Header

Uterum, Lekstuga
Under gårdagen åt jag och lilla Wilma frukosten ute i det härliga vädret! Så skönt! Man fick nästan utlandsvibbar i den härliga värmen!

Själv läste jag lantlivs specialtidning sommarhem, härligt och inspirarande med flera mysiga och fina hem!
Wilma har den senaste tiden "bott" i sin lekstuga, kan verkligen rekomendera en lekstuga om man har pyssliga barn!




Kram Maria

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Övrigt
Trevlig fortsättning på en underbar påsk! Vilket väder! Vi har spenderat påsken hemma och framför allt ute! Wilma har varit påskkärring och ritat påskkort som hon delade ut till grannarna. Det är så roligt att föra traditioner vidare som man själv hade när man var liten.

Påsken har fått pynt genom blommor och en vacker påskteckning föreställande Gullefjun som Wilma gjort på dagis. Har köpt påskliljor och härligt våriga rosa Gerbera.

Våren är här!

 


  Min lilla påskkärring! 


Kram Maria


Likes

Comments

Hallå där!
Här är det inte tätt mellan inläggen, men jag lovar att det ska bli bättre!
Jobbar just nu de sista veckorna innan jag ska gå hem och vänta på att vår lilla bebis vill komma ut. Det är hektiskt att vara lärare under vissa perioder och just nu är det en sådan period, utvecklingssamtal, planering, rättning och överlämning... Det ska bli skönt att "vila" snart!
De bristande inläggen orsakas till största delen av trötthet och kaos. Det tar tid att bygga ut kan jag lova! Men, det kommer att bli såååå skönt med ett större hus! Vi har verkligen vuxit ur det "gamla".

Mina få lediga stunder ägnas åt inspiration och planering av den kommande inredningen och val av olika material. Tidningar bläddras i och bloggar läses, oh vad jag också vill... Den som väntar på något gott...


Inspiration...


och en dröm om ordning och reda....

Bild från Lantliv
Foto: Thomas Hjertén


Kram Maria

Likes

Comments