WISHLISTS

Som nevnt tidligere, så går jeg igjennom en forandring nå. Det gjelder også i stil. Jeg har begynt å bry meg mer om klær og hvordan jeg kler meg igjen, og det føles faktisk veldig bra! Klær står derfor høyt på ønskelisten denne måneden, og her er topp 8 på ønskelisten.

Hvis noe av dette falt i smak hos deg også, så trykk på bildet for å komme direkte til produktet du likte. ♥

Nå kan helgen bare komme!! Ha en fin fredag

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Fantastisk dag på Linnekleppen i går. Strålende sol, masse snø - julestemningen begynner å komme :)

Jeg hadde det utrolig hyggelig i går med både hunden min og en god venninne. Hva mer kan man ønske seg? :)
I dag skal jeg rydde videre på rommet mitt, og i resten av huset. Ikke akkurat så veldig gøy, men det må jo gjøres..

Håper alle får en nydelig dag!

Likes

Comments

Personal


Nå begynner vinteren å nærme seg for fullt. Og det er allerede snart jul!

Jeg er en av de som HATER å være sent ute med julegaver og føle på det stresset, så i år fant jeg på noe som gjorde tingene litt enklere for meg - og nå er jeg så og si ferdig med alle gavene, bare noen ting gjenstår!

Fra nå av skal jeg finne et tema for hva julegavene skal være. Så tilpasser jeg temaet til de forskjellige personene jeg gir gaver til :)

Det er både enkelt, går kjapt og er personlig - bedre kan det vel ikke bli? ♥

(Årets julegavetema får komme ut her etter jul, siden venninner og familie leser denne bloggen.)


Nå for øyeblikket går jeg igjennom en stor forandring. Jeg har sluttet på videregående, og skal satse mer på hvordan jeg har det med meg selv og hvem jeg vil være.

Jeg har også tenkt på å utfordre meg selv til å gjøre ting jeg vanligvis ikke ville ha gjort, så i morgen skal jeg og en venninne på friluftstur ♥ Der skal vi grille og kose oss, så det tror jeg blir en bra dag!

Aktiviteten på bloggen vil også bli bedre nå som jeg har så mye ekstra tid, og jeg skal også prøve å komme meg på YouTube etterhvert...Likes

Comments

New in

Hei alle fine!

I helgen har jeg vært i Oslo sammen med kusinene mine. Vi shoppet, spiste god mat og koste oss veldig.

Så jeg tenkte å vise dere hva jeg kjøpte.


Dette er det meste av det jeg kjøpte. Jeg kjøpte også en rød genser, og ett par sokker til. Men det brukte jeg i går, så da ble det dessverre ikke med på bildene. Men det kommer senere

Jeg kjøpte en genser fra Bik Bok, et contour-palett fra Zoeva, en eyeliner fra Clinique, et øyenskygge-palett fra The Balm, en highligther fra The Balm, sokker fra Monki og en genser fra Urban (bilde kommer senere).

Håper alle har hatt en fin helg

Nå skal jeg begynne å planlegge Tromsø-tur som skjer senere denne uken. Jeg må begynne å småpakke litt også.

Følg meg gjerne på sosiale medier. Der vil det komme litt bilder (mest på snapchat)

xoxo, Maria Sophie

Likes

Comments

Hei alle fine!

Denne uken fikk jeg en pakke jeg har ventet en stund på, og ikke kan vente med å få testet ut.
Nemlig ovale sminkekoster fra Vanity Planet.Kostene kom i denne fine boksen, som er perfekt til å ha de i når dem ikke er i bruk.

Sånn ser altså kostene ut. Det fulgte også med en liten "bruksanvisning" som viser hvilke koster du kan bruke til forskjellige ting.

Smart, ikke sant?

Likes

Comments

Hei alle sammen! En kjapp update fra meg. Som en stor sminkeelsker, så bruker jeg en del penger på sminke hver måned. Noen syns kanskje det er totalt unødvendig, men jeg ser det som en hobby og da bruker jeg det jeg føler for. Andre går kanskje på dans eller andre idretter, og det er også hobbyer som koster penger. Tilbake til poenget. Denne måneden har jeg hatt lyst til å prøve litt produkter fra merket Urban Decay, og høsten er jo her nå, så jeg kjøpte et øyenskygge-palett med fine høstfarger, og en fin leppestift jeg syns matchet veldig godt. Alt vist over er kjøpt på Kicks, og det er også tilgjengelig i deres nettbutikk http://www.kicks.no. Nå for tiden har de også 20% rabatt på base-produkter, så jeg kjøpte med en ny primer og en settingspray. (Dette er innlegget er ikke sponset, bare så det er sagt.)


For tiden driver jeg å ommøblerer på soverommet mitt, og jeg har tenkt å lage en "room-tour" video når jeg er ferdig. Jeg kommer også til å legge ut sminke-videoer etterhvert, men det vet jeg ikke helt når blir enda.


Håper alle har en fin onsdag!

xoxo, Maria Sophie 

Likes

Comments

VARIOUS
Jeg og blogg har hatt et litt av og på forhold. Litt fordi jeg har hatt litt lite å skrive om, og fordi jeg ikke har likt sluttresultatet av det jeg har gjort. Dette både på grunn av at jeg er elendig med design og dårlig med oppsett. På blogg.no var dette da veldig vanskelig for meg. Nå har jeg endelig funnet denne siden, og her virker det mye lettere å få det resultatet jeg ønsker. Jeg har enda ikke helt bestemt meg hvor ofte jeg kommer til å blogge da jeg også driver med YouTube, men det vil bli noen oppdateringer ukentlig.

Jeg er også aktiv på Twitter, Facebook og Instagram - så følg meg gjerne der! 😊


/Me and blogging have had an on and off relationship. A little because there has been nothing for me to write about, and because the end results didn't reach my expectations. This is because I suck at design and I'm bad with layouts. On blogg.no this was really tricky for me. Now that I found this page I feel like it's gonna be a lot more easy for me to achieve the result I want. I haven't quite decided how often I will update this blog, since I also do YouTube, but there will be a few updates a week. 

I'm also active on Twitter, Facebook and Instagram - so feel free to follow me! 😊 /Likes

Comments