Header

Jul
Hallå där!

Vilket blåsväder vi har haft... Trodde här om natten att hela taket skulle blåsa bort, men som tur är ligger det kvar;)
Här har vi det ganska lugnt. Barnen är krassliga, dras med förkylning och Wilma har återigen öroninflammation. Trött blir man då sömnen inte alls är på topp. Nu hoppas jag att de är på bättringsvägen, de är mycket piggare idag!

Snart är det nytt år! Mycket har hänt detta år!

Julen är alltså snart förbi... I fönstret i vårt vardagsrum står en vit gran med några tomtar från Walther & Co. Den har hängt med ett tag, tycker att den är ganska charmig. Granen i Wilmas rum har åkt ut (mycket barr), de andra får stå kvar ett litet tag till.

Ha en riktigt trevlig kväll!


Kram Maria


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kök
Hej!

Hoppas att ni har haft en bra jul!

Håller på att skissa lite på vårt blivande kök med hjälp av Ikeas köksprogram. Kul att testa hur man vill ha det. Vill ha enkla vita luckor och en bänkskiva av sten. Sedan skulle ett smeg kylskåp sitta fint! Frågan är om man ska ha några överskåp? Just nu lutar det åt överskåp.

Bjuder på en liten planeringbild!Kram Maria

Likes

Comments

Jul
Ville bara kika in och önska er alla en god jul!
Här har vi firat med min familj och haft en underbar dag tillsammans! Som tur är hade vi också varit snälla och tomten kom därmed efter en lååång väntan.

Ha en trevlig julafton!Kram Maria

Likes

Comments

Jul

Hoppas att ni har det bra i julstöket!

Här har det varit storstädning hela dagen! Nu är huset dammfritt och fint! Älskar den nystädade känslan, skulle vilja ha det så jämt. Wilma tjatade så innan vi skulle börja damma, hon älskar att städa (dock inte sina leksaker). Tänk om detta kunde hålla i sig!

Visar idag bilder på Wilmas egen gran! Det blir så mysigt när den är tänd! Belysningen har hon hängt i så fint själv!

Imorgon blir det köttbullerullning. Som att göra kokkosbollar, som min dotter säger;)

Kram Maria

Likes

Comments

Vardagsrum, Jul
Fyra dagar kvar till jul!

Förra året köpte jag lite nya kuddar med julord. En har hittat till vardagsrummet. Vår jul i vardagsrummet går i vitt med gröna inslag i form av julgran, julros och kransar. Ska till julafton köpa hem lite röda juläpplen att sätta ljus i. Att duka med ljus under denna årstid är så mysigt! Hoppas nu att den härliga snön får ligga kvar och att min förkylning kan gå över.. Har ingen smak alls nu och skulle gärna vilja njuta av all god mat!

Ha en bra dag!

Kram Maria

Likes

Comments

Jul
God morgon!

Just nu myser jag och lilla Ida till julgranen. Storasyster sover än. Har även "piffat" upp vårt skåp med lite mysig belysning (bilderna blir lite suddiga utan blixt).

Ha en bra start på vår julevcka!
Kram Maria

Likes

Comments

Jul
Nu är alla fyra ljus tända och granen har kommit på plats! Ute snöar det för fullt! Nu är det alltså bara att vänta på att julen ska komma!

Granens vita kulor blev kvar i lådan och de små kulorna i fattigmanssilver fick ta plats. Tycker att det blev bra med min nya korg att ha granen i!

Wilma har idag varit feberfri! Själv är jag lite halvkrasslig, snuvig och lite hostig. Att storfröken blivit bättre märktes med att det blev dans på golvet till julsånger. Hon läängtar tills hon ska dansa runt granen.

Ha en bra fjärde advent!


Kram Maria

Likes

Comments

Vardagsrum, Jul
Då är det fredag igen och veckans bästa dag!

Har piffat till amaryllisen lite genom att ha i blåbärsris. Snart får månbordet flytta sig då det blir dags att ta in julgranen! Kommer att ta in den någon gång i helgen så att vi hinner njuta av den innan jul. Efter jul tar jag gärna ut den snabbt... Wilma har tjatat om en julgran sedan förra vintern. Vi har tidigare inte haft plats, så nu längtar hon efter granen...

Vi ska även försöka kurera oss i helgen. Vi är förkylda och Wilma har feber. Vill nämligen vara friska tills nästa helg!

Ha en bra fredag!Kram Maria

Likes

Comments

Jul
Sankta Lucia...

Vi firade lucia med vår stora tjej igår. Sedan blir det firande på dagis i morgon. När lucia kommer då får man ännu mer julkänslor. Tycker att det är så mysigt med alla lucior, tärnor, gossar och småtomtar!

Ha nu en trevlig lucia!


Kram Maria

Likes

Comments

Jul, Kök
Då har ännu en helg gått och vi har tänt tre ljus i adventsljusstaken!
I helgen har min man hämtat lite ris och smågranar. Genast blev det mer julstämning! När jag blickade ut genom fönstret i helgen såg landskapet verkligen ut som ett sagolandskap. Det är så vackert när solen skiner och snön ligger vit! Tråkigare var det i morse då det regnade, hoppas att snön får ligga kvar...

I vårt kök har en liten gran hittat in och några små mailegtomtar. Tallrikshyllan har också kommit upp, här får den sitta tills vi ska riva i köket...

Hoppas att ni får en bra start på veckan!Kram Maria


Likes

Comments