Sitter i lokalen nu med kusiner och kompisar och har det mysigt, innan detta va vi och åt på Mangos och sedan åkte vi och Bowla och kom till lokalen efter det. Maria fyller år idag så vi firade henne, vi har det väldigt trevligt!
Jag kommer dock somna snart haha 😂😴

Likes

Comments

Hej igen! Jag kanske borde börja detta inlägg med att presentera mig om ni har glömt! haha Det var ett tag sen då jag bloggade och förlåt för det :( Anledningen till varför jag inte bloggat är att jag inte har inspiration till att göra det, det känns som att jag inta alls gör något roligt att skriva om.

Men nu jag har saknat bloggen och därför tänkte jag skriva ett inlägg :)


Likes

Comments

Likes

Comments

Mitt nyår började på bästa sätt, nämligen med nära och kära. Vi hade bokat en lokal där hela släkten samlats vilket var super roligt! Anita kom även över en stund och sen gick jag, Matilda och min bror till Anita och hälsade på hennes familj.
Söndagen 1 Januari, när klockan var ungefär 19:00 bestämde vi oss för att boka en lokal bara vi ungdomar för att sitta och chilla där, spela kort och dansa o ha roligt, vilket var en underbar start på året.

Likes

Comments

Jag vaknade ungefär vid klockan 13 idag och mina fötter gjorde sååå ont efter att ha dansat hela natten haha. Men vi hade det lite mysigt idag med hela familjen o kolla lite film. Efter det så gick jag på kalas, nämligen Anitas lillasyster. Jag stannade där i ungefär 1 timme innan jag åkte till Max med tjejerna, vi fick med memory med barn boxen så det satt vi o spela på max innan vi bestämde oss för att åka hem, så vi åkte hem till Sana och fortsatte spela där haha det var faktiskt roligt.

Likes

Comments

Det var en jättebra dag igår med familjen, vi gick på jul gudstjänst på morgonen och efter set kom vi hem och spenderade eftermiddagen med familjen här hemma. Klockan 7 åkte vi till Jönköping för att gå på en jul fest där en assyrisk artist sjöng - Juliana Jendo heter hon!
Det var en underbar fest och vi åkte från Jönköping när klockan var 3 på morgonen ungefär och vi ville stanna längre kan jag säga haha så roligt var det

Likes

Comments

God jul! Hoppas ni har en underbar jul med familj och vänner

Likes

Comments

Nu har jullovet äntligen börjat, och det är jul imorgon!?? Så roligt 🎉
Idag har jag hittills bara städat och nu sitter jag barnvakt åt mina kusiner, killarna är ute o spelar fotboll och Mariam ligger och sover i min famn, det är jätte mysigt :)
När de andra kommer hem ska jag klippa mig och äta dolmaaaaa :) vid klockan 5 ska jag till kyrkan och fixa till julbordet som vi ska ha med ungdomarna klockan 7. Jag hoppas ni får en trevlig fredag, hade gött 😘

Likes

Comments

Idag var det sista skoldagen i skolan, imorgon är det bar aktiviteter, det känns verkligen så skönt att äntligen vara ledig.
Sitter just nu med tjejerna hos Becca,vi åt precis sushi och ni dricker vi te :)
Vet ni att jag inte alls gillade sushi innan typ, sommaren? Haha men nu tycker jag att det är såååååå gott

Likes

Comments

Instagram