Jeg har dog haft fri her den første weekend, men har været sammen med familien så meget som muligt.Lørdag

Vi tog til Chuck E Cheese´s om lørdagen, som jeg kun havde hørt kort om hjemmefra. Og hold nu op et kaos haha. Der var sådan nogen arkade-spil eller hvad de hedder, og så børn OVERALT! Will og jeg havde svært ved at holde styr på 4 piger der var helt oppe at køre, men det gik. Vi prøvede lidt forskelligt, og tog hjem efter vi havde spist Pizza. Dog spiste Will og jeg ikke pizza, men tog noget lækkert italiensk take-away hjem på vejen. Ellers gik den bare med lidt filmhygge om aftenen, inden jeg smuttede i seng igen.

Søndag

Jeg mødtes op med en au pair fra Syd Afrika ved navn Unis. Keri og Wills venner har nemlig hende som au pair, og derfor ville det jo være oplagt at mødes med hende. Vi snakkede rigtig godt lige fra starten. Jeg mødtes med hende ved mig, og sammen gik vi ind til den hyggelige by i Westhampton for at spise frokost. Jeg prøvede for første gang en Grilled Cheese sandwich, men synes den var aaalt for fyldt op med ost, og jeg kunne kun spise halvdelen.. derefter kiggede vi i butikker, hvor det meste dog var rigtig dyrt, idet at området også et ret ekslusivt. Jeg fandt dog en vildt flot kjole der var på tilbud til $50 sat ned fra $200, så det var en ret god deal! Den er mega classy, lige min stil! Kan være jeg sætter et billede ind af den når jeg lige har fået taget et, hehe.

Vejret var forøvrigt fantastisk, så efter byturen tog vi hjem for at skifte til bikini, og tog derefter ned i Swordfish Beach Club som ligger ca 1 km. fra vores huse. Det var et SKØNT område, og en mega hyggelig klub! Ikke noget man ser i DK. Bølgerne var dog alt for høje, og jeg hader i forvejen havet, så jeg blev oppe på stranden for at sole mig haha. På vej hjem var solen så småt ved at gå ned, og det var sådan et smukt syn! Se bare billederne nedenfor


Derefter tog vi atter igen hjem for at friske op, og så ind til byen for at spise aftensmad! Vi fandt en hyggelig restaurant hvor vi fik en kyllinge burger og lækker hjemmelavet iste til!

Byen i Westhampton er en mindre, hyggelig by, og efter min mening som taget ud af en film! Der er en rigtig hyggelig vibe, og jeg elsker at være derinde!

Efter det gik vi igen hjemad, og på vej hjem så jeg for første gang ildfluer!!! Jeg var alt for excited over at se dem, men de var så flotte! Det så vildt ud når flere lyste op på samme tid.. jeg var imponeret haha. Ellers tog jeg det stille og roligt, og gik bare i seng da jeg kom hjem.


Xoxo Maria 

Likes

Comments