Header

Jul

Inlägg i samarbete med ellos

Det är så mysigt att äntligen få plocka fram ljusstakar och stjärnor i fönstren. Att komma hem och tända upp och bara mysa.
Igår packade jag upp mina nya julstjärnor som ni hittar till fyndpris här.

Adventsljusstaken är nu redo att tändas på första advent. Älskar att blanda de vackra eukalyptusbladen med grå betong, så vackert!

Hoppas ni får en bra start på veckan!

Kram Maria

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gästrum, Sovrum

Inlägg i samarbete med ellos

Har länge letat efter det perfekta sängbordet och tror nu att jag hittat det! Förutom att det är snyggt och praktiskt så kan man dimma ljuset och ladda mobilen i uttaget.

Ni hittar sänglampan/bordet här.

Skönaste och finaste linnepåslakandet i den (enligt mig) perfekta grå nyansen hittar ni här.
Detta påslakan finns även denna helg med på black weekend erbjudande!

Den finfina korgen med lock hittar du här.

Karmstolen hittar du här.

Mitt mål var att göra adventsfint denna helg. Ta ris och plocka fram stjärnor och ljusstakar. Får se om jag lyckas, har nämligen fått för mig att ta fram en gammal hink med färg (som aldrig blivit använd) och måla om i ett rum.

Tack för att du kikar in!

Kram Maria

Likes

Comments

Inlägg i samarbete med Jollyroom

”Årets största kampanj har startat på Jollyroom! Vi kör Black Friday hela veckan och har skickat ut ett team med prisjägare i rymden för att hitta galaxens bästa Black Friday-deals. Vi ger dig nya produkter till Black Friday-priser varje dag. Under hela veckan! Gäller så länge lagret räcker. //@jollyroom”

Likes

Comments

Vinter, Vardagsrum, Matsal

Det blir långt mellan inläggen just nu.
Vardagen rullar på med diverse aktiviteter.
Försöker uppdatera med fler bilder på Instagram @mariasvitabo

På sista tiden har vi förutom jobb och träningar hunnit med besök vid vår stuga (stor renovering + utbyggnad). Nu börjar det bli roligt att hålla på. Har tidigare fixat utomhus men nu är det insidans tur. Såå mycket jobb återstår så vi behöver inte vara sysslolösa. Mer om detta projekt och bilder kommer framöver.


För två veckor sedan var jag på fotokurs. Så kul och välbehövligt. Älskar att fota och att lära sig kameran "på riktigt" är något som jag länge väntat på.
Ni hittar fotografens fina bilder på Instagram @jonsjonna.photo
Nu ser jag fram emot fortsättningskursen med bildredigering.

Stort tack för att ni kilar in!

Kram Maria

Likes

Comments

Inlägg i samarbete med Jollyroom

"Rymden… Den sista utposten. Två prisjägare har lämnat jorden för att utforska främmande nya världar, söka efter produkter till extremt bra priser och modigt färdas där ingen människa tidigare varit. Nedräkningen till årets Blackweek har börjat. Nya Black Friday-priser, varje dag, hela veckan. Den 20 november kl. 00.01 startar resan på Jollyroom !"

Likes

Comments