Hej igen fina! Jag sitter just nu på flygplanet och är påväg till Irak, för att träffa min släktingar, med min mamma och min bror. Vi mellanlandar i Turkiet och eftersom jag inte har internet just nu så kommer ni förhoppningsvis läsa den när jag har landat.
Vi åkte från Skövde i går kväll och åkte till Södertälje där då en av mina bröder bor där, så vi sov över där och så skjutsa han oss till Arlanda i morse, planet åkte 14:50 härifrån.
Nu ska jag sätta på en film på Netflix och mysa lite.
Jag hoppas ni har det trevligt i Sverige, ha det bra 😊❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En otrolig bra och rolig Serie är Modern Family, förr brukade jag para klicka upp vilket avsnitt som helst och kolla på det, men den senaste tiden nu har jag börjat kolla på den "påriktigt". Jag skulle helt klart rekommendera serien, den är verkligen rolig men samtidigt väldig väldig mysig


Likes

Comments

Hej på er,hoppas ni har det bra, för det har jaaag!!
Det har varit en fullspäckad fredag och lördag med många timmar sittandes i en bil

Fredag: Direkt efter skolan åkte jag, min mamma, min bror och Anita till Jönköping för o kolla klänningar för min brors bröllop och Anitas bal.

Lördag: Idag åkte vi mot Göteborg för att leta ännu mer klänningar då vi tyvärr inte riktigt hittade något som föll oss i smaken, och gissa vad!??? Jag och mamma har nu köpt klänningar!! 🎉🎉 jag är så himla glad då det bara är 63 dagar kvar (!!!)
Även Anita beställde en superfin till hennes bal

Ni får tyvärr inte se bilder, utan det sparar jag till sen 😂😉

Likes

Comments

Dom senaste dagarna har jag suttit hemma och pluggat matte då jag har matteprov nu på Tisdag. Har även en svenska inlämning som ska vara inne på tisdag och ett psykologi prov torsdagen veckan efter. Inte nog med det måste jag även plugga lite till högskoleprovet som är 1 april, jag hoppas det går bra denna gång haha.


Likes

Comments

Älskar att sitta och pyssla ihop flera olika outfits på polyvore, man får ju även lite inspiration till framtida outfits 😂 då och då brukar outfitsen vara något jag verkligen kan ha på mig annars är det dyra väskor och dyra kläder Hahaha
Min polyvore: mariashaba

Likes

Comments

Hej alla fina, just nu är jag i Eskilstuna med familjen för att hälsa på några släktingar då det var längesen. Vi åkte hit igår.
Nästan varje helg den här tiden har vi varit någonstans Hahaha, för två veckor sen var vi i Norrköping och efter det åkte vi till Södertälje och Stockholm. Nästa vecka ska vi nog åkta till Göteborg haha
Jag hoppa ni har en trevlig helg :)

Likes

Comments

Idag fick jag hem ett paket från Kicks där det låg ett Anastasia contour kit. Jag gick förbi kick häromdagen för att köpa en ny men då va färgen jag skulle ha, light to medium, slut i affär så jag beställde hem den istället.

Innan jag fick mitt första så tyckte jag att det var dyrt för ett "helt vanligt kit" och att det fanns billigare. Men jag kan verkligen säga att det är värt det, Jag älskar resultatet och den tar inte slut snabbt heller, Jag fick min 2015 och använder fortfarande den nästan varje dag. Men jag kände att jag behövde en ny och fräsch!


Likes

Comments

Förr var jag inte alls förtjust i att lyssna på poddar utan kände mest att det var tråkigt att sitta och lyssna på när personer pratar utan att vi ser dom haha
Men nu har jag faktiskt hittat två poddar jag gillar väldigt mycket, den första heter "I Nöd och Lust". I Podden pratar Petra Tungården och Linn Olsson om kärlek, skönhet och allt annat mellan himmel och jord.
En annan podd jag även brukar lyssna på är "Honey and the bees", Honey and the bees är även Sveriges största tjejgrupp på FaceBook, tjejen ( Lina Taha) som håller i podden är även hon som har hand om tjejgruppen. I podden tar dom upp olika problem och annat i dagens samhälle!

Likes

Comments

Jag behöver verkligen en ny "skolväska", min Ralph Lauren som jag i vanliga fall alltid använder till skolan gick sönder häromdan..... hade väldigt många saker i och den va väldigt tung så när jag sträckte mig för att ta ut mitt busskort så hörde jag den gå sönder, inte så roligt!
Jag letar och letar men hittar ingen som faller mig i smaken, hittar jag en så är den antingen jätte dyr eller liten.

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram