Header
View tracker

Ni såg rätt! Jag har ny blogg IGEN! Nouw är inte alls så kul som det ser ut. jag kan inte ändra i koder som jag vill och jag vet ingentin om mina läsare. Så nu hittar ni mig på:  http://sandinmaria.blogg.se


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Åh Gud, jag kan inte somna! Jag är inte ens trött, och jag ska upp imorgon och fixa inför middagen här hemma! Gosse, känns som när man var liten och skulle försöka somnade julafton var nästa dag, typ helt omöjligt! Ligger och ser på dom 101 dalmatinerna, måste säga att den är bra rolig! Cruella De Vil är roligast haha.. Hmm, vad mer ska jag säga? Ingenting! hawwpyy nee yeRrr så hörs vi imorgon!👍🏼

Likes

Comments

View tracker

Nämn 3 ord som beskriver ditt 2015.
Sviken, accepterat, rest mig.

Nämn det absolut bästa som hände dig 2015.
Med handen på hjärtat kan jag med ärlighet säga att det inte finns något absolut bästa, men det finns mycket bra som har hänt. Att jag blev vän med Josefin klassar jag högt, det är en av dom bästa sakerna som hänt. Jag började på skolan och kom igång med studierna igen, och det är också ett plus såklart.

Nämn det absolut sämsta som hände dig 2015.

Vill ni att jag ska skriva en hel roman eller? Nej då, men det absolut sämsta var att jag blev kär, sådär löjligt kär i en kille som inte hade ömsesidiga känslor för mig. Mitt ex var och rotade i andra kvinnors könsorgan också, så det var inte heller så kul. Exet kom jag över ganska fort, kanske 2 månader. Men han jag inte fick finns fortfarande kvar i mina tankar ibland.

Finns det någonting som du hade velat få ogjort 2015?
Egentligen ska man inte ångra saker, för ånger för med sig lärdom. Men en sak ångrar jag, och det är mitt förtärande av alkohol. Har suttit hemma i min ensamhet ibland och satt mig själv i offerkrukan och druckit tills jag stupat.

Finns det någonting du skulle velat göra mer under 2015?
Jag känner mig ganska nöjd över 2015 med tanke på att jag ändå klarat av att göra saker trots min depression.

Vad ser du minst fram emot 2016?
Har inga måsten ännu, men det kommer väl med tiden!

Vad ser du mest fram emot 2016?
Här har jag otroligt mycket att se fram emot.
Bli klar skolan är väl det viktigaste. 11 Januari ska jag på Hillsong United, Hårförlängning och fix inför Australien.

Sammanfattning av året 2015.

Året började ganska bra. Det var en fin vinter, mycket snö och det knastrade under fötterna när man var ute på promenader. Chinoo hade kommit till den åldern där han lyssnade lite mer på mig. Jag började jobbet igen 2 veckor in på den nya månaden, allt flöt på, jag var super intresserad av en kille på NTNU och kunde knappt koncentrera mig på jobbet, vilket var ganska jobbig med tanke på att jag levde i ett förhållande då, men förstod hur mitt hjärta tänkte eftersom att mitt ex svikit mig, I slutet på Januari upptäckte jag att jag blivit gravid, och åkte tillbaka till Sverige för att göra en abort. Livet gick under och jag tog mitt pick och pack och flyttade till en egen lägenhet i Norge (Trondheim). Fick ett nytt jobb, träffade den där grabben ett tag men det rann ut i sanden ganska på direkten. Jag blev undernärd och hamnade i en depression och fick då sluta jobbet. Jag hade tappat allt hopp och ville ge upp, men tack vare min tro kändes allt mycket bättre. Jag kände mig less på Norge efter allt så jag bestämde mig för att flytta hem till mamma i kära Härnösand. Minns så väl första dagen hemma i Sverige. Jag och min bästa vän bubblade hela kvällen och vi fick till en helt perfekt fest, som jag saknar den dagen! Jag ville inte flytta hem först eftersom jag fortfarande hoppades på något med den där killen, men det var kört, så jag drog. Jag började omgående att jobba på Subway igen och våren gick fort! Nästan hela sommaren stod jag framför disken på Subway och kämpade mig igenom dagarna. Midsommar kom och jag hade det otroligt bra hos släktingarna med familjen i Rättvik. Jag hade börjat se mitt ex igen, och det kändes som att det skulle funka denna gång. Den 30 Augusti vände mitt liv upp&ner. Jag fick reda på saker som mitt ex gjort mot mig och jag blev hysterisk. Köpte sprit och dränkte mina sorger och allt kändes så hopplöst. Jag pratade fortfarande med den där killen jag var så kär i, och vi hade då pratat konstant i över ett halvår tror jag, och vi hade bestämt att vi skulle ses i Stockholm i Augusti. Han meddelade mig att vi inte kunde p.g.a. att han hade börjat träffa någon. Min värld rasade och jag drack igen. Jag fick ta smäll på smäll, på smäll, på smäll och det tog aldrig slut kändes det som. Tills lut hamnade jag på Akutpsyk i sundsvall för jag orkade inte mer. jag fick prata med så många psykologer,och det behövdes inte mycket mer än så. Hösten började se ljus ut igen, och jag hade rätt. Jag slutade jobbet och började på skolan, och det gick äntligen bra igen! Nu är det vinter och allt har varit underbart. Skolan gjorde mitt liv värt att leva igen, och alla mina klasskamrater såklart, det är dom som gjort mitt liv enklare. Sen har det hänt massa annat också som gjort livet bättre. Alla mina nära vänner har funnits där, och min kära familj. Men detta året har varit ett riktigt jävla PISS år. Men 2016 blir bättre, det ska bli bättre!

Likes

Comments

Måste säga att jag verkligen varit off från bloggandet.. Jag saknar att gå in hit och skriva så fort det är något, men jag orkar verkligen inte längre. Jag har börjat skriva i min dagbok istället, för där kan jag verkligen skriva av mig utan att någon kan se. Jag kommer såklart börja blogga igen om det händer något spännande som jag vill att ni ska veta, men annars kommer jag inte göra det, så ni vet. I Februari kommer mitt liv se helt annorlunda ut, och då kanske jag kommer upp med fler inlägg. Men tills dess så kommer vi knappt höras av! Men nu när jag ändå är inne här kan jag passa på att säga att min julafton var amazing, och så var även juldagen. jag förtädade en hel del alkohol, och jag mådde piss igår.. Spydde som en gris hela dagen nästan. Plus att jag fått feber sen jag sov i min brors stuga.. Det rök ur min mun där inne, så kallt var det. As drygt att jag inte satte på värmen i tid haha! Nåja, hejja! 

Likes

Comments

Varje morgon, och då menar jag varje morgon så vaknar jag av en stor tung hund som lägger sig PÅ mig. Han slickar mig i hela ansiktet, låter och bänglar.. Nu nös han tre gånger as högt! Haha, han är för rolig.

Shit, jag har lov nu i 3 veckor, vet inte vad jag ska göra.. Och det är dessutom 2 dagar kvar till julafton, var tog tiden vägen? För precis 2 år sedan var vi på väg hem från Norge! Sjukt vad tiden går fort! På julafton ska vi vara hos min bror i Kramfors, och juldagen spenderas i Härnösand tillsammans med Pernilla och Maja💕 jag brukar alltid vara i Kramfors på juldagen eftersom jag känner mer folk där, och jag är sugen på att kanske åka dit en sväng av bara på natten! Men vi får se vad som händer.

Nu ska jag ut och springa med hunden, sedan blir det bästis time med pillan!

Likes

Comments

Kom precis på att tänka på mitt ex. Okej, jag är lite full nu så jag skyller på att det är alkoholen som tänker, inte jag haha! Närå, men ligger och lyssnar på lite låtar som vi sjöng och spelade till. Kan sakna dom tiderna med han när han tog fram gitarren och jag bara sjöng liksom, det var en mysigt! En låt speciellt är safe &sound. Gjorde denna förra helgen, och man ser att jag blir lite rörd nästan. Ögonen fylls liksom, och jag vet inte vad jag tänkte. Jag har absolut inga känslor för Johannes för jag tycker att han har betett sig på ett idiotiskt sätt, men absolut, jag saknar det roliga vi hade tillsammans ibland som musiken och att båda är väldigt talangfull när det kommer till praktiska saker, tex musiken då och att vi båda kan teckna väldigt bra! Det vi hade gemensamt kommer jag aldrig att glömma, för den delen var så romantisk på något sätt! Här en videon jag sjöng i fredags, bara en snutt på 10 sekunder dock. Sen tänker jag även på Chinoo, undra om han saknar Johannes eller om han skulle känna igen honom om dom av en slump skulle träffas. Jag är 100% säker på att Johannes tänker på Chinoo nästan varje dag med tanke på att han älskar denna hundens galna och busiga beteende! Ibland funderar jag på om han tänker på mig eller vår skallade "gemensamma hund". Han kanske inte tänker så mycket på mig eftersom att vi har våra konflikter, men Chinoo speciellt, jag undrar verkligen. Mitt ex har en ny tjej, och jag hoppas ändå på ett sätt att det går bra för honom. Jag är kristen, så har inget val, måste älska mina fiender. Jag tänker rätt mycket ikväll märker jag, och jag är rätt duktig på att få ut mina tankar i text, speciellt på min blogg. 


Jag trivs med att vara singel nu, för jag ska snart ut och resa. Men alltså, klart man saknar någon ibland. Någon man kan vakna bredvid, mysa med och dricka kaffe med på morgonen.

Måste bara få lägga ut denna bilden, för jag tycker att den är fin.

Likes

Comments

Försöker bli bukt med mitt illamående men det vill inte riktigt försvinna hur jag än försöker. Hela veckan har varit mysig, men har inte kunnat fokusera på lektionerna och har gått hem när jag känns att jag måste kräkas. Jag äter som vanligt, så det kan ju inte vara magsjuka eftersom man inte brukar vara så sugen på mat då, så jag vette sjutton vad det är på gång nu! Kan ju vara magsjukan som smyger sig på, men det känns som att den borde ha kommit redan. Nåja, idag hade vi jullunch på skolan. Snacka om att dom dukat upp för fest! Det var otroligt gott måste jag säga! Efter lunchen fick jag koma och deckare på soffan med en god vän, sedan promenerade jag hem efter att han gick vidare på lektion. Nu känner jag hur ögonen håller på att falla ihop, så jag ska vila. Imorgon har vi julavslutning, tänkte passa på att ha min fina svarta klänning på mig då🤓

Likes

Comments

haft en mysig dag med mamma på julottan här i stan idag. Chinoo är så fruktansvärt könsmogen så han bara skällde på alla tikar i början, men sedan vart han lugn när han vant sig lite. Nu ser jag på filmen UPP och ska försöka sova! Natti! 

Likes

Comments

Ligger just nu och ser på min favoritfilm lejonkungen, ovanligt va? Nä, men jag ligger även och funderar samtidigt lite på allt möjligt. Tänker på han jag pratade med så ofta, och att vi inte har kontakt längre. Oh god, I miss that! Mhh, nu gör jag verkligen det. Men det är okej! Jag får tänka lite som gamle rafiki "tråkiga saker händer, men som jag ser det kan man antingen rymma från det, eller lära av det". Man ska inte älta i saker, men ibland kan jag inte låta bli bara. Känns så konstigt om jag ska åka till Australien också. Jag kommer liksom inte kunna höra av mig till honom. Han kommer tro att jag är världens stalker som åker dit, men så är det verkligen inte. Har alltid viljat åka till Australien, men kanske inte just där han bor dock, men det finns några andra där jag vill träffa, så det kommer förmodligen bli så.. Det är trots allt 9 månader kvar innan jag förmodligen ska åka, och vad som helst kan ju hända innan det. Jag kanske har blivit kär och har sambo liksom, man vet aldrig!Men jag kan inte tänka så heller "kan inte åka dit bara för att han bor där" om man alltid tänkte så skulle man bli helt instängd. Men om det känns väldigt fel att åka dit så kommer jag åka till Brisbane, det är otroligt vacker där har jag hört!

Menmen, nu ska jag sova, det sticks i ögonen. Vi höres imorgon!

Likes

Comments

Igår kom min kära vän Josefin och hälsade på. Vi åkte först upp till Monica, min styvmamma och tittade på hennes Ragboll kattungar, sedan åkte vi vidare till BigBoy och käkade mat! Efter det åkte vi hem till mig igen och drack lite vin. Och som vanligt har vi alltid så mycket att prata om, och det är så himla kul! Det blev inte en enda tyst stund på typ 8 timmar haha. Jag fick 'även en tidig julklapp, och jag är så nöjd! Hon är så himla go, och hon får verkligen mitt hjärta att slå ett extra slag:) Nu sa jag se på någon film och bara njuta av en lugn Lördag! Ha en fin helg allesammans :)

Chinoo gick fram och tillbaka mellan mig och Josefin. Så himla underbar han är.

Likes

Comments