View tracker

Likes

Comments

Mitt nyår började på bästa sätt, nämligen med nära och kära. Vi hade bokat en lokal där hela släkten samlats vilket var super roligt! Anita kom även över en stund och sen gick jag, Matilda och min bror till Anita och hälsade på hennes familj.
Söndagen 1 Januari, när klockan var ungefär 19:00 bestämde vi oss för att boka en lokal bara vi ungdomar för att sitta och chilla där, spela kort och dansa o ha roligt, vilket var en underbar start på året.

Likes

Comments

Jag vaknade ungefär vid klockan 13 idag och mina fötter gjorde sååå ont efter att ha dansat hela natten haha. Men vi hade det lite mysigt idag med hela familjen o kolla lite film. Efter det så gick jag på kalas, nämligen Anitas lillasyster. Jag stannade där i ungefär 1 timme innan jag åkte till Max med tjejerna, vi fick med memory med barn boxen så det satt vi o spela på max innan vi bestämde oss för att åka hem, så vi åkte hem till Sana och fortsatte spela där haha det var faktiskt roligt.

Likes

Comments

Det var en jättebra dag igår med familjen, vi gick på jul gudstjänst på morgonen och efter set kom vi hem och spenderade eftermiddagen med familjen här hemma. Klockan 7 åkte vi till Jönköping för att gå på en jul fest där en assyrisk artist sjöng - Juliana Jendo heter hon!
Det var en underbar fest och vi åkte från Jönköping när klockan var 3 på morgonen ungefär och vi ville stanna längre kan jag säga haha så roligt var det

Likes

Comments

View tracker

God jul! Hoppas ni har en underbar jul med familj och vänner

Likes

Comments

Nu har jullovet äntligen börjat, och det är jul imorgon!?? Så roligt 🎉
Idag har jag hittills bara städat och nu sitter jag barnvakt åt mina kusiner, killarna är ute o spelar fotboll och Mariam ligger och sover i min famn, det är jätte mysigt :)
När de andra kommer hem ska jag klippa mig och äta dolmaaaaa :) vid klockan 5 ska jag till kyrkan och fixa till julbordet som vi ska ha med ungdomarna klockan 7. Jag hoppas ni får en trevlig fredag, hade gött 😘

Likes

Comments

Idag var det sista skoldagen i skolan, imorgon är det bar aktiviteter, det känns verkligen så skönt att äntligen vara ledig.
Sitter just nu med tjejerna hos Becca,vi åt precis sushi och ni dricker vi te :)
Vet ni att jag inte alls gillade sushi innan typ, sommaren? Haha men nu tycker jag att det är såååååå gott

Likes

Comments

Sitter hos Anita med tjejerna och har lite söndag mys , perfekt slut på veckan :)

Likes

Comments

Kollar någon av er på skam? Det är en Norsk serie som handlar om ungdomar, drama, kärlek osv. Jag tror faktiskt det är många som gör det och jag förstår helt varför haha. Det är så jäääävla bra.

Varje säsong handlar om en ny person, min favorit har helt klart varit säsong 2, som handlar om Noora, jag älskar verkligen Noora och William. Om ni inte redan kollar på den så tycker jag verkligen att ni ska börja kolla! Säsong 1 och 2 finns på svtplay med svensk text :)


Likes

Comments

Instagram