Header

Loppisfynd

Hittade två stycken Öglan på blocket som jag köpte för en billig peng. Älskar att göra fynd!

Dessa stolar hade en ganska blank svart färg och jag bestämde mig för att ge dem lite kärlek.

Började med att lätt rugga upp ytan på stolarna med sandpapper. Sedan målade jag ett lager med häftgrund. Stolarna såg efter denna målning ganska hemska och kladdiga ut. Använda en vanlig pensel.
Med is i magen började jag sedan måla med färgen Ambiance Superfinish, kulör Le Havre.

Har tidigare använt denna färg på vår köksstomme (när vi målade om luckorna) och tyckt att den varit helt fantastisk. Resultatet blev att stolarna ser sprutmålade ut. En alldeles matt och jämn yta och stolen blev som ny efter två lager.

Passade även på att måla en pappersask (från Jysk) i samma nyans. Även denna ser ny ut.

Nu ska jag vila upp mig och hoppas på sömn. Har återigen hostat mig igenom natten.

Nu till något helt annat. Började under natten googla på hjälp vid rethosta. Läste då på flera ställen att kakao innehåll hjälpsamma ämnen vid hosta och att många tyckte att detta hjälpte. Har tidigare testat allt från olivolja till citron.

Värmde nu under kvällen lite mjölk tillsammans med kakao (hostade väldigt mycket när jag skulle lägga en av barnen). Och vet ni vad, mina hostattacker slutade! Nu vet jag inte hur länge det hjälper men jag är så tacksam över att få stopp på hostan bara för en liten stund!

Imorgon ska jag hålla i en föreläsning och håller tummarna att det går bra. Vill inte gärna hosta mig igenom två timmar...

Hoppas att ni haft en underbar helg!

Kram Maria

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments