Header

Contains affiliate links

Hej igen!

Det er noget tid siden jeg sidst har lagt noget op og det beklager jeg meget!

Denne gang har jeg jeg valgt at lave et indlæg som kun omhandler tøj/accessories med leopard print, eftersom jeg har forelsket mig utrolig meget i mønstret. Normalt er jeg en person der føler mig bedst tilpas i basic farverne sort, hvid og grå. Men jeg føler selv at jeg er begyndt at komme godt ud af min komfortzone på det punkt.

Jeg syntes selv jeg har fundet nogle utroligt lækre items, med det er selvfølgelig meget forskelligt hvad folk syntes. Blusen jeg har på her på billedet, er blusen jeg har linket helt oppe i højre hjørne.

Håber i blev inspireret, og fandt tingene interessant ;)


Stort knus.

Maria

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hej igen!

Jeg har valgt at lave et indlæg omkring min nye taske, da der måske var nogle andre som også var interesseret i at få fingrene i denne utrolig lækre sag. I går kom den hjem med posten. Jeg har kun haft den i en dag men er allerede utrolig vild med den, og er sikker på at jeg nok skal få den brugt en del. Tasken er fra mærket NUNOO og kan købes i message, Tiffany og på nunoo's hjemmeside.

Den model som jeg har købt er Alimakka i sort ruskind. Taske er fremstillet i ægte, suede kalveskind. Der er en masse lynlåse på som giver den et råt look og gør samtidig tasken praktisk og cool. Prisen på tasken er 1.100 kr. hvilket ikke er galt for en taske i så lækker kvalitet.

På det nederste billede har jeg sat nogle forskellige modeller ind af tasken.

Mvh. Maria ♡

Likes

Comments

Outfit 1 - Satin pants

Goodbye sommer, hallo fall. Nu er "sommeren" desværre slut for i år og vi er nu hoppet ind i foråret. Jeg har derfor lavet nogle forår inspireret outfits til jer.

I det første outfit har jeg valgt at ligge vægt på de farverige satin bukser fra Zara. Satin stoffet bliver changerende og skifter farve alt efter hvordan det vender, hvilket giver en utrolig lækker effekt. Til bukserne har jeg valgt at tilføje en ganni sweater som er utrolig lækker (men også ret dyr). Angående mit valg af sko har jeg bare valgt nogle lækre støvler fra River Island med sølv detaljer. Sølv detaljerne binder godt sammen med øreringene fra hvisk som jeg har valgt. Meget specielle øreringe men stadig ekstremt fine.

Outfit 2 - Vibalino blazer

I nr. 2 outfit har jeg valgt at ligge vægt på den ternede blazer . Den ternede blazer er utrolig retro og er allerede blevet en stor trend her i begyndelsen af efteråret 2017. Sammen med blazeren har jeg tilføjet nogle sorte habit bukser fra Zara. Til sættet har jeg også tilføjet en Alimakka taske fra nunoo i grå ruskind. Støvlerne jeg har valgt har nogle sølvspænder på  hvilket er en utrolig flot detalje til den sorte støvle. skjoldringen er også et utroligt sødt smykke til dette outfit da den er meget adipøs. Alt i alt er dette outfit utroligt classic men med nogle utrolig fede items.

Håber i fik noget inspiration, og håber at i finder nogle af tingene interessante.

Knus Maria :)

Likes

Comments

Before

After

Hej allesammen!

Jeg har i noget tid gået og spekuleret lidt over hvad mit første indlæg skulle omhandle. Jeg kom efter noget tid frem til at det var passende at lave et indlæg om mit "room makeover" som foregik for ca. 1 måned siden.

På billederne ovenover kan i nok godt se at der er sket en stor forandring på mit værelse. Det gik fra et stort kaos til et flot organisert værelse. Jeg vil komme lidt ind på hvilket tanker jeg havde omkring hvordan mit nye værelse skulle være.

Som i kan se på "before" billederne af mit værelse lignede det en stor losseplads. Mit værelse var utrolig kedeligt og upersonligt. Jeg er personligt et stort rodehovede når det kommer til at holde orden på mit værelse, og det gjorde det ikke ligefrem nemmere at jeg havde proppet mit værelse med en masse unødvendigt skidt. Jeg besluttede mig derfor at jeg ville lave mit værelse helt om, eftersom jeg var blevet utrolig træt af at leve i et stort rod.

Jeg søgte en del på nettet efter noget inspiration til hvordan mit værelse skulle se ud. Jeg faldt over et billede af en palleseng og blev ret forelsket i det meget rå look den havde. Jeg fik afhentet nogle paller og derefter gik det ellers bare løs. Først blev alle mine ting groft delt op (halvdelen af mine møbler og ting fik jeg smidt ud). Mit værelse blev malet og efterfølgende blev de resterende møbler sat ind igen. Mit tøjstativ smed jeg også ud da det ikke var specielt kønt. Jeg lavede så mit eget tøjstativ istedet. Det lavede jeg ud af en gren som jeg selv fandt i skoven (kan lave et indlæg om hvordan man laver det, hvis i er interesseret).

Når de store møbler var kommet på plads var det egentligt bare tid til at få de masse små detaljer ind som man selv kan gå og pussenusse lidt med. Det gav mit værelse utrolig meget liv da jeg fik sat nogle planter ind. Lyskæderne har også givet værelset en utrolig hyggelig stemning.

Det tog noget tid. Men da det var færdigt var det alt besværet værd. Det er skønt at have et flot og rent værelse, det giver utrolig meget overskud.

Jeg håber at i selv har fået lidt inspiration til hvis i vil have fornyet jeres værelse :)


Knus Maria.


Likes

Comments

Instagram@mariia_schelde