Header

Interiør, TV

Så du hjemmet vårt på TV i går?

I går gikk episoden jeg var med i av programmet "Hvem bor her?" på TV3. Som du kanskje ser på bildet under så ble det ikke jeg som vant gjetteleken i gårsdagens program, Hehe. Var ikke så heldig med dette bildet, men her ser dere damene jeg var deltager sammen med. To veldig hyggelige damer, Tiril og Aimee.

Å gjette hvem som bor hvor ut i fra førsteinntrykk, fornavn og yrke er ikke så lett. Jeg ble veldig imponert over Aimee som gjettet alt riktig og ble gårsdagens vinner. Heldigvis bommet jeg ikke helt, jeg klarte meg middels bra og gjettet en av to.

Det var en spennende opplevelse å få være med på TV innspilling. Ikke bare å være foran kamera, men også å se hvordan alt fungerer. Det var ikke minst kjempe rart å se meg selv på TV i går. Jeg har allerede fått mange hyggelige tilbakemeldinger og det setter jeg så utrolig stor pris på❤️

Nå er det bare 3 dager til flyttelasset går og det er litt trist å flytte fra leiligheten. Her har vi pusset opp og gjort det akuratt slik vi ønsket. Men det blir spennende med hus og jeg gleder meg veldig det til det! Så følg med, det blir mer interiør på bloggen fremover.

Om du ikke fikk med deg episoden i går kan du se reprisen søndag kl. 17.30 på TV3 eller se den på viafree her.

Ha en fin fredag😘

Tiril, Aimee og meg

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Mote

Vinteren er her❄️

Nå er vinteren her. Det er mørkt når jeg drar på jobb og mørkt når jeg kommer hjem. Gleder meg virkelig til å komme inn i nytt hus og starte å gjøre det hyggelig der. Der er det blant annet peis og det skal bli så hyggelig å fyre i peisen på kveldene. Nå er det bare 4 dager til flyttelasset går så hjemme i leiligheten er det bare fult av pappesker. Leiligheten vår er forresten å se på TV3 i kveld kl 20.00 på programmet "Hvem bor her?"

Her har jeg på meg en mørkegrønn lue, skjerf og ullgenser. Alle gamle favoritter fra Holzweiler og Samsøe & Samsøe 💚

Likes

Comments

Mat

Egg clouds

Du har kanskje fått med deg Instagram trenden egg clouds? Jeg har ikke laget dette før, men synes disse ser så morsomme ut så det var vel på tide å prøve. Det er egentlig ganske likt som speilegg bare en litt "ny" vri. Her viser jeg deg hvordan du lager dette. Salaten er bare en miks av hva jeg hadde. Spinat, tomat, avokado og jordbær. Bruk det du har eller ha eggene på en brødskive isteden. For å lage egg clouds trenger du ikke noe mer enn egg, en liten bolle og en visp😊

Slik gjør du:

Sett ovnen på 225 grader. Skill eggeplommen fra eggehviten og pisk eggehviten luftig i en bolle. Ta frem et stekebrett med bakepapir. Hell så eggehviten på bakepapiret så du får to skyer. Bruk en skje for å lage et rom i midten til eggeplommen. Stek i 4 til 5 minutter. Ta ut stekeplaten og plasser eggeplommen i midten av skyen. Stek videre i ca to minutter.

Les flere innlegg i kategorien mat her.

Likes

Comments

Livsstil

Jul i vinterland

Nå er vi snart i desember og selvom det er veldig travelt om dagen tok vi en tur på julemarkedet i Spikersuppa på søndag. Har du vært der? Det er så hyggelig, selvom det er veldig mye folk. Vi drakk gløgg og tittet. Det var James sitt første julemarked og han satt i vognen å fulgte med. Neste år når han er litt eldre kanskje det blir en tur på juleverkstedet🎁

Her hjemme er vi i fult flyttemodus. Det er ganske mye som skal pakkes ned, noe skal selges på Finn og nye møbler og diverse skal bestilles til det nye huset. I tillegg til det er jeg tilbake på jobb og vi har ikke barnehageplass før 1. desember. Litt av en kabal som skal gå opp disse kommende ukene, men desto bedre føles det når vi er ferdig flyttet. Blir nok en desember litt utenom det vanlige i år, men det er viktig å ta seg litt tid til å bare kose seg også❤

Har du ikke vært innom julemarkedet i Spikersuppa så anbefaler jeg å ta en tur. Der er det ihvertfall skikkelig julestemning🎅🏼

Likes

Comments

Contains affiliate links Mote

God søndag✨

Håper du har en fin helg så langt 😊 Her hjemme har vi startet å pakke i helgen og målet er å få pakket ganske mye i løpet av dagen. For nå er det bare litt mer enn en uke til vi flytter. Som jeg nevnte tidligere denne uken så ville jeg lage ett innlegg med litt kåpe inspirasjon. En god og fin kåpe er noe av det beste jeg vet når det er kaldt ute og jeg liker å ha noen å variere i. Denne sesongen går det mye i rødt, grått, fuskepels, ruter og teddy kåpen. Mitt siste kjøp er teddy kåpen som jeg gleder meg til å bruke mye fremover og variere med. Hvilken kåpe er din favoritt denne sesongen? Nedenfor ser du noen av mine favoritter.

Har du forresten lest intervjuet mitt på Nouw? Denne uken er jeg ukens blogger, noe som er veldig stas! Om du ikke har lest intervjuet kan du gjøre det her 😘

Likes

Comments

Contains affiliate links Mote

Neste uke ser du meg på TV🙈

Nå har jeg fått vite hvilken dato jeg kommer på TV. Veldig mange har spurt meg om det, men jeg har ikke fått vite det før nå nylig. Og ja, når det går på TV er det også første gang jeg ser det selv. Kjenner at jeg gruer meg til å se meg selv på TV-skjermen. Det er jo aller første gang jeg er på TV.

Programmet jeg er med i er «Hvem bor her?» på TV3. Har du sett på? Programmet har gått i flere uker på TV nå. Det er ikke så mye jeg kan fortelle før etter episoden har gått på TV, men jeg kan si at de hjemmene vi besøkte var kjempe fine! Så her får du mye interiørinspirasjon. Dette er et interiørprogram laget som en gjettelek og det var ganske rart å skulle late som jeg ikke bodde i mitt hjem når vi var der. Det blir også veldig spennende å se hva de to andre deltagerne sier om hjemmet vårt.

Jeg ble spurt om å være med noe jeg synes er veldig hyggelig. Det er jo gøy å få høre at vi har ett fint hjem. Episoden kan du se på TV3 torsdag 23. november kl. 20.00. Altså bare en uke til🙈 Kommer du til å se på?

Likes

Comments

Mat

Glutenfritt bananbrød🍌

Lyst på noe enkelt, glutenfritt og digg? Om du har noen modne bananer du har lyst å bruke så er det helt perfekt å lage bananbrød. Jeg synes det er veldig godt og om du har lyst å lage det så deler jeg oppskriften her. Denne kan du legge i kjøleskapet også er den like god i flere dager. Om du vil kan du bruke mindre sukker, siden bananene gjør kaken søt og god uansett😊

Du trenger: 2 modne bananer, 2 egg, 2,5 dl smeltet smør, 8 ss laktosefri melk (eller vanlig), 1 dl sukker, 6 dl glutenfritt mel (kan også bruke vanlig), 2 ts bakepulver, 1 ts natron og 2 ts vaniljesukker.

Slik gjør du: Visp egg og sukker til eggedosis, så moser du bananene og tilsetter dette i eggedosisen. Deretter blander du inn smør, melk, mel, bakepulver, natron og vaniljesukker til en jevn røre. Ta bakepapir i en brødform og stek på 180 grader midt i ovnen i ca 45 minutter.

Finn flere oppskrifter i kategorien mat her.

Likes

Comments

mariasagvik@mariasagvik

Subscribe
Facebook
Twitter
Snapchat
Youtube
Bloglovin
Instagram
Blogkeen
Nouw