Med en enkel tulipan...

Kan knappt vänta på att våra egna tulpaner tar sig genom jordytan och börjar knoppa. Vädret har ju varit helt magiskt idag, så vi har varit ute mer eller mindre hela dagen. Framsidan är nyfrisserad, alla gamla blomkadaver från förra året är bortklippta. Gräsmattan är krattad, och vi har gjort ett försök till att jämna marken efter de inkompetenta människorna som var här och grävde in fiber till huset. Till och med våran fyraåring vet att man återställer så gott det går om man inte ska göra om men vissa har visst inte lärt sig något.

Ikväll blev det grill med sällskap ute i solen. Så skönt när man kan sitta utan jacka på altanen. Livskvalité! Synd bara att det ska bli snö igen på onsdag?! Aprilväder kallas det va, haha!

Men nu blir det täcka för möbler på altanen innan godnatt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag var vi på Yasuragi med Lancôme tjejerna. Utbildning och sen bad i varma källor, tvagningsritual, kallbad, bastu och lugn för sinnet. Tänk om alla måndagar kunde vara såhär!

Hur fantastiskt är det när man får börja veckan med den härligaste dagen på hela veckan. Ett tips är att åka hit en vardag då det är lite folk. Allt man behöver är lite mjuka träningskläder om man önskar vara med på någon av aktiviteterna under dagen. Man får badkläder, yukata(morgonrock), tofflor, fri tillgång till frukt och vatten, utsökt lunch och kan bada, basta så mycket man bara önskar. Vi låg i varma bassängerna utomhus samtidigt som snön singlade ner utanför. Så mysigt.

Självklart avslutade vi dagen med ett dopp i kallbadet. Burr!

Likes

Comments

Den där kappan jag lovade att visa. Tog en bild som jag glömde lägga upp. Här provade jag den första gången. En Filippa K ullkappa som jag ville köpa i höstas men som jag av någon anledning inte gjorde. Hittade den på rea på Jackie och gjorde mer eller mindre ett fantastiskt kap. Love it! Råkade komma med en del saker runt om i bilden men äsch, jag lever ju ett vanligt liv och inte i ett magasin, så såhär kan det se ut då. Jag är så nöjd med kappan!

Likes

Comments

Fler som är med om detta? Haha

När jag vänder bort min uppmärksamhet i någon minut händer det att fotonisse är framme och tar femhundra bilder. En dag kommer han också förstå begreppet selfie, men det tar några tusen till försök innan han blir lika rutinerad som sin mamma. Viljan finns där iallafall. Haha!

Likes

Comments

Hemma igen efter två nätter i Malmö/Helsingborg. Och måste bara tipsa om BRA som jag flög med tur och retur till Bromma. Så himla smidigt med ett självbetjäningssystem som är superenkelt. Rekommenderas!

Likes

Comments

Johan P.

Efter en morgon och förmiddag full av utbildningar och coachning så landade vi i varsin stol runt ett stort bord på Johan P för lite lunch. En restaurang jag velat besöka i Malmö ett tag nu efter att den har florerat på en del bloggar. Den var precis lika bra som den presenterats.

Jag tog en fisksoppa som var helt magisk.

Likes

Comments

Den här plåtbilen fick lilleman sin första julafton. Den är mer oanvänd än använd och i helgen bestämde jag att den skulle säljas.

Men eftersom det är Filips bil, så var det såklart han som fick pengarna. 300kr såldes den för och jag tycker redan nu att det är bra att börja försöka prata ekonomi med honom även om det är lite svårt för honom att förstå.

Av 300kr får han köpa en nyleksak för 100kr och resten ska sparas/placeras i fonder eller aktier. Till lilleman får man säga spara än så länge men jag ser fram emot när han är några år äldre att försöka berätta om vart dessa pengar tar vägen.

Sen har Filip så mycket leksaker att nu får det bli en ut och en in metoden. Han måste sälja eller skänka en leksak innan han får något nytt. Hur gör ni?

Likes

Comments

Idag fick det bli en tur till Sigtuna. Vi strosade på isen, fram till det knakade och jag fick lite halvpanik. Jag ser framför mig hur jag ska gå tillväga om isen spricker, typ ta tag i barnet och kasta honom i säkerhet och själv falla ner i vaken. Nä men jag är lite hönsig så där. Sånna tankar har jag rätt ofta, någon annan som lider av samma? En i familjen tycker jag är lite smått överdriven. Hint, det är inte den lille.

Det blev iallafall inget bada utan vi kunde gå fram och tillbaka i lugn takt medan den lille for fram och tillbaka och gled runt på isen. Lite roar barn säger man ju och det stämmer väldigt bra in på våran lille. Sen tog vi en fika på tant brun, handlade en stor formfranska som vi matade änderna med innan vi for hemåt igen.

Likes

Comments

Någon som testat Kry appen? För mig, som nog har en mindre släng av hypokondri är det perfekt när jag googlar symptom mitt i natten. Det är sen min föredetta kollega, ett år äldre än mig, gick bort i bröstcancer och en bekant gick bort hastigt i någon form av cancer som spred sig väldigt snabbt som jag började bli det. Dödsångest har jag ju lidit av sen jag fick barn men de här två händelserna har verkligen förvärrat det hela och allt jag upptäcker som är "onormalt" ekar cancer i min hjärna.

Ikväll kunde jag inte sluta googla på en vit "knöl" som jag fått på tandköttet och enligt Google är mina dagar räknade. Jag fick panik och googlade ännu mer. Det slutade med att jag kom på att jag hade kry appen. Där fick jag vänta 3 min för att få prata med en legitimerad läkare som lugnade mig totalt. Det han kunde se var helt normalt. Så nu efter all denna stress ska jag försöka sova. Tack Kry!

Likes

Comments

Igår blev vi bjudna på kalas. Syrrans karl fyllde år i veckan.

Mamma har alltid bjudit på smörgåstårta när någon i familjen fyllde år och det går tydligen i arv. Väldigt goda och jag tror att födelsedagsbarnet var nöjd med kvällen.

Grattis än en gång!

Likes

Comments