Header

//Phantom 3 Standard Drone//

//GoPro Hero 4 Silver//

//iPhone 6//

//Snapchat//

//Andras bilder//

Hello! Nu är sommaren slut, eller snart slut. Sommarlovet är i alla fall slut. Jag säger det varje år, men den här sommaren har verkligen slagit allt. Har haft något att göra varje dag och njutit varje sekund. Den här sommaren kan jag leva på lääänge.

Likes

Comments

Bilder från igår kväll på Axel, Linnea och mig när vi suppade lite. Vi försökte oss på en variant av en yogachallenge men det ju inget vidare. Judith tog bussen hem igår och istället hoppade Linnea av från samma buss. Skjutsade dock hem Linnea imorse så nu är det tomt igen. Igår och idag är lediga dagar så det är skönt. Hade dock velat jobba idag då det har regnat, + har inte varit sådär jätteproduktiv, legat i sängen och redigerat bilder haha. Men sånna dagar måste man få ha ibland. 

Nu ska jag redigera de sista bilderna sen ska jag ta båten bort för lite träning hos Axel. Man kan ju i alla fall försöka hålla igång träningen liksom. har gått från att i våras tränat minst 3 gånger i veckan med knappt några onyttiga mål överhuvudtaget till att träna typ 1 gång i veckan och äta kakor till frukost haha. Sämst. Nu har jag och Axel bestämt att vi ska"träna" (simma/styrketräning på bryggan) varannan dag från och med nu, vi får se hur det går. Bye

Likes

Comments

I förrgår kom Judith som jag inte träffat på typ ett år?? Förutom på en begravning i våras lol. I lördags kappseglade jag, Axel, David och Per. Vi kom dock försent så vi missade starten och kom sist haha. Sen kom som sagt jude och då seglade vi c55, det gick bättre. Börjar typ nästan gråta när jag tänker på att skolan börjat snart. Fan

Likes

Comments

​Några av bilderna som togs i mars. Deras album släpps i höst tror jag så det finns inget att lyssna på än, tyvärr. Jag följde med på förhandsvisningen och även om rock inte är min genre så lät det riktigt bra. Det är alltså ett band jag snackar om, Miss Behaviour heter dem!

Likes

Comments

I onsdags åkte jag till stan efter jobbet för att bland annat göra fransförlängning. Så extremt skönt att vakna upp på morgonen och slippa fixa sig. Färgade ögonbrynen också så nu mera borstar jag endast tänderna i badrummet. Tog bussen tillbaka samma kväll och då följde Emelie och Fanny med. Vi kom dock bara halvvägs då man tydligen skulle ha förbeställt taxi om man ville enda till arkösund, så pappa fick komma och hämta oss klockan 12.. Sen regnade det hela tiden de var här, men vi gjorde det bästa av det såklart. 

Likes

Comments

I förrgår premiär-flygde vi dronen, en riktig cool liten sak alltså! Så himla nice att kunna se alla öar uppifrån och kvalitén blir hur bra som helst. Är väldigt nöjd med köpet med andra ord haha.

Igår började jag jobba och det känns bra, jobbar i princip hela sommaren men trivs så det är lugnt. Alltid skönt att vara i Arkösund oavsett vad man gör liksom. Trodde sommarlovet skulle börja dåligt, men allt har löst sig och blivit väldigt bra! Haha. Imorgon ska jag in till stan efter jobbet för att träna och göra fransförlängning lol. Tar bussen tillbaka samma dag då även Fanny och Emelie hänkar, de niceee.

Likes

Comments

Instagram@mariasvernell