Hei alle sammen! En kjapp udate fra meg. Som en stor sminkeelsker, så bruker jeg en del penger på sminke hver måned. Noen syns kanskje det er totalt unødvendig, men jeg ser det som en hobby og da bruker jeg det jeg føler for. Andre går kanskje på dans eller andre idretter, og det er også hobbyer som koster penger. Tilbake til poenget. Denne måneden har jeg hatt lyst til å prøve litt produkter fra merket Urban Decay, og høsten er jo her nå, så jeg kjøpte et øyenskygge-palett med fine høstfarger, og en fin leppestift jeg syns matchet veldig godt. Alt vist over er kjøpt på Kicks, og det er også tilgjengelig i deres nettbutikk http://www.kicks.no. Nå for tiden har de også 20% rabatt på base-produkter, så jeg kjøpte med en ny primer og en settingspray. (Dette er innlegget er ikke sponset, bare så det er sagt.)


For tiden driver jeg å ommøblerer på soverommet mitt, og jeg har tenkt å lage en "room-tour" video når jeg er ferdig. Jeg kommer også til å legge ut sminke-videoer etterhvert, men det vet jeg ikke helt når blir enda.


Håper alle har en fin onsdag!

xoxo, Maria Sophie 

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

VARIOUS
Jeg og blogg har hatt et litt av og på forhold. Litt fordi jeg har hatt litt lite å skrive om, og fordi jeg ikke har likt sluttresultatet av det jeg har gjort. Dette både på grunn av at jeg er elendig med design og dårlig med oppsett. På blogg.no var dette da veldig vanskelig for meg. Nå har jeg endelig funnet denne siden, og her virker det mye lettere å få det resultatet jeg ønsker. Jeg har enda ikke helt bestemt meg hvor ofte jeg kommer til å blogge da jeg også driver med YouTube, men det vil bli noen oppdateringer ukentlig.

Jeg er også aktiv på Twitter, Facebook og Instagram - så følg meg gjerne der! 😊


/Me and blogging have had an on and off relationship. A little because there has been nothing for me to write about, and because the end results didn't reach my expectations. This is because I suck at design and I'm bad with layouts. On blogg.no this was really tricky for me. Now that I found this page I feel like it's gonna be a lot more easy for me to achieve the result I want. I haven't quite decided how often I will update this blog, since I also do YouTube, but there will be a few updates a week. 

I'm also active on Twitter, Facebook and Instagram - so feel free to follow me! 😊 /Likes

Comments

Facebook
Twitter
Snapchat
Youtube
Instagram
Blogkeen
Nouw
Subscribe