Vardag

Nu har man varit ute på en skogspromenad med hundarna och pappa. Det blev även lite blåbärsplockande under gångens väg. Så otroligt befriande att gå runt och plocka och äta direkt i skogen.

Snart blir det lite kantarellmackor här, kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Den här utsikten när en ska äta frukost tackar man ju inte nej till. Inte solen eller värmen heller för den delen. Jag älskar att äta utomhus och att jag har denna lyxen är jag supertacksam för.

Hoppas ni har det gott denna morgon, kram!

Likes

Comments

Igår kom jag fram till Karlsborg och min kära mormor. Tyvärr tog jag inte med kameran, så jag ber om ursäkt för bildkvalitén. Så nu blir det lite avkoppling och vila innan jag kommer hem till Göteborg och ska fixa allt som står på min att-göra-lista som jag la upp tidigare och lite till!

Kram!


Likes

Comments

Listor

Nu är det 38 dagar innan jag åker iväg till Spanien och även om flygbiljetten är fixad är det mycket som återstår att göras. Så här är en liten att-göra-lista så att jag minns allt!


Att Göra
  • Packa resväskan
  • Skicka massa viktiga mejl
  • Läkarbesök
  • Bankbesök
  • Träffa alla nära och kära innan jag åker
  • Köpa lite småsaker som jag behöver

Detta var lite av det jag behövde göra. Vad skulle ni ha gjort inför en liknande flytt utomlands?

Kram!​

Likes

Comments

Mat, Resor

Jag hann knappt komma hem igår från min träff med Anno innan mina föräldrar drog iväg mig till husbilen. Så nu sitter jag här på Ålleberg och njuter av den sköna naturen.

Om man har vägarna förbi Falköping och är hungrig så rekomenderar jag starkt att man ska ta ett stopp här och äta på restaurangen precis vid flygmuseet. Där äter en med fantastisk utsikt över fina åkrar och man kan på en fin dag få se glidflygare. Otroligt häftigt och vackert!

Likes

Comments

Mat, Vardag

Idag blev det en fika med bästa Anno vid Orange N BLK. Det va jöttemysigt att träffas vid och snacka lite om framtiden. Fick även köpt en tung och stor ordbok inför Spanien. Så det är jag nöjd med, men billig var den inte.

Kram på er!

Likes

Comments

Vardag

Igår mötte jag upp med Alicia och åkte och badade vid Kåsjön. James mötte upp oss en stund sär också. Efter det åt vi thaimat i Partille. En mysig dag helt enkelt.

Kram på er!

Likes

Comments

Tankar

Jag vill bara klarlägga att jag bor i en gränd, där det går en smal väg in mot mitt radhus. På den här gränden finns också andra hus, alla hus har en trädgård på baksidan. Sedan vill jag också klarlägga att såklart ska en få ha fester och kalas!

När dessa personer som har fest eller kalas dock väljer att flytta ut sina festligheter på gatan är detta inte okej! Det finns alltid hälsorisker med att blockera en väg då varken ambulanser eller brandbilar kan komma fram. Sedan stör det grannar extremt när ungar eller ungdomar står och skriker och gapar utanför ens fönster!

Sedan kan jag också tillägga att om grannar väljer att spela kubb utanför vårt hus på vägen en kväll så kommer vi inte förbi alls och dessa vägar att till för att köras på och komma fram på inte för att leka eller ha fester!

Jag ber om ursäkt för min ilska, men detta stör mig så enormt arg! 

Likes

Comments

Tankar

En sak jag inte ville bli vid 13 års ålder var en mamma. Det hände dock på ett annat sätt än vad jag tänkte, jag fick inget barn, men jag fick en liten krullig bebis. Min Embla, min älskade Embla!

Vår nya lilla familjemedlem, som växte närmare mig med varje dag som gick och som jag föll för. På fyra år har jag älskat denna lilla hund, jag har skällt och kramat henne och jag har saknat henne.

Jag älskar sättet hon är sprider sin glädje, hur hon är lite döv eller bara ignorant och hur tätt hon trycker sig mot mig när vi gosar.

Min älskade kära Embla, vad ska jag göra utan dig i Spanien och älskade föräldrar lova att ta hand om henne!

Likes

Comments

Vardag

Sitter just nu ute i solen under den fantastiska blå himmeln och lyssnar på musik och allmänt njuter. Började dagen med en simtur klockan åtta i en kallvattenskälla - så skönt, jag har nästan lust att åka dit och bada igen!

Har för övrigt åter börjat lyssna på K-pop eller snarare EXO, jag har haft en liten paus från den genren, men sedan fick jag höra och se dessa musikvideos och jag var fast igen.

Kram på er!

Likes

Comments