Att ha drömmar och mål i livet är viktigt tycker jag. Vad lever man för? Jag vill få ut så mycket som möjligt. Det är ju ändå en kort stund man finns på jorden. Varför inte leva fullt ut?
Vissa kanske tycker att jag är naiv och bord svara mer realistisk. Men varför det? Klart man ska vara tacksam för det man har. Men jag gillar att drömma stort, att ha något att sträva efter och se fram emot. Och jag kan ju välja helt själv hur mitt liv ska se ut och vad det ska innehålla så då går jag för det.

Har du drömmar och mål? Hur vill du att ditt liv ska ut? Har du inte tänkt på det kanske. Det hade inte jag innan forever kom in i mitt liv. Hade det inte varit för det hade jag bara ångat på i ekorrhjulet. Och inget fel i det, men jag vill nåt mer.
Jag vågar mer och tror på mig själv mer nu. Vet att jag kan om jag vill. Jag kan klara allt. Det kan du med.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja vissa får en verkligen att känna sig totalt dum i huvudet.  Som att man inte kan nånting.
Man borde bli omyndigförklarad helt enkelt.
Ja så spräcktes det lilla man lyckats bygga upp igen. Tron på sig själv.
Jaja jag kommer ju dit jag är på väg så småningom. Om det ens tar lite tid.

Hoppas ni haft en mysig advent.
Det har jag. Tjejerna kom hem och vi julpynta och hade adventsfika.
smakade på årets Blossa Glögg,  ingefära/blåbär. den va god tyckte jag.

Sov gott vänner!

Likes

Comments

Oj så länge sen jag skrev såg jag precis.
Det har varit så mycket med husförsäljning och flytt.
Men nu är allt klart. Det är så skönt.

Det har varit en väldigt jobbig period. Men nu ör jag ute på andra sida och försöker bygga upp hemmet och mig själv igen.

Trivs väldigt bra i lägenheten. Väntar nu på att dom ska komma och tapetsera om. Dom tar alla rum förutom vardagsrummet, det gör jag själv.

Träningen har jag börjat komma igång med också. Köpt gymkort. Älskar att träna och mår så bra när kag får göra det.
Har lite utmaningar på g där men det kommer mer om det sen när det är klart att det blir av.

Nu ska jag kolla på lite "Orange is the new black". Galet bra serie på Netflix.

😙

Likes

Comments

Började med att sjunga för Linnea och hon fick en present. Play Dooh deg.

Sen har vi jobbat hela dagen. Hon blev hämtade tidigare av mormor och moster på dagis och uppvaktad av dom.

Sen vart det mer presenter.Mer deg, en stor nalle som läser saga, en docka och pippi- och nalle phu film.

Nu sover dom som stockar. I helgen blir det kalas med släkt och vänner.

Nu blir det utbildning för mig.


Likes

Comments

... i Trosa med mamma och barnen.

Jag hade först ett Skypemöte mesans barnen var med sin mormor. Sen åt vi lunch och barnen pysslade massor vid ett bord som kyrkan hade ordnat. Där satt 4 trevliga ledare och hjälpte barnen. Så att föräldrarna kunde äta i lugn och ro och för att barnen skulle få ha lite roligt medans föräldrarna va tråkiga hehe...

Sen åkte vi tillbaka till mamma, grillade och hade fredagsmys. Mysiga dagar med mamma. Skönt att komma ifrån allt ett tag.

Jag har börjat tänka mycket på mina drömmar. Vart inspirerad av mötet med Caroline i torsdag där vi pratade om BlondinBellas inlägg där hon skrivit en 100-mål-att-nå-lista.
Så jag började skriva på mig. Kommit en bit med den nu. Vissa drömmar och mål är lätta och ande lite svårare att komma fram till. Vad vill man egentligen? Jag känner att jag vuxit enormt när det gäller att tro på mig själv. Vissa saker jag skrivit skulle jag aldrig ha skrivit för ett år sedan. Jag kommer visa er min lista sen. Skriv gärna din egen. Man måste ha drömmar i livet, det är som som för en framåt och får en att utvecklas.

Drömde mig bort lite hos mamma i en kökskatalog. Stort, ljus och MASSA förvaring.

Imorgon är det Kick-Off! Dags att kicka igång hösten. Så spänd på att höra föreläsarna.

Nu blir det film!

Likes

Comments

Jag vet net riktigt vad jag ska skriva. Allt är bara luddigt just nu...

Mamma kom och hämtade oss i morse. Så åkte vi till syrran. Barnen lekte, vi pratade och drömde om framtiden.
Nu är vi ute hos mamma, barnen sover och jag fortsätter drömma om framtiden.

Likes

Comments

Eller är det onsdag? Haha lite virrig. Idag har vi mest bara irrat runt. Jag tog en promenad på förmiddagen. Så skönt att rensa huvudet på tankar. Det är något jag behöver för att må bra. Komma ut och röra på mig. Älskar promenader. Sen tog jag tjejerna och gick på pokemon jakt. Det tyckte dom va roligt. Mest för att dom skulle komma ut och röra på dig. Sen va vi och lekte hos kompisarna en stund. Så ja, ingen jätte händelserik dag direkt.

Hoppas på bättre väder imorgon så kanske man kan gå till stranden.

Gör just nu lite små jobb. Hösten ska planeras och mål ska sättas.

 Hoppas ni haft en fin dag! Vilken veckodag det än nu må vara haha...

Likes

Comments

Idag har vi varit på Parken Zoo. Det var väldigt bra. Såg många små och stora djur. Det som fascinerade alla mest va nog Jaguaren. Så maffig! Även sandkatterna gick hem hos alla. Dog sötdöden.
Sen åkte vi också massa karuseller och åt sockervadd. Jag tyckte dock karusellerna va läskiga men barnen tjöt av glädje och magpirr.

Hemma va det bara att få i barnen lite mat och sen i sängen. Dom somnade ovaggade. Älskar dessa härliga sommar dagar. Så här skulle jag alltid vilja ha det.

Sen va det dags för möte. Skype är ett viktigt verktyg i min Business. Så roligt att kunna "träffa" kollegor trots flera mil emellan oss.
Nu har vi pratat drömmar och mål. Man får liksom lite pirr i magen när man pratar om sånt. Bättre än karusellerna på tivoli, haha.

Tack för idag livet! Det har varit grymt!

Likes

Comments

Började med att ta sovmorgon idag. Hade ställt kl på 05 men valde att sova till 10 istället haha. Åt frukost och tog kontoret och gick ut och jobba lite. Dags att börja planera för kommande månader på riktigt nu.
Men jag fick gå in ganska snart då det började åska och regnet kom.

Älskar sånt väder. Tycker det är super mysigt med blixtar och dunder och regnet som öser ner. Speciellt efter dessa varma dagar vi haft.

Nu väntar vi på att mamma/mormor ska komma och hänga med oss.

Hoppas ni har en fin dag och gör något ni älskar att göra!

Likes

Comments

är enorm idag. Vill prata med dig. Fråga hur du mår. Hur ni har det? Denna sorg. Så svår att ta in. Den har verkligen kommit till mig nu. Men det är väl så. Det gör ont, det ska göra ont.
När farfar gick bort hann jag aldrig sörja. 5 dagar efter hans bortgång föddes ju lilla Molly. Då va man ju i sin bebisbubbla.
Men jagbet att ni har det bra där ni är nu. Jag vet också att ni är här och hälsar på ofta. Ni är alltid välkomna. Jag vet också att vi ses en dag.

Men vilken dag det varit. Började med 1h PW och sen fortsatte jag öva på armhävningar. Klarade av 7 st.
Efter lunch drog vi ner till badet och var där några timmar. Så skönt. Och efter middagen ville barnen hoppa i vattenspridaren. Mina små blötdjur. Kan ju säga att dom inte var svårsövda ikväll. Det lär inte jag heller vara.

Dags att krypa ner så man orkar med morgondagens händelser, vad det nu blir?!

Likes

Comments