Nej men vad säger ni om den här härliga rätten:)
Fiskbullar och potatis, är det bara vi som äter det? I alla bloggar, facebook inlägg lever människor i ett tidningsmagasin. Hur orkar människor hålla denna fantastiks yta av skönhet, vacker inredning och maträtter som är fint upplagda på fina fat. Förstår inte denna fasad. Hoppas att den nya generationen hittar andra ideal än ett liv som ser ut som ett designat inredningsmagasin!

Likes

Comments

Nyss inkommen från stallet efter ett härligt ridpass på finaste Prinsezz:)! Hon var så duktig och trippade fram i mörkret under ett härligt norrsken! Dessa kvällar känns det som att jag inte vill vara på något annat ställe på jorden. Det är dock otroligt oglamoröst med tidiga mornar och sena kvällar, mockning, träning av hästar, bära vatten och väga hö. Jag har givetvis valt detta själv och tycker att det är värt varenda minut, oftast:)

Likes

Comments

År 2000 fick jag min första dotter, Juliana vid 24 års ålder. Dessvärre blev jag ensamstånde med henne när hon var 5 månader. Då var det bara till att kavla upp ärmarna och jobba för att få ihop till mat och hyra.

Jag fick fast jobb och träffade så småningom en man som var allt annat än bra för mig. Jag vet hur det är att bli totalt nedtryckt och känna att jag var livrädd för att lämna denna man. Jag fruktade för mitt och min dotters liv.

Till slut lyckades jag göra det omöjliga en kväll när jag visste att min dotter inte var hemma lämnade jag beskedet att jag tänkte lämna honom. Det blev en mycket jobbig period i livet.

Till sist så kom min Indian med mörkt hår och vackrare än någon annan människa på jorden och tog mig med storm. Han har verkligen stöttat mig i min fortsatta resa genom livet. Idag har vi 2 gemensamma barn och jag känner mig stark och positiv till livet och alla de utmaningar som står framför mig!

Med att göra en klassresa menar jag att som liten individ som inte har vågat eller trott på sig själv ändå lyckats studera på universitetet 5 år och sedan våga tacka ja till ett chefsjobb! Att slänga sig ut i det okända och investera i en jordbruksfastighet med lite kunskaper. I varje nytt samanhang krävs en social acceptans från övriga som kanske ser mig som nykomling, rival och jag ifrågasätts....kan jag det här? GIVETVIS vi kan lära oss allt vi vill bara man är beredd på att kämpa för sin dröm.

Likes

Comments

Jaha men vem är då Maria Sulk?

Jo hon är en liten tjej som kommer från en liten by och uppvuxen med skilda föräldrar. Som liten tyckte jag verkligen inte om skolan eftersom jag hade extremt dåligt självförtroende. Jag skulle gissa på att mitt dåliga sjävförtroende har att göra med många olika omständigheter som jag inte kommer att diskutera här.

Jag upptäckte något som gjorde att jag vågade leva ut mina känslor, nämligen teater. Som 10-åring spelade jag huvudrollen i en liten pjäs på skolan och fick stående ovationer av min lärare som tyckte att jag skulle satsa på skådespeleriet när jag blev större. De orden tog jag med mig och min lärare vet nog inte idag hur mycket hennes ord har betytt för mig. När jag valde gymnasium så blev det givetvis drama och teater. Också eftersom jag inte var något direkt geni i skolan förstås. Jag hade inte dåliga betyg men inte heller några toppbetyg utan snarare en medelmåtta.

Gymnasietiden var på många sätt fantastisk då jag träffade många nya personligheter som var allt annat än vad jag var. De var individer som gick sin egen väg och som vågade vara annorlunda. Jag hade inte förberett mig på att när man valde den här inriktningen hade man redan valt att inte tillhöra "de normala i samhället". Första natten på elevhemmet vaknade jag upp med att det stod JÄVLA SOESARE på fönstret, SOES står för social estetisk. Jag blev givetvis livrädd....herregud första dagen i ett nytt samhälle och en helt ny skola, vad skulle hända härnäst?

Jag älskade drama lektionerna och fick möjligheten att göra min praktik på Dramaten i Stockholm vilket var en helt fantastisk upplevelse:) Jag träffade många kända människor så som Lena Endré, Johan Rabeus och många fler. Jag fick gå på premiärer och hjälpa tll bakom kulisserna.....det var en helt underbar vecka!!!

Efter gymnasiet fick jag jobb på en skönhetssalong med makeup och parymer. Då jag kände att mitt självförtroende inte höll för att göra verklighet av mina skådelspelardrömmar så hamnade jag där istället. Inget som jag ångrar idag. Jag fick träffa en fantastisk människa på många sätt och vis som har lärt mig det som jag är idag......att vara Chef och att driva ett eget företag. Många saker faller på plats senare i livet och man har många personer att tacka för att man har blivit den man är, att man har de värderingar man har och att man fått med sig vektyg för att orka när stormarna blåser som värst.

Rastlös har jag nog alltid varit och hela tiden letat efter vem Maria är och vem jag vill vara. Det kan för många personer vara en mycket smärtsam resa genom livet för att ta reda på dessa saker....och så har det nog varit för mig, jag har inte valt den lätta vägen för att komma dit jag vill utan snarare tvärtom. ALLTID väljer jag en större utmaning än vad jag borde...PUST

Jag arbetade i Turkiet en säsong på ett golfhotell när jag var 20 år och sade då upp mig från min fasta tjänst, helt idiotiskt .Där fick jag uppleva en helt annan kultur då jag bodde ute på landsbygden tillsammans med den inhemska turkiska befolkningen. Jag reste sedan runt i Turkiet och fick se många vackra platser. Jag kände dock att detta arbete inte var något för mig då utseende fixeringen var helt enorm. Allt handlade om vackra kroppar och pengar. De som reste till dessa hotell på den tiden var rika ryssar för det mesta och för mig handlar livet om så mycket mer än vad som finns på ytan.

Dygnet har tyvärr bara 24 timmar så nu måste jag gå till sängs eftersom klockan ringer 5 och hästar ska tas ut och fodras. Ni får läsa mer imorgon om vem jag är och varför jag valt att skriva om min "klassresa". Natti natti

Likes

Comments

Känns som detta kommer att ta lång tid att lära sig med olika tekniker och design:) Jag kommer nog att spendera otaliga timmar framför datorn då jag ser att tiden bara flyger iväg.

Dags att gå ut i stallet och pyssla om hästarna lite så återkommer jag!!

Likes

Comments