Header

Contains affiliate links Mote

God fredag!

Uken går så fort og nå er helgen her igjen! Min lille prins sover formiddagslur og jeg koser meg med bloggen og kaffe. Når gullet våkner skal vi ut å treffe kusinen min på lunsj. Det blir hyggelig. Ellers er helgen ganske travel ettersom vi både skal ha visning og skal på visninger. Men det er jo også veldig spennende!

Her er noen bilder fra Frognerparken i går. Jeg fått meg ny fuskepels som jeg gleder meg til å bruke mye i høst. Denne er fra H&M og du finner den her. Her har jeg stylet den med sort jeans, høyhalset genser og skoletter. Klokken er en litt maskulin modell fra Triwa som jeg synes er så fin (du finner den her ).

Har du noen spennende planer i helgen? Legg gjerne igjen en kommentar 😊

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Mote

Nå er høsten her for fullt. Det er kaldt i luften og bare å ta frem høstgarderoben. Dette antrekket er avslappet og komfortabelt. Skinnjakken er en favoritt fra Anine Bing som jeg kjøpte for flere år siden. Tror aldri jeg blir lei av denne 😊 Høsten er en tid for lag på lag, og jakker. Jeg er veldig glad i jakker så det er en av flere ting jeg liker med høsten. Hva liker du best med høsten? 😊

Nå nærmer helgen seg og jeg er så spent. For på søndag og mandag skal vi ha visning. Vet du om noen som er på utkikk etter et slik objekt? Tips de gjerne! Annonsen finner du her.

Likes

Comments

Mat

I går lagde vi sashimi og mangosalat. Sunt og kjempe digg! Salmalaks er så godt og sammen med mango, avokado, chilli og lime må det jo bare bli bra. Siden alt kun skal kuttes opp og legges sammen er det også kjempe enkelt og gjort på rundt 10 minutter. Her er oppskriften om du fikk lyst å prøve 😊

Du trenger (2 porsjoner):
Ca 450 g Salmalaks, en halv pakke hjertesalat, 1 stk mango, 1 stk avokado, 1 stk vårløk, 1 stk chilli, 1 stk lime, 2 ss soyasaus, 1 ss olivenolje og en håndfull sesamfrø .

Slik gjør du:
Kutt salaten i strimler og avokado og mango i terninger. Legg på tallerkenene og kutt vårløk og chilli i ringer og legg dette over. Lag dressingen ved å klemme saften ut av en lime og bland med soyasaus og olivenolje. Skjær laksen i tynne skiver og legg på toppen av salaten. Så heller du dressingen over og topper med sesamfrø.

Elsker å finne slike enkle, sunne og gode oppskrifter. Vet du om noen? Del gjerne i kommentarfeltet 😊

Likes

Comments

Contains affiliate links Mote, Reise

God søndag! 😊

Her hjemme har vi blitt forkjølet så vi tar det helt med ro i helgen. Så kan vi forhåpentligvis starte ny uke friske og raske. Derfor passer det fint med en liten throwback til Spania. Har så mange bilder som jeg ikke har delt. Her koser vi oss med ett glass rose på terrassen, mens vi ser på at solen går ned. Jeg har på meg en stripete rød skjorte fra Zara, denim shorts fra Topshop og solbriller med leopard mønster fra Celinè.

På fredag delte jeg at vi selger leiligheten og i går kom annonsen på Finn. Føles litt rart at vi skal selge og ble plutselig veldig virkelig når jeg delte det på bloggen og når den kom ut på Finn. Er du interessert eller kjenner noen som er? Del gjerne annonsen 😊

Annonsen finner du her.
(FINN-kode: 104464478)

Likes

Comments

Livsstil , Interiør

Nå har dagen kommet hvor vi ønsker oss hus med hage til lille James. Derfor selger vi vår flotte leilighet! Er du interessert eller kjenner noen som er? Leiligheten kommer på Finn i morgen 😊

Leiligheten ligger i Balders gate 7A på Frogner i Oslo. Dette er virkelig et helt fantastisk nabolag. Vår forrige leilighet var i Niels Juels gate så vi har bodd i området lenge. Det er så hyggelig på Frogner. Det er rolig samtidig som du har alt av restauranter, cafeer, utesteder og shopping rett utenfor. Frognerparken er bare et par minutter gange opp Frognerveien. Det siste året har jeg vært i mammapermisjon og virkelig fått brukt det hyggelige nabolaget.

Leiligheten totalrenoverte vi for 1 år siden. Så her får du ny leilighet i eldre sjarmerende bygård. Leiligheten er åpen og lys, med høyt under taket og stukkatur. Den er på 114 kvm og har 2 soverom, ett bad, stue, spisestue, kjøkken, gang og balkong.

Flere bilder og mer informasjon kommer i annonsen på Finn 😊

Bildene er tatt av John Løvås (Løvås Foto AS).

Oppdatering! Nå er leiligheten på Finn, sjekk ut annonsen her.
(FINN-kode: 104464478)

Likes

Comments

Reise

En uke går så fort og nå er vi hjemme igjen etter en fin uke i Spania. Det har vært så deilig å forlenge sommeren litt. Vi har kost oss i varmen med god mat og bading. Spesielt James synes det var veldig morsomt å bade, bare lo og plasket hele tiden. Det var ganske kjedelig å komme hjem til regnvær i går kveld, men det er mange spennende ting i vente hjemme. Jeg skal fortelle mer om det på bloggen senere 😊


Likes

Comments

Mote, Reise

God mandag! 😊

Håper alle har hatt en fin helg. Vi nyter fortsatt solfylte dager i Jávea. Dagene går så fort og det er deilig å bare ha tid sammen og slappe av. I går dro foreldrene mine hjem, mens vi fortsatt har en halv uke ferie til. Det har vært veldig hyggelig å være her alle sammen, og James har fått lekt masse med mormor og morfar.

Her har jeg på meg et avslappet og komfortabelt sommerantrekk fra Gina Tricot. Veske fra Gucci og solbriller fra Celiné.

Likes

Comments

Nye innlegg

mariasagvik@mariasagvik