Heejj alla mina hjärtan!

Idag så kom jag hem efter skolan och tig ett litet mellanmål innan träningen börjar. Skoldagen var väll helt okej. Det har varit lite jobbigt i skolan med alla läxorna dem är jobbiga. Men asså är det bara jag som alltid längtar till lördag, jag älskar lördagar så min fråga till er är gillar ni lördagar och vilken är er favorit dag??

Hoppas ni har en fortsatt bra dag så ses vi senare pok❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heejj alla mina hjärtan!

Idag så vaknade jag och gick upp för att fixa mig i ordning inför skolan, vi hade nämligen skolfoto. Det gick väll ganska bra tycker jag. Jag ska fotas imorgon också eftersom att jag är med i elevrådetbså vi ska tablett gemensamt foto där. De fotot ska hängas upp i matsalen framför alla så jag är lite nervös.

Idag så har jag gitarr och de e väll kul antar jag. Och jag vill bara säga förlåt förädling uppdatering men har ganska mycket i skolan.

Ha en bra dag allihopa så ses vi i nästa inlägg puss och kram!

Likes

Comments

Heej alla kompisar!

Jag börjar dagen med en god god frukost. Jag gjorde en smoothie med blåbär och hallon smak och sen toppa jag den med kokos flingor, chiafrön, pumpakärnor, solrosfrön. Lite blåbär och banan. Super gott. En perfekt start på dagen tycker jag. Detta är ett tips på en frukost som är snabb och god. 


Likes

Comments

Heden alla mina hjärtan,

Här är lite bilder från gårdagen då vi va på väla och hade de super mysigt, testade lite kläder, handlade osv. Ett perfekt slut på veckan och en bra fredag. Jag vill bara säga tack finisar så kul jag hade denna fredagen och hoppas de blir fler utav dessa minnen.

Likes

Comments

Dagens outfit

Kamouflage tröja : H&M

Byxor: svarta högmidjade newyorker

Skor: adidas

Bästa fotograf Aya, ha en bra kväll pok!

Likes

Comments

hej och välkomna till min blogg marias_beauty. Idag så gjorde jag och Aya en choklad frapino som blev obeskrivligt god. Ha en bra dag allihopa❤️

Likes

Comments