Solen har äntligen kommit tillbaka! (Så om bara för en dag) Har varit en lugn dag med lite tvättning på schemat. Måste ju tvätta allt tills att jag ska åka tillbaka till USA. Var ute lite i solen men blev inte så länge, blåste alldeles för mycket!
Så har tittat på lite film idag. Har även börjat på en packlista. Måste ha en så jag inte glömmer något. Något jag säkerligen kommer göra i vilket fall som helst...

Har även bestämt att jag och Caisa ska träffas imorgon efter att jag har klippt mig. Blir lite shopping inför resan och bara en lugn och mysig dag.
Tisdag blir det en tur till Malmö för att träffa Teresia och ha en mys dag med henne!
Har även lovat att jag ska hälsa på en sista gång på jobb och säga hejdå.
Så denna veckan kommer bli fullspäckad fram tills att jag åker på torsdag.

Likes

Comments

Igår var det min sista arbetsdag för denna sommaren! Så skönt att vara klar med jobb, men kommer sakna alla kolleger och barn. Var en härlig dag på jobb hade bara gem barn så var en lugn dag. Vi hade fixat fixa som vi bjöd på och det hade även våra chefer gjort. Så var riktigt mysigt.
Vi fick även en fin blomma i present och en stort tack för denna sommaren. Vi fick även en massa beröm och veta att föräldrarna hade varit super nöja med oss och hade inget att klaga på. Känns verkligen kul att man är omtyckt och gör ett bra jobb.
Avslutade kvällen på resturang med mamma och pappa innan jag skulle fixa mina naglar. Så dagen slutade lika bra som den började.

Likes

Comments

Under sommaren har jag och bloggen tagit en paus. Men nu är det dags att komma igång igen. Det är nämligen bara en vecka kvar innan jag åker tillbaka till Santa Barbara och skolan!
Tänk en vecka sen sol och värme. Sommaren har verkligen gått fort, lite för fort känns det som. Har jobbat större delen av tiden. Men fick även 3 veckors ledighet vilket var väldigt skönt.
Mem nu ska det också bli skönt att åka tillbaka och träffa alla kompisar och så. Har verkligen saknat dom.

Likes

Comments

Glad Nationaldag på er allihopa!
Idag var vi och firade Sveriges Nationaldag på Fredriksdals parken i Helsingborg. Vi gick runt och njöt av det fina vädret och sen blev det en fika i gräset.

Lite blommor från parken

Likes

Comments

Ja igår var det min tur att fylla år. Så igår blev jag 21. Yay!
Började dagen med mys frukost med Caisa. Sen fixa jag mig och så hämta mamma mig sen åkte vi till Köpenhamn och spenderade dagen där med Anita. Var väl tillbaka i Sverige runt 5 då åt vi lite glass. Sen blev det en kort runda hem till mamma och pappa innan jag åkte hem.
Avslutade dagen en film tillsammans med Caisa.

Likes

Comments

Igår började jag dagen med Linda och kidsen på Drakenslekland. Vi sprang runt och busade i ett par timmar. Super mysigast att träffa dom efter fem månader borta.
Linda körde mig sedan ut till Asmundtorp där jag mötte upp Caisa och David. Vi skulle nämligen köra till Halmstad till en Camping där vi skulle möta Jane med familj.
Där spenderade vi resten av eftermiddag/kvällen. Dom bjöd på mat och Linus bjöd på en massa bus och skratt.

Stella och Romeo busar i bollhavet

Linus

Sen har vi Caisa och hennes nya vän Bodil

Likes

Comments

Helt galet imorgon blir min lilla Melwin 1 år!
Känns jättekonstigt, har varit borta från honom i 5 månader och nu blir han 1! Så idag blev det 1 års kalas för honom. Så fick jag ju även träffa Karro igen efter 5 månader i Santa Barbara. Var superkul att träffa henne igen har verkligen saknat dom. Så det blev en heldag i Höör.

Likes

Comments

Som rubriken lyder. Jag är hemma! I tisdags landade jag på CPH! Där möte Caisa upp mig och körde mig hem för att vi skulle överraska mina föräldrar i och med att dom trodde att jag skulle komma hem den 30 maj.
Var så himla skönt att komma hem och träffa alla. Saknar dock vädret i Santa Barbara och alla vänner man har där.

Igår var jag och Caisa runt på en massa ställen och hälsade på en massa människor här hemma. Var så kul att träffa alla och så klart att träffa min katt! Gud vad jag har saknat honom!

Nu sitter vi i soffan och tittar på nyheterna och dricker te sen ska Caisa till skolan och jag ska hämta bilen och köra till Anita.
Ha en trevlig dag allihopa!

Likes

Comments

I fredags var vi och tittade på graduation, American style. Det var verkligen så annorlunda från vad vi gör i Sverige. Men det var verkligen superkul att se. Hade några kompisar graduated, var verkligen kul att se don gå upp och få sina diplom.
Resten av helgen har jag umgåtts med en massa kompisar och sagt hejdå till en del som åker hem nu och vissa som åker på semester.
Så har varit en superkul helg!

Likes

Comments