Tog ett litet uppehåll nu i några månader. Kände att innan skolan började ville jag konsertera mig på det ;) Men nu är jag tillbaka och kör igång igen (:Tyra och jag

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som ni läste mår jag inte så bra idag, har jätteont i magen. Kommer troligen inte bli så mycket uppdatering...

Likes

Comments
Kollar just nu på ThatcherJoe eller Joe Sugg live på Younow.com! Alltså har är så grym, älskar honom! Typ flippar ur!

Likes

Comments

Likes

Comments


Följ mig gärna på instagram, twitter och blogkeen!

Instagram: @mariastriid

Twitter: @MariaStrid01

Blogkeen: Sök på men nattstad.se/mariastrid

Likes

Comments

Är hemma nu efter att ha varit hos sjukgymnasten. Det gick bra och fick ett program jag ska köra och sedan ska jag komma dit två gånger i veckan och sedan sedan får vi se vad som händer! Men nu är jag som sagt hemma och ska snart göra min övningar och efter det sticka till stallet, det är första gången i den här gruppen så det är spännande!


Likes

CommentsLinne/bikbok kofta/holister shorts/only skor/Palladium halsband/barncancerfonden

Likes

Comments

Är hemma nu efter sjukhuset, det gick bra vi ska får en remis till en röntgen, åkte också till en sjukgymnast och bokade tid imon.

Likes

Comments

Sitter nu på östra sjukhuset och väntar på att bli inropad, ska som sagt kolla min knän. Efter det så ska jag åka hem och sedan till stallet.


Likes

Comments

Dålig uppdatering igår också, men jag gjorde faktist ingenting igår... Vaknade halv tolv gick upp satte mig i soffan och kollade på tv. Typ det jag gjorde hela dagen förutom när jag gick ner till Willys för att köpa bröd till kvällsmat!

Men idag ska jag till östra sjukhuset för att kolla mina knän och troligtvis ska vi få en remis till röntgen. Ska också rida idag två gånger, en gång för min syster på hennes lektion eftersom hon inte kan komma och sedan min egna lektion:) och sedan imon ska jag också rida!
Likes

Comments