Contains affiliate links

Enligt mig så kan ju en snygg hoodie tillsammans men några snygga sneakers vara bland det bästa som finns, tänkte att det kanske finns några fler som håller med mig och därför slängde jag ihop lite snygga hoodies samt några sneakers.

Vet inte vad ni tycker om denna typen av inlägg så om ni känner för det så får ni gärna lämna en kommentar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det jag misstänkte skulle hända hände, jag hade varken tid eller ork att blogga under skoldagarna. Idag då jag haft sovmorgon känner jag mig mycket piggare, otroligt skönt med en sovmorgon mitt i veckan. i måndags hade jag även kortdag och slutar 11.20 varje måndag. Skönt att har både sovmorgon och kortare dagar under veckan, känns som veckan går fortare då. 

Nu ska jag iallafall ha lektion i svenska så hörs vi.

Likes

Comments

Nu när vi har kommit hem från stugan passade vi på att lyxa till det med lite hämtmat, jag köpte sushi (det bästa som finns) och mina föräldrar som inte alls är lika förtjusta i sushi köpte mat från tatung. Otroligt mysigt sätt att avsluta helgen tycker jag.

Just nu ligger jag och kolla Riverdale på Netflix, det är ju helt klart en av dom bästa serierna jag sett. Har sett halva säsongen innan men var inte så förtjust i den då, men för nån dag sedan då jag såg att det ska komma en till säsong så kände jag att jag var tvungen att börja se den igen och denna gången älskar jag den verkligen! Tipsar starkt om den om du inte sett den!

Likes

Comments

Lördag idag, och på något sätt längtar jag tillbaka till skolan lite smått. Det beror nog på att jag inte varit där på flera dagar.

Vi har just kommit hem från Sorsele, vi gjorde inget speciellt där utan skulle mest bara handla lite och Lovisa skulle kolla på hårfärg men det blev ingen. Dock då vi kom hem märkte vi att vi ej har något vatten och att grannarna inte heller har vatten, så kommer det inte tillbaka senare idag blir det nog hem mot Skellefteå igen.

Längtar faktiskt hem lite då jag misstänker att min beställning från Crazy-Factory.com har kommit, eftersom jag beställde i måndags.

Nu ska jag passa på att kolla lite 'How I met your mother' och äta lite naturgodis och dricka en redbull, Hörs

Likes

Comments

Eftersom jag och Lovisa bestämde att hon skulle följa med till Sorsele imorgon så passade vi på att ha en liten sleepover samtidigt, annars har vi tagit det rätt lugnt ikväll. Tidigare idag bakade vi även lite chokladbollar lite sådär spontant haha.

Men nu ska vi lägga oss och kolla på någon bra film och sedan försöka sova.

Likes

Comments

Så var det fredag igen, tycker veckorna går så himla fort nu för tiden, dom bara rusar iväg och det känns som jag inte riktigt hinner med. Har tyvärr inte så mycket till fredagsfeeling då jag varit hemma från skolan sedan i onsdags, men tycker ändå det är otroligt skönt med helg, eftersom jag har hängt med i skolan fast via datorn. Himla skönt att man kan göra de, och inte hamn så mycket efter bara för att man är borta i några dagar.

Eftersom jag är i stugan har jag inte direkt något speciellt planerat, blir nog bara att njuta av helgen och umgås med min familj och äta god mat. Kanske köpa hem nå godis och chips ikväll och bara mysa och med min förkylning just nu så känner jag ändå att jag inte orkar så mycket mer än att vara hemma och chilla.

Likes

Comments

Efter många om och men så har jag bestämt mig för att ge bloggandet en ny chans, hoppas det blir bättre denna gången och att jag känner mig mer motiverad och inte slutar blogga efter ett eller två inlägg.

Hur som helst, just nu sitter jag och halvkollar lite hockey med mamma och pappa uppe i stugan, sen blir det nog bara att duscha och sedan lägga sig i sängen och se någon bra film eller serie. Helt ärligt har jag typ ingen aning vad jag ens ska skriva idag, men hoppas det blir mer naturligt eftersom. Men ni får ha det bra.

Likes

Comments