Hey!

I dag har jeg endelig flyttet inn i rommet mitt på campus! Føltes egentlig litt rart å måtte dele rom med en helt fremmed, med det kommer sikkert til å bli bra. Rommet er litt kjedelig nå, men skal kjøpe inn ting etter hvert.

I morgen er min første skoledag på CSUMB, og jeg er såå spent!! Vi har noe som heter orientation day, hvor skolen gir oss informasjon og man får mulighet til å bli kjent med andre studenter.

♡ ♡ ♡

I går tok jeg turen til Santa Cruz som ligger ca 30-40 minutter unna Monterey med bil. Det er så fint der, og været er faktisk litt varmere der enn her i Monterey! Så jeg kommer nok til å besøke den byen oftere, hehe.

Håper dere har en kjempe fin dag♡

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Hei!

Endelig har jeg kommet til Usa, kan fortsatt ikke tro det!! Jeg måtte bare dra på en dagstur til New York, for en fantastisk by. Gleder meg til å komme tilbake hit en gang til, så verdt det!

Nå er det heller ikke lenge til jeg får studentboligen min, det blir så deilig å endelig flytte inn og pakke ut alt. Blir spennede å se hvem roomien min er😃

Håper dere har en kjempe fin dag!
♡ ♡ ♡

Smakte på tater tots for første gang, var kjempe godt!

♡ ♡ ♡

♡ ♡ ♡

​Den søteste hunden bare kom bort til meg, what a cutie!❤️

Likes

Comments

Hei, jeg heter Maria og er 22 år gammel. Høsten 2017 skal jeg reise til California for å studere der 1 år. Dette har leeenge vært en drøm, og jeg kan endelig si at den drømmen går i oppfyllelse!!

Skolen jeg skal starte på heter California State University, Monterey bay. Det ligger nærme byen San Francisco. 

Jeg har bestemt meg for å lage en blogg slik at venner, familie eller andre interesserte kan lese om min opplevelse i USA. Gleder meg utrolig mye til reisen, og kommer til å oppdatere underveis der.


Ha en super fin dag ♡

Likes

Comments