Header

Badrum, Kläder
I tisdags var jag till Leksand, fick med mig denna fina klänning hem! Den kommer från Vintage by Fé. Kommer att bli en favorit i sommar!

Hälsade även på hemma hos denna trevliga tjej! Lika fint och mysigt på riktigt!
Måste gå och torka av min spegel, såg på den översta bilden att jag fått två små barnhänder i spegelbilden ;-)

Kram MariaDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Utbyggnad
Hej!

Börjar bli så sugen på att sätta igång att inreda hall och kök trots att det är lång tid kvar... Blir mer och mer förtjust i blått, känns som en härlig sommarfärg. Kanske kommer jag att ha någon blå detalj i mitt kommande kök (i alla fall under sommaren).

Våra planer ser ut så här:

¤ Måla klart trapp och väggar vid trappan.
¤ Sätta upp gipsskivor och göra klart så mycket som det går (innan utbyggnaden tar fart igen) i matrum.
¤ Riva veranda för kommande hall, samt gräva och göra grund.
¤ Få snickarhjälp med stomme till hall och för byte av resterande gammal panel.
¤ Riva upp golv i kök (och därmed ut med det gamla köket)och lägga in golvärme.
¤ Nya väggar i kök och hall.
¤ Det nya köket ska upp (oh, vad jag längtar!).

Bild: Sköna hem

Kram Maria

Likes

Comments

Övrigt
I helgens finväder passade jag på att plantera om och beskära mina pelargoner. Har tänkt göra detta en längre tid, men det har liksom inte blivit av... Nu får jag hoppas på att de växer snabbt så att vi snart får njuta av de fina blommorna!

Älskar detta härliga vårväder!
  


Kram MariaLikes

Comments

Barnrum
Fredag!

Igår var det ännu en härlig dag! Hoppas att denna blir lika fin! Brukar vädra igenom övervåningen när sängarna ska bäddas. Det blir så härligt med vårluften som kommer in!

Wilma har inte haft något sängbord i sitt rum. Som så mycket annat hittade jag en gammal hylla (i min pappas lada, tror det var hans första hylla) som nu fungerar som sängbord. Tidigare har Wilma haft den som förvaring i sitt kök. Den är gammal, nött och lite sned. Alltså perfekt charmig och originell! Dessutom rymmer den en hel del.

I fönstret står min favoritlampa för barn. Älskar dessa kaninlampor, de lyser så mysigt om kvällen! Tjejerna har likadana lampor, de även fått sparbössor av samma modell. Helst skulle Wilma vilja ha en riktig kanin. Kanske, någon gång kan detta bli verklighet...

Ha nu en superfredag! Tack för att ni kikar in hos mig!
Kram Maria

Likes

Comments

Barnrum
Hej!

Vilken underbar dag det har varit idag! Värme, sol och vårkänslor!

Visar nu bilder på mitt fina blocketfynd som jag gjorde i veckan! Är så nöjd! Nu har Ikea lampan åkt ut och in har denna vackra vintage lampa kommit!Kram Maria

Likes

Comments

Gästrum

Ny vecka!

Idag har jag och Wilma varit till stan! Köpte lite nödvändigt och gjorde återbesök till öronläkaren. Sist men inte minst gjorde vi ett litet blocketfynd! Mysigt med en dag tillsammans!

Visar er lite bilder från vårt gästrum. Här står även ett gammalt skåp som har hängt med länge. Det stod tidigare uppe i vår lilla hall. Nu känns det som den har fått en mer rättvis placering. En kopp från Tine K har även fått flytta in, den enda svartvita saken jag har i mitt hem just nu, annars går allt i vitt ;-)

Hoppas att ni alla får en bra start på veckan! Nu ska jag kika lite på TV innan det är dags för sängen!

Kram Maria

Likes

Comments

Vardagsrum
Äntligen fredag! När man är mammaledig känns det dock som fredag hela veckan! Nu har min kvist börjat att bli grön, hoppas snart på fina blommor!

Idag blir det småfix och ett besök vid vår nya thai restaurang! Älskar denna mat och kunde äta den varje dag!

Ha en trevlig helg!!Kram Maria

Likes

Comments

Övrigt
Hej på er!

Idag var det mer gråmulet ute. Har nästan vant mig med att det ska vara sol under morgonpromenaden! Så härligt nu när snön sakta börjar dra sig tillbaka!

Har köpt en ny blomma! Blomman med det fula namnet, som man knappt vill fråga efter... Sophora heter den och jag älskar dess spretiga grenar, med de små bladen på!

Nu ska jag passa på att städa lite innan lilla Ida vaknar i vagnen!


Kram Maria

Likes

Comments

Vardagsrum
I vårt vardagsrum är det en möbel som fått följa med från vårt gamla möblemang. Bordet köpte jag för flera år sedan. Nu har det kommit på modet igen, Tine K har flera fina exempel. Jag köpte bordet här och jag tror att det fortfarande har liknande som de säljer!

Mattan i vardagsrummet är köpt på Mio och heter Sydney White. Den mäter 200*290 cm. När vi köpte mattan hade jag letat överallt efter en matta som inte gick mot det gula och beiga hållet. Skulle helst vilja ha en ullmatta, men vi hittade ingen som gick åt rätt färghåll. Denna matta är tvinnad med vita och grå trådar, en bra nyans som passar till soffan. Wilma älskar att sitta på mattan och sitter gärna på den och leker!

Ha en bra dag!!Kram Maria

Likes

Comments

Butiker
Missa inte att General Store öppnar idag!
Tycker att det ska bli spännande att se utbudet! Skulle gärna vilja några vackra emaljkastruller...Kram Maria

Likes

Comments