View tracker

Hej!

När jag var på stan med mina tjejkompisar såg vi dessa skor. Kolla bara på dem!! Hur snygga är dem inte? 😍 Dem skulle se superfina ut med någon söt klänning eller kanske en bal eller finmiddag. Jag köpte inte dem för att dem kostar ganska mycket, runt 1500 om jag minns rätt. Men det är definitivt en wantie 💗             

Skorna är från Steve Madden. 

XOXO ♡

Likes

Comments

Hej!

Idag var jag på en smink kurs. Smink kursen var där jag brukar fixa mina ögonbryn, vilket jag också gjorde idag. Jag lärde mig mycket nytt och det var verkligen roligt :)

Ikväll ska jag på bio och kolla på deadpool, den verkar bra och jag tror att det är min typ av film. Men det kommer nog ett inlägg imorgon om vad jag tyckte om filmen. Jag hinner tyvärr inte skriva vad jag tycker om den idag eftersom att filmen är 21:00 till ungefär 23.

Kram Maria ♡

Likes

Comments

Hejsan!

Jag hoppas att allt är bra med er. Som ni kanske har märkt så har jag inte hunnit blogga så mycket på sistone vilket är lite synd. Men idag var jag i Stockholm tillsammans med min familj så här kommer lite bilder:

Kram Maria ♡

Likes

Comments

​Hejsan!

Jag ville bara säga att jag kommer att blogga 2-3 gånger i veckan till och börja med eftersom att jag har som sagt, sjukt mycket skolarbete. Men jag ville bara säga det. Och nästa vecka ska jag börja blogga på riktigt, alltså mer bilder :)

xoxo <3

Likes

Comments

Hejsan!

Det känns som 100 år sen jag uppdaterade min blogg, så tråkigt jag vet! Men nu är jag tillbaka. Anledningen till att jag inte har lagt upp något nytt är för att vi har flyttat och jag har haft en massa skolarbeten att göra. Men idag är det alla hjärtans dag för er som inte visste :) Jag tycker själv att alla hjärtans dag är ganska roligt och mysigt att fira. Många tycker att det är överskattat men neeej kom igen hörni! hur ofta firar vi dem vi älskar? Det behöver inte vara ens pojkvän. Det kan lika gärna vara ens familj eller kompisar. Så sprid kärlek idag hörni!!

XOXO <3

Likes

Comments

View tracker

Hejsan!

Förlåt igen för att jag inte har uppdaterat på såå länge. Det blev ingen kryssning för mig i helgen pga storm. Men i fredags så var jag och mina kompisar på fest hos Lova, vi kollade på idol, åt tacos, godis och pratade massor. Där tog jag tyvärr inga bilder men vi hade superkul!

Jag har kollat så mycket på Nicki and Gabi på Youtube, har aldrig riktigt kollat på deras videos men i helgen kollade jag på nästan alla. Har även kollat mycket på Gabis vlogg kanal. Jag älskar hennes stil och hennes rum, och hår och precis allting! Nu ska jag äta lunch hejdå

p.s här kommer en bild på Gabi

Kram Maria

Likes

Comments

Hejsan

Vet inte vad jag ska börja skriva här eftersom att jag har så mycket att säga. Men jag har julbakat hela kvällen därför har jag inte hunnit att lägga upp ett inlägg tidigare, så förlåt haha. Jag bakade mjuk pepparkaka, det ser ut som en sockerkaka och gräddkola med apelsinsmak. Jag har ätit så mycket av julbaket nu så att jag mår illa men det var super gott (dem första 2 minuterna).

Jag längtar iallafall såååå mycket tills imorgon!!! Jag och några andra kompisar till mig ska hem till Lova på fest och sen så blir det ju idolfinal. Såååå sjukt taggad men ändå nervös. Amanda är ju så bra men det är Simon också, men jag tror att Amanda har allt som krävs. Hon kan både sjunga vanligt fint och rappa, det kan inte dem flesta sångerskor. Simon är också bra för att han framför så coolt men inte riktigt min smak.

Någonting bra som också kommer hända imorgon är att vi börjar 10:20, supeer skönt. Vi kommer också ha en väldigt lugn dag vilket är perfekt för en fredag.

Kram Maria

Likes

Comments

Hejsan!

Förlåt mig så hemskt mycket för en dålig uppdatering på bloggen, har haft så mycket att göra. Men jag ska försöka skriva varje dag. Just nu sitter jag i mitt rum och har slutat plugga matte, men ska istället plugga spanska. Det är så stressigt is kolan nu för att vi har så mycket att göra. Annars har dagen varit rolig och gått bra. På idrotten idag hittade min kompis Filippa Lacrosse pinnar och boll som vi spelade med i slutet av lektionen. (hon har också en blogg, nouw.com/filippawe) För er som inte vet vad Lacrosse är så är den en sport, jag personligen fick reda på det genom tv-serien Teen Wolf. Lacrosse pinnarna vi spelade med var inte exakt som dem riktiga för att de riktiga har nät istället för plast (för att bollen inte ska hoppa ut lika lätt när man har fångat den). Jag är ett stort Teen Wolf fan och tyckte att det var sååå kul med Lacrosse haha. Så min dag har varit super kul! Nu måste jag äta och sedan fortsätta plugga Hejdå!

Kram Maria

Likes

Comments

Hejsan!

Idag är det 30 November vilket betyder att det är december imorgon. Gud vad tiden flyger snabbt, det känns som att det var sommar en månad sen. Men det är okej för mig eftersom att vinter är min favorit årstid. Dels för att det är julafton och min födelsedag. Jag hoppas att ni längtar efter december lika mycket som mig och vi hörs!

Kram MariaLikes

Comments