Säg hej till ett stycke tyg som ni kommer att se mycket av i vår, både på mig och andra. Vi trivs otroligt bra ihop och känner oss redo för en vår ihop. 

Likes

Comments

WHICH LEAD TO

Likes

Comments

Joho, jag också. Jag vill också blogga. Vad ska jag kunna bidra med som inte flera tusentals andra tjejer och killar redan gör? Ingen aning. Men jag ser det som ett sätt att dokumentera min vardag och icke-vardag. Förmodligen främst för mig själv.

Jag och min sambo älskar att resa, testa ny mat, vin och bubbel och att umgås med vänner. Jag älskar dessutom filter. Filter är livet. Och visst kan det bli en ganska rolig kombination? Resor, mat, vin och filter. (Inte alls uttjatat.)

JAG då i singular älskar såklart också de ovannämnda sakerna. Jag älskar också naglar och gör mer än gärna vackra naglar på mig själv och andra. Detta är dock inte mitt yrke utan jag arbetar med IT. Jag tränar på friskis och svettis, jag ÄLSKAR tantgympa och hade gärna utbildat mig till ledare. Har varit på g några gånger men känt att tiden är knapp, men någon gång så.

En annan sak som jag har en big thing for är Pinterest. Jag älskar Pinterest!

Jag ville inte att detta skulle bli ett tråkigt hej-det-här-är-jag-inlägg men nu blev det det ändå. Bättre lycka nästa gång.Likes

Comments