Vardagen, inredning, Träning

Andra advent har varit full av aktiviteter. Dottern spelar basket i Bjärred på söndag förmiddagar, så jag passade på att gå en runda. Dels för att få lite energi från havet och att testa mina fötter. Fötterna känns varken sämre eller bättre efter 25 minuters promenad. Då det är väl bara att ut och gå.

Sedan iväg och handla gran och ställa i ordning vardagsrummet. Vi tog en paus för sonen hade avslutning på simskolan på eftermiddagen. När vi kom hem satte vi upp nya gardiner och klädde granen.

Vid middagen nöjt vi av vår fina ljusstake från @harmoni&design

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardagen, Träning

Jag har inte tränat sedan 18/11 pga problemet med mina fötter. Bestämde mig igår för att det var dags att se vad som händer om jag tränar. Så idag blev det lunchträning. Jag valde övningar där jag inte belastade fötterna. Jag kände mig pigg i kroppen och jag måste säga att det känns bättre nu.

Jag väntar fortfarande på svar om det är något med sköldkörteln, men jag tror faktiskt inte det. Det blir samtal till vårdcentralen imorgon.

Likes

Comments

mode, Vardagen

Var hos min frisör sen 15 år förra helgen och fixade vinterfrisyren. Nya härliga ljusa slingor och en rejäl uppklippning. Nu är håret redo för den mörka vintern, men om 20 dagar går vi mot ljusare tider. Tills dess tänder vi ljus och myser i vinters mörker.

Likes

Comments

Aerobic Gymnastics, Gymnastik, Vardagen, Kost

Dagen började med att lämna blodprov för att testa så att det inte är sköldkörteln som påverkar mina fötter. Jag har även fått en remiss till Sjukhuset i Lund för att testa hur nervtrådarna mår. Jag lär inte få någon tid för än efter jul. Det är i alla fall skönt med en läkare som tar en på allvar.

Jag har hunnit med att gå till fotvårdare för första gången. Jätteskönt! Nu gör jag allt för mina fötter.

2,5 timmes träning med mina gymnaster.

Nu kopplar jag av med kvällsmål med keso, clementin, kokos, mandlar och kanel framför bästa Hawaii Five-0.

Likes

Comments

Gymnastik, Träning, Vardagen

I snart två veckor har mina fötter varit ständigt avdomnade med stickningar ibland. Detta har aldrig hänt mig för ut.

Förra veckan tog jag tag i det hela. Jag var på vårdcentralen i måndags och träffade en läkare som konstaterade att det inte var någon blodpropp. Han beställde prover, så på tisdagen lämnade jag 3 rör med blod för analys.

På onsdagen var jag hos min kiropraktor, som korrigerade mig och gav mig hopp om att det kan bero på de ”fel” jag har i vader, knä, höft. Jag har dessutom höga fotvalv.

I fredags ringde jag till vårdcentralen och pratade med en sköterska och fick reda på att alla prover var bra. Men mina fötter lika dåliga som tidigare.

Idag måndag ytterligare besök hos kiropraktorn och sedan ikväll ett skönt fotbad. Det hjälper!

Jag kör övningar för att stärka fötterna varje dag, använder stödstrumpor och endast sneakers. Ni som känner mig vet att jag är envis och jag tänker inte acceptera att ha ont. Imorgon blir det nytt samtal till vårdcentralen, för jag har några fler prover jag vill att de ska ta.

Fortsättning följer....

Likes

Comments

mode, Vardagen

Det blev lunchshopping idag i min favorit butik MQ, Trelleborg. Det är en av Sveriges bästa MQ butiker. Alltid snyggt butiken och riktigt hjälpsam personal. Gjorde snygga fynd med 50 % rabatt.

Likes

Comments

Träning

Jag hann med ett kort 30 minuters träningspass på hotellet i Stockholm under helgen. En av övningarna var Arnoldpressar. En bra basövning för axlarna. Körde båda armarna samtidigt, men ville visa rörelsen med foto därför en arm på bilden.

Likes

Comments

mode

Mina nyinköpta stövlar från www.scorett.se. Äkta skinn, italienska, sköna och snygga. Jag gillar Scorett för de har stövelskaft som passar alla.

  • mode

Likes

Comments

Aerobic Gymnastics, Gymnastik, Kost, mode

Upp kl. 4.30 och hämtad 5.15. Frukost på Sturup och sedan flyg till Arlanda, där vi landande 8.10. Vi tog Expressen in till Stockholm och sedan tunnelbana till hotellet. Jag lämnade bagaget på hotellet och åkte vidare till Svenska Gymnastikförbundet och Idrottens hus.

Kl 10.00 var det dags att uppdatera domare på nya koden i Aerobic Gymnastics. Bra utbildare som man är, klarade hon provet.

Sedan vidare in till centrala Stockholm och lite eftermiddagsshopping. Vi började med fika. Det blev nya kläder och snygga stövlar. Handlade i en av mina favorit butiker Esprit, PUB.

Kvällen avslutas med med middag på TGI Fridays vid Kungsträdgården.

Likes

Comments

Kost, Vardagen, Träning

Fullfart har det varit denna söndag. Jag fortsatte bakandet imorse och det blev kanelbullar. Samtidigt fixade jag frukost till mannen och barnen. Vi firade sedan far i huset med en ny cykel. Iväg till basket med dottern och jag passade på att ta en promenad i Bjärred, där hon spelar.

Lunch och sedan inredningsparty hos Ellen och Lena. Jättefina saker.

Vi fortsatte sedan firandet av farsdag med gåsamiddag på Gästis i Staffanstorp. Nu tar jag det bara lugnt.

Likes

Comments